Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

leesni sem fogok, hacsak nem rángatjátok nagyon a kötelet.

amennyiben nem lesz a végén csengõ, részemrõl rángatás stornózva ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én szívesen felajánlanám magamat, de hát zsír most már nincs rajtam, meg leesni sem fogok, hacsak nem rángatjátok nagyon a kötelet.

Era: Ugye megpróbálhatom majd azt az áthajlást, hogy most sikerül-e így kipihenten? ::)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

jenõ, ugye tudod, hogy melyik verziót kell választanod... ;)

Naná! Amelyik a csúcsra juttat! ;D

Ráadásul mind3-an ugyanazt írtátok ::)
Ez az egyhúronpendülõ gondolkodás egészen megható 8) - vagy lehet, hogy nem is lehet más úton feljutni? ::) ;)

a szalonnasütésbe max. saját kis zsíros csülkeimet tudom felajánlani a sok girhes (ööö, akarom mondani izmos) ajánlat mellé - zsírszalonna kedvelõknek :P ;D

szavazás meg lesz. ha esõ lesz nem lesz. (jó idõ, mert szavazás az akkor is lesz ::))

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A legjobb, hogy ugyanazt írtuk le mindketten! ;D ;D ;D ;D ;D
A sovány emberhús pedig nagyon finom, majd viszek szalonnát, amivek jól megtûzdelünk sütés elõtt.
Na asszem fél óra és indulok.
'jenõ vigyázz, mert lesbõl fogunk támadni! ;)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
de tényleg szavazz...

remélem ott tudok lenni Kexes kollega! 8)
elegem van a bankokból...

Szam

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
jenõ, ugye tudod, hogy melyik verziót kell választanod... ;) ;D halgass a szívedre, szavazz a... :-X 8)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Úristen, ennyi magyarázatot nem is reméltem! Most már egészen biztos, hogy eltévedek ;D

Ennek ellenére, ha még emberi idõben sikerül kiverekednem magam a belvárosból, megpróbálok utánatok eredni. A remény hal meg utoljára 8)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
az emberhús túl rágós... 8)

jenõ: megközelítés v 2.0 - ahogy mész a fenyõgyöngye felé, a pálvölgyi utáni részen a bal oldalon az utolsó ház után van egy sziklás felhajtó egy ösvényre, ami párhuzamosan megy a betonút mentén. Erre felmész, egészen addig ezen gurulsz, amíg nem találsz egy elágazást, ahol balra is lehet menni (nem éles kanyar, csak leválik a másikról..). Ezen végigmész és már ott is vagy az említett tisztáson. Ugyanoda jutsz, csak másik irányból, mint a Charon féle navigációs metódus alapján 8)

Szam, negyed 6-kor meetin' az RP hidnál?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Jenõ: ahogy Charon írta, a Fenyõgyöngyétõl kicsit visszább vagyunk a bal oldalon. A túrista út ott jön az út mellett, de van egy kis elágazás, ami egy kicsit beljebb visz egy tisztásra. Az oldalában pedig szikla van. Ha a fenyõgyöngyéhez felértetek, csak csörögjetek ránk, valaki legurul értetek. Nincs 1 km-re sem.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
[shadow=red,left,300]De most nem a lepotyogottakat fogjuk megsütni?

[/shadow]

Nekem kevés a zsír a kicsi pocimon, így hozzatok egy fél disznót!! 8)

Üdv:Szammer

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Valaki nem megy szintén korábban a hegyre? ::)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ahogy tekertek fel a hegyre, a Fenyõgyöngye elõtti buszmegálló után bal oldalt van egy természetvédelmi, vagy valami hasonló tábla egy ösvény kezdetén, ami az úttal párhuzamosan vezet fel, emelkedik, oszt kivezet egy tisztásra. Ott meg elkiáltod magad, hogyha nem látod a bringákat. A fal közepe fele szoktunk általában lenni.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Era, azoknak, akik nem tudnak fél6-ra a Fenyõgyöngyénél lenni, de mennének, el tudod mondani a Fenyõgyöngyétõl az utat?

(de csak ha nem nagyon bonyolult leírni ::))

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De most nem a lepotyogottakat fogjuk megsütni? ::)

:-X

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ha van kedvetek este mászás után (közben) tüzet rakni, szalonnát sütni, akkor úgy készüljetek: hozza mindenki magával a sütnivalóját. ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
ez mikor is júni vége lenne?
26os hétvége???

a nekem jó :D -én meg maratonra nem jutok el :(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Era: jobban is teszed, ha nem próbálod meg kitalálni :)

Egyébként meg FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! Az imént kiderült, hogy még meló lesz ESTE 6-TÓL! Hogy mi a frászér' nem lehet ezeke már elõre tudni??? Sose jutok el már mászni veletek...

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Para! Ez eszméletlen jól hangzik, viszont: jún. 19 Rákóczi TT, 26, Zemplén M, júl.3 Duna M, júl.1-18 SAUH. Hát így hogy menjek? Júli 10. és júl. 24-i hétvége még üres. Lehetne akkor valamikor? (Persze nem lehetek ott mindenhol. Ha nektek ekkor jó, akkor fájó szívvel, de kimaradok belõle.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
kérdés: kinek lenne két-három hét múlva a Vár-túrához al'a Para...?

szombat indulás vonattal Gyöngyösig, onnan kerékpáron Bükkszékig, ahol strandolás-csúzdázás míg a ruci le nem kopik vagy a naptól vagy a csúzdától este pedig erõink uccsó tartalékával irány DSirok, a siroki várba fel, ahol szabadég alatti alukálás, már ha hagyjuk egymást a tábortûz körül. Másnap laza ébredés és csocsi haza irányba, most Pásztó és a hasznosi várrom fele, és hatvanban felszállás a vonatra pestnek...

jelentkezõk und érdeklõdõk not in alphabetic:
1)Parabá' und Õ hûséges ájronhorszjam, ami tuljadonképp Medve, abból is a Dee-Lux ::) :P

Péef voltam...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Inkább nem is próbálom meg kitalálni mi lehet az a PPP. ::)

Charon: sztem 5 körül jövök át a Margithídon. (Lehel térrõl)