Bruce: a szobabicaj nem bicikligeometriával rendelkezik, nem lehet rendesen beállittani, és emiatt nagyon kényelmetlen. A spinning gép olyan, mintha egy igazi bicajon ülnél. És mivel van benne egy nagy lendkerék, nem jelent problémát ha az ellenállás nem egyenletes = megmarad a lendület és nem változik a sebesség.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. február 08. - 21:01

Írta 2003. február 08. - 20:30

Igen,voltunk!
Mi a HHH-tól mentünk a reptér felé.Kevesen voltak fenn,de pont emiatt a hó sem volt nagyon letaposva és a kevésbé meredek részeken nem csúszott a szánkó.Kb 4-5 kisebb-nagyobb pályát építettünk bele az útvonalba,ami egy picit gyaloglósabb lett a vártnál.Ráadásul Lens és Zed leváltak az Árpád kilátónál a Fenyõgyöngye felé,pedig éppen akkor jött volna az egész túra leghosszabb és leggyorsabb lejtõje,ami számukra most kimaradt...
Az idõ nagyon kellemes volt,szépen sütött a nap!Megérte ma 1et túrázni,ez az,ami erõt ad az embernek a hétköznapokra,a sulibra.Ja,és láttunk vmi nagyon aranyos "hóházikót" a reptéren,egész nagy volt,mert 1 Zed és 1 szánkó kényelmesen Lfért benne ;D
Mi a HHH-tól mentünk a reptér felé.Kevesen voltak fenn,de pont emiatt a hó sem volt nagyon letaposva és a kevésbé meredek részeken nem csúszott a szánkó.Kb 4-5 kisebb-nagyobb pályát építettünk bele az útvonalba,ami egy picit gyaloglósabb lett a vártnál.Ráadásul Lens és Zed leváltak az Árpád kilátónál a Fenyõgyöngye felé,pedig éppen akkor jött volna az egész túra leghosszabb és leggyorsabb lejtõje,ami számukra most kimaradt...
Az idõ nagyon kellemes volt,szépen sütött a nap!Megérte ma 1et túrázni,ez az,ami erõt ad az embernek a hétköznapokra,a sulibra.Ja,és láttunk vmi nagyon aranyos "hóházikót" a reptéren,egész nagy volt,mert 1 Zed és 1 szánkó kényelmesen Lfért benne ;D
Írta 2003. február 08. - 19:47

Sziasztok,
Kala, volttatok szankozni a HHH-n?
Mi elmentunk a haverokkal a Vitorlazo repterhez. Egesz jo volt a palya.
Utkozben is csutonk nehanyat. A A Fenyogyongyetol mentunk tovabb a Szepvolgyi uton, majd balra az S-n (ez egy lepcso, csak igy a ho alatt nem latszott) - ez is egy jo szakopalya volt.
udv.
pierre
Kala, volttatok szankozni a HHH-n?
Mi elmentunk a haverokkal a Vitorlazo repterhez. Egesz jo volt a palya.
Utkozben is csutonk nehanyat. A A Fenyogyongyetol mentunk tovabb a Szepvolgyi uton, majd balra az S-n (ez egy lepcso, csak igy a ho alatt nem latszott) - ez is egy jo szakopalya volt.
udv.
pierre
Írta 2003. február 07. - 18:40

Pixel! Talán vasárnapra összejön egy enyhe tekerés. Eddig Lenkei Petivel beszéltem, Pomáz felõl megtámadnánk aszfalton Dobogókõt, majd terepen visszavonulnánk hasonló irányba. Akinek van kedve, az csatlakozhat. Én pestrõl olyan indulást tervezek, hogy 9-10 között kiérjünk Pomázra. Ezt megbeszélhetjük pontosabban is. Üzenjetek itt, vagy hívjatok. Tel: 06-20-966-7726
Hori
Hori
Írta 2003. február 07. - 18:35

Bocs!
Nekem is help! Én még kicsit korábban elakadtam: miben különbözik a spinning és a szobakerékpár? Én csak annyit látok belõle, hogy ugyanúgy ülsz és tekersz... :
:-[ :-[
Nekem is help! Én még kicsit korábban elakadtam: miben különbözik a spinning és a szobakerékpár? Én csak annyit látok belõle, hogy ugyanúgy ülsz és tekersz... :

Írta 2003. február 07. - 18:19

hát, irogatok én itt, egyszer csontra fagy az egész gép, aztán 404-es hiba, nem is erõlködöm már nagyon, csak arra vagyok kíváncsi, lesz-e tekerés a hétvégén, mert még a napi 7-8 db. 1000m-es lecsúszás sem volt elég ahhoz, hogy összezúzzuk magunkat, és ez azért már mégsem járja.
Írta 2003. február 07. - 14:24

Írta 2003. február 07. - 10:37

thommey: lens velemenyet megosztom. a spinning naggggyon kiraly alternativa.
ellenben egy ergometerre nem ülnek fel olyan lelkessen!
kar hogy nalunk sopronba egyik fitneszbe sincs spinning-lehetöseg.
....csak ergometerek.
ellenben egy ergometerre nem ülnek fel olyan lelkessen!
kar hogy nalunk sopronba egyik fitneszbe sincs spinning-lehetöseg.
....csak ergometerek.

Írta 2003. február 07. - 08:05

Kala: ez alól egy kivételt ismerek, és ez a findli, aki bármilyen harcias fiút megszégyenitô hévvel veti magát bele a hógolyózás brutalitásába (szegény Rave!) ;D
Thy: nekem nem unalmas - vagy legalábbis egy óra számomra nagyon gyorsan elmúlik, másfél se gázos. Ennek miértje:
1. ha zenét hallgatok, nagyban arra koncentrálok
2. a spinning nem annyira egyhangú, mint gondolod, mert kell beletenni intervallokat, sprintet. Tizpercenként mindig valami mást csinálok a gépen.
Egyébként görgôzni sokkal unalmasabb!
Thy: nekem nem unalmas - vagy legalábbis egy óra számomra nagyon gyorsan elmúlik, másfél se gázos. Ennek miértje:
1. ha zenét hallgatok, nagyban arra koncentrálok
2. a spinning nem annyira egyhangú, mint gondolod, mert kell beletenni intervallokat, sprintet. Tizpercenként mindig valami mást csinálok a gépen.
Egyébként görgôzni sokkal unalmasabb!
Írta 2003. február 07. - 07:37

Rave:A 60-70 km az oda-vissza,mert 35km a vállalat.Ma délután hivlak:)A francnak esett ez a hó.Már lassan el kellene kezdeni tekerni,és múlt héten már egészen jó idõ volt.
Lens:nem unalmas a spinning?Egy teremben tekereni nem lehet valami felemelõ érzés.
Üdv:Thy:)
Lens:nem unalmas a spinning?Egy teremben tekereni nem lehet valami felemelõ érzés.
Üdv:Thy:)
Írta 2003. február 06. - 17:31

Zuper!
Lehet,h bepakolom öcsémet is,szeret szánkózni.No meg felverem téli álmából lorkát,úgyis nagyon ki lehet szegény,ha már arra vetemedik,h beül hozzánk a suliba....
A hógolyózásról csak annyit,h tényleg a fiúknál alakít ki függõséget....A csajok mind a mai napig csak szörnyûlködnek,ha +látják,h ilyen éves korunkban is az a legfontosabb,h ki hányszor törli képen a másikat hóval...
Lehet,h bepakolom öcsémet is,szeret szánkózni.No meg felverem téli álmából lorkát,úgyis nagyon ki lehet szegény,ha már arra vetemedik,h beül hozzánk a suliba....
A hógolyózásról csak annyit,h tényleg a fiúknál alakít ki függõséget....A csajok mind a mai napig csak szörnyûlködnek,ha +látják,h ilyen éves korunkban is az a legfontosabb,h ki hányszor törli képen a másikat hóval...

Írta 2003. február 06. - 15:12

Nem Byke, nem csak te vagy tizéves. Bár, én a hógolyócsatát mindig is kerültem - még 9 éves koromban is! Mindazonáltal szivesen megnézlek titeket ahogyan hógolyócsatát vivtok, szánkóm kellemes védelmébôl.
Findlivel benne vagyunk a dologban, de csak 11:30 után érünk rá szombaton!
Az útvonal tök jól hangzik.
Findlivel benne vagyunk a dologban, de csak 11:30 után érünk rá szombaton!
Az útvonal tök jól hangzik.
Írta 2003. február 05. - 20:10

Mberek!Egy nagyon grósz szánkótúrát esetleg a hétvégén?Tali a Fenyõgyöngyénél,onnan meg fel HHH-ra.Ott végig le lehet csúszni a reptérhez,ez egymagában baromi hosszú.A reptéren is van két nagyon jó szánkópálya,azon is csúszkálni 1 kicsit,aztán tovább az erdõben az Árpád kilátó felé,ahonnan le lehet csúszni a 11-es végállomásához.Ez egy nagyon frankó kis útvonal,és csak pár óra,a séta és a szánkózás fele-fele arányban oszlik meg benne,és alig kell felfelé menni,csak 1x,a HHH-ra

Írta 2003. február 05. - 17:38

Írta 2003. február 05. - 16:50

Van egy remek ötletem 7végére!!
CC-sek VS ALL Óriási Hógyolyócsata......szentem állati lenne..
(vagy csak én vagyok még mindig 10 éves? ???)
CC-sek VS ALL Óriási Hógyolyócsata......szentem állati lenne..
(vagy csak én vagyok még mindig 10 éves? ???)
Írta 2003. február 05. - 16:31

Írta 2003. február 05. - 16:26

ÉN is voltom hétvégén a János-hegyen ;D ;D
Kilépek a fogasbol és látom:HÓ-HÓ-HÓ-HÓ-HÓ mindenhol
Elkezdek tekerni....kiérek e réteseshez az emberek csak néznek-ez örült....találok 3 gumigyomot a hóban......ec pec kime......bazzki pont az 5cm vastag centis hoval takart pályát sikerült választanom......10 bukta/100méter---utána anyám elvitt mellkasröngenre a János korhiba(3 repedt borda) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Kilépek a fogasbol és látom:HÓ-HÓ-HÓ-HÓ-HÓ mindenhol
Elkezdek tekerni....kiérek e réteseshez az emberek csak néznek-ez örült....találok 3 gumigyomot a hóban......ec pec kime......bazzki pont az 5cm vastag centis hoval takart pályát sikerült választanom......10 bukta/100méter---utána anyám elvitt mellkasröngenre a János korhiba(3 repedt borda) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. február 05. - 16:13

lensver: gyere el sopronba! itt 1 szem ho sincs! 
csak qrva nagy szel! oke az erdöben kevesbe, de a varosba
leviszi a fejedet is!

csak qrva nagy szel! oke az erdöben kevesbe, de a varosba
leviszi a fejedet is!
Írta 2003. február 05. - 12:50

Ja, nem tudja valaki abbahagyta a hó ma az esést? Mert most ahogy kinéztem az ablakon megint örjitõen örvénylik odakint. Én valami olyasmit hallottam a rádióban, hogy hétvégéig hullani fog. De mi már tegnap néhol térdig süllyedtünk a hóba az erdõben! MI lesz igy hétvégére?? ;D
Itt is szólok, hogy ha minden igaz, szombaton megyünk findliékkel szánkózni, ha van kedvetek, gyertek.
Itt is szólok, hogy ha minden igaz, szombaton megyünk findliékkel szánkózni, ha van kedvetek, gyertek.
Írta 2003. február 05. - 12:47

Na igen, az ember nem érzi a hideget, de ha megáll! Akkor lesz csak hajjaj! Szóval, nem szabad megállni, pisilni még talán.
Egyébként Csibe, téged mi szél fújt erre? Te nem lépsz tesód nyomdokaiba? Õ aztán jó sokat teker!
Bizony, már az én gumijaim is viszketnek egy kiadós tavaszi tekergésre.
Egyébként Csibe, téged mi szél fújt erre? Te nem lépsz tesód nyomdokaiba? Õ aztán jó sokat teker!
Bizony, már az én gumijaim is viszketnek egy kiadós tavaszi tekergésre.