Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
örülök hogy jól sikerült és kár hogy nem lehetem ott... Mindegy helyette felruccantam a HHHra, az sem volt rossz :)

Para a Mátra túra mikor hogyan lesz akkor? (mert nekem már lassan tudnom kéllene a dolgot :))

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Sirály volt a túra, máskor is szívesen csatlakozom hozzátok ;)
Üdv mindenkinek

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én is nagyon élveztem a napot, és köszönöm nektek, Koga, Sanya, Bors, Mellon, Zed, Aszta, Pixel, Tyito, Cheesy, Oszkár, Gábor, Kahlesz, Mrc, Mano, Trifo, Anak,Roobi és barátja és Pter, hogy eljöttetek!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Tyito,
nem maradtatok le többrõl, mint néhány denevér közeli szemügyre vétele, és egy kis nyakvíz az égbõl. Mivel elkezdett esni, mi is hazaindultunk. Örülök, hogy az 1200 megtett km (60x20 :)) során a legnagyobb baj egy útszéli defekt volt, és mindenki hazaért, nagyon jó kis nap volt ez a mai!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Újra itthon  ;) !

Sajna a hamarabbi lekapcsolódást,de a Barátom kissé máshogy van elengedve,mint Én!  ;D
Lehet,hogy azért Neki Jobb.  Sztem ismét egy jó hangulatú,kellemes tekerést ejtettünk meg cirka 20! emberkével.  :o  Nekem,a nem hegylakónak,ismét egy kellemesen eltöltött nap jutott osztályrészül,melyet Mindenkinek,de fõképp TÚRAVEZETÕNKNEK lensvernek KÖSZÖNÖK!  :-*

Ha addig máshol nem is,PéeF Kékes túRháján remélem találkozunk személyesen!  ;)

Üdv.:Tyito

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hi,

El ne felejtsétek átállitani az órákat!!!  ;)  

Az "ÚJ" idõszámítás szerint megyünk!!!

Tûzön-vizen át. (Most épp itten villámlik)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Roobi,
Jöhettek nyugodtan! Vonat indul 8:30kor a Nyugatiból Szob felé. Kismarosig kell venni a jegyet.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
roobi: te is GT? Yeah!!!! És igen, GT rulez!

mrc: van komp Kismarosnál, de azért nem ártana ennek jobban utánanézni. Pl, hogy jár-e még ilyenkor egyáltalán. Nagyjából a Királyrét felé menõ leágazással egyvonalban van a kompkikötõ. Nem is komp, kishajó, de bringával át tudsz kelni.

Lensver: 50%-ról 60%-ra emelem a holnapi részvételem esélyét. Annyira mennék már terepre!!! Csak hát a szerdai tapasztalat óvatosságra int.

A másik fontos tényezõ meg egy bringás leány... Ha Õ ráér, akkor vele tartok a Velencei tó irányában, aszfalton.

--Trifo

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Sziasztok!
Ahogy pár oldallal ezelött Pixel kollega írta ott voltam a tekergésen újoncként. Nem szégyenlem valóban így van. ;D Én még csak ugatom a fórumot és a nagyon komoly montizást is. Szal kérdezem tõletek, ha nem gáz másodmagammal elmennénk a Börzsönybe veletek.
Valaki gyorsan reagáljon -Lens vagy valaki fõszervezõ- mert különben orrvúl hívatlanul rátok törünk.
Halihó ! Ezüst GT nyíl!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
tbalazs: megyünk! IGENIGENIGENIGEN!!! A vasárnapi Börzsönyös,ha megfelel  ???  ::)
A szokásos túra elötti kérdésem: Valakinek,Valami  ???  ;D   Esetleg kamera  ???

CSAVARÁÁÁÁSS!!!
                        Tyito

tbalazs

tbalazs

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Majd ha legközelebb mentek valami komoly túrát vagy csak alapozni valami hosszabbat(mondjuk hétvégén) Akkor szóljatok mert én is benne vagyok!

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Ott toltam ,ahol nem lehetett fényképezni! Cseles mi? ;D
Szrntem azon a képen éppen készülök
leszállni... :)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Lorka: Hol toltad Te a bringát? Mi olyat nem is láttunk  ;)

Ahogy Tifo is írta, szerdán mentünk egy szoftos
aszfalt túrát (azért 115km összejött), Trifó váll, én teló problémák miatt (ma estére, remélem már jó lesz a telóm). Élvezet volt rövidújasban tekerni még egy kicsit. Az aszfalt ellenére baromi sárosak lettünk, és takaríthattam újra a lovamat is, mert egy csatornaépítéses szakaszon az aszfaltot egy szép sárréteg takarta el.  >:(
Egy másik helyen (Ksimaros-Nagymaros), a bringaut tele volt pakolva homokzsákokkal (még az árvíz idejérõl maradhatott ott), és igen negy kerülõbel kellet emiatt mennünk a fõúton.
Találtunk viszont egy érdekes helyet Vác elõtt nem sokkal, egy ártéri tanösvény formájában, ide még érdemes lesz visszatérni. A Pilis, ill. ált az erdõk gyönyörû(ek), aki még nem volt mostanában tekerni, az feltétlen menjen ki!

Vasárnap ügyében megerõsítem korábbi álláspontomat, igyekszem rajthoz állni, remélem sikerül összeszednem magam! Ismét egy erõs hétvége elõtt állok, ma estére két buliba is meghívtak, (és mentem volna a stuffz-re is, de ez most kimarad), holnap családi ebéd, majd megpróbálok elõre aludni, mert a szombat este sem az alvásról fog szólni.  ::)
Sárgumim sajnos még nincs, de már Vfékem sem, így talán nem reménytelen a dolog. Sajnos az elsõ sárvédõm tartósine megadta magát, így ott is lesznek problémáim. No de legyünk inkább optimisták, hõség és porvihar vár majd minket vasárnap!

Gratula a Boszi szigetes versenyzõknek!
Sajnálom, hogy ezt most ki kellett hagynom, pláne hogy Tityoéknál ilyen extra lehetõségek kínálkoztak (ebéd elõtt olvastam, hát rögtön beindult a nyáltermelésem

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
sajnálom, de mivel én tegnap szereztem tudomást errõl a szombatról vasárnapra történt átrendezõdésrõl  >:( >:( >:(, így nem tudok ott lenni  :'( :'( :'( (sajnos ennyire nem rugalmas az idõrendem)
de én tekerek egyet szombaton is helyettetek is Bp környékén valamerre...

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
OFF:
Tejjes 10telettel adózok az olyan kedves embereknek,akik hûek tudnak lenni a dolgaikhoz (Nati,Para)!
Nemtom,hogy miéé,de az énrészemrûû,sajjna,még nem igazán (talán a SPEC STUMPJ.iránt már kezd  :-/) tudott kialakulni ez az igazándiból,talán,bennsõségesnek nevezhetõ kapcsolat a technika iránt. Lásd: keróim.   :-/ :-[

PéeF: remény és bizakodás a keród vázza ügyében.
ON:

Gyerünk és tekerjünk egy jót a hétvégén!  ;)

Üdv.:Tyito

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
és egy kicsit vissazkanyarodok szomorú tényhez...:
egy hónapja volt a héten, hogy eltört az életem része, a vázam...

imhol fotó róla:
Feltöltött kép

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D már nem Te vagy az elsõ aki elsüti...  8)

egyébként imádom az ilyen idõt...
vhogy ilyenkor az ember fantáziája is megindul, meg az a hatalmas-tapintható csend...............

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
Para,
a képek után hivhatlak Páraferinek ?  ;D bocs, ezt nem birtam ki  ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hej-hejjj!

Sikerült elõhivatnom és feltolnom végre a Kékes-tetõi túrha képeit NETre!

Akit érdekel klikk: http://kep.tar.hu/paraferi  --> kékes.túra.02.10.12 album...

csüsz!

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
lehet, hogy én is csatlakozom, de ugye nem lesz nagy tempó ?
klassz lenne újra látni a Börzsönyt és a fórumtársakat, ugye ::)  :)

Rave és más DM kedvelõk - ma este DM fan club-ba valaki ?