Megyek mászni, most már fix. Hídon mikor mész át Era? Tekerhetnénk együtt, ha éppen odaérek akkorra.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
vendég_Charon_*
Írta 2004. június 09. - 10:10

Írta 2004. június 09. - 09:22

Hali!
Emlékszik még mindenki a kedvenc alliteráló rövidítéseinkre? Ha nem akkor íme:
BBB - Bükki Barlangos Bolyongás (?)
HHH - HármasHatár Hegy
KKK - Kerékpár Karbantartó Kör
SSS - Sikárosi Sütögetõs Session
A BLT helyett is kitaláltam egyet: PPP. De a hosszabbítást nem adom közre
Inkább keresek másikat 
Vasárnap csatlatkoznék én is ezer örömmel, de helyette dolgozni fogok éjt nappallá téve (szó szerint). Ellenben delegálom magam helyett az öcsémet.
--Trifo
Emlékszik még mindenki a kedvenc alliteráló rövidítéseinkre? Ha nem akkor íme:
BBB - Bükki Barlangos Bolyongás (?)
HHH - HármasHatár Hegy
KKK - Kerékpár Karbantartó Kör
SSS - Sikárosi Sütögetõs Session
A BLT helyett is kitaláltam egyet: PPP. De a hosszabbítást nem adom közre

Vasárnap csatlatkoznék én is ezer örömmel, de helyette dolgozni fogok éjt nappallá téve (szó szerint). Ellenben delegálom magam helyett az öcsémet.
--Trifo
Írta 2004. június 09. - 09:09

Lensver: a túra nagyon csábító, csak ott van konkurenciának a maraton. Hogy lehet ilyen két jó programot egy idõbe rakni. ???
Pixel, remélem találsz netet és írsz ide nekünk, hogy milyen az élet a világ másik végén!
A mai mászóknak mondom, a lényeg, hogy ott legyetek. Én viszem a felszerelést (a kötél olyan-amilyen, majd a nehezebbeket a végén küldjük fel rajta, hogy a könnyebbek a szakadás elõtt még mászhassanak ;D), ti meg kipróbálhatjátok ezt az izgalmas sportot.
Charon okosan mondta, olyan cipõ kell, amit nem sajnáltok. (Ja, az SPD nem a legalkalmasabb a falmászáshoz.)
Akkor fél 6-kor a Fenyõgyöngyénél.
Pixel, remélem találsz netet és írsz ide nekünk, hogy milyen az élet a világ másik végén!
A mai mászóknak mondom, a lényeg, hogy ott legyetek. Én viszem a felszerelést (a kötél olyan-amilyen, majd a nehezebbeket a végén küldjük fel rajta, hogy a könnyebbek a szakadás elõtt még mászhassanak ;D), ti meg kipróbálhatjátok ezt az izgalmas sportot.
Charon okosan mondta, olyan cipõ kell, amit nem sajnáltok. (Ja, az SPD nem a legalkalmasabb a falmászáshoz.)
Akkor fél 6-kor a Fenyõgyöngyénél.
Írta 2004. június 09. - 08:50

Írta 2004. június 09. - 08:47

Írta 2004. június 08. - 22:57

Reggel 4-kor elpályázok. Hiányozni fogtok! Augusztusig a mrpxl@softhome.net címen lehet csak elérni, ha valaki írni szeretne.
Írta 2004. június 08. - 21:11

Írta 2004. június 08. - 21:08

Írta 2004. június 08. - 21:07

nem illik a hhh, sss stb sorba :-))
(na ezek után mondja vki, hogy nem vagyok hülye:))
(na ezek után mondja vki, hogy nem vagyok hülye:))
Írta 2004. június 08. - 21:03

Én csak azt nem értem, hogy mi a baj a BLT-vel? ;D ;D
A buliról meg annyit, hogy minden nyáron ki szoktunk néha menni kint aludni a Pilisbe. Marha jó hangulatban zajlanak ezek az SSS-ek. Igy hivjuk õket! Van ott minden: nevetés, sötétség, ingyen-horror, sütögetés, füvön alvás, patakból ivás.
Gyere el te is egyszer.
A buliról meg annyit, hogy minden nyáron ki szoktunk néha menni kint aludni a Pilisbe. Marha jó hangulatban zajlanak ezek az SSS-ek. Igy hivjuk õket! Van ott minden: nevetés, sötétség, ingyen-horror, sütögetés, füvön alvás, patakból ivás.
Gyere el te is egyszer.
Írta 2004. június 08. - 21:00

ne, lens, vmi szebb elnevezést találj ki, lehetõleg 3 betûbõl álljon, amik azonosak:) pl: nem sértés vagy vmi, de nekem csak így jön ki az alliteráció: bringás bigék bulija:) ezzel már csak az a gond, hogy van már egy BBB, a bükki barlangos....
na mind1:)
egyszer nagyon szívesen elmennék mászni veletek :'(
..ami késik nem múlik!
(esetleg nem lehetne, hogy egy amolyan reggeltõl-estig buli vagy vmi hasonló? nekem az is jó, ha ott alszunk:), nem vagyok igényes, alszom bárhol:)

egyszer nagyon szívesen elmennék mászni veletek :'(
..ami késik nem múlik!

Írta 2004. június 08. - 20:45

Jenõ, az útvonal: Pilisborosjenõ - (italozó) - Hosszú-hegyi út -- Pilisszentkereszt (cuki) -- Dobikövi (Matyi-büfé) -- Szentendre (cuki) -- Római part(Dagi Nõ büfé)
Igazi bringás lányok túra, azaz BLT.
Igazi bringás lányok túra, azaz BLT.
Írta 2004. június 08. - 20:32

vendég_Charon_*
Írta 2004. június 08. - 18:11

szertintem Erán kívül közülünk senkinek sincs mászócipõje
Nekem van. A második alkalom után már vettem, csak azóta nem volt ilyen csoportos falkaparás, csak az Oszolyon. 8)
Írta 2004. június 08. - 17:49

jah, szertintem Erán kívül közülünk senkinek sincs mászócipõje, úgyhogy ez nem kifogás ;D Próbáld meg csak, aztán ha már nagyon megy, akkor maj' jól elnyiszáljuk a kötelet oszt mehet a reel builder
Lehet énis hozok egy tagot mászni.

vendég_Charon_*
Írta 2004. június 08. - 17:30

Semmi spéci cipõ nem kell hozzá, lehet akár mezítláb is, csak az kicsit fájdalmas tud lenni. Gyakorlatilag végig a cipõ orrán, elején vagy valamelyik szélén állsz, tehát olyan cipõt érdemes hozni, amit nem használsz, és lehetõleg passzol a lábadra.
A mászócipõk eleve olyan kicsik szoktak lenni, hogy ránézésre nem megy bele a lábad, aztán meg mégis. Ugye Era? ;D
A mászócipõk eleve olyan kicsik szoktak lenni, hogy ránézésre nem megy bele a lábad, aztán meg mégis. Ugye Era? ;D
Írta 2004. június 08. - 17:17

Era!
Akinek nincsen a mászáshoz felszerelése gondolom az is möhet igaz?
Max halálugrás lesz a végén :-\
Ja de cipellõm sincs, >
akkor azt hiszem csak megnézem ki milyen ügyi.
Üdv:Szammer
Akinek nincsen a mászáshoz felszerelése gondolom az is möhet igaz?
Max halálugrás lesz a végén :-\
Ja de cipellõm sincs, >

Üdv:Szammer
vendég_Charon_*
Írta 2004. június 08. - 16:54

Gondolom a szokásos az a Pilis és Budai hg lehetõ legtöbb cukrászdáját érintõ útvonal. ;D
Írta 2004. június 08. - 16:42

Nati, én még sosem nem voltam ilyenen...
az mi az, hogy "Útvonal: a szokásos " ? :
már csak a leküzdendõ vízszintes és függõleges kilométerek miatt érdekelõdnék.... :
az mi az, hogy "Útvonal: a szokásos " ? :

már csak a leküzdendõ vízszintes és függõleges kilométerek miatt érdekelõdnék.... :

Írta 2004. június 08. - 16:04

Topiklakók Figyelem!
Elhatároztam, hogy vasárnap tartok egy Bringás Lányok topiktúrát, ami most már eléggé idõszerû, hisz ezer éve nem volt már ilyen.
Szóval, aki nem indul vasárnap a maratonon, aki jól akarja magát érezni egy kedves, röhögõs társaságban, az csatlakozzon hozzánk!
Cél: cukik és egyéb itatóhelyek megismerése
És a Dobogókõ teteje!
Eddig már vagyunk hárman, szeretettel várom a többieket is.
Indulás: Tizkor az UVH budai oldalától.
Útvonal: a szokásos ;D
Ha reggel szakadna: akkor nem megyünk ;D
Természetesen jöhetnek nem Topiklakók is.
Elhatároztam, hogy vasárnap tartok egy Bringás Lányok topiktúrát, ami most már eléggé idõszerû, hisz ezer éve nem volt már ilyen.
Szóval, aki nem indul vasárnap a maratonon, aki jól akarja magát érezni egy kedves, röhögõs társaságban, az csatlakozzon hozzánk!
Cél: cukik és egyéb itatóhelyek megismerése
És a Dobogókõ teteje!

Eddig már vagyunk hárman, szeretettel várom a többieket is.
Indulás: Tizkor az UVH budai oldalától.
Útvonal: a szokásos ;D
Ha reggel szakadna: akkor nem megyünk ;D
Természetesen jöhetnek nem Topiklakók is.