Üdv
Az egész azzal kezdõdött, hogy vasárnap reggel 2-kor sikerült lefeküdnöm a Létrási kiruccanás után! Pár óra alvás után kelés mivel volt egy kis elintézni valóm azután rohanás át a városon mert 8-kor ugye találka! Mostmár legalább tudom, hogy melyik az északi vasúti összekötõ híd! ;D Azért Findlinek elém kellett jönnie, hogy odataláljak! Gyors ismerkedés majd megkértem mindenkit, hogy legyenek hozzám kíméletesek mivel november óta elõször ültem bringán (leszámítva a létrási 10 perces Moratizást)! Az elején szerintem nem volt baj még tartottam a tempót egészen addig amíg el nem indultunk a Pilis tetõre az elsõ bringatolás alkalmával magamba zuhantam! Persz a bringát csak én toltam! ;D A tetõn megvárt mindenki én pedig elkezdtem menteni ami még menthetõ! Ettem de késõn és akkor is keveset! Tavalyi emlékeimbõl indultam ki úgyhogy mindent rendesen alulméreteztem! Köszi mindenkinek aki csokival meg szõllõcukorral egészítette ki az ellátmányomat! Legközelebb felkészültebb leszek! :-[ Szép lassan magamhoz tértem, ebben a hosszabb lejtõk és kevésbé meredek emelkdõk is szerepet játszottak! Közben sikerült megfürdetnem a bringámat de ezt még megúsztam! Azután bekövetkezett az ami az elsõ túrámra emlékeztetett! Annyira éhes és fáradt voltam, hogy a lábaim öntudatukra ébredtek ami nem lett volna baj, csak mindketten mást akartunk én fevánszorogni Dobogókõre õk meg megállni! Azért hosszú szenvedés után én is eljutottam a büféig! Manó maga elé engedett a sorban nekem meg vagy fél percembe került amíg el tudtam rugaszkodni az oszloptól aminek támaszkodtam! Kívülrõl nézve is olyan állapotban voltam mint amilyenek én éreztem?
Kétpofára tömtem magamba a kaját de néha komolyan nehezemre esett megrágni és lenyelni!! Nagyon lógott az esõ lába ezért elindultunk elõször egy rövid földes szakaszon majd aszfalton! Néhány perc múlva jól meg is "rugdosott" minket az a "láb"! Ömlött az esõ fújt a szél és kb. 12 fok lehetett! Vagy csak én éreztem ilyen hidegnek? Az a lényeg, hogy fáztam, idõnként remegtem mint a kocsonya! Hogy ne fázzak + az erõm is kezdett visszatérni, elkezdetem gyorsan tekerni így egy kicsit elõre mentem! Egy buszmegállóhoz értem ahol bent állt a busz! Kikerültem de nem láttam tõle, hogy merre megy az út sajnos elég hülyén van megoldva! Rekonstruálva az eseményeket meglepõdtem magamon, hogy úgy kerültem, ki hogy nem tudtam mi jöhet szembe vagy mi következik! Általában elég elõvigyázatos vagyok ritkán csinálok õrült dolgokat! Most egy híd jött balkanyarral kombinálva! Elkezdtem befordulni de az út tiszta víz volt! A következõ pillnatban már a földön csúsztam és láttam, szembejönni a padkát meg a korlátot! A bringát a korlát állította meg én szerencsére gyorsabban lassultam így megúsztam! A buszos látta mi történt közben elindult és megállt mellettem! Mutattam neki, hogy egyben vagyok, csak akkor indult tovább! Nagyon rendes volt! Közben megérkeztek a többiek is! Végignéztem magam a bringa és én is megúsztam igaz a féken kicsit állítani kellett! Amíg Manó szerelt Trifo elköszönt mivel õ is nagyon fázott! Én már nem fáztam az adrenalinom valszeg a plafonon volt! A térdem fájt egy kicsit és kiszakadt a nadrágom de örültem, hogy ennyivel megúsztam! Életem elsõ esését a hülyeségemnek köszönhetem! Terepgumival, vizes aszfalton, 40 felett nóóórmális?? De volt rajtam sisak!
Mire Szentendére értünk elállt az esõ! Onnan már levezetés volt! A rómain szétválltunk de biztos nem ez volt az utolsó közös túra! Mikor megszáradt a nadrág derült ki, hogy kicsit véres! A bal lábam külsõ oldali térdcsontját ütöttem meg hatalmas puklim van mintha egy másik térdkalácsom nõtt volna csak ennek a tetején nincsen bõr és tele van véraláfutással! ;D Este már jobban fájt és egyenlõre nem javul! De szerintem nem komoly csak elég nagy ütést kapott! Ja és van néhány egyéb horzsolásom is! ;D
A lightos túra nekem végül 104 km lett és inkább egy maratonhoz hasonlított! ;D Megtanultam, hogy enni kell! Köszi mindenkinek a sok segítséget és buzdítást! Igyekszem összeszedni magam ha legközelebb is elvisztek! ;D Bár legközellebb még biztos nem fogok úgy felfelé menni mint ti! :-[
Zöld
Ja a legfontosabbat majdnem elfelejtettem! Nagyon jól éreztem magam, vidám kis csapat volt! Szal mindenkit csak biztatni tudok, hogy csatlakozzon!