a III. -on biztos leszünk, de most nem megy, úgyhogy nélkülünk kell buliznotok(ezt egy kicsit mi is sajnáljuk)!
:-* :-*
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. április 16. - 23:11

Írta 2002. április 16. - 22:54

Lányok!!! Ejnye-bejnye-irgum-burum!!!!
Miez,hogy idegenekkel nem akarok eggyütt hétvégézni.Gondoljatok bele ha mindenki igy gondolkozna akkor senki nem ismerné a másikat.
Akkor a harmadik találkozon már lessz kedved(etek)
eggyütt hétvégézni?
Épp ez a jó benne.Miért nem jöttök eggyüt,ti már azért biztos vagytok öten hatan,tehát nem lesztek egyedül. GYERTEK MÁR EL LÉCCIIII
Miez,hogy idegenekkel nem akarok eggyütt hétvégézni.Gondoljatok bele ha mindenki igy gondolkozna akkor senki nem ismerné a másikat.
Akkor a harmadik találkozon már lessz kedved(etek)
eggyütt hétvégézni?
Épp ez a jó benne.Miért nem jöttök eggyüt,ti már azért biztos vagytok öten hatan,tehát nem lesztek egyedül. GYERTEK MÁR EL LÉCCIIII
Írta 2002. április 16. - 22:41

hali!
AsztA, adamm: hallom jó volt a mai kis kiruccanásotok!
Elveszitettem a fonalat? Mi lesz a hétvégén? Milyen csoki ;D?
Vagy csokiért Létrásra kell menni?
AsztA, adamm: hallom jó volt a mai kis kiruccanásotok!
Elveszitettem a fonalat? Mi lesz a hétvégén? Milyen csoki ;D?
Vagy csokiért Létrásra kell menni?
Írta 2002. április 16. - 21:23

Aszta!
Karen szombaton velünk lesz Létráson! ;D
Te nem jösz?
De lehet,hogy lesz nála csoki! ;D
Karen szombaton velünk lesz Létráson! ;D
Te nem jösz?
De lehet,hogy lesz nála csoki! ;D
Írta 2002. április 16. - 21:06

Trifo, nem jártál kedden az Árpád hídon Buda felé, úgy este f9-kor? Mer ha igen, akkor szembe mentem veled.
De lehet, hogy nem te voltál.
Karen: szombaton csoki nélkül ne merj a szemem elé kerülni. ;D ;D ;D ;D ;D
Meggyütt az LX fék a Katargára. Ha postás nem helyezte gõzprés alá a csomagot (márpedig miért cselekedett volna iet), akkor felszerelem a bringára, oszt gyia.
Na jóccakát.
AsztA

Karen: szombaton csoki nélkül ne merj a szemem elé kerülni. ;D ;D ;D ;D ;D
Meggyütt az LX fék a Katargára. Ha postás nem helyezte gõzprés alá a csomagot (márpedig miért cselekedett volna iet), akkor felszerelem a bringára, oszt gyia.
Na jóccakát.
AsztA
Írta 2002. április 16. - 19:19

srácok, szerintem Lensver úgy gondolta, hogy ha az ismerõsei is mennének, akkor szivesebben menne. Ha valamikor lesz III. is, azon tuti ott leszünk (ezt vegyétek jelentkezésnek!)
De sajna most még egy nap sem fér bele, nemhogy három, dolgos teendõinkbe.
És imádjuk az ismeretleneket!
na :-*
De sajna most még egy nap sem fér bele, nemhogy három, dolgos teendõinkbe.
És imádjuk az ismeretleneket!
na :-*
Írta 2002. április 16. - 14:50

valami ilyesmire akartam kilukadni...
zOrg master mindig speaks from my heart...
zOrg master mindig speaks from my heart...
Írta 2002. április 16. - 14:44

Ja, de nem megyek Létrásra, mert ti sem mentek. Csupa ismeretlen emberrel meg nem akarok együtt hétvégézni!...
??? ??? ???
Akkor mi értelme szerinted a találkozónak?
Ha nem az, hogy ismeretlen embereket ismerj meg!
Hmmm?
Írta 2002. április 16. - 14:44

bár ez egy eléggé szeparált topic, egy kicsit úgy érzem magam, mint aki kihallgatott egy beszélgetést, de végülis, ha nem nyilvános, akkor úgyis privátban dolgoztatok volna, nem? Szóval nekem, mint a Létrási buli oszlopos résztvevõjének, és támogatójának, kicsit fájt, a kijelentés, hogy nincs kedvem"idegenekkel" hétvégézni. Miért idegen? Lehet, hogy elõször azok, de ez olyan gyorsan alakul át beráttá, hogy észre sem veszed. Amikor én mentem Létrásra a múltkkor, akkor a Bátyámon kívül senkit se ismertem ott. Jó, voltam 1 Budapest stuffz összejövetelen, de az nem hagyott olyn mély nyomokat. Szóval, ha csak ez tart vissza akárkit, hogy nem ismer senkit, akkor szvsz ennek nem kellene akadálynak lenni, ismerkedésre fel! Annyira jó fejek az emberek itt, hogy tényleg megéri! És mégegyszer bocsi a beleszólásért! Pussz a bringás Lányoknak akik igenis vannak! :-*
Írta 2002. április 16. - 14:42

Lensver írta, még az õstopikban: "Karen, akkor jössz szombaton cajozni velünk a Pilisbe?"
Ezt elsõre úgy olvastam, hogy "... szombaton csajozni..."
Hiába... Mindenki magából indul ki... :

AsztA
Írta 2002. április 16. - 14:31

Írta 2002. július 01. - 18:02

na hali!
Úgy látom már csak ismételni tudom az elõttem szólókat, hogy csudajó volt a tegnapi túránk!
Mostmár csak a DM-n fogunk újra találkozni, úgyhogy jó pancsolást, meg miegymást ;D ;D :-*
Úgy látom már csak ismételni tudom az elõttem szólókat, hogy csudajó volt a tegnapi túránk!
Mostmár csak a DM-n fogunk újra találkozni, úgyhogy jó pancsolást, meg miegymást ;D ;D :-*
Írta 2002. július 01. - 17:57

Pixel: akkor majd felhívlak és megkonzultáljuk, hogy hol és hogyan csatlakozom. Lehet, hogy úgy megyek, hogy a strandig utolérjelek titeket, csak ehhez tudnom kellene a konkrét útvonalat.
Templar: még 1x bocsi
Lensver és Karen: amennyi pizza rajtatok van, abból egy egész éttermet lehetne nyitni
De lekopik hamar. És remélhetõleg nem úgy, hogy a földön súrlódik nagy sebességgel.
Sped: a kep.tar.hu szokott lenni a kedvenc hely a képek elhelyezésére. Vagy ilyesmi.
--Trifo
Templar: még 1x bocsi

Lensver és Karen: amennyi pizza rajtatok van, abból egy egész éttermet lehetne nyitni

Sped: a kep.tar.hu szokott lenni a kedvenc hely a képek elhelyezésére. Vagy ilyesmi.
--Trifo
Írta 2002. július 01. - 17:36

Tegnapi DM élmény volt, érdemes volt elmenni.
Természetesen én is jól elfáradtam, este pedig azért már kicsit hûvös volt és fájt a fejem :-(
Lettek jó képek, tervezgetek valami oldalt ahova felrakom õket és akkor ott majd mindenki megnézegetheti õket.. ;-)
Karen :: jobbulást ;-)
Természetesen én is jól elfáradtam, este pedig azért már kicsit hûvös volt és fájt a fejem :-(
Lettek jó képek, tervezgetek valami oldalt ahova felrakom õket és akkor ott majd mindenki megnézegetheti õket.. ;-)
Karen :: jobbulást ;-)
Írta 2002. július 01. - 13:51

Hmmmm...
A tegnapi tekerés jó volt!
Gyakrabban kéne mennem ilyesmikre.
Kár,hogy mi csak Dobogókõig mentünk.
A tegnapi tekerés jó volt!

Gyakrabban kéne mennem ilyesmikre.
Kár,hogy mi csak Dobogókõig mentünk.
Írta 2002. július 01. - 13:36

Ja, új generáció van felnövekvôben, és ezúttal egy leány-rokkantkoalició.
Mi Karennel eddig szépen alakitunk. ;D
A tegnapi DM bejárás szerintem nagy móka volt, vagy legalábbis nekem nagyon tetszett. Legfôképpen az,hogy ennyien voltunk, és mindenki jól tolerálta a másik gyengéit, szükségeit. 13ember egyben azért nem kis csapat már. Erdôben pedig egyenesen tömegnek hat! ;D Örülök, hogy megismerhettelek Sped, gyere velünk máskor is.
A sütögetés téma engem a jövô héten érdekelne.
Ginger, Isztriában hol voltatok? Szép barnák vagytok?
Mindenkinek kellemes hetet, én megyek vissza a hegyek közé,ahol péntekig maradok.
Mi Karennel eddig szépen alakitunk. ;D
A tegnapi DM bejárás szerintem nagy móka volt, vagy legalábbis nekem nagyon tetszett. Legfôképpen az,hogy ennyien voltunk, és mindenki jól tolerálta a másik gyengéit, szükségeit. 13ember egyben azért nem kis csapat már. Erdôben pedig egyenesen tömegnek hat! ;D Örülök, hogy megismerhettelek Sped, gyere velünk máskor is.
A sütögetés téma engem a jövô héten érdekelne.
Ginger, Isztriában hol voltatok? Szép barnák vagytok?
Mindenkinek kellemes hetet, én megyek vissza a hegyek közé,ahol péntekig maradok.
Írta 2002. július 01. - 12:57

Trifo, ha sietsz, akkor megvárunk, csak 5 körülre jó lenne leérni, és lesz velünk olyan is, aki nem tud olyan gyorsan jönni. (DT hogy tetszett?)
Karennel mi történt?
Lassan érik egy újabb rokkantkoalíció?
Karennel mi történt?
Lassan érik egy újabb rokkantkoalíció?

Írta 2002. július 01. - 12:12

Írta 2002. július 01. - 10:41

Hali!
Jó móka volt ez a tegnapi fél DM bejárás. Jól el is fáradtam. Azt hiszem, hogy keményebb dió lesz ez jóval, mint a Szilvásváradi móka volt. Sok a csúúúnya emelkedõ. Technikás, sziklás-köves-gyökeres mászások.
Karen: ugye azért otthon kapott a kezed-lábad valami fertõtlenítõ cuccot!
Holnap este jönnék én is lubickolni. Ha a Margit hídnál lesz a randi 4-kor, akkor tudok csatlakozni, ha nem, akkor magányosan leszek kénytelen a csapat után kullogni.
Csibe: egykerék rulez
Ginger: hali újra! Múltkor jól elszaladtunk egymás mellett az Erzsébet hídnál. Igen, mire rájöttem, hogy te vagy az, már el is húztad a csíkot
)
Tényleg, Templar térde rendbejött már, ugye? Remélem igen!
--Trifo
Jó móka volt ez a tegnapi fél DM bejárás. Jól el is fáradtam. Azt hiszem, hogy keményebb dió lesz ez jóval, mint a Szilvásváradi móka volt. Sok a csúúúnya emelkedõ. Technikás, sziklás-köves-gyökeres mászások.
Karen: ugye azért otthon kapott a kezed-lábad valami fertõtlenítõ cuccot!
Holnap este jönnék én is lubickolni. Ha a Margit hídnál lesz a randi 4-kor, akkor tudok csatlakozni, ha nem, akkor magányosan leszek kénytelen a csapat után kullogni.
Csibe: egykerék rulez

Ginger: hali újra! Múltkor jól elszaladtunk egymás mellett az Erzsébet hídnál. Igen, mire rájöttem, hogy te vagy az, már el is húztad a csíkot

Tényleg, Templar térde rendbejött már, ugye? Remélem igen!
--Trifo
Írta 2002. június 30. - 23:39

Hellohello,
szóval akkor ha az idõ ilyen szép marad, akkor kedden legurulnánk a pap-szigeti strandra lubickolni meg ugrabugrálni. Bárki csatlakozhat, akinek kedve van, a tempó laza lesz. Találka délután fél 4-kor a Margit hídnál a HÉV-nél, vagy 4-kor az UVH-nál. Kérdés esetén 24 órás élõ telefonos szolgálatunk hívható: 06 70 212 70 55
Ha valaki csak késõbb tud jönni, az jöjjön egybõl a strandra: Szentendre után párszáz méter, aztán jobbra, de sietni nem árt, mert 7-kor bezár.
szóval akkor ha az idõ ilyen szép marad, akkor kedden legurulnánk a pap-szigeti strandra lubickolni meg ugrabugrálni. Bárki csatlakozhat, akinek kedve van, a tempó laza lesz. Találka délután fél 4-kor a Margit hídnál a HÉV-nél, vagy 4-kor az UVH-nál. Kérdés esetén 24 órás élõ telefonos szolgálatunk hívható: 06 70 212 70 55
Ha valaki csak késõbb tud jönni, az jöjjön egybõl a strandra: Szentendre után párszáz méter, aztán jobbra, de sietni nem árt, mert 7-kor bezár.