Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D Szasz...

Banyek Thy! aaaaakkorát pattantál mellkason, mint egy jól felfújt gumilabda :o ::) pillanatra frászt kaptam... :P

hazafele aztán feribá' jóóól beválasztott... mondom elmegyek a vácin a dózsáig, ott irány a szép mûvészeti elõtt el, majd neki támadok a keletinek, s gyorsan septiben ott leszek... aha... nemtudom hol jártam, de hirtelen csilió orosz...izé gyalogos termett elém, alig gyõztem szííííjel vágni köztük... :P bazzzz... qrva sztingkoncert... :P

na mindegy...

a vért már tudtam mosni ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Phil: A képeket felraktam a Galériába. Gyönyörû az erdõ, olyan zöld, amilyennek csak Ausztriában látni. Azért van az esõnek jó hatása is. És az eper finom. Nyamm. A tegnapi bicajozásomból hazafelé betértem a csepeli eperföldre. Szép idõ volt, meleg, meg napsütés, éppen nekiálltam szedegetni, amikor hirtelen rám esett egy egész felhõ. Nem is értettem hogy került fel a levegõbe ennyi víz. De nem ilyesztett meg, felvettem az esõruhámat és szépen falatoztam tovább. ;D Még jó is volt, hogy nem kellet megmosni az epret. ;)
Az ugrálós társaságnak hogy sikerült a tegnapi napja?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
az volt a szerencsétek, hogy nem volt lámpátok, ugyanis a denevérek a fényre gerjednek 8) ;D

pixel, mikoleszmámikoleszmá? :) Jah, és remélem a bmft-s special edition példányok dedikálva lesznek ;)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
eránál volt lámpa, de nem láttunk (láttam) semmit, csak sziklát és az azokon csillogó nedvességet.
Ez a barlang egy térképtábla mellett van- ugyanarról beszélünk?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Á, köszi a beszámolót! Jó lehetett. Egyébként abba a barlangba mi is bebújtunk egyszer, de tök izgi volt, mert a plafonról denevérek csüngtek alá, és ezt csak azt tette izgalmasabbá, hogy a mennyezet elég alacsonyan volt! ;D Sokan iszkoltak is kifele,amikor pillantásuk a fejüktõl pár centire lengedezõ bõrcsomókra esett. Nálatok ezekszerint nem volt lámpa? Nem éreztél semmit a fejedhez érni fölülrõl? ;D ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Bár, nem era vagyok, azért pofátlankodok ide, mert együtt vótunk - édes kettesben.
Kicsit átalakult a tekerés, a végén az uvh-nál taliztunk 10kor. Szamócázás után Dömörkapu felé vettük az irányt, majd az erdészeti út mellett bebújtunk egy barlangba, ami alacsony volt, nyirkos sötét és még érdekes sem. Aztán fotózkodtunk egy vízesésnél, era kiélte mûvészi hajlamait, majd folytatta bringázás közben is (én voltam az alany ;D). Kis plusz út után Pilisszentlászló felé vettük az irányt, kis lejtõ, majd megint mászás föl Pap-rétre. Fönt megettük az elhozott szamócát,(itt kicsit nyálkás volt az út) majd legurultunk Szentendrére. Ott cukiztunk egyett, majd hazafelé vettük az irányt és az uvh-nál elváltunk. Nekem mindez 110 kilcsi lett.
Ja, hazafelé majdnem elcsaptam a Római-parton egy kissrácot, de szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy nem ugrott a labdája után, mikor meghallotta a satuzott gumik hangját.
Ennyi izgalom kellett.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era, várom a szombati beszámolódat! Hogy sikerült a tekerés? Utána milyen volt a Sting koncert? Nem mosott el esõ?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Megjelenés után konamanonál lehet majd érdeklõdni kedvezményes bmft-példányok iránt :)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Thy mi történt veled már megint ?? :o

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

szamóca becsületes neve Regõs Bendegúz akarommondatni Hornyák Balázs ;D

a könyvedbõl egy példány véve!!! :)

Üdv_Szammer

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Dirk Belling
Már lassan mozog a lábam is rendesen, de a bordáim még fájnak:) :o 8)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
tyito alias Vass László :) -ez tuti ;)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Szamóca és Tyito: nektek mi a böcsületes polgári nevetek?
Thommey: hogy hívják azt a figurát, aki a SRAMnak fotózik, és ott volt a bemutatón? Asszem Dirk valami.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

amúgy naccsád képeit mikor is kapom meg szídin?? ::)

hááát az úgy volt , hogy ... izé ::)
nemtom :-[
tán júni 13án megyek fel, de lehet 12-én :-\ ha akkor leszel ?

Azért a Lillafüredi partira jelentkezem s reménykedem jelentkezésem pozitiv elbírálásában ::)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
kápmegyeren még nemvoltam, de miért ne. mindegy, csak rájd legyen mán. 8) csak nehogy szénnéázzunk :-\

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
De szívesen mennék veletek! :-[ :-X :-\ :'(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Felõlem akár mehetünk káposztásra is, de ott csak dirtölni, meg letörést ugrálni tudunk, de azt nagyon:)))))
vannak gyakorló, és nagyobb dirtök is. Na?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sözombaton ha jaó lesz az idõj akkoj Párommal megyünk HHH mászni valamikor kora-késõ déjelõtt. Thy féle ugribugrira mikor jössz be végül Para? Csatlakoznánk hozzád, oszt együttes erõvel megnéznénk magunknak a gravitációt.
Feltöltött kép

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era: MEG VAN! :D épp ma tisztáztuk le végre... szóval lillafüredi happening al'a Parabá módra aug20 to aug27... :D ó-jeee...

rendben lesz?

Ors: a butított verzió otthon figyel a winyón, mert még nem jutottam el odáig, hogy behozzam és feltöltsem :(
amúgy naccsád képeit mikor is kapom meg szídin?? ::)

KeX, Thy: nem lehetne kicsit késõbb ütközni? :(
3körül? (amúgy melyik az a Janihegy?? ::) :P )

péef

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
hmm, énis gondolkodtam az ugrálson, lõrinc, v janihegy, de akkor janihegy :) meetin' point?