Gyerekek most egy ideig nem fogom tudni ontani a hozzászólásokat, mert az ADSL-es dobozom befuccsolt. A szerelõ mikor beszerelte januárban emlegetett valami olyasmit, hogy ezek a dobozok néhány hónapon belül sajna elromlanak, mert eléggé szar minõségûek. Akkor még nem vettem komolyan, de most ez bekövetkezett. Net-éhségemet csillapitani csak úgy tudtam, hogy elcsórtam valakinek a hozzáférését, és néhány percre beugrottam ide, hogy szóljak hozzátok. Mert mint mondtam, máris hiányzik a fórum! :'(
Remélem Matáv minél hamarabb kiszáll a helyszínre és megjavítja ezt a szörnyû hibát!
Egy rövid sztorit még elmondok, aztán lekapcsolódok, mert drága lesz. Tehát: megyek ma a XIV.kerületben , közeledek egy keresztezõdéshez. Hátulról hallom, közeledik egy kocsi, de gondolom, azért jön egyre közelebb, mert õ is, mint én, egyenesen fog tovább menni. Keresztezõdésnél én alsóbbrendûrõl jövök, de balról semmi, igy elindulok át egyenesen. Ám közben a kék szinû kocsi ott terem bal oldalamnál, és a szemét úgy kezd el jobbra kanyarodni, mintha én ott se lennék. Érzem a kocsi melegét bal vádlimon, és csak éberségemnek köszönhetõ, hogy vele együtt kezdek el kanyarodni jobbra. Ha nem, akkor alámegyek. Viszont nem adom be a derekamat, és élet és halállal szórakozva nyomom a kormányt kicsit balrább, hogy azért lássa, nekem más irányba vezet az utam. Végre megáll, én elõtte fékezek le, és látom, egy fiatal, buta liba ül a volánnál. Megelégszem egy anyázással és mutogatással, hisz végülis majdnem elgázolt, majd megyek tovább. Megelégedésemre, a csaj jó ideig nem tud elmenni, mert az úton keresztbe áll, és balról, a fõbb útvonalon már jönnek kocsik, és rádudálnak. Majd jön a villamos is, és csörög, hisz a csaj a villamossinen várakozik. Többé nem nézek hátra, brutálisabb embertársaim úgyis rázúditják a dühüket a béna vezetõre. Bõrömön végigsimit a meleg tavaszi szél, és folytatom utamat a kiszámithatatlan és veszélyekkel terhes beton-dzsungelben, miközben magamban elmosolyodom: "hát ezúttal is megúsztam"!!!