Tulajdonképpen nekem most érdekesnél érdekesebb nyelvészeti szakkifejezéseket kellene bogarásznom a neten, de kinek van ilyesmihez kedve?
Jó volt vasárnap találkozni veletek, és kösz a drukkolást! Ez a nap fontos tapasztalatokkal járt, nevezetesen rá kellett jönnöm, hogy ugyanúgy kiköpöm a tüdõm versenyeken, mint 7 éve, amikor elõször indultam Csillebércen 95-ben. Úgy látszik, fejlõdésképtelen a szervezetem! De azért a 2. körben már csak becsületbõl is feltekertem a terminátoron (full teló rulez), aztán már csak szédelegtem a pályán:).
Készült néhány szép kép, holnap õket is felrakom majd a szokásos helyre.
Egyik délután jó lenne tekerni egy nagyot!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. május 13. - 21:38

Írta 2002. május 13. - 20:40

Írta 2002. május 13. - 20:35

Aszta: nem csalódtam benned, de magamban sem. Ez most talán kissé furának tûnik, de ha nem érted, majd elmagyarázom.
Axel: az éjszakázás nálad úgy ment, mint nálam a csokievés, úgyhogy meg se lepôdök kispajtás, hogy ilyen lazán birtad!
De azért a tekerést se hanyagold!
Axel: az éjszakázás nálad úgy ment, mint nálam a csokievés, úgyhogy meg se lepôdök kispajtás, hogy ilyen lazán birtad!

Írta 2002. május 13. - 20:24

Írta 2002. május 13. - 20:21

AsztA: már van!!!! ;D ;D ;D
Egyébként ez már tényleg lassan kóros lesz, AsztÁm, szerintem egyszer vegyél egy nagy levegõt és lépj is valamit! Mert szegény lányok itt lesik, hogy miket irogatsz nekik a fórumon keresztül, és te várod, hogy regisztrálják magukat, hogy összejöjjön már valami?
Egyébként ez már tényleg lassan kóros lesz, AsztÁm, szerintem egyszer vegyél egy nagy levegõt és lépj is valamit! Mert szegény lányok itt lesik, hogy miket irogatsz nekik a fórumon keresztül, és te várod, hogy regisztrálják magukat, hogy összejöjjön már valami?

Írta 2002. május 13. - 20:20

!Buenos Dias!
Mielõtt azt gondoljátok, hogy sikerült teljesen kikészíteni, jelentem: megvagyok. 8)
AsztA! Olyan vagy, mint a Coca-Cola reklám: Mit fogok csinálni? Semmit...mint mindíg.
Péntek este kiderült, hogy sürgösen Socara kell menni, úgyhogy nem volt mit tenni. Azért nem volt piskóta az sem! ;D Most majd megpróbálok regenerálódni, mert péntek reggel 7 óta nem aludtam, csak vezettem, eveztem, ettem. :
Most van 61 órája, hogy ébren vagyok... 
Majd megyünk még tekerni ám, csak mos...zzzzzzz...zzzzzz...zzzzzzzzzz
Mielõtt azt gondoljátok, hogy sikerült teljesen kikészíteni, jelentem: megvagyok. 8)
AsztA! Olyan vagy, mint a Coca-Cola reklám: Mit fogok csinálni? Semmit...mint mindíg.

Péntek este kiderült, hogy sürgösen Socara kell menni, úgyhogy nem volt mit tenni. Azért nem volt piskóta az sem! ;D Most majd megpróbálok regenerálódni, mert péntek reggel 7 óta nem aludtam, csak vezettem, eveztem, ettem. :

Majd megyünk még tekerni ám, csak mos...zzzzzzz...zzzzzz...zzzzzzzzzz
Írta 2002. május 13. - 19:52

Most jön a 101. hozzászólásom! 
Findli, neked miért nincs keccsfrézed?
Lehetne az, hogy "Hú basszus, csúnyán beb@asztam..."

AsztA

Findli, neked miért nincs keccsfrézed?
Lehetne az, hogy "Hú basszus, csúnyán beb@asztam..."

AsztA
Írta 2002. május 13. - 19:41

Írta 2002. május 13. - 19:38

Dugo: Én a Tahi utcában lakom. Az kicsit odébb van, de az is a 13.
Ezennel küldöm üdvözletem az ezüst Mongoose-os, lila kulacstartós bringáscsajszinak, akivel a Fenyõgyöngyén találkoztunk, és idén elõször ment fel a HHH-ra, és akit nem mertem megkérdezni, hogy vele mehetünk-e, és akit sosem látunk többé... ;D ;D ;D ;D ;D
Lassan már szertartássá válik ez nálam. :
Na jó, abba fogom hagyni, mert kezd szánalmassá válni.
Dina, hol vagy... ???
AsztA
Ezennel küldöm üdvözletem az ezüst Mongoose-os, lila kulacstartós bringáscsajszinak, akivel a Fenyõgyöngyén találkoztunk, és idén elõször ment fel a HHH-ra, és akit nem mertem megkérdezni, hogy vele mehetünk-e, és akit sosem látunk többé... ;D ;D ;D ;D ;D
Lassan már szertartássá válik ez nálam. :

Na jó, abba fogom hagyni, mert kezd szánalmassá válni.
Dina, hol vagy... ???
AsztA
Írta 2002. május 13. - 18:24

Hátkéremszépen.Én vagyok a Dugo,az árvák megsegítõje,a kóbor macskák felkarolója,az emberek példaképe,majdnem isten, mivel ugyebár az õ képmására megteremtett engem,bár marhára torzíthatott a tükre.(biztos valami made in china-i volt).Én egy igazi Hájker vagyok.Aki nem hiszi járjon utána.De már alakulok bringássá.A seggem legalábbis már felvette a nyereg formáját.Egyszer ha jóklesztek közibetek ugratok fényes paripámmal és elkisérlek benneteket egy hétvégi tekerésre.Márha van köztetek féllábú akivel versenyezhetek.AsztA Pannonia 100.s te?
Írta 2002. május 13. - 18:03

Sziasztok!
A tegnapi verseny tényleg jó volt, meg a tombola is. ;D Sajnos nem tudok sokat írni, mert zárunk.
Jó volt találkozni és megismerni a többi fórumost is.
Csináltunk nekem is egy oldalt ahol megtudjátok nézni az általam készített képeket: www.tar.hu/anak
Most ennyi. Jó tekerést.
A tegnapi verseny tényleg jó volt, meg a tombola is. ;D Sajnos nem tudok sokat írni, mert zárunk.
Jó volt találkozni és megismerni a többi fórumost is.
Csináltunk nekem is egy oldalt ahol megtudjátok nézni az általam készített képeket: www.tar.hu/anak
Most ennyi. Jó tekerést.
Írta 2002. május 13. - 16:15

Te, zavarba? Ugyan már kispajti, téged lehetetlen zavarba hozni! Ha meg igen, az úgysem látszik meg rajtad, mert annyit beszélsz.

Írta 2002. május 13. - 16:11

Szeva!
Óh kösz Lenszver de igazán nem kéne. Még a végén zavarba jövök. :-[
.....................Csibe...............
Óh kösz Lenszver de igazán nem kéne. Még a végén zavarba jövök. :-[
.....................Csibe...............
Írta 2002. május 13. - 16:06

Írta 2002. május 13. - 15:46

Hali!
Hélo héló, hát én is korizom. Nem is akárhogy ;D. És rám miért nem lehettek büszkék? Ja ,hogy mert a Karen tegnap elindult ,én meg nem? Ja az más. De majd én is fogok indulni versenyeken. Király leszek majd meglátjátok. Apropó Király! A tegnapi kis verseny lesünk nem volt rossz. Kár ,hogy csak egy valaki esett ;D. Na jó ez persze csak vicc volt. És
HAJRÁ LÁNYOK CSAK ÍGY TOVÁBB!
...................Na szevasztok.......Csibe..........
Hélo héló, hát én is korizom. Nem is akárhogy ;D. És rám miért nem lehettek büszkék? Ja ,hogy mert a Karen tegnap elindult ,én meg nem? Ja az más. De majd én is fogok indulni versenyeken. Király leszek majd meglátjátok. Apropó Király! A tegnapi kis verseny lesünk nem volt rossz. Kár ,hogy csak egy valaki esett ;D. Na jó ez persze csak vicc volt. És
HAJRÁ LÁNYOK CSAK ÍGY TOVÁBB!
...................Na szevasztok.......Csibe..........
Írta 2002. május 13. - 13:06

Ha megyek, mindenképpen a 120-on indulok, és Zöldfülû is ott fog mögöttem... ööö... elõttem ;D tekerni, mert ha külön utakon jár tõlem, és nincs más szülõi felügyelet mellette ;D nagy a valószínûsége, hogy átteker Zalaegerszegre! ;D ;D
Baliba vazz...........! Téged be kéne csukni! ;D ;D Kicsit hülyén néztem ki ahogy vinnyogva röhögtem az irodában! De az a baj, hogy igazad van úgyhogy összeszedem magam!

Írta 2002. május 13. - 11:41

Era,na ja, lehet, hogy még büszkék leszünk Csibére, de tesójára már most azok lehetünk. Nem tudom, mit produkálsz a jégpályán Karen, de itt is jól nyomtad! Gratula!
Aszta:check privi!
Aszta:check privi!
Írta 2002. május 13. - 11:39

Hellóóóó!
Nagyon jó volt a tegnapi nap!!! 8) 8) 2 perccel voltam rosszabb lensvernél, azt hiszem ez nem rossz kezdet!!!
Ki ismeri a Gonzalest? Múltkor öcsémmel megnéztük, de akkor vizes volt, most a következõ célom, hogy azon lemegyek. 
Naon tetszik, lehet, hogy ebbõl tényleg DH-zás lesz? ;D
A kep.tar-on meg tudtam nézni a képeket, de a mit Charon nyomott fel, azokat nem! :'( Bárki csinálta a képeket, meg van dicsérve, hosszú idõ után az elsõ fotók, amiken nem a leghülyébben nézek ki!!
A ma du-i kiruccanásban benne lennék, de van egy q..a nagy nyolcasom a hátsóban, már úgy versenyeztem, és csak szerdán lesz nyitva a szerviz. :-/ Ha minden igaz, du.ra feltöltöm a kártyám, ha nem itt a számom 20/520-3874, dobjatok rám egy üzit :-*, hoyg merre keresselek Titeket! Köfke!
Most :-*
Karen
Nagyon jó volt a tegnapi nap!!! 8) 8) 2 perccel voltam rosszabb lensvernél, azt hiszem ez nem rossz kezdet!!!

Naon tetszik, lehet, hogy ebbõl tényleg DH-zás lesz? ;D
A kep.tar-on meg tudtam nézni a képeket, de a mit Charon nyomott fel, azokat nem! :'( Bárki csinálta a képeket, meg van dicsérve, hosszú idõ után az elsõ fotók, amiken nem a leghülyébben nézek ki!!
A ma du-i kiruccanásban benne lennék, de van egy q..a nagy nyolcasom a hátsóban, már úgy versenyeztem, és csak szerdán lesz nyitva a szerviz. :-/ Ha minden igaz, du.ra feltöltöm a kártyám, ha nem itt a számom 20/520-3874, dobjatok rám egy üzit :-*, hoyg merre keresselek Titeket! Köfke!
Most :-*
Karen
Írta 2002. május 13. - 11:15

Lens: Nekem ma ki kéne mennem a Fehérvári útra olyan f6-ra, de utána felmehetnénk a HHHra vagy Normafára. Bár lassan fogok menni...
Enibádi elsz?
AsztA
Enibádi elsz?
AsztA
Írta 2002. május 13. - 11:14

Hát persze!
Biztos megtetszett neki a csapat és azért várt meg minket hazafelé is.
Hazafelé még meséltem neki a Fõrumról (érdeklõdött, mi a neved itt;)).
Karenék haverja jól tekert végig tartotta a tempót, pedig rendesen belehúztunk, azt mondta, hogy csak néha-néha teker.
Lehet, hogy egy pár év múlva még büszék leszünk, hogy valamikor szóba állt velünk.

Biztos megtetszett neki a csapat és azért várt meg minket hazafelé is.
Hazafelé még meséltem neki a Fõrumról (érdeklõdött, mi a neved itt;)).
Karenék haverja jól tekert végig tartotta a tempót, pedig rendesen belehúztunk, azt mondta, hogy csak néha-néha teker.
Lehet, hogy egy pár év múlva még büszék leszünk, hogy valamikor szóba állt velünk.