Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
bors: nem... sajna nem... akkor autóval, és ráadásul szüleimmel voltam arra, így demokratikusan el lett döntve (szülõi részrõl két NEMmel), hogy nem térünk be...

azóta is bánom... legalább egy a bolt elõtt fagyit nyaló fotó kedvéért... ;D

PéeF

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Para:És betértél abba a fagyizóba? Remélem nem hagytad ki!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Én ottalszik.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Háj.

Én is ott alszom a DM után.

AsztA

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
koga ottalszik,mert 100km után nincs kedve hazatekerni,nameg másnap triálverseny lesz ;D
Ezt persze csak nézem.
Nameg gondolom néhány haver is ottalszik.Bár képesek lennének otthagyni! >:(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
JAJ-JAJ-JAJ!

El is felejtettem mondani, hogy Bükkszék elõtt van egy kis település (néhány száz lélekszámú), de 4-5évvel ezelõtt amikor arra jártam, láttam ott egy fagyizót...
Ez még nem lenne érdekes, de a neve már igen:
SZALMONELLA

;D ;D ;D

Remélem meg van még, mert akkor nem mertünk bemenni, de most... ::) ;D

PéeF

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
AHoy!

Charon: :D köff...

Evribádi: valszeg a 3. hétvégén indulnák neki...(lens: tudom...tudom... nem bírtam sokáig ki ló nélkül a seggem alatt... ;D ) azaz JÚLI 13-14.

Ez a salgói buli elõtti hétvége...

Tegnap megnéztem a térképet... 110kilcsi körül van a táv oda, és oly csodás dolgok esnek útba, mint:
-PARÁD (lovasmúzeum, Rákóczi-fa, a környék legjobb CUKRÁSZDÁJA!)
-SIROK (várrom)

és persze útba esik a SÁS-TÓ, HASZNOSI VÁRROM, PARÁDSASVÁRI ÜVEGMÚZEUM...

Az ott alvással kapcs, mit szólnátok hozzá, ha este felmennénk fürdés után a várhoz(ez 10kilcsi tekerést jelent fürdés után), majd tüzet raknánk, beszélgetnénk, jól éreznénk magunkat, majd elszenderednénk... Asszem vicek fényképezõt is ha tudok, mert egy napkeltét megér a várból! 8)

Na mit szóltok?

NA PUSSSZ, és Joghurt! ;D

PéeF

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para:
VAAAAZZZZEEEEGGG!  ;D GARTULA!!!!
Ugye csak a Schwartz ereje segített? (Na meg Yoghurt... ;))

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver:
Engem direkt felejtettél ki? ???  >:(
Tudom megérdemlem.  :P
Egyébként ha nem csinálok zuhét, akkor maradok.  :-/
Valszeg Koga és pár haverja is szintén, de majd csekkolják.

zsolti

zsolti

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Ahoy!

Lens: Nem, Trekking a szekér + kb. 10 kiló málha. Nomeg rajtam kb. 25-30 kiló felesleg.

Ha idén sem jönn össze a Tátrai utam ( apropó megmozdulás / Alacsony és Magas Tátra 1 hetes út. Ajánlom mindenki figyelmébe !!! ) Akkor még eccer megyek.

No szeva.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Duna Mt pontositott állása:
   O = ottalszik

Findli és Rave         O
   borz és kedvese     O
   Zed                       O
  lensver                  O
   Aszta  ?
   Thommey   ?
   Sonka Zsuzsi
   Zsiroscica
   Mellon                   O
   Anak  ? 
  Karen ?
  Pixel                     O
  Charon                  O?
   Koga

Aszta, Era, Trifó, Anak, templar, Ginger ...ti jöttök? És ha igen, akkor ottalusztok?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Lensver: Biztos megyek DM-re, és valószínûleg ott is fogok aludni. Szerintem a vasárnap du. 3 nagyon késõ, akkor már nincs sok értelme nekivágni a Pilisnek, magunkat ismerve kb. a Daubnerig sikerülni eljutni :-) Szóval én akkor megyek majd külön vhova, vagy itthon pihenek.
Begbie: Jövõ héten lemehetnénk a Pap.szigeti strandra valamelyik délután, addigra mindenki ré fog érni. Majd idõjárástól függõen...

tizi2

tizi2

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
::) ::)
Azon gondolgodtam itt magamban...(tudom, ne túlozzak...)Szóval egy kétfõs csapat indul pályabejárni szombat reggel 9 - 1/4 10 körül a Kolossy térrõl. Ha valaki esetleg becsatlakozik, rajta, legyen hát, paraméterek:
Vidéki, alföldi betyárok, tehát nyugdíjas tempó várható, ha felérünk a Pálvölgyi barlangig, akkor minden lehetséges... ;D :P Megyünk ameddig bírjuk (jééé, ez már a Bécsi út? Akkóó gyerünk visszafelé...), nem lóverseny, inkább ismerkedés a tereppel....
( Ma voltunk Pesten "egyéb ügyben", kocsival megmutattam a haveromnak a Kolossy tér-HHH tetõ közötti szakaszt, azóta a srác már kétszer telefonált, hogy "de menjünk ám szombaton, mert jövõ héten ott döglünk meg..." ;D)
Na, ha jön valaki, mi ott leszünk, megyünk így is, úgy is, sz...r idõ kizáró tényezõ >:(

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Halihó!!

lensver:
Csibe nem valószínû,hogy jön DM-re, mert egyszerre két edzõtábort csinál Pesten (értsd napi 6-7 óra jég a Kisstadion mögötti pályán, fele jégtánc, fele velünk, szinkronosokkal).  Az én szereplésem DM-en attól függ, lesz e új bicóm!  :-/
De elvileg ott aludnék, kicsit megint lógok a jégrõl.  ;)

Emberek!!
AKinek van ismerõse, aki venne  biciklit, ajánlhatja az enyémet, mert most már kezdek parázni, hogy csütörtök óta Gyapinál van a gép és még mindig semmi!!!!!!!!  :( :( :( :(  Miért nem viszik, mint a cukrot??!!!  ::)   De most komolyan, még nem ütöttem szét. És lemostam, állati szép lett!

Tudom, már lejárt ügy, de nekem most van netem, szóval a pilisi egy felejthetetlen éjszaka volt  ;D, szarrá fagytam, 3 réteg ruha volt rajtam, persze aki hülye, haljon meg.  ::) ;D És nehogy elkezdjétek, hogy "nem volt aki felmelegítsen?" (ráismer magára az illetõ?  ;) ), mert 10 fokban erre nem képes egy normális testsúllyal és térfogattal rendelkezõ ember...  ::) ;D

Egyébként elvonási tüneteim vannak, amióta a bicó Gyapinál van, de képzeljétek el, most intenzív fogyózásba kezdtem, napi 2 óra balettra járok, utána 2 óra nyújtás, meg futok a gyorskorisokkal (azé' az nem piskóta!  :o), meg a kori, meg majd néha úszok. Szóval tök állat, most lekötöm magam rendesen, ja meg júli 1-tõl 15-ig edzõtábor, szóval SÚH-re olyan pöpec formában leszek....    ;)   Szökni fogok minden emelkedõn!!!!  :o

Na sok  :-*, nagyon hiányoztok, merhogy ez a kevés net lófüt..!

Karen

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Pix a pap-szigeti strandot említette, ami Szentedrén van. 2 éve ott dolgoztam, tényleg poén az a mászófal!
Még az is lehet hogy én is csatlakozom, hiszen oda még én is elbírok tekerni.  ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zsolti: ezt a nagy távot te montival tetted meg?!

Para: elöre szólj majd,ha készülsz a bükkszéki turára, mert engem is nagyon érdekel a dolog! Ottalvással is.

Pix és Aszta: pénteken feltekerek Tahiba és ott fogok tölteni egy csodás egy hetet drága hegyeim közelében. Igy elég közel leszek Leányfaluhoz és a strandhoz is, tehát meg tudjuk beszélni, hogy egyik du. elmenjek veletek a strandra!

Duna Mt eddigi állása:
   O = ottalszik
   Findli és Rave  O
   borz és kedvese  O
   Zed  O
   Aszta  ?
   Thommey   ?
   Sonka Zsuzsi
   Zsiroscica
   Mellon   O
   Anak  ? 

Még kérek beirókat. Kik jönnek még, kik alszanak ott? Csak a pontositás végett érdekelnek ezek a dolgok.

Mellon és többiek: találkozunk vasárnap du. 3-kor az UVH budai részénél. Azért ilyen késön, mert Findli és Rave csak addigra ér majd rá. Remélem ez az idöpont mindenkinek jó lesz.

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hella skacok!

Az esti sütögetésrõl annyit ,hogy az részemrõl csak az e hétvége (tehát péntek vagy szombat) lenne jó. Utána meg edzõtáborom van augustus 30-ig. :-/ A dm-rõl csak annyit ,hogy nembittos de lehet ,hogy az én fejem is feltûnik. Na szeva!

........................Csibe.......................

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok!

Para: Gratula! Egész jól nyomtad. ;)

Vasárnapi DM pálya tekerésben benne vagyok, és
esti sütögetés is érdekelne.
Sajnos megint csak röviden tudok írni, nem nagyon örülnek bent ha túl sokat lógok a fórumon. :)  

Anak

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
nem hiszem... :(

majd meglátjuk...

PéeF

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
megyünk, megyünk....egyszer csak összejön ;D ;D ;)
te nem csatlakozol vasárnap hozzánk DM bejárásra?