Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Halihó Cocacoalakoalició!

Srácok szedjétek már össze magatokat! Rajtatok a világ szeme! A csajoknak nem illik leszólítani a srácokat! Hát így mi lesz? Mindenki csak ábrándozik?

Lensver: Imádom ezt a titita titutu-t  ;D Egyszerûen fantasztikus. Próbálom betanulni, de nem megy! Majd tekerés közben rázendíthetünk  :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na halihó!
Tegnap végre sikerült egy rövid bringás gatyót venni kantár nélkül.Elasticot.Ez az egy volt a városban,és ez sem a Vitálban,ami a legnagyobb >:(
Nem baj,de legalább így nem kell a termoban mennem a TM-ra:)
Rave:Ma hívlak,hogy hogyan lesz a dolog.
Üdv a Cocacoalakoalíciónak,aminek asszem én is tagja lennék,ha bevesztek:)Majd mesélek ;)
Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Anak, a képek jók, csak kevés. Valóban többet kellene vele foglalkoznod.

Csajszik, skacok: vasárnap már én is hozom a kamerámat, úgyhogy fotóhegyek lesznek Tiszáról.

Adamm: tényleg jó lenne egy nagyot tekerni, de ahogy észrevettem mostanság mindig akkor zuhog!  

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
hahó mindenki!

Zöld: majd egyszer megmutatom a gyüjteményemet, oks?! ;)
Egyébként tényleg bolondulok értük ;D ;D :-[ :-[

Charon: MIKOR????? De ha nem csupason akkor is jó, mert ha a vádlidat hozod, az azt jelenti, hogy végre találkozunk!

Kokakólakoalició: (hülyék ezt még leirni sem könnyû ;D), szóval plakátfiúk! (bár ha jól emlékszem a plakátfiú menõsrác volt, nem? na mind1) Hajrá!!!! Drukkolunk, de azért lehetnénk mi is tiszteletbeli tagok, nem? ;)

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok!

Fent vannak az 1.-i tekerés képei, ( www.tar.hu/anak ) remélem tetszenek. Azt hiszem gyakrabban viszem majd a gépet túrázni, hogy sok-sok képet tudjak felrakni a netre. :)

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Én büszke vagyok rá, hogy lúzer vagyok!  ;D ;D ;D

Éljenek a lúzerek!

Mindenki lúzer, csak van aki jól titkolja. Õk a nyertesek.  :D

L. AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, de hálistennek a Koalások (vagy Kólaásók, kólások, stb...?) inkább megtanulják egy százlábú minden egyes lábainak a nevét, minthogy megszólitsanak egy ellen-koalásat, ezért ez a veszély nem fenyeget. ;)
Bár, ahogy túlnépesedett bolygónkat szemlélem, úgy érzem, hogy elég kevés országban van Koalás mozgalom!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Lens!
Szerintem ebbõla koalicióból kimaradsz,mert azok a fiuk léphetnek be akik ha bármikor ha rájuk mosolyog egy ellenkezõ nemü fajtársuk simán szó nélkül tovább mennek! ;DLásd Coca Cola reklám!
A köznyelv talán inkább losereknek hivja õket,de mi tudjuk ,hogy ez nem így van! ;)
Hiszen ha mindenki egyforma lenne akkor nem lennének magányos lányok sose mert a fickók azzonal lecsapnának rájuk! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
::) Zöld: ez találó volt!

Aszta: ha háromszor kimondom, akkor én is a koalició tagja lehetek?
És mi a tagok életcélja? Minél több kóla napi fogyasztása?

Charon: te nem a neoprémbôrüek közé tartozol, mint Thommey, aki 30 fokos melegben is téli gatyában teker? Igy sose látjuk meg a vádlidat!  :'(

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
findli:
És az enyémet még nem is láttad csupaszon!
;D ;D ;)

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 hozzászólás

Mondjátok ki háromszor gyorsan: Kokakólakoalíció, Kokakólakoalíció, Kokakólakoalíció!

:P Begölcsölt a nelllvem! Meggggyek Én is a lllokkkantak közé. ;) ;D

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Zed: látod, látod, mekkora hibát követsz el, mikor nem gázolsz valakit halálra? 1000 emberbôl biztos akad egy, aki bûnözô, és akkor hôs lennél!

Engedjék meg, hogy bemutassa Önöknek Frank Drebbin hadnagyot az L.A-i rendõrség tisztjét aki ma lõtte le az 1000. kábítószereses bûnözõt!
F.D: Az az igazság, hogy az utolsót az autómmal ütöttem el még szerencse, hogy kábítoszeres volt!  ;D ;D ;D

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Mennyi csudaszép vádli, hmmm ;)

Findli vádlifetisiszta vagy?  ;D ;D ;D Csak gyûjtöd vagy el is fogyasztod?  ;D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Rave, ha felgyógyulunk, oszlassuk fel a Rokkant-koalíciót, és alapítsuk meg a Kokakóla-koalíciót.  ;) Hm?

Mondjátok ki háromszor gyorsan: Kokakólakoalíció, Kokakólakoalíció, Kokakólakoalíció!

:P

Na háj,
AsztA

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
AsztA:Honnan tudtad meg, hogy elöször megy a HHH-ra?
Nem mondod, hogy beszélgettél vele? ;D
Vazzz...
Fejlödsz! ;D
Axel:Sokan vagyunk itt a coca reklámból! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zed: látod, látod, mekkora hibát követsz el, mikor nem gázolsz valakit halálra? 1000 emberbôl biztos akad egy, aki bûnözô, és akkor hôs lennél!

Thommey: tési TT - igen, már kinéztem magamnak! Régi vágyam, hogy egyszer ott is bicajozzam terepen.
Nem, a rómain egy csepp esô sem volt!
;D De tegnap sem, bár gyûltek akkor is a felhôk. Egyébként a Római part valamiért védve van legtöbbször az esôtôl!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Thommey: csütörtökön pályabejáráson majnem átmentem egy faszin az "útban nagyi háza felé"-n, lehet, hogy õ volt az? Ááááá a francba, ha ezt tudom nem fékezek, most nemzeti hõs lennék!!!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Aszta:
Te vonzod a jó nõket, de nem kezdel ki velük! Hmmm. Majd téged használlak csalinak! ;-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
Hallottátok,hol bújkált a Móri fegyveres rablás gyanúsítottja?Csillebércen!!!Megáll az eszem,és mindenki ott edzett egész héten!
Télleg a Tési fennsík TT-re jön majd valaki?
Akik a Rómaira mentek megáztak vasárnap?
Üdv:Thy

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Findli: A zártosztályon a kartonomon az állt, hogy "Kedvenc étele a sült galamb".  ;D ;D ;)

De tényleg nem traktállak titeket ezzel tovább, csak egy kicsit lubickoltam benne, na.

Jó a sig-ed.  ;D ;D ;D ;D

Szerintem én vasárnapig nem tekerek, mert ma du amikor jöttünk le az Árpád-kilátótól, teljesen szétrázódott a kezem, és visszatért 3 nappal ezelõtti fájási szintjére. Valami lehet az alkarcsonttal  :-/

Úgyhogy vigyázok rá, és csak munkába járok inkább bringával. A Tiszán nem akarok bénázni.

AsztA