Elôször kérdés a szögödi szekciónak:
ti oda akartok visszatérni, ahol a kocsit hagyjátok, vagy a Nyugatitól tudtok vonatozni is? Kérdem ezt azért, hogy körsétát tervezzek (A-tól A-ig), vagy lehet eltérô a rajt és cél (A-ból B-be)?
Egyébként az indulás a Nyugatiból lenne a 8:30-as vonattal Szob fele.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. október 22. - 16:31

Írta 2002. október 22. - 15:25

Hi,
Ideje már dönteni, h szombaton v vasárnap tekerünk, mer nekünk meg kell az utat szervezni.
Szóval VASÁRNAP! Hánykor? Hol?
Ideje már dönteni, h szombaton v vasárnap tekerünk, mer nekünk meg kell az utat szervezni.
Szóval VASÁRNAP! Hánykor? Hol?
Írta 2002. október 22. - 14:55

Trifó! Én vasárnapot úgy értettem, hogy túra. Errôl beszélünk már itt egy hete. Ha van kedved, gyere.
Activity meg majd a jövô héten, ha másnak is jó úgy.
Activity meg majd a jövô héten, ha másnak is jó úgy.
Írta 2002. október 22. - 14:29

Mellon: mi is a holnapi VÁLLalnivaló?
...a rugós pata nem sokat könnyít aváz helyzetén, sõt még ront is rajta, nem véletlenül szoktak rá a vázgyártók a felül/alulhegesztésekre a telók széleskörû elterjedése óta. De ez ne aggasszon senkit. Éljen soká LEON
Ündürüxi még csak fél éves, legalábbis ami a szolgálati idõt illeti. De nagyon bízom az élettartam garanciában. GT rulez!
--Trifo
...a rugós pata nem sokat könnyít aváz helyzetén, sõt még ront is rajta, nem véletlenül szoktak rá a vázgyártók a felül/alulhegesztésekre a telók széleskörû elterjedése óta. De ez ne aggasszon senkit. Éljen soká LEON

Ündürüxi még csak fél éves, legalábbis ami a szolgálati idõt illeti. De nagyon bízom az élettartam garanciában. GT rulez!
--Trifo
Írta 2002. október 22. - 09:52

Megkséve bár, de törve nem, igaz már senkit sem érdekel, de felkerültek a Törökbálinti XC gyereknap képei Törökbálint XC 2002 szombat
Idõközben rájöttem, hogy szombaton sem leszek sokkal frissebb, és akik elmennek a partyra azok sem valószínû...
8:30 as vonat? Hálókocsi van rajta? :
;D
Lens, szerda-csütörtök lehet hozzád (hozzátok?) csatlakozni? Majd felhívlak ezügyben.
Trifó a szerdát beVÁLLalnád Te is?
A váz élettartam nekem is eszembe jutott, mikor írtad, hogy 4 éves. Para váza Cro-Mo volt, amire 10 évet mondanak, és mégis eltört...
Ez meg jól bírja, persze jelentõsen kisebb terhelés és "rugós paták" könnyítik az életét.
A telótisztítástól eltekintve, kész lesz a bringám, holnap akárki megláthassa!
Idõközben rájöttem, hogy szombaton sem leszek sokkal frissebb, és akik elmennek a partyra azok sem valószínû...
8:30 as vonat? Hálókocsi van rajta? :

Lens, szerda-csütörtök lehet hozzád (hozzátok?) csatlakozni? Majd felhívlak ezügyben.
Trifó a szerdát beVÁLLalnád Te is?
A váz élettartam nekem is eszembe jutott, mikor írtad, hogy 4 éves. Para váza Cro-Mo volt, amire 10 évet mondanak, és mégis eltört...
Ez meg jól bírja, persze jelentõsen kisebb terhelés és "rugós paták" könnyítik az életét.
A telótisztítástól eltekintve, kész lesz a bringám, holnap akárki megláthassa!
Írta 2002. október 22. - 09:30

Akkor eddig van 2 szavazat vasárnapra. Még valaki? Ahhoz, hogy tudjunk egy jót játszani kellene legalább 8 ember.
(van otthon egy marék sör, ha ez csábító ajánlat
)
--Trifo
(van otthon egy marék sör, ha ez csábító ajánlat

--Trifo
Írta 2002. október 21. - 22:51

Írta 2002. október 21. - 22:40

Lensver: szerintem ne hallgass rájuk, a jelenleg Aszta kezelését élvezõ Katarga is 6. évét tapossa, és kitûnõ egészségnek örvend. Ha pedig megfárad szegény Leon. azért nem fog egybõl ledobni a hátáról, csak elkezd repedezni, majd akkor kerülhet a falra. Ha érdekel részmunkaidõs, montizással kapcsolatos munka, szólj!
A vasárnap nekem is jó.
A vasárnap nekem is jó.
Írta 2002. október 21. - 19:50

Sziasztok barátaim!
Trifó: örülök, hogy már sokkal jobban vagy!
Én benne lennék az Activityben, csak ezen a héten nem jó már.
Tekerni megyek szerdán is meg csütörtök délelôtt is.
Eddig tehát egy voks a vasárnap mellett.
Mellon, nekem is kell sokmindent cserélnem a bringámon (pl. szabadonfutóm majdnem tönkrement) Egyesek pedig azt mondták nekem, mikor meghallották, mennyi éves a bringám, hogy az alu vázakat ilyen korban már cserélni kell, mert ez már az élettartamuk vége.
:'( :'( :'( Most ez tényleg igy van, és szegény Leont le kéne cserélnem valami másra? Vérezne a szivem.
Trifó: örülök, hogy már sokkal jobban vagy!
Én benne lennék az Activityben, csak ezen a héten nem jó már.
Tekerni megyek szerdán is meg csütörtök délelôtt is.
Eddig tehát egy voks a vasárnap mellett.
Mellon, nekem is kell sokmindent cserélnem a bringámon (pl. szabadonfutóm majdnem tönkrement) Egyesek pedig azt mondták nekem, mikor meghallották, mennyi éves a bringám, hogy az alu vázakat ilyen korban már cserélni kell, mert ez már az élettartamuk vége.
:'( :'( :'( Most ez tényleg igy van, és szegény Leont le kéne cserélnem valami másra? Vérezne a szivem.
Írta 2002. október 21. - 18:38

AsztA: köszi a bíztatást... Bár van saját tapasztalatom is csak én a csuklómat nyûttem szét a jégen. Ha jobban belegondolok, azóta is... De ebbe nagyon nem jó belegondolni.
Nincs nagy tolongás erre az Activity dologra. De ha nem, hát nem. Majd tán legközelebb.
Szerdára nbincs valami kétkerekû szervezkedés? Valami lazácskát bevállalnék. De nagyon
--Trifo
Nincs nagy tolongás erre az Activity dologra. De ha nem, hát nem. Majd tán legközelebb.
Szerdára nbincs valami kétkerekû szervezkedés? Valami lazácskát bevállalnék. De nagyon

--Trifo
Írta 2002. október 21. - 10:44

Én is mennék tekerni jól. Ha lehet szavazni, én a vasárnap mellett voksolok.
Viszont lehet, hogy az Ektivitin nem tudok részt venni. Viszont a közös Ektiviticsomag még nálam van. Ha ma estig átjön érte valaki, elvihetitek.
Egyébként nem pénteken este lesz a nagy karaokés 9-es Stuffz?
Trifo: Örülök, hogy jobban vagy. De arra készülj, hogy a vállfájás teljesen nem fog eltûnni. Én valamikor nyáron zakóztam egy qrvanagyot (még a rokkantkoalíció idején), és a bal vállam azóta sem mûködik 100%-os 6ásfokkal.
AsztA
Viszont lehet, hogy az Ektivitin nem tudok részt venni. Viszont a közös Ektiviticsomag még nálam van. Ha ma estig átjön érte valaki, elvihetitek.
Egyébként nem pénteken este lesz a nagy karaokés 9-es Stuffz?
Trifo: Örülök, hogy jobban vagy. De arra készülj, hogy a vállfájás teljesen nem fog eltûnni. Én valamikor nyáron zakóztam egy qrvanagyot (még a rokkantkoalíció idején), és a bal vállam azóta sem mûködik 100%-os 6ásfokkal.
AsztA
Írta 2002. október 20. - 22:09

Szombaton Asztával végül elmentünk a Pilisbe az újoncokkal, akik végül nem is voltak annyira azok! Velünk tartott az Index topikban tevékenykedõ Janimaci, valamint Jojoba (lány), aki bizony Lensver szintû tempót diktált a montiján. A Papréttõl nem bírtuk már tovább az aszfaltot, és mivel Aszta az elmúlt hétvége tapasztalatai után száraznak minõsítette a terepet, bele is vágtunk. Persze 2 perc után egy olyan jégesõ szakadt a nyakunkba, hogy majdnem belevert minket a földbe, de azért egy kis pihenõ után folytattuk Dobogókõig, majd vissza.
Az elsõ kilométereket enyhe halálfélelemben töltöttem, mert az új tárcsafék súlyában jobban lassította a bicajt, mint mûködésében, de szerencsére rohamosan javult a helyzet.
A hétvége egyik napján csatlakoznék a tekeréshez, és az Activity sem egy rossz ötlet!
Az elsõ kilométereket enyhe halálfélelemben töltöttem, mert az új tárcsafék súlyában jobban lassította a bicajt, mint mûködésében, de szerencsére rohamosan javult a helyzet.
A hétvége egyik napján csatlakoznék a tekeréshez, és az Activity sem egy rossz ötlet!
Írta 2002. október 20. - 19:56

Happy-happy Nati,bike & day!
Kicsit hüjjén hangzott ??? :-/ ;D
Szal,megbeszélés tárgya ??? Beszéjjük meg! 8)
Részemrõl kb.mind1,csak jó levegõn,jó társaságban és dombok között lehessek!
Üdv.:Tyito a nem hegylakó! ;D
Kicsit hüjjén hangzott ??? :-/ ;D
Szal,megbeszélés tárgya ??? Beszéjjük meg! 8)
Részemrõl kb.mind1,csak jó levegõn,jó társaságban és dombok között lehessek!

Üdv.:Tyito a nem hegylakó! ;D
Írta 2002. október 20. - 19:00

Sziasztok!
Trifo, hm, elég rendesen lezúzhattad magad, ha ennyire lassan jössz helyre. De lényeg a javulás! Csak így tovább, jobbulást!
Ha a most péntekre gondoltál, az szerintem nem igazán lenne jó, mert akkor lesz a IX. Stuffz party.
Viszont az 5let szuper, és van itt nekünk a héten egy 23.ánk, amikor lehet tekerni is, meg egyéb „aktivitást” kifejteni (vagy akár kedd este is, :
persze bevallom, önzõ érdekbõl célozgatok it , nekem ugyanis péntek-szombat estére is van programom)
OFF
A most hétvégét viszont ellustálkodtam, szinte nem is voltam sehol, ellenben rengeteget aludtam, ami nagyon jól esett, mert már elég rég nem fordult elõ velem.
ON
Egyébként a Mecsek után kicsit leamortizálódott bringámon egy-két változtatást kezdtem tervezni, ami ha minden jól megy most a hét elején meg is történik. 8) A költségvetés sajnos már nagyon elszállt, le sem merem írni mibe fog ez kerülni összesen….
Siránkozás On
És még jó lenne melegebb bringás ruha, sárgumi… Csõdbe megyek ha így folytatom. :'(
Siránkozás Off
Viszont nagyon szuper paripám lesz.
Szerdán-csütörtökön jönne valaki tekeregni velem?
Börzsöny: a túristákat valóban el kéne kerülni, de ha lehet, akkor inkább térben, mint idõben, mert én vasárnap ’kora’ reggel elég bután fogok kinézni a fejembõl :-/. Persze ez csak az én szavazatom!
Trifo, hm, elég rendesen lezúzhattad magad, ha ennyire lassan jössz helyre. De lényeg a javulás! Csak így tovább, jobbulást!
Ha a most péntekre gondoltál, az szerintem nem igazán lenne jó, mert akkor lesz a IX. Stuffz party.
Viszont az 5let szuper, és van itt nekünk a héten egy 23.ánk, amikor lehet tekerni is, meg egyéb „aktivitást” kifejteni (vagy akár kedd este is, :

OFF
A most hétvégét viszont ellustálkodtam, szinte nem is voltam sehol, ellenben rengeteget aludtam, ami nagyon jól esett, mert már elég rég nem fordult elõ velem.
ON
Egyébként a Mecsek után kicsit leamortizálódott bringámon egy-két változtatást kezdtem tervezni, ami ha minden jól megy most a hét elején meg is történik. 8) A költségvetés sajnos már nagyon elszállt, le sem merem írni mibe fog ez kerülni összesen….
Siránkozás On
És még jó lenne melegebb bringás ruha, sárgumi… Csõdbe megyek ha így folytatom. :'(
Siránkozás Off
Viszont nagyon szuper paripám lesz.

Szerdán-csütörtökön jönne valaki tekeregni velem?
Börzsöny: a túristákat valóban el kéne kerülni, de ha lehet, akkor inkább térben, mint idõben, mert én vasárnap ’kora’ reggel elég bután fogok kinézni a fejembõl :-/. Persze ez csak az én szavazatom!
Írta 2002. október 20. - 17:52

Kedves Kolleginák és Kollégák!
Végre, végre ismét bringára tudtam ülni tegnap
Már elmúlt annyira a vállzúzódás, hogy le tudtam akasztani a kampójáról a gépet. Mesés érzés volt 
Egyéb téma: kerékpáros túrát még nem tudok ajánlani, de nem lenne kedvetek egy Activity partit tartani péntek este?
Lensver: Bódog Szülinapot a gépenek
--Trifo
Végre, végre ismét bringára tudtam ülni tegnap

Egyéb téma: kerékpáros túrát még nem tudok ajánlani, de nem lenne kedvetek egy Activity partit tartani péntek este?
Lensver: Bódog Szülinapot a gépenek

--Trifo
Írta 2002. október 20. - 12:27

Itt az ideje, hogy elkezdjük megbeszélni a jövô hétvégi túrát.
Elôször azt kéne eldönteni, hogy szombat legyen, vagy vasárnap.
Ami a vasárnap mellett szól: kevesebben lesznek a hegyen, mert akkor nincs TT.
Tehát véleményeket, szavazatokat várok.
Más:
HAPPY BIRHTDAY, MY BIKE!!! Leon ma lett 4 éves!
Drága társam, barátom, hû paripám,isten éltessen sokáig, láncod érjen bokáig (ami igy a Mecsek Mt után érvényes is) ;D Köszönöm, hogy együtt jártad velem életem göröngyös útjait!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Elôször azt kéne eldönteni, hogy szombat legyen, vagy vasárnap.
Ami a vasárnap mellett szól: kevesebben lesznek a hegyen, mert akkor nincs TT.
Tehát véleményeket, szavazatokat várok.
Más:
HAPPY BIRHTDAY, MY BIKE!!! Leon ma lett 4 éves!
Drága társam, barátom, hû paripám,isten éltessen sokáig, láncod érjen bokáig (ami igy a Mecsek Mt után érvényes is) ;D Köszönöm, hogy együtt jártad velem életem göröngyös útjait!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Írta 2002. október 19. - 00:30

Ez egy életjel!
Még vagyok, de a debreceni topicba bõvebben kifejtett okok miatt sajna semmire nincs idõm!
Legyetek jók,
Baliba
Még vagyok, de a debreceni topicba bõvebben kifejtett okok miatt sajna semmire nincs idõm!

Legyetek jók,
Baliba
Írta 2002. október 16. - 10:58

Lens ez csak miattam alakult így 
de köszi akkor ha 25 perc alatt átérek a nyugatiba a keletibõl, akkor minden frankó

de köszi akkor ha 25 perc alatt átérek a nyugatiba a keletibõl, akkor minden frankó

Írta 2002. október 16. - 10:53

Ras, minden visszavonva,
BARÁTAIM, a helyzet változott, mint mindig, amikor azt hiszem, hogy valami úgy fog alakulni, ahogyan én azt szeretném.
Erre jó példa és most Off leszek rövid ideig: tegnap hivott egy ember, és munkát ajánlott a számomra, én mondtam, hogy Ok, vállalom. Ma hivott ugyanez az ember, és azt mondta, hogy Sorry, mégse.
Szóval, sosem lehet tudni, mi lesz, és amig a jövôrôl beszélünk, mindig is bizonytalan lesz a helyzetünk.
Ugyanez vonatkozik a TT-kre is.
ON
Tehát a lényeg: felhivtam a szervezôket és ôk tudatták velem, hogy bringával csak abban az esetben lehetne indulni, ha a legelején ott lennénk. Ez tehát hajnali 8 óra elôttöt jelent, pontosabban fél órával elôtte. Mert ha a gyalogosok elôtt indulunk (kezdem már unni ezeket a gyalogosokat - de gondolom ôk meg velünk vannak igy) akkor okés, nem fogunk zavarni senkit sem.
A gond csak az, hogy Nagybörzsönyt hosszú ideig tart megközeliteni.
tanulság: elôbb mindig felhivok egy rendezôt, és csak utána szólok nektek, mert már min.2szorra etetlek titeket szép mesékkel. Ezért bocsi.
De: helyette javasolok egy szép alternativ útvonalat a Börzsönybe. Fôleg a szögödi különitményt várom szeretettel, mert úgy tudom, ti még nem jártatok a Börzsönyben, ráadásul a sárnak is örültetek a Mecsekben, igy biztos élvezni fogjátok. Ugyanis a Börzsöny olyan, akár egy szivacs. ;D
Már fogalmazódik meg fejemben az útvonal, igazán élvezetes és szép lesz.
És persze sötétedésig fog tartani.
Ras: a problémád tehát megvan oldva: jöhetsz velünk együtt a 8:30-as vonattal!
BARÁTAIM, a helyzet változott, mint mindig, amikor azt hiszem, hogy valami úgy fog alakulni, ahogyan én azt szeretném.
Erre jó példa és most Off leszek rövid ideig: tegnap hivott egy ember, és munkát ajánlott a számomra, én mondtam, hogy Ok, vállalom. Ma hivott ugyanez az ember, és azt mondta, hogy Sorry, mégse.
Szóval, sosem lehet tudni, mi lesz, és amig a jövôrôl beszélünk, mindig is bizonytalan lesz a helyzetünk.
Ugyanez vonatkozik a TT-kre is.
ON
Tehát a lényeg: felhivtam a szervezôket és ôk tudatták velem, hogy bringával csak abban az esetben lehetne indulni, ha a legelején ott lennénk. Ez tehát hajnali 8 óra elôttöt jelent, pontosabban fél órával elôtte. Mert ha a gyalogosok elôtt indulunk (kezdem már unni ezeket a gyalogosokat - de gondolom ôk meg velünk vannak igy) akkor okés, nem fogunk zavarni senkit sem.
A gond csak az, hogy Nagybörzsönyt hosszú ideig tart megközeliteni.
tanulság: elôbb mindig felhivok egy rendezôt, és csak utána szólok nektek, mert már min.2szorra etetlek titeket szép mesékkel. Ezért bocsi.
De: helyette javasolok egy szép alternativ útvonalat a Börzsönybe. Fôleg a szögödi különitményt várom szeretettel, mert úgy tudom, ti még nem jártatok a Börzsönyben, ráadásul a sárnak is örültetek a Mecsekben, igy biztos élvezni fogjátok. Ugyanis a Börzsöny olyan, akár egy szivacs. ;D
Már fogalmazódik meg fejemben az útvonal, igazán élvezetes és szép lesz.
És persze sötétedésig fog tartani.
Ras: a problémád tehát megvan oldva: jöhetsz velünk együtt a 8:30-as vonattal!
Írta 2002. október 16. - 09:43