Udv,
A vasarnapi turahoz lehet, hogy en is csatlakoznek.
(Nem tudja valaki, van-e komp a Dunan Kismarosnal? Merthogy Tahibol jonnek)
udv,
mrc
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. október 25. - 11:14

Írta 2002. október 25. - 10:44

Lens: a Boszi-szigetes pálya elég ultra-szuperre sikeredett...
A rajt/cél vonal ott volt, ahol a Tisza Maraton feljött a gátra a tölcsérekbõl...nem tudom mennyire emlékszel erre... mind1...
Szóval fenn a gáton volt a R/C, innen egy közel 2km-es egyenesen hajthatott a bagázs a szembeszélben, egy horda bivalyhoz hasonlítva, majd befordultunk az erdõbe(és a szembeszélben erõlködéstõl majd nem a bokorba is... legalábbis részemrõl...) Itt egy elég hosszú egy nyomvonalas, egyenes várt ránk, kicsi sárgödrökkal, de ezek arra sem voltak méltóak, hogy össze pacsmagoljam velük magam
Ami ezután következett az legelsõ odaérkezésemkor egy szemkiguvvasztást eredményezett: HOL VAGYOK??
EGy jó 4méter mély hasadékba kellett a meredek oldalán leereszkedni, majd az aljára érve balost nyomva tovább... A pontossághoz hozzátartozik, hogy nem pont a hasadék alján kellett menni, hanem kicsit feljebb, a meredek oldalán, mert a tényleges alja tele volt hordalék fával, amik nem kis problémát tudtak egyik-másik bajtársunknak okozni... Ez a rész úgy 50méter hosszú lehetett, kiérve elkezdõdött az igazi hullámvasút!
Kidõlt fatörzsek, gallyak, szûk fordulók, illetve áthajtások, behajló fatörzsek, mély katlanok, trükkös huplik, és szembe szél...(nem Szem beszél...höhö)
Egy kör a rendezõk szerint 4750méter hosszú volt, Én a kölcsön paripán nem tudtam lemérni, de senkitõl nem hallottam vissza, hogy hosszabb, vagy feltûnõen rövidebb lett volna...
Ami ténylegesen hiányzott az a frissítõ... Sajnos nem osztogattak vizet menetközben, így számomra elég nagy problémát jelentett, hogy a 3. körben kifogyott a kulacsom...
Ezt leszámítva nagyon jó kis verseny volt, gördülékenyen lebonyolítva.
NA röviden ennyit róla...
Csõváz és hátszél...
Joghurtos szellõs szép napot!
OFF:
Tyito koma!
Annyira kiütöttem magam ott, hogy még tegnapi nap d.u. is kész kínszenvedés volt haza sétálnom (HÉVtõl uszkve 2,5-3km)... Az uccsó métereken a lépcsõzést csak 3-4fokonként, öregesen tudtam venni... :-/
Úgy látszik nagyon bújkál bennem vmi...
ON
A rajt/cél vonal ott volt, ahol a Tisza Maraton feljött a gátra a tölcsérekbõl...nem tudom mennyire emlékszel erre... mind1...
Szóval fenn a gáton volt a R/C, innen egy közel 2km-es egyenesen hajthatott a bagázs a szembeszélben, egy horda bivalyhoz hasonlítva, majd befordultunk az erdõbe(és a szembeszélben erõlködéstõl majd nem a bokorba is... legalábbis részemrõl...) Itt egy elég hosszú egy nyomvonalas, egyenes várt ránk, kicsi sárgödrökkal, de ezek arra sem voltak méltóak, hogy össze pacsmagoljam velük magam

EGy jó 4méter mély hasadékba kellett a meredek oldalán leereszkedni, majd az aljára érve balost nyomva tovább... A pontossághoz hozzátartozik, hogy nem pont a hasadék alján kellett menni, hanem kicsit feljebb, a meredek oldalán, mert a tényleges alja tele volt hordalék fával, amik nem kis problémát tudtak egyik-másik bajtársunknak okozni... Ez a rész úgy 50méter hosszú lehetett, kiérve elkezdõdött az igazi hullámvasút!
Kidõlt fatörzsek, gallyak, szûk fordulók, illetve áthajtások, behajló fatörzsek, mély katlanok, trükkös huplik, és szembe szél...(nem Szem beszél...höhö)
Egy kör a rendezõk szerint 4750méter hosszú volt, Én a kölcsön paripán nem tudtam lemérni, de senkitõl nem hallottam vissza, hogy hosszabb, vagy feltûnõen rövidebb lett volna...
Ami ténylegesen hiányzott az a frissítõ... Sajnos nem osztogattak vizet menetközben, így számomra elég nagy problémát jelentett, hogy a 3. körben kifogyott a kulacsom...
Ezt leszámítva nagyon jó kis verseny volt, gördülékenyen lebonyolítva.
NA röviden ennyit róla...
Csõváz és hátszél...
Joghurtos szellõs szép napot!
OFF:
Tyito koma!
Annyira kiütöttem magam ott, hogy még tegnapi nap d.u. is kész kínszenvedés volt haza sétálnom (HÉVtõl uszkve 2,5-3km)... Az uccsó métereken a lépcsõzést csak 3-4fokonként, öregesen tudtam venni... :-/
Úgy látszik nagyon bújkál bennem vmi...
ON
Írta 2002. október 25. - 08:42

Írta 2002. október 24. - 23:53

Szasztok Srácok 
Én is Mennék veletek-ha nem bánjátok :-/
Én is szögedi volnék, de Pöstön tartózkodom, így a Nyugatiból indulnék Veletek keróstúl.
Tyitót Cheesyt már ösmerem -üdv gyerekek-, de tikteket még nem. Ha nektek jó, én reggel ott leszek a fõbejáratnál indulás elõtt egy fél órával, egy KTM fire mtb-kal.
CSAK AKKOR TUDOK MENNI? HA VASÁRNAP MEGYÜNK!
A szombat délelõttöm a szent mechanika tanszéké sajna.

Én is Mennék veletek-ha nem bánjátok :-/
Én is szögedi volnék, de Pöstön tartózkodom, így a Nyugatiból indulnék Veletek keróstúl.
Tyitót Cheesyt már ösmerem -üdv gyerekek-, de tikteket még nem. Ha nektek jó, én reggel ott leszek a fõbejáratnál indulás elõtt egy fél órával, egy KTM fire mtb-kal.
CSAK AKKOR TUDOK MENNI? HA VASÁRNAP MEGYÜNK!
A szombat délelõttöm a szent mechanika tanszéké sajna.
Írta 2002. október 24. - 23:18

Akkor utolso info a turarol:
Vasarnap reggel 8:30-kor indul a vonat a Nyugatibol. Jegyet Kismarosig kell venni oda-vissza, mert szo:go:di kulonitmeny miatt ezuttal ugyanoda terunk vissza.
A vonatindulasi tablan Szob lesz feltuntetve, mint irany,amerre a vonat megy.
Mi, en, Zed es talan meg egy fo, az ujpesti allomason fogunk felszallni, ahova a vonat 8:45-kor fut be.
Kulon felhivas a szo:go:di kulonitmenynek:
Kismarosra gyertek a kocsival, a talalka helye a Kisvasut eleje legyen. Ott van egy parkolo meg abc, meg a kisvasut sinei is onnan indulnak el. Megkozelitese: ahogy jottok a fouton, es bejottetek Kismaros falucskaba, lesz egy tabla, hogy "Kiralyret jobbra". Na, ott elkanyarodtok jobbra, es miutan atmentek a vasut feluljaroja alatt, a Kisvasut a jobb oldalon lesz 20m-nyire.
Ido, amikorra gyertek: a vonatunk 9:3O-korul fut be, 5 min alatt ott vagyunk a Kisvasutnal.
Akik jonnek: cheesy, Tyito,Ras, Zed, Lensver
Akik talan jonnek: Koga, Aszta, Trifo, Mellon
Utvonal roviden: Kismaros -- Kospallag -- Nagy-Hideg -- Csovanyos -- Kiralyret -- Nograd -- Magyarkut -- Veroce -- Kismaros
Kb.40km
Terepviszonyok: szerintem hozzatok sargumit, mert lesznek nagyon dzsuvas szakaszok!
Egyeb: ;ha csak szemerkel az eso,akkor is megyunk, mert a Nagy-Hidegre esoben is kivaloan jarhato az ut.
Vasarnap reggel 8:30-kor indul a vonat a Nyugatibol. Jegyet Kismarosig kell venni oda-vissza, mert szo:go:di kulonitmeny miatt ezuttal ugyanoda terunk vissza.
A vonatindulasi tablan Szob lesz feltuntetve, mint irany,amerre a vonat megy.
Mi, en, Zed es talan meg egy fo, az ujpesti allomason fogunk felszallni, ahova a vonat 8:45-kor fut be.
Kulon felhivas a szo:go:di kulonitmenynek:
Kismarosra gyertek a kocsival, a talalka helye a Kisvasut eleje legyen. Ott van egy parkolo meg abc, meg a kisvasut sinei is onnan indulnak el. Megkozelitese: ahogy jottok a fouton, es bejottetek Kismaros falucskaba, lesz egy tabla, hogy "Kiralyret jobbra". Na, ott elkanyarodtok jobbra, es miutan atmentek a vasut feluljaroja alatt, a Kisvasut a jobb oldalon lesz 20m-nyire.
Ido, amikorra gyertek: a vonatunk 9:3O-korul fut be, 5 min alatt ott vagyunk a Kisvasutnal.
Akik jonnek: cheesy, Tyito,Ras, Zed, Lensver
Akik talan jonnek: Koga, Aszta, Trifo, Mellon
Utvonal roviden: Kismaros -- Kospallag -- Nagy-Hideg -- Csovanyos -- Kiralyret -- Nograd -- Magyarkut -- Veroce -- Kismaros
Kb.40km
Terepviszonyok: szerintem hozzatok sargumit, mert lesznek nagyon dzsuvas szakaszok!
Egyeb: ;ha csak szemerkel az eso,akkor is megyunk, mert a Nagy-Hidegre esoben is kivaloan jarhato az ut.
Írta 2002. október 24. - 22:37

lensver: most akkor szombat vagy vasárnap???
ha véletlen nem sikerül beizzítanom a netemet itthon, akkor lehet mérgesen álldogálok a nyugatiban szombaton reggel >
>
>
ha véletlen nem sikerül beizzítanom a netemet itthon, akkor lehet mérgesen álldogálok a nyugatiban szombaton reggel >

Írta 2002. október 24. - 22:30

cheesy, az elso magyar mtb film vegkepp nem nevezheto rovidnek, hiszen nevevel (Flash - villanas) ellentetben 20 egesz percig tart.

Írta 2002. október 24. - 21:40

Hi,
Az én sztorim:
Minden szabálynak fittyet hányva bereggeliztem sonkás tükörtojásból csipõs paprikával (hiszen Szegeden vagyunk) ami folyamatosan marta a gyomromat. A proteintõl pedig csak a 2.kör után tudtam tekerni, viszont nagyon erõs voltam ( karizomilag).
Mivel nem tudtam felváltani a nagykerékre (te áldott shimanó) lemaradtam az elsõ egyenesben. A második körben bemelegedtem és usgyi mindenki után. Be is hoztam pár lelkes amatõrt. Befutás után mosolyogva néztem meg az eredményemet, amikor mondták, hogy nekem még van egy köröm?!
ELSZÁMOLTÁK! Mentem gyorsan még egy kört és bemutattam nekik az órám, miszerint ha sétagaloppban megyek 17 perces kört, akkor a 4 kört csak megteszem 1 ó 4 perc alatt. Nagy nehezen elfogadták.
No ennyi. A sorsoláson legalább vigasztalódtam az ELSÕ MAGYAR MONTIBÁJK filmmel. Kicsit rövid:20 perc.
Az én sztorim:
Minden szabálynak fittyet hányva bereggeliztem sonkás tükörtojásból csipõs paprikával (hiszen Szegeden vagyunk) ami folyamatosan marta a gyomromat. A proteintõl pedig csak a 2.kör után tudtam tekerni, viszont nagyon erõs voltam ( karizomilag).
Mivel nem tudtam felváltani a nagykerékre (te áldott shimanó) lemaradtam az elsõ egyenesben. A második körben bemelegedtem és usgyi mindenki után. Be is hoztam pár lelkes amatõrt. Befutás után mosolyogva néztem meg az eredményemet, amikor mondták, hogy nekem még van egy köröm?!
ELSZÁMOLTÁK! Mentem gyorsan még egy kört és bemutattam nekik az órám, miszerint ha sétagaloppban megyek 17 perces kört, akkor a 4 kört csak megteszem 1 ó 4 perc alatt. Nagy nehezen elfogadták.
No ennyi. A sorsoláson legalább vigasztalódtam az ELSÕ MAGYAR MONTIBÁJK filmmel. Kicsit rövid:20 perc.
Írta 2002. október 24. - 21:16

Hi everyone!
Eloszoris Tyitonak sok-sok gratula, ugyi voltal.
Masodiszor: Lecci, nagyon reszletes versenyleirast kerek, hisz nem voltam ott, de ott szerettem volna lenni! Kerlek benneteket, mindent irjatok le: kik, hogyan, mennyien, miert, mikor, mit, meddig, stb....
Elore is koszi.
Eloszoris Tyitonak sok-sok gratula, ugyi voltal.
Masodiszor: Lecci, nagyon reszletes versenyleirast kerek, hisz nem voltam ott, de ott szerettem volna lenni! Kerlek benneteket, mindent irjatok le: kik, hogyan, mennyien, miert, mikor, mit, meddig, stb....
Elore is koszi.
Írta 2002. október 24. - 11:57

Tyito: ezer köszönet , de megyek Sopronba a családomért ;D ;D
Manó száma megy privátba ;D
üdv
fish
Manó száma megy privátba ;D
üdv
fish
Írta 2002. október 24. - 11:48

Köszönet a gratulát,de ugy-e,a "hazai pálya"elõnyeit élvezve már,csak tekerni kellett. ;D
kissfish: tudok adni,és ha cheesy elviszi,el is viszünk Neked egy kerót,ha csak az a gondd!
Mindenki: Mano telcsiszámát PLZ,mert amit felírt t TT-n nem jó! :-/
Üdv.:Tyito
kissfish: tudok adni,és ha cheesy elviszi,el is viszünk Neked egy kerót,ha csak az a gondd!

Mindenki: Mano telcsiszámát PLZ,mert amit felírt t TT-n nem jó! :-/
Üdv.:Tyito
Írta 2002. október 24. - 10:26

Írta 2002. október 24. - 10:24

Üdv midenkinek!
A 7végi tekerésen sajnos nem tudok rész venni
Viszont e miatt nem írtam volna egy hozzászólást. A lényeg, hogy tegnap tekerésem közepette találkoztam MAnóval és megkért, hogy szójak, Õ sem tud részt venni a vasárnapi tekerésen 
Mindettõl függetlenül küldöm nektek a jó idõt a 7végére
üdv
fish
A 7végi tekerésen sajnos nem tudok rész venni

Mindettõl függetlenül küldöm nektek a jó idõt a 7végére
üdv
fish
Írta 2002. október 24. - 09:20

Hölgyeim és Uraim!
!NOV.9.KÉKES.TETÕ!
a jó idõ megrendelve...
Ahhhhhhh... már úúúgy tekernék!
(annak ellenére, hogy tennapi nap a boszi-sziget bvégén már úgy tekertünk Tyitoékhoz, hogy nem bírtam a sejhajom rátenni hosszabb idõre a nyeregre, úgy fájt...)
Ma illetve hétvégén rakom össze a lovam!!!
Csõváz és hátszél!
Joghurtos szép napot!
!NOV.9.KÉKES.TETÕ!
a jó idõ megrendelve...

Ahhhhhhh... már úúúgy tekernék!
(annak ellenére, hogy tennapi nap a boszi-sziget bvégén már úgy tekertünk Tyitoékhoz, hogy nem bírtam a sejhajom rátenni hosszabb idõre a nyeregre, úgy fájt...)
Ma illetve hétvégén rakom össze a lovam!!!
Csõváz és hátszél!
Joghurtos szép napot!
Írta 2002. október 24. - 08:56

Lensver: a vasárnapi mókán igen erõsen töröm a fejem, mert nem vagyok még teljesen 100%-os. Ez tegnap kiderült. Mellon kollégával mentünk egy aszfaltos kört Bp-Nagymaros-Visegrád-Paprét-Bp vonalon. És hát a vállam morog érte.
Mekkorára is lett terverzve ez a túra? Mert azért menni vágyom.
--Trifo
Mekkorára is lett terverzve ez a túra? Mert azért menni vágyom.
--Trifo
Írta 2002. október 23. - 15:56

Hi,
Hát sajnálhatjátok, hogy kihagytátok a szegedi Boszorkány szigeti terepkerékpáros versenyt.
Ha jól láttamn Tyitónk 4dik lett a menõk között!!!
Nemhiába, a hazai pálya és a jó eddzõpartnerek! ;D
Jó volt a pályakijelölés. Sár alig volt és SÜTÖTT A NAP. Rövidgatyás idõ volt.
Hát sajnálhatjátok, hogy kihagytátok a szegedi Boszorkány szigeti terepkerékpáros versenyt.
Ha jól láttamn Tyitónk 4dik lett a menõk között!!!
Nemhiába, a hazai pálya és a jó eddzõpartnerek! ;D
Jó volt a pályakijelölés. Sár alig volt és SÜTÖTT A NAP. Rövidgatyás idõ volt.
Írta 2002. október 23. - 08:53

Sziasztok!
cheesy: neemm alszom,jáccok! ;D
Nati: az én esetemben a legegyszerûbb a választás.
Akkor és oda,ahova mondjátok,ja,és nem utolsó sorban,ahova cheesy visz. ;D
Gyerünk,tekerjünk megint egy JÓT,EGYÜTT!
Üdv..Tyito
OFF:
Sajnálhatjátok,hogy nem jöttök szegedébe,mivel anyukám most fõzi a verseny utánnravaló csülkösbablevest és utána PALACSINTA!
ON:
cheesy: neemm alszom,jáccok! ;D
Nati: az én esetemben a legegyszerûbb a választás.
Akkor és oda,ahova mondjátok,ja,és nem utolsó sorban,ahova cheesy visz. ;D
Gyerünk,tekerjünk megint egy JÓT,EGYÜTT!
Üdv..Tyito
OFF:
Sajnálhatjátok,hogy nem jöttök szegedébe,mivel anyukám most fõzi a verseny utánnravaló csülkösbablevest és utána PALACSINTA!
ON:
Írta 2002. október 22. - 23:42

Jo, akkor meg dolgozom az utvonalon, es holnap este folteszem, hogy hova, mely telepulesbe kell erkeznetek a Borzsonyon belul.
Joccakat!
Joccakat!
Írta 2002. október 22. - 22:20

Hi Lens,
Praktikusabb volna a rajthoz visszatérni, mert igy a gyorsabb és utána pedig még vissza is kell száguldanom Szögedre.
De nem mondunk nemet semmire. Éljen a csapat.
Igaz Tyitó?
(Õ persze alszik, mert készül a zelsõ Boszi szigeti versenyre)
Praktikusabb volna a rajthoz visszatérni, mert igy a gyorsabb és utána pedig még vissza is kell száguldanom Szögedre.
De nem mondunk nemet semmire. Éljen a csapat.
Igaz Tyitó?
(Õ persze alszik, mert készül a zelsõ Boszi szigeti versenyre)
Írta 2002. október 22. - 16:51

Mellon: 1000 hála hogy felrakatad a képeket!!! Én megtudtam nézni!!
Ja meg azt is ,hogy nem akkor fotózotál le ,amikor éppen tolom!! ;D
Ja meg azt is ,hogy nem akkor fotózotál le ,amikor éppen tolom!! ;D