Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Tulajdonképpen nekem most érdekesnél érdekesebb nyelvészeti szakkifejezéseket kellene bogarásznom a neten, de kinek van ilyesmihez kedve?
Jó volt vasárnap találkozni veletek, és kösz a drukkolást! Ez a nap fontos tapasztalatokkal járt, nevezetesen rá kellett jönnöm, hogy ugyanúgy kiköpöm a tüdõm versenyeken, mint 7 éve, amikor elõször indultam Csillebércen 95-ben. Úgy látszik, fejlõdésképtelen a szervezetem! De azért a 2. körben már csak becsületbõl is feltekertem a terminátoron (full teló rulez), aztán már csak szédelegtem a pályán:).
Készült néhány szép kép, holnap õket is felrakom majd a szokásos helyre.
Egyik délután jó lenne tekerni egy nagyot!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Anak: köszi a képeket!! Mennyi csudaszép vádli, hmmm ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aszta: nem csalódtam benned, de magamban sem. Ez most talán kissé furának tûnik, de ha nem érted, majd elmagyarázom.

Axel: az éjszakázás nálad úgy ment, mint nálam a csokievés, úgyhogy meg se lepôdök kispajtás, hogy ilyen lazán birtad!  ;) De azért a tekerést se hanyagold!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Axel: nem is gondoltuk ám, hogy feladod!!!!! :-*

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
AsztA: már van!!!! ;D ;D ;D
Egyébként ez már tényleg lassan kóros lesz, AsztÁm, szerintem egyszer vegyél egy nagy levegõt és lépj is valamit! Mert szegény lányok itt lesik, hogy miket irogatsz nekik a fórumon keresztül, és te várod, hogy regisztrálják magukat, hogy összejöjjön már valami? ;)

axel

axel

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
!Buenos Dias!
Mielõtt azt gondoljátok, hogy sikerült teljesen kikészíteni, jelentem: megvagyok.  8)
AsztA! Olyan vagy, mint a Coca-Cola reklám: Mit fogok csinálni? Semmit...mint mindíg.  ;)
Péntek este kiderült, hogy sürgösen Socara kell menni, úgyhogy nem volt mit tenni. Azért nem volt piskóta az sem! ;D Most majd megpróbálok regenerálódni, mert péntek reggel 7 óta nem aludtam, csak vezettem, eveztem, ettem.  ::) Most van 61 órája, hogy ébren vagyok... :o
Majd megyünk még tekerni ám, csak mos...zzzzzzz...zzzzzz...zzzzzzzzzz

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Most jön a 101. hozzászólásom! :o

Findli, neked miért nincs keccsfrézed?

Lehetne az, hogy "Hú basszus, csúnyán beb@asztam..." ;) :D :D :D :D :D

AsztA

dugo

dugo

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Én meg a Mór u. -ban dolgozom.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Dugo: Én a Tahi utcában lakom. Az kicsit odébb van, de az is a 13.

Ezennel küldöm üdvözletem az ezüst Mongoose-os, lila kulacstartós bringáscsajszinak, akivel a Fenyõgyöngyén találkoztunk, és idén elõször ment fel a HHH-ra, és akit nem mertem megkérdezni, hogy vele mehetünk-e, és akit sosem látunk többé...  ;D ;D ;D ;D ;D

Lassan már szertartássá válik ez nálam.  ::)

Na jó, abba fogom hagyni, mert kezd szánalmassá válni.

Dina, hol vagy... ???

AsztA

dugo

dugo

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Hátkéremszépen.Én vagyok a Dugo,az árvák megsegítõje,a kóbor macskák felkarolója,az emberek példaképe,majdnem isten, mivel ugyebár az õ képmására megteremtett engem,bár marhára torzíthatott a tükre.(biztos valami made in china-i volt).Én egy igazi Hájker vagyok.Aki nem hiszi járjon utána.De már alakulok bringássá.A seggem legalábbis már felvette a nyereg formáját.Egyszer ha jóklesztek közibetek ugratok fényes paripámmal és elkisérlek benneteket egy hétvégi tekerésre.Márha van köztetek féllábú akivel versenyezhetek.AsztA Pannonia 100.s te?

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok!

A tegnapi verseny tényleg jó volt, meg a tombola is. ;D  Sajnos nem tudok sokat írni, mert zárunk.
Jó volt találkozni és megismerni a többi fórumost is.

Csináltunk nekem is egy oldalt ahol megtudjátok nézni az általam készített képeket: www.tar.hu/anak

Most ennyi. Jó tekerést.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Te, zavarba? Ugyan már kispajti, téged lehetetlen zavarba hozni! Ha meg igen, az úgysem látszik meg rajtad, mert annyit beszélsz.  ;)

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Szeva!

Óh kösz Lenszver de igazán nem kéne. Még a végén zavarba jövök. :-[

.....................Csibe...............

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szeva Csibe, azért te vagy a legjobb: te vagy a KIRÁLY!!!   ;D

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

Hélo héló, hát én is korizom. Nem is akárhogy  ;D. És rám miért nem lehettek büszkék? Ja ,hogy mert a Karen tegnap elindult ,én meg nem? Ja az más. De majd én is fogok indulni versenyeken. Király leszek majd meglátjátok. Apropó Király! A tegnapi kis verseny lesünk nem volt rossz. Kár ,hogy csak egy valaki esett ;D. Na jó ez persze csak vicc volt. És

HAJRÁ LÁNYOK CSAK ÍGY TOVÁBB!

...................Na szevasztok.......Csibe..........

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Ha megyek, mindenképpen a 120-on indulok, és Zöldfülû is ott fog mögöttem... ööö... elõttem  ;D tekerni, mert ha külön utakon jár tõlem, és nincs más szülõi felügyelet mellette  ;D nagy a valószínûsége, hogy átteker Zalaegerszegre!  ;D ;D

Baliba vazz...........! Téged be kéne csukni!  ;D ;D Kicsit hülyén néztem ki ahogy vinnyogva röhögtem az irodában! De az a baj, hogy igazad van úgyhogy összeszedem magam!  ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era,na ja, lehet, hogy még büszkék leszünk Csibére, de tesójára már most azok lehetünk. Nem tudom, mit produkálsz a jégpályán Karen, de itt is jól nyomtad! Gratula!

Aszta:check privi!

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hellóóóó!

Nagyon jó volt a tegnapi nap!!!   8) 8) 2 perccel voltam rosszabb lensvernél, azt hiszem ez nem rossz kezdet!!!  :D Ki ismeri a Gonzalest? Múltkor öcsémmel megnéztük, de akkor vizes volt, most a következõ célom, hogy azon lemegyek.  :o
Naon tetszik, lehet, hogy ebbõl tényleg DH-zás lesz?  ;D
A kep.tar-on meg tudtam nézni a képeket, de a mit Charon nyomott fel, azokat nem!  :'(  Bárki csinálta a képeket, meg van dicsérve, hosszú idõ után az elsõ fotók, amiken nem a leghülyébben nézek ki!!

A ma du-i kiruccanásban benne lennék, de van egy q..a nagy nyolcasom a hátsóban, már úgy versenyeztem, és csak szerdán lesz nyitva  a szerviz.  :-/ Ha minden igaz, du.ra feltöltöm a kártyám, ha nem itt a számom 20/520-3874, dobjatok rám egy üzit  :-*, hoyg merre keresselek Titeket! Köfke!

Most  :-*
Karen

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Lens: Nekem ma ki kéne mennem a Fehérvári útra olyan f6-ra, de utána felmehetnénk a HHHra vagy Normafára. Bár lassan fogok menni...

Enibádi elsz?

AsztA

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hát persze! :)  
Biztos megtetszett neki a csapat és azért várt meg minket hazafelé is.
Hazafelé még meséltem neki a Fõrumról (érdeklõdött, mi a neved itt;)).
Karenék haverja jól tekert végig tartotta a tempót, pedig rendesen belehúztunk, azt mondta, hogy csak néha-néha teker.
Lehet, hogy egy pár év múlva még büszék leszünk, hogy valamikor szóba állt velünk.