Karen: Láttam a bringádat a Kínál topicban. Nem olyan rossz az a kis Merida ;D , le lehet vele nyomni a DM-t, aztán majd utánna eladod ...
Vagy ez nem jó 5let ???
kissfish
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. június 27. - 09:37

vendég_Charon_*
Írta 2002. június 27. - 07:32

bors, BoGaR és többi szemcsis:
Lencsepárti vagyok, mert a másik módszerrel már nem csak én sz*ptam be. (1stein is) Amellett, hogy ettõl kezdve már 4 felület gyûjti a port és 2 tükröz zavaróan, iszonyat drága is volt az egész. A napi lencse pedig több, mint egy hónapig is elég, ha nem minden nap használod. Mellesleg a csupa dzsuva miatt külön jó, hgy este kidobhatod.
a techben pedig van egy topic...
Lencsepárti vagyok, mert a másik módszerrel már nem csak én sz*ptam be. (1stein is) Amellett, hogy ettõl kezdve már 4 felület gyûjti a port és 2 tükröz zavaróan, iszonyat drága is volt az egész. A napi lencse pedig több, mint egy hónapig is elég, ha nem minden nap használod. Mellesleg a csupa dzsuva miatt külön jó, hgy este kidobhatod.
a techben pedig van egy topic...
Írta 2002. június 27. - 07:21

Imre: köszi! Igazándiból van jó lámpám, de tegnap nem gondoltam volna, hogy ilyen késôn érek haza, ráadásul a sötétedésben az útnak csak ezt a kis szakaszát kellett letekernem. Ám itt a gond nem azzal volt, hogy világitás vagy sem, hanem, hogy mindkét fél figyelmetlen volt, hiszen még volt elég fény.
Egyébként már olyan srácokkal is találkoztam ott a hidon, akik jó nagyot csaptak a kormányomra, csak az volt a szerencsém, hogy lassan mentem, különben hasonló oldalas nindzsaugrás lett volna a következménye. Köpni még nem köpött le senki amiatt, hogy nincsen lámpám, de ezentúl majd jól a szemébe világitok mindenkinek a dupla ledes lámpámmal ;D (a múltkor már láttam, hogyan hunyorognak tôle az emberek) és akkor nem lesz ilyen problem.
Egyébként már olyan srácokkal is találkoztam ott a hidon, akik jó nagyot csaptak a kormányomra, csak az volt a szerencsém, hogy lassan mentem, különben hasonló oldalas nindzsaugrás lett volna a következménye. Köpni még nem köpött le senki amiatt, hogy nincsen lámpám, de ezentúl majd jól a szemébe világitok mindenkinek a dupla ledes lámpámmal ;D (a múltkor már láttam, hogyan hunyorognak tôle az emberek) és akkor nem lesz ilyen problem.
Írta 2002. június 26. - 23:24

Írta 2002. június 26. - 23:22

Na igen, az UVH balesetveszélyes hely este.Mi is most jöttünk hazafele,a bringások 80%-a nem volt kivilágítva.Tényleg nem égett a Te lámpád sem Lens? Mert akkor ne találkozz Tamóval a hídon, Ö ugyanis a harmadik szembejövö lopakodó nindzsa után olyan ideges szokott lenni, hogy a többit "nemtellikegyötszázforintolámpárafaszikám?" felkiáltással le szokta köpni... ;D
Írta 2002. június 26. - 22:43

Szivemnek oly kedves topiclakók, képzeljétek mi történt velem ma, ahogy jöttem az ÚVH hidon át! Már alkonyodott, de még félig lehetett látni, és 20-30m-es körzetben meg simán lehetett látni. Már majdnem átértem Pestre, mikor az összeszûkülés elôtt jön velem szembe három srác. 2-en baloldat, egyik jobboldalt. Ahogy közeledtem - kb.22-vel - a rés közöttük megnôtt valamelyest. Gondoltam, átengednek. Amint odaértem, az egyedüli srác hirtelen át akart gyalogolni rajtam, és ezzel azt érte el, hogy a mellsô kerekem hátrafordult, én meg repültem tovább. Olyan erôsen értem földet, hogy pár percig csak feküdtem ott mozdulatlanul totál kicsavart pózban, és semmit se tudtam mondani az engem szólongató alakoknak. 4 helyen nagyon erôsen bevágtam magam, és véres horzsolásokat szereztem. A srácokról kiderült, hogy kissé már illuminált állapotban vannak, de azért az esettôl kijózanodtak, sôt furcsa viselkedésemtôl (akár egy holdkóros ;D) kissé be is paráztak. Mikor már nemcsak nyôgni , de beszélni is tudtam, és mondtam, hogy nincs nagyobb bajom, megkérdeztem, hogy mért nem engedtek el. Erre azt válaszolták, hogy mert nem láttak, gyorsan jöttem és nem voltam kivilágitva. Na persze! A növekvô fájdalomtól ûzve jobbnak láttam gyorsan folytatni utamat és nem vitázni.
Tehát, most kicsit nosztalgiázom a rokkant koalició után, és bal kezemmel inkább nem fogom meg a kormányt. ;D Államon is van egy dudor, mintha valami meláktól kaptam volna ökölcsapást.
Szal, mindenki vigyázzon a részegekkel, iszonyú kiszámithatatlanok. (és az a legveszélyesebb, amikor nem is látszik rajtuk, hogy részegek)
Tehát, most kicsit nosztalgiázom a rokkant koalició után, és bal kezemmel inkább nem fogom meg a kormányt. ;D Államon is van egy dudor, mintha valami meláktól kaptam volna ökölcsapást.
Szal, mindenki vigyázzon a részegekkel, iszonyú kiszámithatatlanok. (és az a legveszélyesebb, amikor nem is látszik rajtuk, hogy részegek)
Írta 2002. június 26. - 22:37

Karen: miért nem dobsz fel egy apróhirdetést a fórumba?
Keddre körvonalazódik egy délutáni kiruccanás a pap-szigeti strandra, ahol lehet mászófalazni meg ugrálni a vízbe, (meg lépcsõre ugrálni bicóval) ki jönne?
Keddre körvonalazódik egy délutáni kiruccanás a pap-szigeti strandra, ahol lehet mászófalazni meg ugrálni a vízbe, (meg lépcsõre ugrálni bicóval) ki jönne?
Írta 2002. június 26. - 22:34

Kedves Karen! Mért lennél leszarva. Ha senki sem válaszol, az szerintem csak annyit jelent, hogy senki se tud segiteni a cajjal kapcsolatosan. Sajnos tapasztalatból mondom neked, hogy a biciklieladás nem is olyan könnyû dolog! Pedig nekem egy vadonatúj, garanciapapirokkal rendelkezô cangám volt, mégis várnom kellett vele néhány hétig. A megvételére pedig nem ölbetett kézzel vártam, hanem hirdettem 3 helyen is, plussz minden ismerôsnek elmondtam - amit azért gondolom te is megtettél már.
Egyébként mennyiért árulod a cangát? Az enyémre azért is volt a végén annyi érdeklôdô, mert 15-tel kevesebbet kértem érte, mint a bolti ára. Az is téves elgondolás, hogy ilyenkor, tavasszal meg nyáron mindenki biciklit akar venni! Tehát ne csodálkozz, hanem légy türelemmel. Ha nagyon szerencsés vagy, jövô héten eladod, de a legvalószinûbb az hogy csak utána. Persze ha csökkentenél az árán és feladnád gyorsan hirdetésnek, az talán gyorsitana valamelyest a dolgokon. Mivel is van szerelve? Milyen teló van ott? Mennyi idôs? Hány km-t mentél vele? Légyszi ezeket küldd el nekem priviben péntek délutánig (utána én egy hétig nem leszek Pesten), és akkor én is körbekérdezek az ismerettségi körömben! :-*

Írta 2002. június 26. - 22:32

Írta 2002. június 26. - 21:27

Csibe, biztos vagy benne, hogy jobb a dioptriás, mint a kontaklencse? Én a lencsére szavazok. Már azért is, mert lehet venni 5000-ért napi lencsét (1 hónapnyi adagot), és ehhez venni szemüveget, mert így szvsz sokkal olcsóbb, és jobb is. Tudod lencséhez vehetsz 25e-s szemüveget, de ha ugyanezt dioptriásba szeretnéd, akkor az bizony lehet akár 35-40e is. (Ugyanarról a szemüvegrõl beszélek!) Ti másképp tudjátok?
Írta 2002. június 26. - 20:57

Halihó!
Tudom, hogy amikor épp jövök, akkor is csak magamról beszélek, de ez azért van, mert alig van netem!
Valamit reagálhatnátok arra,hogy nincs bicóm, nem tud vki segíteni, vevõjelöltet keríteni?! Légyszi, legalább annyit mondjatok, hogy le vagyok szarva!!! :'(
Most tök szarul érzem magam, mert nagyon szeretnék menni DM-ra!!!! :'(
Zsirosmacs:
örülö, hogy Te is jössz!!
Sok-sok :-*
Karen
Tudom, hogy amikor épp jövök, akkor is csak magamról beszélek, de ez azért van, mert alig van netem!
Valamit reagálhatnátok arra,hogy nincs bicóm, nem tud vki segíteni, vevõjelöltet keríteni?! Légyszi, legalább annyit mondjatok, hogy le vagyok szarva!!! :'(
Most tök szarul érzem magam, mert nagyon szeretnék menni DM-ra!!!! :'(
Zsirosmacs:
örülö, hogy Te is jössz!!

Sok-sok :-*
Karen
Írta 2002. június 26. - 20:24

Szerintem dioptriás lencsét.
Mert ha kontaktlencsével használnád nagyon torzítana. Amúgyis torzít egy napszemüveg. Kivéve ha Okley, Smith, Rudy Project. Ezek is csak akkor ha 25.000ft fölött veszed õket. Úgyhogy maradj a dioptriásnál.
.........................Csibe.....................
Mert ha kontaktlencsével használnád nagyon torzítana. Amúgyis torzít egy napszemüveg. Kivéve ha Okley, Smith, Rudy Project. Ezek is csak akkor ha 25.000ft fölött veszed õket. Úgyhogy maradj a dioptriásnál.
.........................Csibe.....................
Írta 2002. június 26. - 16:39

Szemüvegesek!
Mi a véleményetek, dioptriás lencsét vegyek a napszemüveghez vagy kontaktlencsét?
Mi a véleményetek, dioptriás lencsét vegyek a napszemüveghez vagy kontaktlencsét?
Írta 2002. június 26. - 16:21

Hááát szoktam Én rossz túrákat ajánlani?
:

PéeF
(csak remélni tudom, hogy nincs még lezárva a felújjítások miatt a vár... de ahogy magyarországot ismerem, nem leszt...

Írta 2002. június 26. - 16:16

PARAAAAAA!!!!!!! Ez marha jól hangzik,mármint ez a túra. Énreám számithatsz! Imádom azokat a helyeket, a Siroki várat. Még sosem éjszakáztam várban, de mindig is ez volt a vágyam. Hú, klassz! Mindenképpen menjünk, ez oltári jó. Findli, csak rosszul olvastam, vagy tényleg azt irtad, hogy te is jönnél júli13-14-én?! :-*
Ma voltam DM-et bejárni, de az út végénél Zed hátsó váltója úgy leszakadt hogy csak néztünk. Ez amiatt történt, hogy Zed ôrületes DH-ját már nem birta ki pár küllô és tôbôl kiszakadtak. Minekután ment a váltó is. Nagyon durván nézett ki a hátsó kerék. Ezekután legurultunk-toltunk a szentendrei hévhez.
A pálya szerintem nagyon szép és klassz. Jó volt rajta végigmenni.
Ma voltam DM-et bejárni, de az út végénél Zed hátsó váltója úgy leszakadt hogy csak néztünk. Ez amiatt történt, hogy Zed ôrületes DH-ját már nem birta ki pár küllô és tôbôl kiszakadtak. Minekután ment a váltó is. Nagyon durván nézett ki a hátsó kerék. Ezekután legurultunk-toltunk a szentendrei hévhez.
A pálya szerintem nagyon szép és klassz. Jó volt rajta végigmenni.
Írta 2002. június 26. - 15:44

Lens:De jó neked, hogy a jövõ hetet már nem itt töltöd! A leányfalui strand nagyon hangulatos, érdemes kinézni.
Írta 2002. június 26. - 14:56

Hi cangások!
Látom Lensvert elkapta a szervezési kedv DM ügyben ;D ;D
Ez a vasárnap du.-i túra tényleg kicsit késõn indul, de vigyáznom kell a nagyira, és elõbb nem tudom otthagyni! Maximum kevesebb cukrászdát látogatunk meg, és úgyis sokáig világos van!
Para: engem is érdekelne (persze most biztos azt gondolod: na ja, mint mindig
) ez a júli 14-i túra!!!
Látom Lensvert elkapta a szervezési kedv DM ügyben ;D ;D
Ez a vasárnap du.-i túra tényleg kicsit késõn indul, de vigyáznom kell a nagyira, és elõbb nem tudom otthagyni! Maximum kevesebb cukrászdát látogatunk meg, és úgyis sokáig világos van!
Para: engem is érdekelne (persze most biztos azt gondolod: na ja, mint mindig

Írta 2002. június 26. - 14:29

BRUCE: Én sem laktam mindig Gödöllõn...
És ha hiszed, ha nem, amikor Orin(Orosházán) laktam, akkkor is találtam a környéken látnivalót... igaz nem hegyeket, de mindig volt miért tekerni...
PéeF
És ha hiszed, ha nem, amikor Orin(Orosházán) laktam, akkkor is találtam a környéken látnivalót... igaz nem hegyeket, de mindig volt miért tekerni...

PéeF
Írta 2002. június 26. - 14:26

Írta 2002. június 26. - 14:01

Para tök jó neked, annyira király helyen laksz, hogy csak na 
Nekem meg itt az alföld (majdnem) közepén már bringára ülni is alig van kedvem. Annyira uncsi a környék, hogy nagyon...
Na majd utazom nagyszüleimhez, aztán az jó lesz :
talán... :-/

Nekem meg itt az alföld (majdnem) közepén már bringára ülni is alig van kedvem. Annyira uncsi a környék, hogy nagyon...

Na majd utazom nagyszüleimhez, aztán az jó lesz :