(Ja, és megkaptam az ötödik csillagot... ;D)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 12. - 07:56

vendég_Charon_*
Írta 2002. május 12. - 07:55

Az még nem biztos, hogy nem fog esni! ;D ;D ;D ;D ;D
Már megérkeztem Pestre.... és dolgozom rajta.
A tekerõknek sok sikert kíványok, és görcsmentes sprinteket. Mutassátok meg a puhányoknak!!!!! 8)
Tegnap a 75 kilcsis "bejövök bringával" után még volt annyi eszement erõ bennem, hogy elmenjek, úgymond: tekerni. Még 60 kilcsi, 28.5-ös átlaggal a dimbes-dombos aszfalton. Volt egy alattomos defektem, amibe negyedóránként fújni kellett, de a lyukat nem találtam még mindig meg!!!
Viszont otthon, a kapun löktem volna be magam, amikor a jobb vádlim hoppsz - olyan görcsbe rándult, hogy felborultam. Hagyján, de iszonyatosan fáj még ma reggel is! Már mozog, de nem közel sem pörfekt...
Valaki tudja, mit kell tenni ez ellen, vagy valami gyógymódot??????
Már megérkeztem Pestre.... és dolgozom rajta.

A tekerõknek sok sikert kíványok, és görcsmentes sprinteket. Mutassátok meg a puhányoknak!!!!! 8)
Tegnap a 75 kilcsis "bejövök bringával" után még volt annyi eszement erõ bennem, hogy elmenjek, úgymond: tekerni. Még 60 kilcsi, 28.5-ös átlaggal a dimbes-dombos aszfalton. Volt egy alattomos defektem, amibe negyedóránként fújni kellett, de a lyukat nem találtam még mindig meg!!!
Viszont otthon, a kapun löktem volna be magam, amikor a jobb vádlim hoppsz - olyan görcsbe rándult, hogy felborultam. Hagyján, de iszonyatosan fáj még ma reggel is! Már mozog, de nem közel sem pörfekt...
Valaki tudja, mit kell tenni ez ellen, vagy valami gyógymódot??????
Írta 2002. május 12. - 07:15

Zöld: nem muszáj a 110-es távon indulni, van még ez a 70 vagy 80 km-es, meg a kb. 50 km-es táv is. Tehát lesz választási lehetôség. Mindannyian akik megyünk, elôzô este megyünk le, mert egy ilyen hosszú nap elôtt azért érdemes egy jót aludni. Már ki is néztem a szállást,de Rave azt mondja, hogy lakik neki ott egy kedves nagyija, aki esetleg tenne értünk valamit.
Azoknak akik ma Csillebércen indulnak: szuper gyerekek, a pálya megszáradt, esô nem esett, szerencsénk van! Legalább tudjuk majd rendesen nyomni.
Mindenkinek jó tekerést, hatásos nyomulást!
A drukkolóknak elôre is banán a lábuk alá! ;D
Azoknak akik ma Csillebércen indulnak: szuper gyerekek, a pálya megszáradt, esô nem esett, szerencsénk van! Legalább tudjuk majd rendesen nyomni.
Mindenkinek jó tekerést, hatásos nyomulást!
A drukkolóknak elôre is banán a lábuk alá! ;D
Írta 2002. május 11. - 15:32

Hey
Ez az újabb zempléni õrület engem is érdekelne, de nem biztos, hogy a 120 km az ami Nekem való! Figyelembe véve a max. heti 1x bringázásaimat!
Majd meglátjuk, hogy megy a TM és Szilvásvárad! Ha megyek akkor 95%, hogy növelem a négykerekûek táborát!
Zöld
Ui: Nem tudom Ti, hogy gondoljátok de ha megyek én tuti lent alszom elõzõ este! Más?
Ez az újabb zempléni õrület engem is érdekelne, de nem biztos, hogy a 120 km az ami Nekem való! Figyelembe véve a max. heti 1x bringázásaimat!
Majd meglátjuk, hogy megy a TM és Szilvásvárad! Ha megyek akkor 95%, hogy növelem a négykerekûek táborát!
Zöld
Ui: Nem tudom Ti, hogy gondoljátok de ha megyek én tuti lent alszom elõzõ este! Más?
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 11. - 13:43

vendég__*
Írta 2002. május 11. - 12:50

vendég_Charon_*
Írta 2002. május 11. - 08:38

vendég_Charon_*
Írta 2002. május 11. - 08:35

Az a Trabantos egyébként csak egy feldühödött bringás volt, aki unta a kamionosok leszorítós játékát... Neeeem! Nem én....
(1ébként ez már nagyon durva!!!)
De a kamionosokkal nagggyyyon kell vigyázni, mert ha megáll, tuti csavarkulccsal szál ki a monstrumból...
Esõ: Lám-lám ma még nem esett, pedig betekertem. A tegnapiért nem én vagyok a felelõs, a main edig még dolgozok egy kicsit! ;D Tegnap a sorozatos zuhanyozgatások ellenére (t.i. 10 perc esõ, 10 perc száradás) egész jót tekertem, bár otthon nem akartak beengedni, mert a sártól nem ismertek fel! Koga rossz hatással van rám! Kezdek sár-fan lenni.
Az esõ pedig hivatalosan akkor jön, ha Lensverrel akarok egy eksz- egszklt-enkxs-exkulvízet ( ;D) tekerni.
Lens, holnap megyünk tekerni?
Na pá! :-* evribodri
(1ébként ez már nagyon durva!!!)
De a kamionosokkal nagggyyyon kell vigyázni, mert ha megáll, tuti csavarkulccsal szál ki a monstrumból...
Esõ: Lám-lám ma még nem esett, pedig betekertem. A tegnapiért nem én vagyok a felelõs, a main edig még dolgozok egy kicsit! ;D Tegnap a sorozatos zuhanyozgatások ellenére (t.i. 10 perc esõ, 10 perc száradás) egész jót tekertem, bár otthon nem akartak beengedni, mert a sártól nem ismertek fel! Koga rossz hatással van rám! Kezdek sár-fan lenni.

Az esõ pedig hivatalosan akkor jön, ha Lensverrel akarok egy eksz- egszklt-enkxs-exkulvízet ( ;D) tekerni.
Lens, holnap megyünk tekerni?

Na pá! :-* evribodri
Írta 2002. május 10. - 18:07

lensver:
Múltkor azt mondták, hogy idén még elmarad a világvége. Fránya meteorológusok! Lehet, hogy Charon-t kihagyták a számításból? :
(Bocs, Charon! De gonoszkodás rulez!
)
Múltkor azt mondták, hogy idén még elmarad a világvége. Fránya meteorológusok! Lehet, hogy Charon-t kihagyták a számításból? :

(Bocs, Charon! De gonoszkodás rulez!

Írta 2002. május 10. - 18:00

Thommey, azt a kamionos dolgot én is hallottam! Mondom, hogy vigyázz, és látod, nem is hittél nekem! Láttam én már embereket láncfûrésszel is kiszállni! ;D
A pálya nem lenne durva, ha nem szakadna ennyire. Charon azonban nem kedves hozzánk, és feltett szándéka, hogy ide fog jönni, igy az esô sem fog elállni. És hamarosan nem csak azt fogjuk neki köszönni,hogy egy nagy sárcsúszkálás lett a kupából, de még azt is, hogy a Római-partra nem mehetek ki a haverokkal, mert megint kiárad a Duna. Ja és neki köszönhetjük majd a baleseteket az utcákon is, mert a rakpartokat lezárják, és tömegdugó lesz a városban. A kamionok pedig az alsóbb rendû utakra kényszerülnek és egyre több ember fog megôrülni a zajtól, és egyre többen ragadnak majd fegyvert.
De azért imádunk, Charon!
De visszatérve a földünket fenyegetô pusztitó árvizrôl és globális katasztrófáktól, szerintem még mindig jobb két kör dzsuva-pálya, mint egész napos s(z)arazás a Zemplénben. Mert az ottani utak még száraz idôben sem száradnak fel mind!
A pálya nem lenne durva, ha nem szakadna ennyire. Charon azonban nem kedves hozzánk, és feltett szándéka, hogy ide fog jönni, igy az esô sem fog elállni. És hamarosan nem csak azt fogjuk neki köszönni,hogy egy nagy sárcsúszkálás lett a kupából, de még azt is, hogy a Római-partra nem mehetek ki a haverokkal, mert megint kiárad a Duna. Ja és neki köszönhetjük majd a baleseteket az utcákon is, mert a rakpartokat lezárják, és tömegdugó lesz a városban. A kamionok pedig az alsóbb rendû utakra kényszerülnek és egyre több ember fog megôrülni a zajtól, és egyre többen ragadnak majd fegyvert.
De azért imádunk, Charon!

De visszatérve a földünket fenyegetô pusztitó árvizrôl és globális katasztrófáktól, szerintem még mindig jobb két kör dzsuva-pálya, mint egész napos s(z)arazás a Zemplénben. Mert az ottani utak még száraz idôben sem száradnak fel mind!
Írta 2002. május 10. - 17:15

Sziasztok!
Na végre befejeztem azt a munkát,amire eredetileg jövõ hét szerdáig kaptam idõt,de hétfõn kiderült,hogy ma 4-ig át kell adnom >
Úgyhogy újra köztetek:)
Lensver:Pont most volt a rádióban,hogy valahol pest környékén egy autós lelõtt egy kamionost,úgyhogy télleg lehet,hogy vissza kellene venni ;D REMÉLEM VASÁRNAP NEM FOG ESNI!!!!!!!!Mileyen durva a pálya??
Karen:Hajrá!!Te leszel az új DH-bajnok?
A Rákóczi 120 engem is érdekel,remélem a munkával is össze lehet egyeztetni ???
ESIK,ESIK,ESIK-----Charon------ESIK,ESIK,ESIK ;D ;D
Üdv:Thy
Na végre befejeztem azt a munkát,amire eredetileg jövõ hét szerdáig kaptam idõt,de hétfõn kiderült,hogy ma 4-ig át kell adnom >

Lensver:Pont most volt a rádióban,hogy valahol pest környékén egy autós lelõtt egy kamionost,úgyhogy télleg lehet,hogy vissza kellene venni ;D REMÉLEM VASÁRNAP NEM FOG ESNI!!!!!!!!Mileyen durva a pálya??
Karen:Hajrá!!Te leszel az új DH-bajnok?

A Rákóczi 120 engem is érdekel,remélem a munkával is össze lehet egyeztetni ???
ESIK,ESIK,ESIK-----Charon------ESIK,ESIK,ESIK ;D ;D
Üdv:Thy
Írta 2002. május 10. - 15:04

Sziasztok, most rohannom kell, csk annyit, hogy tegnap tényleg nagyon jó volt, trifo jól megedzett, sprintedzés után még majdnem 2 kör Csillebércen...

Apropo
trifo!
Öcsém kérdezi, hoyg érdekli e Te ecsédet a váz!! Majd beszélünk!! :-*
lensver: nem is voltam olyan unalmas, most már alig kellett gyúzködni, hogy lejöjjek a lejtõn! ;D
Puszi!!! :-* :-* :-*
Ja a Zemplén TT engem is érdekel!!!
Karen

Apropo
trifo!
Öcsém kérdezi, hoyg érdekli e Te ecsédet a váz!! Majd beszélünk!! :-*
lensver: nem is voltam olyan unalmas, most már alig kellett gyúzködni, hogy lejöjjek a lejtõn! ;D
Puszi!!! :-* :-* :-*
Ja a Zemplén TT engem is érdekel!!!
Karen
Írta 2002. május 10. - 13:59

Lensver: fárasztó hallgatni? Hát még mondai! 
Karen: de azért nagy voltál! :-*
--Trifo

Karen: de azért nagy voltál! :-*
--Trifo
Írta 2002. május 10. - 13:01

Trifó: hát mert tiz percig azt hallgatni, hogy "de igen, de nem", az olyan...elfárasztó! ;D
Hát, vasárnap hobby nôi 1-kor indul, úgyhogy én nem.
Era: csekkolj privit! 8)
Hát, vasárnap hobby nôi 1-kor indul, úgyhogy én nem.
Era: csekkolj privit! 8)
Írta 2002. május 10. - 12:55

Lensver: miért nem hallgattad volna végig a beszélgetést?
A békási az nem kupa, csak TT. Különben 9-kor indul a békási McDonads elõl.
--Trifo
A békási az nem kupa, csak TT. Különben 9-kor indul a békási McDonads elõl.
--Trifo
Írta 2002. május 10. - 12:39

Charon, a fenébe már, ez mind temiattad van! Úgy zuhog, hogy jobban már nem is zuhoghatna. Az egész napomat elrontottad!!!!!! >
Ha még a hétvégét is elrontod, akkor lakolni fogsz gaz tettedért.
Trifó: kár hogy nem láthattam azt az esést! ;D Karenbôl pedig DH bajnok lesz, ha igy folytatja. Azért a párbeszédeteket nem hallgattam volna végig! ;D ;D
Ha igy szakad tovább is, akkor a Terminátoron, és a hosszú-keskeny-dh-ösvényen szivás lesz ezerrel.
Vasárnap hánytól van a Békás-kupa?

Trifó: kár hogy nem láthattam azt az esést! ;D Karenbôl pedig DH bajnok lesz, ha igy folytatja. Azért a párbeszédeteket nem hallgattam volna végig! ;D ;D
Ha igy szakad tovább is, akkor a Terminátoron, és a hosszú-keskeny-dh-ösvényen szivás lesz ezerrel.
Vasárnap hánytól van a Békás-kupa?
Írta 2002. május 10. - 11:51

Jut eszembe, vasárnap aszfaltozni megyek. Békás 100 TT lesz. Nincs kedve valakinek kicsábulni az erdõbõl egy kis kilómétergyûjtésre?
--Trifo
--Trifo
Írta 2002. május 10. - 11:48

Charon: Na tessék. Mit csináltál. Esik!
Mellesleg, ember, összefuthatnánk már, mert csak cipelem magammal azt a 3bitet, és ha sokáig nem tudom odaadni, még a végén áldozatul esik.
Lensver, Era: Oh, de nagyon csatlakoznék hozzátok! De ez ma már tuti nem jön nekem össze. Már tegnap is elcsábultam, pedig tegnap se lett volna idõm rá hivatalosan.
Karen: Na, lett horzsolás?
Szóval Karen engem is bevezetett tegnap a Csillebérci pálya rejtelmeibe. Tetsztett nagyon. Fõleg a 6 hét alatt kikotyogósodott TG teló
Meg az a ki párbeszéd a kisebbik lejtõnél:
Karen: Na, itt nem tudok lemenni!
Én: Dehogynem, le tudsz!
Karen: De nem tudok!
[innen kivágok pár percnyi beszélgetést]
Aztán lejött. Kétszer is. Normál helyzetben lévõ nyeregcsõvel.
Én meg beborultam a bozótba a "Terminátor" közepén: megállás, elindulni próbálás, pedál bekatt, egy helyben maradás, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. ...Láb pedálban maradás. Röhögés. Karen dicséretére legyen mondva, hogy nem röhögött ki hétágra szóló harsányan.
Aztán hazafelé a kilátótól lefelé a piros túristajelzés mentén úgy mászott le mindenen, hogy nem gyõztem csodálkozni rajta.
Hétvégi versenyzõk: Vizesen is finom lesz az a Csillebérc?
--Trifo

Lensver, Era: Oh, de nagyon csatlakoznék hozzátok! De ez ma már tuti nem jön nekem össze. Már tegnap is elcsábultam, pedig tegnap se lett volna idõm rá hivatalosan.
Karen: Na, lett horzsolás?
Szóval Karen engem is bevezetett tegnap a Csillebérci pálya rejtelmeibe. Tetsztett nagyon. Fõleg a 6 hét alatt kikotyogósodott TG teló

Meg az a ki párbeszéd a kisebbik lejtõnél:
Karen: Na, itt nem tudok lemenni!
[innen kivágok pár percnyi beszélgetést]
Aztán lejött. Kétszer is. Normál helyzetben lévõ nyeregcsõvel.
Én meg beborultam a bozótba a "Terminátor" közepén: megállás, elindulni próbálás, pedál bekatt, egy helyben maradás, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. ...Láb pedálban maradás. Röhögés. Karen dicséretére legyen mondva, hogy nem röhögött ki hétágra szóló harsányan.
Aztán hazafelé a kilátótól lefelé a piros túristajelzés mentén úgy mászott le mindenen, hogy nem gyõztem csodálkozni rajta.
Hétvégi versenyzõk: Vizesen is finom lesz az a Csillebérc?
--Trifo
Írta 2002. május 10. - 11:30

>
Lensver: Esik ???
Én hoztam esõkabátot, de Te mit szólsz hozzá?
:
Mondjuk 3-ig még kisüthet a nap :-*
Én felmegyek - végülis a Mecsek Maratonon is szakadt az esõ.
Egy piros fejû csajszit less bordó TREK-kel 8)

Lensver: Esik ???
Én hoztam esõkabátot, de Te mit szólsz hozzá?
:

Én felmegyek - végülis a Mecsek Maratonon is szakadt az esõ.
Egy piros fejû csajszit less bordó TREK-kel 8)

Írta 2002. május 10. - 10:18

Lensver: könyörgöm ne büntess azzal, hogy nem láthatlak sohatöbbé :'( :'( :'( :'(