Lorka: Hol toltad Te a bringát? Mi olyat nem is láttunk
Ahogy Tifo is írta, szerdán mentünk egy szoftos
aszfalt túrát (azért 115km összejött), Trifó váll, én teló problémák miatt (ma estére, remélem már jó lesz a telóm). Élvezet volt rövidújasban tekerni még egy kicsit. Az aszfalt ellenére baromi sárosak lettünk, és takaríthattam újra a lovamat is, mert egy csatornaépítéses szakaszon az aszfaltot egy szép sárréteg takarta el. >

Egy másik helyen (Ksimaros-Nagymaros), a bringaut tele volt pakolva homokzsákokkal (még az árvíz idejérõl maradhatott ott), és igen negy kerülõbel kellet emiatt mennünk a fõúton.
Találtunk viszont egy érdekes helyet Vác elõtt nem sokkal, egy ártéri tanösvény formájában, ide még érdemes lesz visszatérni. A Pilis, ill. ált az erdõk gyönyörû(ek), aki még nem volt mostanában tekerni, az feltétlen menjen ki!
Vasárnap ügyében megerõsítem korábbi álláspontomat, igyekszem rajthoz állni, remélem sikerül összeszednem magam! Ismét egy erõs hétvége elõtt állok, ma estére két buliba is meghívtak, (és mentem volna a stuffz-re is, de ez most kimarad), holnap családi ebéd, majd megpróbálok elõre aludni, mert a szombat este sem az alvásról fog szólni. :

Sárgumim sajnos még nincs, de már Vfékem sem, így talán nem reménytelen a dolog. Sajnos az elsõ sárvédõm tartósine megadta magát, így ott is lesznek problémáim. No de legyünk inkább optimisták, hõség és porvihar vár majd minket vasárnap!
Gratula a Boszi szigetes versenyzõknek!
Sajnálom, hogy ezt most ki kellett hagynom, pláne hogy Tityoéknál ilyen extra lehetõségek kínálkoztak (ebéd elõtt olvastam, hát rögtön beindult a nyáltermelésem