bors: nem... sajna nem... akkor autóval, és ráadásul szüleimmel voltam arra, így demokratikusan el lett döntve (szülõi részrõl két NEMmel), hogy nem térünk be...
azóta is bánom... legalább egy a bolt elõtt fagyit nyaló fotó kedvéért... ;D
PéeF
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. június 26. - 11:36

Írta 2002. június 26. - 11:20

Írta 2002. június 26. - 10:08

Írta 2002. június 26. - 10:06

Írta 2002. június 26. - 10:02

koga ottalszik,mert 100km után nincs kedve hazatekerni,nameg másnap triálverseny lesz ;D
Ezt persze csak nézem.
Nameg gondolom néhány haver is ottalszik.Bár képesek lennének otthagyni! >
Ezt persze csak nézem.
Nameg gondolom néhány haver is ottalszik.Bár képesek lennének otthagyni! >

Írta 2002. június 26. - 09:34

JAJ-JAJ-JAJ!
El is felejtettem mondani, hogy Bükkszék elõtt van egy kis település (néhány száz lélekszámú), de 4-5évvel ezelõtt amikor arra jártam, láttam ott egy fagyizót...
Ez még nem lenne érdekes, de a neve már igen:
SZALMONELLA
;D ;D ;D
Remélem meg van még, mert akkor nem mertünk bemenni, de most... :
;D
PéeF
El is felejtettem mondani, hogy Bükkszék elõtt van egy kis település (néhány száz lélekszámú), de 4-5évvel ezelõtt amikor arra jártam, láttam ott egy fagyizót...
Ez még nem lenne érdekes, de a neve már igen:
SZALMONELLA
;D ;D ;D
Remélem meg van még, mert akkor nem mertünk bemenni, de most... :

PéeF
Írta 2002. június 26. - 08:34

AHoy!
Charon:
köff...
Evribádi: valszeg a 3. hétvégén indulnák neki...(lens: tudom...tudom... nem bírtam sokáig ki ló nélkül a seggem alatt... ;D ) azaz JÚLI 13-14.
Ez a salgói buli elõtti hétvége...
Tegnap megnéztem a térképet... 110kilcsi körül van a táv oda, és oly csodás dolgok esnek útba, mint:
-PARÁD (lovasmúzeum, Rákóczi-fa, a környék legjobb CUKRÁSZDÁJA!)
-SIROK (várrom)
és persze útba esik a SÁS-TÓ, HASZNOSI VÁRROM, PARÁDSASVÁRI ÜVEGMÚZEUM...
Az ott alvással kapcs, mit szólnátok hozzá, ha este felmennénk fürdés után a várhoz(ez 10kilcsi tekerést jelent fürdés után), majd tüzet raknánk, beszélgetnénk, jól éreznénk magunkat, majd elszenderednénk... Asszem vicek fényképezõt is ha tudok, mert egy napkeltét megér a várból! 8)
Na mit szóltok?
NA PUSSSZ, és Joghurt! ;D
PéeF
Charon:

Evribádi: valszeg a 3. hétvégén indulnák neki...(lens: tudom...tudom... nem bírtam sokáig ki ló nélkül a seggem alatt... ;D ) azaz JÚLI 13-14.
Ez a salgói buli elõtti hétvége...
Tegnap megnéztem a térképet... 110kilcsi körül van a táv oda, és oly csodás dolgok esnek útba, mint:
-PARÁD (lovasmúzeum, Rákóczi-fa, a környék legjobb CUKRÁSZDÁJA!)
-SIROK (várrom)
és persze útba esik a SÁS-TÓ, HASZNOSI VÁRROM, PARÁDSASVÁRI ÜVEGMÚZEUM...
Az ott alvással kapcs, mit szólnátok hozzá, ha este felmennénk fürdés után a várhoz(ez 10kilcsi tekerést jelent fürdés után), majd tüzet raknánk, beszélgetnénk, jól éreznénk magunkat, majd elszenderednénk... Asszem vicek fényképezõt is ha tudok, mert egy napkeltét megér a várból! 8)
Na mit szóltok?
NA PUSSSZ, és Joghurt! ;D
PéeF
vendég_Charon_*
Írta 2002. június 26. - 08:03

Para:
VAAAAZZZZEEEEGGG! ;D GARTULA!!!!
Ugye csak a Schwartz ereje segített? (Na meg Yoghurt...
)
VAAAAZZZZEEEEGGG! ;D GARTULA!!!!
Ugye csak a Schwartz ereje segített? (Na meg Yoghurt...

vendég_Charon_*
Írta 2002. június 26. - 08:02

Lensver:
Engem direkt felejtettél ki? ??? >
Tudom megérdemlem.
Egyébként ha nem csinálok zuhét, akkor maradok. :-/
Valszeg Koga és pár haverja is szintén, de majd csekkolják.
Engem direkt felejtettél ki? ??? >

Tudom megérdemlem.

Egyébként ha nem csinálok zuhét, akkor maradok. :-/
Valszeg Koga és pár haverja is szintén, de majd csekkolják.
Írta 2002. június 26. - 05:48

Ahoy!
Lens: Nem, Trekking a szekér + kb. 10 kiló málha. Nomeg rajtam kb. 25-30 kiló felesleg.
Ha idén sem jönn össze a Tátrai utam ( apropó megmozdulás / Alacsony és Magas Tátra 1 hetes út. Ajánlom mindenki figyelmébe !!! ) Akkor még eccer megyek.
No szeva.
Lens: Nem, Trekking a szekér + kb. 10 kiló málha. Nomeg rajtam kb. 25-30 kiló felesleg.
Ha idén sem jönn össze a Tátrai utam ( apropó megmozdulás / Alacsony és Magas Tátra 1 hetes út. Ajánlom mindenki figyelmébe !!! ) Akkor még eccer megyek.
No szeva.
Írta 2002. június 25. - 22:57

Duna Mt pontositott állása:
O = ottalszik
Findli és Rave O
borz és kedvese O
Zed O
lensver O
Aszta ?
Thommey ?
Sonka Zsuzsi
Zsiroscica
Mellon O
Anak ?
Karen ?
Pixel O
Charon O?
Koga
Aszta, Era, Trifó, Anak, templar, Ginger ...ti jöttök? És ha igen, akkor ottalusztok?
O = ottalszik
Findli és Rave O
borz és kedvese O
Zed O
lensver O
Aszta ?
Thommey ?
Sonka Zsuzsi
Zsiroscica
Mellon O
Anak ?
Karen ?
Pixel O
Charon O?
Koga
Aszta, Era, Trifó, Anak, templar, Ginger ...ti jöttök? És ha igen, akkor ottalusztok?
Írta 2002. június 25. - 22:50

Lensver: Biztos megyek DM-re, és valószínûleg ott is fogok aludni. Szerintem a vasárnap du. 3 nagyon késõ, akkor már nincs sok értelme nekivágni a Pilisnek, magunkat ismerve kb. a Daubnerig sikerülni eljutni :-) Szóval én akkor megyek majd külön vhova, vagy itthon pihenek.
Begbie: Jövõ héten lemehetnénk a Pap.szigeti strandra valamelyik délután, addigra mindenki ré fog érni. Majd idõjárástól függõen...
Begbie: Jövõ héten lemehetnénk a Pap.szigeti strandra valamelyik délután, addigra mindenki ré fog érni. Majd idõjárástól függõen...
Írta 2002. június 25. - 19:44

:
:
Azon gondolgodtam itt magamban...(tudom, ne túlozzak...)Szóval egy kétfõs csapat indul pályabejárni szombat reggel 9 - 1/4 10 körül a Kolossy térrõl. Ha valaki esetleg becsatlakozik, rajta, legyen hát, paraméterek:
Vidéki, alföldi betyárok, tehát nyugdíjas tempó várható, ha felérünk a Pálvölgyi barlangig, akkor minden lehetséges... ;D
Megyünk ameddig bírjuk (jééé, ez már a Bécsi út? Akkóó gyerünk visszafelé...), nem lóverseny, inkább ismerkedés a tereppel....
( Ma voltunk Pesten "egyéb ügyben", kocsival megmutattam a haveromnak a Kolossy tér-HHH tetõ közötti szakaszt, azóta a srác már kétszer telefonált, hogy "de menjünk ám szombaton, mert jövõ héten ott döglünk meg..." ;D)
Na, ha jön valaki, mi ott leszünk, megyünk így is, úgy is, sz...r idõ kizáró tényezõ >

Azon gondolgodtam itt magamban...(tudom, ne túlozzak...)Szóval egy kétfõs csapat indul pályabejárni szombat reggel 9 - 1/4 10 körül a Kolossy térrõl. Ha valaki esetleg becsatlakozik, rajta, legyen hát, paraméterek:
Vidéki, alföldi betyárok, tehát nyugdíjas tempó várható, ha felérünk a Pálvölgyi barlangig, akkor minden lehetséges... ;D

( Ma voltunk Pesten "egyéb ügyben", kocsival megmutattam a haveromnak a Kolossy tér-HHH tetõ közötti szakaszt, azóta a srác már kétszer telefonált, hogy "de menjünk ám szombaton, mert jövõ héten ott döglünk meg..." ;D)
Na, ha jön valaki, mi ott leszünk, megyünk így is, úgy is, sz...r idõ kizáró tényezõ >

Írta 2002. június 25. - 19:38

Halihó!!
lensver:
Csibe nem valószínû,hogy jön DM-re, mert egyszerre két edzõtábort csinál Pesten (értsd napi 6-7 óra jég a Kisstadion mögötti pályán, fele jégtánc, fele velünk, szinkronosokkal). Az én szereplésem DM-en attól függ, lesz e új bicóm! :-/
De elvileg ott aludnék, kicsit megint lógok a jégrõl.
Emberek!!
AKinek van ismerõse, aki venne biciklit, ajánlhatja az enyémet, mert most már kezdek parázni, hogy csütörtök óta Gyapinál van a gép és még mindig semmi!!!!!!!!
Miért nem viszik, mint a cukrot??!!! :
De most komolyan, még nem ütöttem szét. És lemostam, állati szép lett!
Tudom, már lejárt ügy, de nekem most van netem, szóval a pilisi egy felejthetetlen éjszaka volt ;D, szarrá fagytam, 3 réteg ruha volt rajtam, persze aki hülye, haljon meg. :
;D És nehogy elkezdjétek, hogy "nem volt aki felmelegítsen?" (ráismer magára az illetõ?
), mert 10 fokban erre nem képes egy normális testsúllyal és térfogattal rendelkezõ ember... :
;D
Egyébként elvonási tüneteim vannak, amióta a bicó Gyapinál van, de képzeljétek el, most intenzív fogyózásba kezdtem, napi 2 óra balettra járok, utána 2 óra nyújtás, meg futok a gyorskorisokkal (azé' az nem piskóta!
), meg a kori, meg majd néha úszok. Szóval tök állat, most lekötöm magam rendesen, ja meg júli 1-tõl 15-ig edzõtábor, szóval SÚH-re olyan pöpec formában leszek....
Szökni fogok minden emelkedõn!!!! 
Na sok :-*, nagyon hiányoztok, merhogy ez a kevés net lófüt..!
Karen
lensver:
Csibe nem valószínû,hogy jön DM-re, mert egyszerre két edzõtábort csinál Pesten (értsd napi 6-7 óra jég a Kisstadion mögötti pályán, fele jégtánc, fele velünk, szinkronosokkal). Az én szereplésem DM-en attól függ, lesz e új bicóm! :-/
De elvileg ott aludnék, kicsit megint lógok a jégrõl.

Emberek!!
AKinek van ismerõse, aki venne biciklit, ajánlhatja az enyémet, mert most már kezdek parázni, hogy csütörtök óta Gyapinál van a gép és még mindig semmi!!!!!!!!

Tudom, már lejárt ügy, de nekem most van netem, szóval a pilisi egy felejthetetlen éjszaka volt ;D, szarrá fagytam, 3 réteg ruha volt rajtam, persze aki hülye, haljon meg. :

Egyébként elvonási tüneteim vannak, amióta a bicó Gyapinál van, de képzeljétek el, most intenzív fogyózásba kezdtem, napi 2 óra balettra járok, utána 2 óra nyújtás, meg futok a gyorskorisokkal (azé' az nem piskóta!

Na sok :-*, nagyon hiányoztok, merhogy ez a kevés net lófüt..!
Karen
Írta 2002. június 25. - 19:32

Pix a pap-szigeti strandot említette, ami Szentedrén van. 2 éve ott dolgoztam, tényleg poén az a mászófal!
Még az is lehet hogy én is csatlakozom, hiszen oda még én is elbírok tekerni. ;D
Még az is lehet hogy én is csatlakozom, hiszen oda még én is elbírok tekerni. ;D
Írta 2002. június 25. - 19:22

Zsolti: ezt a nagy távot te montival tetted meg?!
Para: elöre szólj majd,ha készülsz a bükkszéki turára, mert engem is nagyon érdekel a dolog! Ottalvással is.
Pix és Aszta: pénteken feltekerek Tahiba és ott fogok tölteni egy csodás egy hetet drága hegyeim közelében. Igy elég közel leszek Leányfaluhoz és a strandhoz is, tehát meg tudjuk beszélni, hogy egyik du. elmenjek veletek a strandra!
Duna Mt eddigi állása:
O = ottalszik
Findli és Rave O
borz és kedvese O
Zed O
Aszta ?
Thommey ?
Sonka Zsuzsi
Zsiroscica
Mellon O
Anak ?
Még kérek beirókat. Kik jönnek még, kik alszanak ott? Csak a pontositás végett érdekelnek ezek a dolgok.
Mellon és többiek: találkozunk vasárnap du. 3-kor az UVH budai részénél. Azért ilyen késön, mert Findli és Rave csak addigra ér majd rá. Remélem ez az idöpont mindenkinek jó lesz.
Para: elöre szólj majd,ha készülsz a bükkszéki turára, mert engem is nagyon érdekel a dolog! Ottalvással is.
Pix és Aszta: pénteken feltekerek Tahiba és ott fogok tölteni egy csodás egy hetet drága hegyeim közelében. Igy elég közel leszek Leányfaluhoz és a strandhoz is, tehát meg tudjuk beszélni, hogy egyik du. elmenjek veletek a strandra!
Duna Mt eddigi állása:
O = ottalszik
Findli és Rave O
borz és kedvese O
Zed O
Aszta ?
Thommey ?
Sonka Zsuzsi
Zsiroscica
Mellon O
Anak ?
Még kérek beirókat. Kik jönnek még, kik alszanak ott? Csak a pontositás végett érdekelnek ezek a dolgok.
Mellon és többiek: találkozunk vasárnap du. 3-kor az UVH budai részénél. Azért ilyen késön, mert Findli és Rave csak addigra ér majd rá. Remélem ez az idöpont mindenkinek jó lesz.
Írta 2002. június 25. - 18:58

Hella skacok!
Az esti sütögetésrõl annyit ,hogy az részemrõl csak az e hétvége (tehát péntek vagy szombat) lenne jó. Utána meg edzõtáborom van augustus 30-ig. :-/ A dm-rõl csak annyit ,hogy nembittos de lehet ,hogy az én fejem is feltûnik. Na szeva!
........................Csibe.......................
Az esti sütögetésrõl annyit ,hogy az részemrõl csak az e hétvége (tehát péntek vagy szombat) lenne jó. Utána meg edzõtáborom van augustus 30-ig. :-/ A dm-rõl csak annyit ,hogy nembittos de lehet ,hogy az én fejem is feltûnik. Na szeva!
........................Csibe.......................
Írta 2002. június 25. - 15:46

Sziasztok!
Para: Gratula! Egész jól nyomtad.
Vasárnapi DM pálya tekerésben benne vagyok, és
esti sütögetés is érdekelne.
Sajnos megint csak röviden tudok írni, nem nagyon örülnek bent ha túl sokat lógok a fórumon.
Anak
Para: Gratula! Egész jól nyomtad.

Vasárnapi DM pálya tekerésben benne vagyok, és
esti sütögetés is érdekelne.
Sajnos megint csak röviden tudok írni, nem nagyon örülnek bent ha túl sokat lógok a fórumon.

Anak
Írta 2002. június 25. - 15:28

Írta 2002. június 25. - 15:21

megyünk, megyünk....egyszer csak összejön ;D ;D 
te nem csatlakozol vasárnap hozzánk DM bejárásra?

te nem csatlakozol vasárnap hozzánk DM bejárásra?