Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Engem melóból hazafelé menet kapott el a vihar... Mondjuk csak addig álltam meg, amíg felvettem az esõcuccot, gondolván, hogy hipp-hopp áthalad... Na nem tette :) Viszont mikor hátszelem volt, az még így felhõszakdásban is jól esett, hogy dupla akkora sebességgel tudtam haladni bizonyos szakaszokon, mint egyébként... ;D A Duna partján (budai oldal) végighaladva teljesen "világvége" hangulat volt... Óriási villámok (néha egyszerre több is), hihetetlen szürkeség, szakadõ esõ, viharos szél... A legfélelmetesebb a pesti oldalról áthallatszó harangszó volt! :D Komolyan, mint valami filmen... (Holnaputánt nem láttam még...)
A Kosztolányi téren egy fa kettényílt (valszeg villám), az ablakokból jó néhány muskátli (ládás és cserepes is) az aszfalton meg a járdán landolt... Totális hadiállapot... :(

Mindenesetre jól esett ebben a káoszban bicajozni... (remélem nem minõsülök ezért túl aberráltnak) ;D
Új extrémsport: Gigaviharban bicajozás... ::)

A szikla alatt is jó lehetett... ;)

Azt meg, hogy a kõolaj fogy, szvsz az mutatja a legjobban, hogy a világ csendõre ha kell, erõszakkal is ráteszi a kezét minden fellelhetõ mezõre... (ld. Irak) >:(

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hellóka! Örülök, hogy mindenki egészben hazaért. Tegnap azért elég jó kis búvóhelyet találtunk a vihar elõl. és a hangulat sem volt utolsó:)
Amíg leértünk jenõékkel a flórián térig semmi különösebb jele nem volt a viharnak a vizes utakon kívül, ám amint beértem a Vihar utcába (nomen est omen? )... Mintha egy katasztrófa sújotta övezetbe értem volna. 5-10 méterenként letört fák hevertek az úton, egy helyen akkora, ami 4 kocsit nyomott össze. :o :o A kocsiknak a szembe jövõ sávba kellet átmenni, mert ezek a letört lombok elfoglaltak egy sávot. Brutális volt. :(

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Charon ismét gyûjti a rajongótáborát... ;D

MEGFEJTETTEM! :D
Andika üzenete télleg nem Charonnak szólt, csak annak, hogy "bringás lányok márpedig vannak"
- erre ti jól elijesztettétek, pedig ha tényleg megjelenik a képe a Velocica-versenyben, akkor még bánhatjátok majd, srácok!!!

Úgyhogy jobb ha Trifora hallgattok és megkezditek a "hoyga engeszteljük ki Andikát" project felépítését! ;D 8)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Jenõ: kétségtelenül elõfordultak hasonló esetek a családban. Mégis, aki havi 1000km-t teker, és abból nem keveset erdõben, annak valszeg már volt alkalma megtapasztalni, hogy milyen az, amikor valamelyik kerék megindul oldalirányba, meg hogy mit kell ellene tenni. Meg azt is, hogy a "X" vizesen csúszik nagyon.

( "X" teszõlegesen behelyettesíthetõ sinnel fával kõves stb)

Na de száz szónak is egy a vége, meglepõdtem rajta és kész :)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
fogasos Srác :P, biztos hozzászokott már a széles bütykös gumikhoz, flyweight pedig jól megtréfálta ::)

Charon ismét gyûjti a rajongótáborát... ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nem hiszem, hogy ennyire gyilkos hajlam lenne benne, fõleg ha még nem próbált a közeledben bringázni. :)

Nem a vérszomj megnyilvánulása volt, hanem válasz a topic nevére. De most meg már bottal üthetjük a nyomát :)

--Trifo

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Thommey: hogy a rákba bírtál elesni egy sínen???

Füli, pont te kérdezed ezt, akinek az öccse is, meg a barátnõje is taknyolt már sínen??? ;D ::)

De kedvenc porszívónk (bocs, Thy, de ez olyan aranyos!), majd biztos beszámol az õ technikájáról - mert neki biztos volt. Nekem csak jött a sín, csúszott - 'oszt a következõ kép már az, hogy heverek az óbudai sziget bejáratánál és számolom a bárányfelhõket ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Ja, de csak azért szólalt meg, hogy bejelentse, hogy ki akar nyírni. :P

Ennek Holnapután már úgy sincs jelentõsége ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Az NG magazinban volt cikk a szén körforgásáról.
Jó ha tudjuk, hogy a természet rengeteg széndioxidot nyel el a fák, illetve a tenger által (pl. kagylók héja). Ezek életük végén aztán elkezdenek lebomlani, s megugrik a széndioxid szint, amit újabb fák (és kagylók) megkötnek. A széndioxid szint már a múltban is állandóan változott (ahogy tanult kollégám kifejtette), csak a kutatók ,még mindig nem jutottak el arra a felismerésre, a világ széndioxid-kibocsátását, és megkötését figyelembe véve (plusz ami a légkörben van), hová tûnik el (ha jól emlékszem ) a széndioxid kb. 30%-a. Mert ennyi hiányzik, amit nem találnak ;D
Mégis vannak UFO-k?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ja, de csak azért szólalt meg, hogy bejelentse, hogy ki akar nyírni. :P

Egyébként üdv a bringás lányok topicban Hölgyem! :-* :-*

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hejj, ti férfiak! Bejelentkezik a legújabb bringás lány, ti meg aztán rá se bagóztok. Micsoda bánásmód ez? :)

Thommey: hogy a rákba bírtál elesni egy sínen???

--Trifo

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
:-)))

jenõ: ez jó volt, mert vicces volt, és nevettem magamban halkan, aranyosan :-))

Lens: egyébként az NGben (tv), néhányszor volt már cikk errõl az idõjárás változásosságról, és mutattak szép diagrammokat a föld hõmérsékletével kapcsolatban. van egy bizonyos periódus a földnek, bár arra nem emlékszem pontosan, hogy most kellene-e következnie, vagy nem, de a lényeg, hogy egyáltalán nem szokatlan a jég jelensége x ezer évenként.
ami egyébként a legérdekesebb volt, hogy erre a hõmérséklet grafikonokra rávetítették a szénmonoxidot (remélem jót mondok), és meglepõ módon, már akkor, amikor az ember még nem szólt bele a világba, akkor is a hõmérséklet és a szénmonoxid együtt változott.
Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy a Földnek van egy természetes körforgása (ami télleg nem biztos, hogy "elvileg" most következne), és nem lepõdök meg azon, hogy most változik bármi is.

Amúgy meg tetszik, ahogy látom az embereket ráébredni, hogy nem minden úgy van, ahogy õ gondolja:-)
Komolyan, ez nagyon vicces. Az amcsik buta fejére leszek kíváncsi, amikor majd mutatják a sort a benzinkútnál, amikor ott áll a böhöm nagy terepjárójával, a kút mondjuk még 5km, és azt mondja, hogy hát már egy hete állok itt, de még mindig nincs benzin :-)) he-heheeee.... rohadjanak meg:P az az igazság, hogy számomra ez a piacpolitika és maga a politka egy hányadék dolog. az amcsi ember örül, amikor megveszi a hûtõjét, közben pedig eszembe jutnak azok a nepáli kisgyerekek, akik 5000m-en, tök taknyosan és koszosan egy szakadt (és koszos) ruhában kergetnek egy labdát, és közben MOSOLYOGNAK és NEVETNEK.... :-)

...na de tényleg tanulnom kéne, megyek is :-)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Barnes is milliomos, csak nem annyira mint "Dzsoki".
Szegény era, pedig nagyon nem szerethet ázni, a szombati tekerésünkkor is annyira megijedt, amikor a szél lefútta a levelekrõl a vizet, hogy egybõl felöltöztünk (igen, én is besz*rtam).

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Tiszta Cliffhanger ;D

Amit én produkáltam az jobban idézte Cliff Barnes-t ;D ;D

De Era volt egy jelenség, amikor a fenti kötelek begyûjtése után megérkezett a szikla árnyékába...

ha a döbbenettõl lett volna erõnk humorizálni, megkérdezhettük volna, hogy a füle mögött is jól megmosta-e? ;D ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Tiszta Cliffhanger ;D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Mi van, csak nem hagytak ott fent lógni a viharban? :D :D

Csalódást kell okozzak: nem a falon vészeltem át az eseményeket - igaz, mint utolsó jelentkezõ, már esett, mikor másztam, de aztán nagyon hamar meggyõzött minket az Ég: hacsak nincs a hátunkon atomvillanás elleni villámhárító, húzzunk befelé az üregbe - és lõn! ;D ;D

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Rácsörögtem Erára ... jól van csak ma szabit vett ki, holnap felteszi a képeket 8)

fish

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mi van, csak nem hagytak ott fent lógni a viharban? :D :D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Némi megkönnyebbülést érzek, hogy ezek szerint tegnap mindenki egyben hazaért (ERA? UGYE TE IS??? ÉS NEM IS FAGYTÁL HALÁLRA?! )

Azért én a vihar ellenére is kerályosan éreztem veletek magam! Végülis egész jól elvoltunk ott abban a majdnem-bivakban ;D

Era, köszönöm szépen a biztosítást! :-*

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Nálunk nem volt semmi durva vihar ... csak esõ meg hatlamas villámok ::)