Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Lens: Trifo, Tyito, Trevo és én voltunk. Írtó jó ám síelni, még olyan bénán is, ahogy én csinálom :)
Hori: szûrõvel de még hogy, a fényképezõ elé tettem a síszemüvegem, amikor nagyon erõs szembefényben fotóztam :-). Nincs ám bennük semmi digitrükk. Az meg nem sör volt, hanem valami rettenetes olasz likõr, amit képtelenség volt meginni, ezért felöntöttem valami másik lónyállal, így is borzalmas volt, de ha már kifizettem, azért letoltam. Ugyanígy tettem azzal a punccsal is, amit egy szerencsétlen pillanatomban a hegyen kértem. Olyan volt, mint az olvasztott cukor vodkával. fúj!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Bocs, de úgy látszik, az ismétlõkém is beindult. Helyesen: =http://kep.tar.hu/lovasgabi/index.phtml?aid=27551533]a A TÁR-on egyébként vannak fönt képek a családról és a bicajolról illetve a munkámról is. ha valakit érdekel, szívesen látom!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Vasárnap mi is tekertünk egyet Attila barátommal, készült néhány kép is Megtekinthetõ a itt.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Lens:
Köszönöm kérdésed, Édesapám egészsége lassan JAVULÓ tendenciát mutat, ami elõre el nem kiabálandó bizakodással tölt el!
A képekkel már régóta fenyegetõzöm, de izzik a szkennerem!!!!
KB csütörtök, péntek!!!!
De nem valami nagy durranások. :-X

Thommey:
Most már te is Pesti illetõségû lettél? (lehet, hogy le vagyok maradva kb november óta)
Van munkád?

Üdv,
Baliba

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na sziasztok!
Ma egy hatalmas hóesés közepette költöztetem fel a bringámat pestre,úgyhogy lehet menni bringázni!Csak már ez a csúnya szar...értsd hó....olvadna már el.A havat csak hegymászás közben szeretem,de nálunk csak dombok vannak,akkor meg minek esik.Az UNIO helyet inkább a Kanári szigetek éghajlatát intézze el nekünk a kormány!!!Azzal jobban járnánk:)
Üdv:)Thy
Amúgy biztosan mindenki hülyének fog nézni,hogy ilyen hóban hová megyek bringával ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Welcome back cAB és Baliba!

Baliba, azt hiszem már épp ideje hogy fölrakd azokat a fotókat! ;D Én fôleg a bringásokat várom...Mióta is? ;)
Édesapád jóbban van egyébként?

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Halihó, hóhányók.

Hosszas forum-elvonás és egy lefújt technikás túra után visszatértem beleszólni mindenbe...

A hóban tekerésrõl annyit, hogy flame kollegával nemrégiben nekivágtunk a Nagy Kevélynek, majd a lábától visszafordultunk... 45 perc alatt tekertünk 5.8 km-et, mert a megfagyott havat át kellett folyton törni. Majd mikor hazaértünk a nyári adidas-ból kibújva negyed órát olyan szinten fájtak az elfagyott, de olvadozó lábfejeim, hogy egyhelyben topogtam :-[
Lettek viszont jó videóim az említett túráról és a Westend tetején lévõ DHBP-s bringásokról is. Ha valakinek van olyan tárhely, ahová felrakhatnám, az szóljon, mert szívesen közzéteszem.. de a 4mb-s videók nagyok egy egyszerû emilhez.. Na hócsákány Mindenkibe :: cAb

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Bár idejét múlt, de képekkel én is hamarosan szolgálok!
Pl: Horvátország (250Kép)!

Para:
Ha az vigasztal, bennem ugyan ezek a gondolatok fogalmazódnak meg nap mint nap, és már nekem is nagyon tele van a hócipõm... szó szerint. A lovam nélküli állapot már-már kibírhatatlan... :o

Üdv,
Baliba

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Para: ezek olyan ismerõs gondolatok... hmm... talán ezt hívják elvonási tünetnek?? ::) ::) :-[ :'(

Nati: köszi! valaki felkapcsolta a lámpát a nagy sötétségben!! ;)

Pixel: tömeges izgatás 1-3évig terjedõ letöltendõ szabadságvesztés... ;)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Pixel: Gyönyörû helyeken jártatok! Még jobban szeretnék eljutni a Dolomitokba.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Lens! Igen, lehet, hogy homályosan fogalmaztam, de Paprétig ugyanarra mentünk vissza, és ott tértünk el Szentlászló felé. Akkor és ott ez az utak állapotából nyilvánvaló volt....

Pixel nagyon jók a fotók! Mindet te készítetted? Néhány szûrõvel készült, esetleg a Marson? Vagy netalán Boris Valleyo segített egy picit?? Ja és van egy rossz hírem:ez a sör romlott volt!http://kep.tar.hu/ex.../pic1829105.jpg

(tudjátok miaz? pici, szürke és alig kap levegõt..................
egér a marson!)

Hori

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
komolyan mondom lassan rémálmaim lesznek annyira rég tekertem... annyira rég jártam az erdõben... annyaira rég néztem a távolba egy hegycsúcsról... annyira............ :-X

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szegény Para, te már nem is mondasz semmit? :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:'(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Most kicsit irigykedek!

Kik voltatok ott a fórumról?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Bár hóbol itt is van elég, de azért talán érdekel valakit, mit csinált a bringás lányok fiúkból álló síelõkommandója a dolomitokban: http://kep.tar.hu/ex...1088&beginnum=0

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hori, megnéztem a fotókat, nagyon jó hogy felraktad ôket, igy legalább látni, mi a helyzet most a Pilisben. Remélem ez tartja magát a hétvégéig, és akkor el tudok menni oda tekerni. Addigra talán jobban megkeményedik már a hó is az utakon, és nem fog kipörögni a kerék.

Nem értettem a beszámolóból: Miután Visegrádra leértetek, ugyanazon az úton vissza is mentetek Paprétre, és onnan mentetek P.szentlaci felé?

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Lens köszi!
A vasárnapi túra családi összejövetel miatt elmaradt. (öcsém+barátnõ meglátogattak minket) Jó lett volna pedig ma is tekerni. Így csak a szombati túra jött össze, átruccantunk Albert barátommal Visegrádra a Papréten keresztül.
Felfelé elég rossz volt az út, nem volt rendesen takarítva. Visegrád felé viszont szinte teljesen jó volt, itt jöttünk vissza minden gond nélkül is. Paprétrõl lefelé inkább Szentlászló felé jöttünk le. ott tisztább volt az út, mint szentendre felé. Felfelé is tolni kényszerültünk ott, sokat farolt az elsõ kerék, lefelé a másik út gyorsabbnak ígérkezett. A rosszul, vagy egyáltalán nem takarított kerékpárútak helyett kénytelenek voltunk a forgalomban is tekerni, jó sokat. Azért megúsztuk a dolgot.

Néhány fotót is készítettem a havas tájról és utakról. Akit érdekel, nézze meg:http://kep.tar.hu/ho...ml?aid=27551035

Üdv: Hori

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Help! Mi az az ergométer? Az a szobabicikli lenne?

evezõgép

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, Pix, mi is megyünk holnap Zeddel, de mi egy rövidebbet, és késôbb indulunk. Kb. 11-12-kor fogunk otthonról elindulni és a HHH-ra megyünk föl, terepen, ott kicsit bohóckodunk a havas utakon, ösvényeken.
Tehát ha rövidebbet akarsz menni, tarts velünk.

Hori: nektek meg jó túrázást.