Én speciel beáztatom egy joghurtos csavaros tetejû falsában, amibe brigéciol 2000-t töltök. Azért ezt a fajtát mert a másikkal rendszerint lebuktam a nejem elõtt, agresszív jellegzetes illata miatt.

A flaskába van egy pár darab gyöngykavics is amik a sékelésnés segít a szmötyit leszedni a láncról. Általában másnap, vagy ha elfelejtem akkor több nap múlva

amikor egyedûl vagyok a koszos brigéciolt kiöntöm a fáradt olajos kannába (én gyûjtöm, ha megtelt elviszem a közelünkbe lévõ szervizbe ahol átveszik tõlem a szutykos rongyokkal együtt) majd a fürdõszobában a mosdóban, folyékony szappan és körömkefe segítségével tisztára suvickolom. Hiába nincs otthon a nejem, és hiába takarítok el magam után mindent, még sosem volt olyan, h ne vette volna észre.
Majd a radiátoron megszárított és a tálalóasztalon kiterített láncot szemenként megcsepegtetem Holmenkol Lube Extreme olajjal. Vissza a Sram dobozba, így várja a következõ igénybevételt. (1000km-enként forgatok 3 láncot, ezért pihen egy keveset) Felrakás elõtt áttörlöm a külsejét, majd mehet a gépre.