mi ezt használjuk, szvsz jobb mint a motorexhasznált már innen vki ilyet: -- Bikemarket.hu -- RSP
tapasztalat, vélemény?
(ja ebböl a pirosat nem venném, ez a kék mindig jó nem csak nedves körülmények közt)
mi ezt használjuk, szvsz jobb mint a motorexhasznált már innen vki ilyet: -- Bikemarket.hu -- RSP
tapasztalat, vélemény?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Sziasztok!
Kerékagyhoz milyen zsírt használtok, ill. milyet érdemes venni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
Sziasztok!
"just chillin killin"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ok, rendben, elhiszem. Ez esetben viszont milyen olajat kérdés még mindig fent áll.
A sebesség mindent megold.
Az LX-el csak azt akartam szemléltetni, hogy nem high tech a gép, de jó, és nekem fontos, hogy ennek megfelelõen azért jó kenõanyagot kapjon.
update: Sheldon írása alapján, hogy nézem a hajtógázas megoldás nem épp jó, lehetõleg a csöpögtetõs módszert javasolja. Elkeztem körbelesni mik kaphatóak lakhelyemen, találtam pl Favorit - fûrészgép lánckenõ olajat, ezres egy liter. Erre felfigyeltem a mennyiség miatt, de lehet nem jó amúgy. Írok majd egy rövid listát majd ide, mert kellene valami profi kenõanyag is itthonra a mûhelyembe, illetve valami álltalánosabb, természetesen mindkettõ láncba/ra. Aztán max mondjátok, hogy ez jó, az nem. Mint sokszor olvastam, mindenki másra esküszik.
Tényleg köszönöm mindenkinek, nagyon rendesek vagytok.
Ok, rendben, elhiszem. Ez esetben viszont milyen olajat kérdés még mindig fent áll.
A sebesség mindent megold.