Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kenõanyagok, tisztítás, karbantartás

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1703 hozzászólás a témában

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Király, akkor majd ha berendezzük a boltot, és minden megvan, bemegyek majd a shimanohoz csepelen, lebeszélem velük. Elvégre õk a paul lange. :) Köszönöm a sok segítséget srácok!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

olcsónjót: pro vagy feedback sports szerelõállvány
a pro az 33k a feedback meg 30k javasolt kisker.
mindkettõ belépõ szintû, de a feedback jobb egy fokkal, nem sok mûanyag van benne, nem ugy mint a pro-ban, ami félig az...

amugy ha profi állványt keresel, akkor a feedback sports elite azt hiszem 70k, de imádom. ezzel melózunk amikor itt van a shimano autó marathon versenyen, meg a Varesz ezt használja benn a cégnél, nem két bicikli volt már rátéve, és frenetikusan jó

ezt a feedback sports olcsonjot mennyire lehet kicsire osszecsukni? panelban eleg szopas szerelni :) vagy kis helyre mi valt be a legjobban? en meg mindig vagy egy szimpla bringaallvanyon, vagy felforditva szerelek.

zsirnal eddig en is a cseket hasznaltam, most vmi agipot fogok. az egyik szerelo eskuszik ra, de lehet tenyleg tokmind1.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amelyik boltos hoz PRO-t az tud Feedback-et is rendelni, mivel mindketto a Paul Lange-tol jon
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Hogyha itt nem lehet, akkor kérlek priviben írd meg Rob, hogy hol lehet beszerezni, vagyis melyik nagyker hozza, mert erre nem jöttem rá. A pro kivételével persze. :)

Olyan fejet amúgy ami a PRO állvány tetején ül, olyat láttam bent az avexnél is, max ahhoz kell csinálni egy talapzatot.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
olcsónjót: pro vagy feedback sports szerelõállvány
a pro az 33k a feedback meg 30k javasolt kisker.
mindkettõ belépõ szintû, de a feedback jobb egy fokkal, nem sok mûanyag van benne, nem ugy mint a pro-ban, ami félig az...

amugy ha profi állványt keresel, akkor a feedback sports elite azt hiszem 70k, de imádom. ezzel melózunk amikor itt van a shimano autó marathon versenyen, meg a Varesz ezt használja benn a cégnél, nem két bicikli volt már rátéve, és frenetikusan jó

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Ebben az esetben ezt legyártom inkább. Hogyha egyéb alternatíva nincs. Úgy jóval költséghatékonyabb.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kb 30bol kijonne egy ilyen

Feltöltött kép

a fej a lenyeg, a tobbi csak zartszelveny
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

altalanos felhasznalasu zsirnak mi valt be a legjobban? szimpla litiumos es kesz?

eddig mindenhova Cseke rt.-s lítiumosat használtam, semmi gond nem volt azzal.
viszont most vettem Motorex White Grease-t. leírás alapján egy fehérre festett lítiumos :D ha igaz a szöveg és tényleg hõre független (nem keményedik, nem folyik el) akkor végülis már megérte :)

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Próbáltam sokmindent, de nálam a Mol szürke dobozos zsírja eddig best. Olcsó, sok és jó.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
nekem is saját kezüleg gyártott ami itthon van, csakhogy egy vállalkozásban nem rossz ha van mindenrõl számla. :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
altalanos felhasznalasu zsirnak mi valt be a legjobban? szimpla litiumos es kesz?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én csináltam magamnak szerelõ állványt...

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Úgy vagyok (vagyunk) vele, hogy ha már saját dolgokba vágjuk a fejszénket, reális áron inkább most vennénk valami jobbat, ami útközben nem okoz majd gondokat. Válaszolnék a kérdésre, de bár sokmindenben igen, ebben pont nem vagyok túl járatos. Mármint tudom mire van szükség, de passz, hogy álványból mit érdemes venni. Hasraütés szerûen kellene mondanom, akkor 30-40 000, bár lehet nagyot mondok ezzel, de ha így van ne nézzetek hülyének. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ajánlanátok olyan szereõ állványt a parktool-on kívül ami boltban használható lenne? Volt egy jó márka, csak sajna nem jut eszembe, és az itteni keresõ sem volt szolgálatomra túlzottan. CRC-n volt X-tool, vagy ultimate feedback. Nyílván olyan kellene, ami itthon beszerezhetõ. Hogyha fej csak önnmagában az sem túl nagy gond, mert max csinálunk hozzá talapzatot.

arban mennyi a max?

RAUH-Welt
B E G R I F F

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
inkább csak ha le kell oldani valami odagyógyult kenõanyagot a bovdenrõl, illetve átmosni a bovdenházat. kenésre azért nem jó a WD40, mert nem marad meg sokáig. bovdenre én olajat használok, éppen olyat ami a kezem ügyébe kerül.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Ajánlanátok olyan szereõ állványt a parktool-on kívül ami boltban használható lenne? Volt egy jó márka, csak sajna nem jut eszembe, és az itteni keresõ sem volt szolgálatomra túlzottan. CRC-n volt X-tool, vagy ultimate feedback. Nyílván olyan kellene, ami itthon beszerezhetõ. Hogyha fej csak önnmagában az sem túl nagy gond, mert max csinálunk hozzá talapzatot.

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
azt olvasom ma a velo magazinban lancvalto karbantartasa kapcsan, hogy a "mekkmesterek almat" a wd40et felejtsuk el erre a celra.
lehet hogy tul sokan tul sok mindenre hasznaljak ezt, de speciel nalam a valto mozgo alkatreszeinek, illetve a bowdenek, -hazak tisztitasara, kenesere sok eve bevalt ez.. hasznalja mas is erre?

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Nagyon köszönöm! Néha a legegyszerûb megoldás nem jut az ember eszébe. Na keresek valami beszerzési helyet, itt a 22. ker körül. :) Obi-ban esélyes, vagy inkább tömítéstechnikai bolt, stb? Már ami a szilokongumit illeti.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Remélem jó helyre írom be. Csináltunk másod magammal saját szerelõ állványt, nem is ez a baj....

Puha gumi:szilikongumi.
Ragasztó:ecetsavas sziloplaszt

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Remélem jó helyre írom be. Csináltunk másod magammal saját szerelõ állványt, nem is ez a baj. A befogó fej bilincse eddig subaru (viszonylag puha) ékszíjjal volt kibélelve, de ez megadta magát, mármint ami a ragasztást illeti. Nos keresek valami puhább gumi anyagot (agyaltam több belsõn is, nem biztos, hogy a legjobb választás lenne) amivel ki lehetne bélelni, és ragasztót amivel ezt a fehérre festett fémhez rögzíteni lehetne. :) Feldobtam a labdát, remélem lesz aki leüti. :)