Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Charon, mi lenne, ha mindig hozzáírnád a régi mottókhoz az újakat. Így kumulálódnának, és az évek során élénk képet kapnánk színes életviteledrõl. ;D ;D ;D A mottóid lennének élményeid summázata(i). (Ez így magyaros? ???)

Ravey: Mehetünk, Adammal is megbeszélem. Meikre gondolsz, a Kiscellre, vagy a vasárnapi Dilis-kupára?

AsztA

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Most jön az én szófosásom.  ;)

Nemsokára elvonulok egy hétvége erejéig a netrõl, szóval most kiömlengem magam a Kiscellrõl.

Holnap, ha nem szakad az S-Õ aakor gyüvök.
Ha Pesten kezd el esni, akkor szívok és gyüvök.
Ha -ha -ha!
Mindenesetre fél nyóc körül már bent leszek a vonattal, ha a MÁV is úgy akarja. Ha pedig nem tévedek el, akkor még fél kilenc elõtt el is rajtolok.
Fél kilencig tuti várok, hátha lesz egy kisebb csoportosulás, aki elvisel. (Lensver: sms csere reggel 6-ig, vagy 6.35-ig?)
Hozok magammal túlélõcsokit!  ;D Én túlélem, de más is?  ;) :D ;D ;D ;D

Üdv: Charon

Asszem módosítom a mottómat. Csakazértis.  8)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Aszta!
Megyünk szurkolni? ;D
Sokan vagyunk gyalogosok is! ;D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Mindenki bringáz6, csak én nem... Hüpp hüpp...  :'( :'( :'( :'(.

Pedig elvileg a lábam bírná, csak a vállamat, meg a könyökömet nem kéne leterhelni.

Na mind1, gyógyulok.

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szasz Karen!

Oksi, akkor majd megbeszélünk valami éjszakai tekerést. A pizzázásban meg teljesen benne vagyok! Rám számithatsz. Csak tényleg ne akkor, amikor teljesen le vagyok égve.

Holnap van a Kiscell, végre eljött a várva-várt nap! :D
Vigyázz, mert itt nem csak 1 Tarkõre kell majd feltekerni, hanem sokra, ráadásul egész napos túra. Tehát jó, ha az ember kipihent.
Konkrétan talit nem beszéltünk meg, de úgyis kisebb csoportokra szakadva fog menni mindenki. Egyébként a gyülekezés 8-9 között van az Amfiteátrumnál a Nagyszombat utcában, és ott lehet befizetni a nevezési dijat is.

Findli: ne szomorkodj, egyszer felragyog végre a Te csillagod is!

Adamm: hát nem semmi. Azért az furi, hogy nem vizsgáltak meg alaposabban. Hol fáj pontosan, a térded?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Engem meg már esz a fene :-/ :-/ :-/

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hali!

Szóval ez az éjszakai igazából estinek indult, csak Karen láma - még mindig ;D - és túlmegy az Újpesti összekötõn. Ez kb. 25 perc késést jelentett. Aztán persze trifo gyûrte volna a km-eket, csak hát Karennek nem volt elég a hétfõ mint pihenõnap egy jó kis edzõs hétvége után.  ;D Szerintem, ha én nem vagyok, már 10 után otthon lett volna...  ::)
De még le is álltunk dumálni hazafele menet egy jáccótéren meg megettük a maradék csokit.
Öcsém épp szétkapta a bringáját, mosás címen, de még a telót  se volt egyben, szóval így nehéz lett volna velünk tartania.

lensver:
nem gond, ha velünk tartasz...   ;D hö-hö Nem tudom, mire gondoltál...  ::)
trifo, Te tudod?
Kezdek rászokni a sötétben tekerésre trifonak köszönhetõen  :D, de nagyon buli, meg így legalább hétköznap is rendesen tekerek, nemcsak az újságosig, meg ilyenek.
Szervezhetünk éccakai túrát, de akkor egyszer, mikor mindenkinek úgy jön ki anyagilag, megejthetnénk egy pizzázást is.  ;D Lehet, hogy csak azért írom ezt most, mert éhes vagyok, de már nem ehetek, késõ van.  :( :P

Apropó, ma hívott thommey a Kiscell miatt, ha nem hív, nem is kapcsolok, hogy reggel kezdõdik. Vagy bulizni megyek pénteken, vagy Kiscellre másnap...  :-/ Meglássuk. Bár... Szombaton is 2 óra alvással tekertem Tarkõre, jól bírtam!
És kellett volna már neveznem egyáltalán? Vagy majd a helyszínen? 500 pénz?
Vmi tali nem lesz elõtte?

Vmit még akartam, de így is szófo...om van.

Na csók!!  :-*

Karen

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Igen, sajnos egy jó kis tekerés helyett kaptam egy szép nagy tetanuszt a hátsó felembe :(
Valami belsõ vérzés van a lábamban, kívül szinte semmi, erre a János kórházban röntgen helyett tetanuszoznak. Nem álltam le velük vitatkozni, remélem, tudják, mit csinálnak...
De hogy ott miféle alakok dolgoznak, az kész. Idegbeteg nyomorékok, legalábbis a dokiktól lefelé.
1 hétig biztos nem mehetek tekerni :((((((

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Templar: Hát igen, mostanában sajna ez van. Nincs szerencséje az embernek.  ;D ;D ;D

Adamm: hát ennyire komoly a te bajod is? Ma találkoztam indexes haverjaiddal a HHH tetején (egy kisebb csõdület volt!), de te nem voltál köztük. Mondták,hogy fáj a tekerés neked. Veled meg mi történt, mi sérült le melyik tagodban? Az orvos mit mondott?

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
OFF

(ez a tisztviselõesõ... minden du. 16.30 és 17.30 között esik..mikor a jónép hazamegy ;D)

(tegnap ha 10 perccel hamarabb érek haza, megúsztam vna szárazon... de NEEM, mer' az utolsó pár méteren úsztam)

ON

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi a fene, ma telihold lesz? Nem is tudtam.

Ami a szétázást illeti, akartam indulni tekerni, kinézek, és ott, ahol az elõbb még sütött a nap, már zuhog az esõ!!! >:(
Úgyhogy most netezek egy kicsit, de utána folytatom utam a HHH-ra. Ki tudja, lehet, hogy csatlakozom hozzátok.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Asztával még amikor nem volt ilyen sokáig világos rendszeresen jártunk rövidebb éjszakai terepezésre, nagyon fílinges tud lenni. Ma az indexes topicosokkal megyek (ha a doktor bácsi elenged) fel a HHH-ra, este 6-kor van a találkozó a Batthyányin, aztán fel, teliholdbámulás, majd valami kaja is lesz a terítéken, ha valakinek van kedve, jöjjön.
Ma sem maradt ki a bõrig ázás. A Lánchíd pesti oldalán szétáztam, a budain meg minden száraz volt.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aszta, egyre jobban izgat ez az éjszakai terepezés-dolog, úgyhogy ha valamelyikõtök megy éjjel tekerni, ne felejtsen szólni nekem!!!

Zöld, az a belsõ hang szokott furcsaságokat mondani, de nekem elhiheted: nem vagy normális!  ;D ;D
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy kövesd az én példámat és lógjál suliból, csak azért, hogy a természet lágy ölén nyomhasd a pedált az utolsó lehelletig, de legközelebb majd gyere velünk.

Előfordulhat, hogy holnap már nem leszek net-közelben, igy see you on Kiscell, akikkel meg nem hoz össze a Sors, azoknak  jó hétvégét meg gyógyulást kivánok!  :D :D :D

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Aszta: Vazzzz! Ez a kavics dolog nagyon durva!  :o :o
Bár mostmár van egy védõamuletted amit hordhatsz magaddal!  ;D Remélem hamar rendbejössz!

Lányok, fiúk, biciklis pajtásaim!  ;D
Én sajnos a május elsejét valószínüleg nem veletek való bringázással fogom tölteni!  :'( 4.-én vizsgázom és egy belsõ hang azt mondta, hogy bukás lesz ha nem tanulok! Igaz, ugyanez a hang azt is szokta mondani, hogy normális vagyok!  ;D

Zöld

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Az éjszakai-bringázás projektet én is szorgalmazom. Úgyis tervezgetünk olyat Adammmal, hogy HHH->Árpád-kilátó-> Reptér->Hûvösvögy (mondjuk) Mindezt éjszaka. Eccer már voltunk, és tök jó.

AsztA

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Rajtam külsérelmi nyomok nem jelentek meg, de a lábam egész fura dolgokat produkál. Beállt az a helyzet, hogy csak bicajon tudok közlekedni, mert tekerés közben semmi bajom, gyalog viszont nem jutok 100 m-nél messzebb  :'(
Nagyon fura 'állaga' lett a lábamnak az egyik helyen. Holnap megyek megnézetni...
De ha nem akarják levágni, akkor azért lesz Kiscell, csak a gyaloglós részen nemtom mi lesz. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hali mindenkinek! Hát, érdekes dolgok történtek veletek!

Karen és Trifó! HOgy jutott eszetekben éjjel felmenni Paprétre? :D Ez azért már komoly bringázás-szeretetre vall! Tisztelet nektek érte! Ha legközelebb mentek, szóljatok, mert nekem is lenne kedvem. Persze, ha nem gond.... ;D
Bár általában már álmos vagyok ahhoz, hogy éjjel tekerjek, de egyébként szivesen veszek részt ilyen buliban.
Karen, hogyhogy nem ment az öcséd is?

Charon, egyelõre én is elszánt vagyok a Kiscellt illetõen, és úgy képzelem,hogy még az esõ sem állit meg. Bár eléggé elképzelhetõnek tartom, hogy ha reggel majd kinézek az ablakomon, és azt látom, hogy zuhog, akkor nem mozdulok ki.  :'( De bárcsak normális lenne az idõ! Mostanában mindig szivózik velünk, cangásokkal!
A CC-s verseny nálatok engem is érdekelne, mennék!

Aszta! Hát öregem nem semmi, amit mûveltél a testeddel. Ez a kõ-beépités a legszuperebb.  ;D ;D
És Adammnak mekkora baja származott a dolgokból? Õ megúszta?

Findli-néni! Én szeretnék jelentkezni az ön által szervezett szerdai túrára, kezitcsókolom! Egy darabon mennék veletek szerdán, csak félõ, hogy egy családi program félbe fogja majd szakitani a tekerést. De amit tudok, megteszek a tekerés érdekében! :))

Na, mindenki legyen rossz, tekerjen sokat, és vigyázzon magára!

A mielõbbi találkozás reményében,
N.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Halihó!!

Szombaton edzésem lenne, elvileg tojok rá, inkább Kiscell, de ha nagyon zuhog, gyõz a lelkiismeret és inkább jégre megyek.  ::) A francokat, csak ezzel az ürüggyel akarom megúszni majd a bringamosást.  ;D Végülis 4 nap híján egy hónapja nem volt jegünk...   No comment.

Papréten tök jó volt, szeretek ott tekerni, csak féltem a sötétben, pl. mikor trifo elõreküldött, mert neki "dolga volt".  ;D Bocs trifo.  ;D :-* Én nem is mertem ott fent bokrok tövébe merészkedni.  ;D  Ja, és már megint kifogtam a rohadt kis ugató dögöt, úgy megijesztett, hoyg miatta beletekertem egy k...a nagy pocsolyába és vizes cipõvel mentem már Szentendrére!  >:(  Ez vmi átok, amióta bringám van, üldöznek a kutyák! Létráson két alkalommal is, egyszer amikor fürödni mentünk, megkergettek, majdnem lerúgtam, de gázabb volt, amikor a bányászok kis lábtörlõje jött utánam, mert gyalogosan voltam, annak meg a nyakába akasztottak egy villogót, elég félelmetes volt, hogy ugrált a piros fény lábmagasságban, de utána persze én is röhögtem.  ;D

AsztA, menj orvoshoz! Itt egy gyógy :-*! Még egy :-*.

Csocsi

Karen

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
halihó!

AsztA: amortizátor lettél? jobbulást neked! :-* :-*

Anak: még a többiek nem jelentkeztek máj.1-re, de biztos összejön ismét egy jó kis csapat!!!! Ha nem akkor megyünk ketten ;D ;D

Ez a vasárnapi verseny nézés nem is rossz ötlet, már töretem Lensvert, hogy ott fogom verni a dobokat neki ;D csak dumáljuk meg és megyek. lesz ugyan valami családi program, de max. nem veszek rajta végig részt.

Trifo: lassan az esõ és sötét gyermekei leszünk! és nem fog jól esni nappal, szikrázó napsütésben tekerni 8) 8)

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Esés update a Rainy (esõs) topikban. Beleturkáltak a könyökömbe, szóval most valszeg jövõ 7végéig nem tekerek, nem erõltetem a bal karom.

Hüpp... hüpp...  :'(

Trifo: Én már voltam Pap-réten Adammmal, éjszaka. Felfelé megkergetett minket az erdész kutyája.  :D 35-tel repesztettünk az emelkedõn!  ;D ;D Ezt leszámítva tényleg nagyon fílinges, nyugis a téma.

AsztA