Nem is rossz az ára. Olympus gépekre is jó lehetne!Egy jóféle vakun már én is agyalok régóta...nagyban megkönnyítené a fotózást egy forgathat/dönthetõ fejû TTL-es villanó. EZZEL szemezek már rég de lehet hogy CSAK ilyen lesz....

Ez pl jól hangzik
Nem is rossz az ára. Olympus gépekre is jó lehetne!Egy jóféle vakun már én is agyalok régóta...nagyban megkönnyítené a fotózást egy forgathat/dönthetõ fejû TTL-es villanó. EZZEL szemezek már rég de lehet hogy CSAK ilyen lesz....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Én is gondolkodom vaku vásárlásán, csak félek, hogy az elektronikát tönkreteszi, ha rosszat választok.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
-=B.B.B.=-
rémhöri: és ha csak rádiósnak keresel vakut, akkor vegyél régi nikonokat, sb24, sb25, sb26...mert ezek kiirják, h adott beállítással hány méterre villantanak.
Rádiós jeladó: Messzire jó, de csak manuál módban mûködik, tehát beállítod a vakut, aztán csatt, elvillantja. Ami baj, mert még egyáltalán nem használtam vakut, magáról a fényképezésrõl van már halvány fogalmam, de hogy a vakun mit hogy állítok, miért, na arról semmi.
Jól látom a helyzetet?
Ez nagyon jóErre kolléganõm azt kérdezné hogy: "Miért? Beállítod 5 méterre és akkor ott megáll a foton? És ha én 6 méterre állok akkor én sötét maradok?"
Erre a válasz a következõ lehetne: "rajtad a vaku nem segít, te már mindenképpen sötét maradsz!"
rémhöri: és ha csak rádiósnak keresel vakut, akkor vegyél régi nikonokat, sb24, sb25, sb26...mert ezek kiirják, h adott beállítással hány méterre villantanak.
Köszönöm, ezek szerint láthatóak a képekBBB: Szép makrók lettek
Sajnos nem az enyém, csak megkértem a tulajt, hogy lencsevégre kaphassam.tripleB: és használod is a rolleicordot?
-=B.B.B.=-
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
oh
�vjuk a Canon gépünket a lasershowktól - Perg� Képek
NE ÍGY! NE ÍGY!
-=B.B.B.=-