Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kire gondolsz Era? Arra a sötét-kék mezûre, akit Bélának hivtak és odafele ô is fogasozott?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Figyelted, Kiskópé?!  ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Helyette beáztattam magam a kádban és hamar ágyikóba bújtam. Az az 56,5 km max sebesség kicsit megviselte a lelkem. Végig azon paráztam, jajj nehogy elém kijöjjön egy kocsi, vagy síma legyen az út, féltettem a bõrömet. De azért megvolt!
8)  ;D
Aztán a rakparton még összefutottunk a sráccal, jön õ is a Tour de Gyömrõre.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era, mi is örülünk, hogy megismerhettünk téged. Kár hogy nem jöttél utána a partra, mert ott is tök jó volt. Bár az ilyenkor szokásos kiabálás-röhögés helyett inkább csak csöndesen pihegtünk már, de akkor is jó volt.

Aszta: tekerés?

Csibe: Diósárok rulez!  8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Üdv mindenkinek, aki tegnap ott volt csillebércen!  8)
Azoknak gratula akik végig nyomták a pályát és azoknak is, akik hangszálat nem kímélve végig hajtották (riasztották) a versenyzõket a pályán. Felhívom a figyelmét minden versenyzõnek arra, hogy Rave Ace-re ne hallgasson, ha a lejtõ végén a derékszögû kanyarban arra buzdít, hogy eressze el a féket, mert bevehetõ a kanyar. Önös érdekbõl teszi. Azon akar élvezkedni, amikor felkenõdsz arra a méteres átmérõjû fára.  ;) (Szerencsére csak néhányan adták meg neki ezt az örömöt.)

Fórumosok: Örülök, hogy megismerhettelek személyesen is Titeket. Igazán klassz kis csapat vagytok.  8)
Találkozunk a következõ megmozduláson. :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na itt lennék,ebben a rohadt regeles mûszakban.
A tegnapi OB-ról:Gratulálok mindenkinek,Lensver,Karen,Adamm,Anak.Meg akik sosem jönnek ide fel,de mivel haverok,akkor is:Lõrinc Oli,Bogdán,Béla bácsi:)Csak így tovább!!!!!Hát este a fürdõszobában újraértékeltem magamban a dolgokat.Utálom magamat >:(Egyrészt azért,mert nem készültem a sprintekre,meg azért,mert túl erõsen kezdtem:(Volt bicajszerelõ létemre,a többit nem is részletezném.De azzé tök tutti verseny volt,és szerencsére nem esett az esõ.A Terminátor halálos volt.Mindenesetre a mögöttem a 2.körben lefeléjövõ 2 srácnak (akinek valami madártoll volt a sisakjába tûzve)látatlanban is üzenem,hogy az ilyen hozzászólásaikkal inkább tartsák magukat távol a versenyektõl,és legközelebb tõlem is >:( >:( >:(
Üdv a fánál,a kis aranyos csajszinak,meg a BMX Dirtnél annak a fehér rucis fényképezõs néninek is ;D :D ;) :)
Rave:Nem semmi,ahogy te tudsz szurkolni ;D ;DA közönségdíjj már a tiéd.A Formula1-es CD-t írd meg légyszi!!!
Findli,vagy Lensver köszi,hogy megõriztétek a pumpát.Lehet,hogy már csak a Tiszán tudom átvenni,de lehet,hogy megyek fel bringás nacit venni még a héten,oszt akkor megdumáljuk.
Egy jótanács a végére:Ne indulj Thermonadrágban,ha 26fok felett van a hõmérséklet ;D
Üdv:Thy

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Ladies and Gentlemen!

A Maratonok topicba írtam vala:

"Rave: Ezt én is fel akartam vetni, de +elõztél!  

Nagyon kis érddekes, és kellemes túra a Rákóczi!

Tavaj, ótóthiány miatt nem tudtam eljutni, de de barátaim voltak tavaj elõtt a 75Km-es távon, és pacallá ázva, este 11-re érkeztek meg állítólag elõkelõ helyen, úgy, hogy a táv 70%-át tolva!!! tették meg! -itt a válasz kedves Lensver, hogy miért éjszakai  ;D-

Elég húzós kis túra, keresztül, kasul a Zemplénben! 8)

Hál istennek, a Pozsonyi repülõnap elõtte való héten lesz, így nem ütközik, és remélem id el tudok menni!"

Sorry, de lusta voltam újra írni!

Ha megyek, mindenképpen a 120-on indulok, és Zöldfülû is ott fog mögöttem... ööö... elõttem  ;D tekerni, mert ha külön utakon jár tõlem, és nincs más szülõi felügyelet mellette  ;D nagy a valószínûsége, hogy átteker Zalaegerszegre!  ;D ;D
Különben is, ha ezek mellett elkezdene edzeni rá képes lenne és menne még egy kört!  ;D ;D ;D

Az elõtte ottalvást én is támogatom, és én is ótóval érkezem, de Debrecen irányából!

Üdv: Baliba

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
pedig ott van! :)

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Hát, én nézem, de ha az ánuszomba csap a villám, akkor se látom.
>:(
Ez állandó szoba, vagy valaki találomra létrehozza?

AsztA

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
cangások ide, te kis butus ;D ;D ;D ;D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Skacok, én nézem a Trefortot, de qrvára nem látaom a Bringások ide szobát.

Mit csinálok rosszul?

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aszta,te mindig elkésel ezekkel a kijelentéseiddel! Egyébként igazán kedves tôled, hogy rólunk akarod a gyermekeidet elnevezni!  :D  De szerintem még nem késô, Dia még idenézhet.

Tényleg Dugó, te ki vagy?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
AsztA!
Még megrémited szegény lányt! ;D
Én elöbb elhívnám randira és csak egy kis idõ múlva kérném meg a kezét! ;)
De tény roppant szimpatikus leányzó volt!
Remélem még látjuk õt máskor is! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Elôszöris köszönet mindenkinek, aki lelkesen szurkolt, és segitségünkre volt. Ha ma szurkolói dijakat is kisorsoltak volna, biztos,hogy Rave Ace nyeri meg az elsô dijat, mert ô majd kiugrott a bôrébôl.

Charon: neked azt üzenem, hogy most az egyszer nem lakolsz meg gaz tettedért, de csak azért, mert a nagy  zuhé nem tette tönkre a pályát, hanem minden után jött meg. Igaz ugyan, hogy egy fa alatt kellett emiatt guggolnom egy negyed órán át, de a fô most az, hogy a pálya száraz maradt!   ;)
Ja, és gratula a csillaghoz! :-)

Thommey: a pumpád ugye nem kellett neked hazafelé  ???

Aszta és-vagy Pixel: szerezzétek be a többi fotót, mert a többieket is szeretném látni!

;)

Puszi mindenkinek, aki ma ott volt   :-* :-* :-*

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Dugo: hát te ki vagy? Én is a 13. Ker-ben lakom. Voltál a versenyen? Indultál is, vagy csak nézelõdtél, mint én?

AsztA

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Igen, Dina! Szerelmes vagyok beléd! Légy a feleségem! Gyerekeket akarok tõled! (Ádám, Balázs, Ildikó és Natali névvel ;)) Házat építünk Csillaghegyen!  Onnan járunk majd ki bringázni a Pilisbe! JEEEEEEEEEE!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

DZS!!!! Ekkor AsztA felébredt...

Na jó, egyelõre beérem a telcsiszámoddal is.  ;)
AsztA

PS: Egyébként meglett Pix objektív-sapkája, szóval legalább nem feleslegesen hagytalak ott a posztodon...  ::)

dugo

dugo

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
AsztA.Marha jók a képeid!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
AsztA: már megint csak a csajokról készitettél képeket, ejnye ;D ;D ;D

Dina: ha erre jársz valaha is, ezek a fiúk nem merték, de szeretnék elkérni a számod ;D ;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
jó kis nap volt már megint, bár lassan már bringával kellene mennem, nem? ;D ;D ;D

De drukkolni is annyira jó...nehéz dönteni...

Mindenki jól nyomta, büszke vagyok rátok!
És senki nem fogta meg a fát, aminél ácsorogtunk...illetve csak egy srác, remélem jól van.. ;D ;D, jó volt a vádlija, tudjátok... ;)

Azt se tudom ki hanyadik lett, ti legalább megtudtátok?

Thommey: NÁLAM MARADT A PUMPÁD, BÁRMIKOR SZIVESEN VISSZASZOLGÁLTATOM!!!! De lehet, hogy már csak a Tisza Maratonon foglak látni?

Charon: köszönjük, hogy megkönyörültél a versenyen és esõidézést most elhanyagoltad ;D ;D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Tök jó volt a csillebérci TT. Zúztak a csajok mint az állat! Mint a SZÚNYOG!  ;D ;D ;D

Többek között Lensver, Sonka Zsuzsi és Karen szerepelnek az itt látható fotókon: http://kep.tar.hu/zengei3/

Ha Pix (adammm) ideadja a képeit, akkor KaposiZed, Thommey és Adammm is felmászik a fotók közé.

Üdv,
AsztA

PS: Ismét élek a lehetõséggel, és ezúton üdvözlöm Dinát, a kedvesaranyos rendezõcsajszit, akit -- bár aszonta, hogy benéz ide -- mint tudjuk, sosem látunk többé.  :'(  :D