Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor a Gyôrtôl Pestig tartó szakaszt is fütik, mert ma délelôtt arra jártam. Sôt, Gyôrben még jobban olvadt minden! :P

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás

Tegnap még -5fokban bicajoztam. Ma már +10fok van odakint (BP. Újpest. ház falánál), és minden olvad

na de Pesten fûtik az utcákat! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
érdekes... és nedves... ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na ja. És gondoljatok bele, hogy a bringásoknak csak 8 (ha jóindulatúan a novembert is beleveszem) hónapjuk van rá hogy normálisan bringázzanak. A fennmaradó 4-ben olyan az idôjárás, ami egyáltalán nem kedvez. 4 hónap sok idô, nagy kihagyás. Korábban megfélemlitve tettem le a cangát, és hagytam bent a lakásban. Mostanra már rájöttem, hogy ez túl hosszú idô ahhoz, hogy elfecséreljem. Bicajozni kell, mint ahogyan kell lélegezni is, meg enni is.

Az ember egyik legnagyobb ellensége a lustasága, mely a nem szép idôjárást szörnyeteggé fújja föl, a bringatisztitást és ruhamosást pedig ijesztô feladatokká. Ám ha szembenézünk az elemekkel, rájövünk, hogy nem is kell annyira tartani tôlük, mint azt gondoltuk.

Kiváncsi lennék rá, milyen olvadásban cangázni. Olyat azt hiszem, még nem próbáltam.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
AHoy!

Hát száraz út biztos hogy csak álom maerad még egy jó ideig... Ha ilyen tempóban olvad, azaz éjjel sem áll le , akkor úgy fest, hogy péntek magasságában már csak a nagyobb megmaradt hókupacok fognak emlékeztetni az egy hetes hóõrületre...

Mert hogy minden csup avíz, illetve sár lesz, az tuti... :-X

de majd jön még havazás nyuszira... ahogy pár éve is... ;D

PéeF

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, én is azt utálom a legjobban, amikor az idôjárás nem tudja eldönteni, mitévô legyen!
Tegnap még -5fokban bicajoztam. Ma már +10fok van odakint (BP. Újpest. ház falánál), és minden olvad veszettül. Ez pár hétig igy fog menni, néha persze jól megfagy, nehogy veszélytelen legyen a közlekedés, majd január végén megint jön a tél, továbbôrölve lassan idegeinket. Mig véget nem ér márciusban a tél, mindnyájunk meggyötört, fény és meleg után sóvárgó lelke és teste kedvetlenül rója az utakat, szintelen iriszünkbe pedig nagybetükkel lesz belevésve: "Nem birom már tovább", vagy "TAVASZ, gyere mááár!"

A globális fölmelegedésnek legalább lehetne egy élvezetes következménye , mégpedig, hogy január végére tényleg megjön a tavasz.
Mert a legrosszabb az összevisszaság.
Igy most már szánkózni sem lehet a hétvégén, ha igy olvad tovább.

Na jó, most kicsit összevissza irtam. De csak azért, mert ez a napsütés közelebb hozta hozzám a tavasz friss üdeségét, a nyiló virágok illatát, az erdei utak izgalmát, kerekeim surranását a száraz (!) utakon. És fáj, hogy ez csak egy álom.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás

, akkor már az elsõ kör végére ki fogok dögleni.

Póló mindig van, ha még idõben neveztek, most, hogy elõrelptem a szervezõi ranglétrán, biztosan tudok majd szerezni és elõnevezni is lehet majd nálam.

Tsabi:
A Bálint biztos, hogy az a Bálint? Most meg a "konkurens" újságban van róla egy oldalas cikk. Majd nézzétek meg!

Én is!Ellustultam! ;D
Mint nézõnek is tudsz nekem pólót szerezni? ;)

igen az a Bálint,azóta már találkoztunk is vele személyesen!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tyito koma: nagyon olvad arra felé?
csak, hogy mire készüljek a pénteki vonatozáskor...

(más: felvetted a kapcsolatot?)

PéeF

vízisíelés rulezzz 8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Igen! Ha tél,akkor tél! ;)
Mire elhatározásból (megyek hóban kerózni) tett következik,addigra elolvad a hóó! :-[ :'(
Asszem ez a magyar TÉL! :-\
...vagy ÉN vagyok kissé lassú?!? ;D

Sebaj,lehet vízisíelni...
Üdv.:Tyito

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
álmodozni csak lehet :) ha meg már tavaszodik, mégha nincs is ideje, akkor legalább tavaszodjon rendesen :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
"mindennek rendelt ideje van,
ideje van a születésnek, és ideje van a halálnak"

ergo ha tél, legyen tél... aztán a megfelelõ idõben legyen tavasz, majd nyár, és legyen ÕSZ...

PéeF

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát jó lenne ha eldöntené... én speciel most a tavasznak örülnék... +5-10 fok, száraz idõ, sok szél hogy felszáradjon a dzsuva...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
megy az felétek, nyuggi... ;)

bár én elviselném még február végéig a -5 - -10 fokokat éjjel, és a 20centis havat... :-\
a legjobban az ilyen telet utálom: hetente más-más évszak... >:(

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Jó reggelt!

Nálunk (Kecskeméten) is melegszik,igaz hogy 20 nem,de 15 fokos emelkedés megvolt... ;)
Én is örülök a tavasznak.Jó-jó a hó,de valahogy mégiscsak a tavsz az,ami melegséget hoz kicsi szívembe. :D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Sajna a felmelegedés nem országos... :'(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
nos, tennap hajnalban itt (gödöllõ hegység ;D ) -15fokos hideg(?) volt, ma reggel meg azt mondta a hõmérõ, hogy bassza-meg-melegem-van-ebben-az-5-fokban... 8)

szal -15 - +5 = 20fok különbség... nem de?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ez merre volt, kedves Feri?
Mert nálunk Miskolcon tegnap is és ma reggel is bizony nem tapasztalható ez a +20 fokos emelkedés!
Sõt. Éjszaka valami hóféle is esett, igaz nem sok, de azért mégis... ;D :-\

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

HIhetetlen mértékû, tennap hajnalhoz képest közel +20fokos hõmérsékletemelkedés volt, így a hó olvad mint bamba-gyerek-kezében-nyáron-a-fagylalt... szal nem hsizem hogy sáron, és sáron, no meg sáron kívül sok hgóval találkozni fogtok a hétvégén... :(

érdekes amúgy, hogy 1hétig bírta ki a kemény "tél", most megint tavasz van/lesz...

na csizmára fel!
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ami a Maratonosokat illeti az engem nem nagyon izgat, mert szerintem mindegy, hogy egy CC versenyen leszek utolsó vagy ott

Na ezt most nem értem.
Annak viszont örülök, hogy jöttök. Részemrõl pedig egy hatalmas égés lesz az egész verseny állóképességileg, mert ha úgy folytatódik ez az év, mint ahogyan indult, akkor már az elsõ kör végére ki fogok dögleni.

Póló mindig van, ha még idõben neveztek, most, hogy elõrelptem a szervezõi ranglétrán, biztosan tudok majd szerezni és elõnevezni is lehet majd nálam.

Tsabi:
A Bálint biztos, hogy az a Bálint? Most meg a "konkurens" újságban van róla egy oldalas cikk. Majd nézzétek meg!

Sanya

Sanya

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Helllotok! Ami a Tour de Gyömrõt illeti Charon valószínûleg megyünk ha lesz megint poló, és a Tó de Gyömrõre is mert már várom azt is. Ami a Maratonosokat illeti az engem nem nagyon izgat, mert szerintem mindegy, hogy egy CC versenyen leszek utolsó vagy ott. Ja és még nem vagyok PCCC-és mert még csak próbaidõn vagyok 1 hónapig