ezt csak megerösiteni tudom.
eddig en is valahogy irtoztam a hidegben-tekerestöl, de mult 7vegen elmentem haverokkal, egy 3 oras freerideos karikara, es naggggyyyyon jo volt! a hideget nem is erzi az ember, es mikor a lefagyott, hoval takart hegyen zuzol le....
szoval bejött! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. február 05. - 11:23

Írta 2003. február 05. - 10:06

Na de Csibe!
Ez a legjobb idõ arra, hogy elsajátítsd az egyensúly megmaradásának törvényeit, illetve kitapasztald a nagymintás gumi áldott elõnyeit!
Szóval: Téli tekerésre föl! Irány a szabad és a jó levegõ!
Ha egyszer elkezded, rájössz, hogy ettõl jobbat még nem találta ki!
Ha virsligumis vagy, akkor nem szóltam!!!
Ez a legjobb idõ arra, hogy elsajátítsd az egyensúly megmaradásának törvényeit, illetve kitapasztald a nagymintás gumi áldott elõnyeit!
Szóval: Téli tekerésre föl! Irány a szabad és a jó levegõ!
Ha egyszer elkezded, rájössz, hogy ettõl jobbat még nem találta ki!
Ha virsligumis vagy, akkor nem szóltam!!!

Írta 2003. február 05. - 08:46

Szevasztok srácok!
Jó régen voltam utoljára fórumon.
Kéne már egy jó kiadósat tekerni. Csak lenne már jó idõ.
Jó régen voltam utoljára fórumon.
Kéne már egy jó kiadósat tekerni. Csak lenne már jó idõ.
Írta 2003. február 04. - 22:41

Írta 2003. február 04. - 15:38

Katapajti:Téged láttalak tegnap este a Navigátor címû mûsorban az MTV1-en?A lélegzõ,vízálló csudaruhákról volt szó.
Írta 2003. február 04. - 13:13

Írta 2003. február 04. - 13:02

60 kilcsi az karcsú!
Az csak oda és nem oda -vissza!
de jó, hogy szomszédok lettünk! ;D
Az csak oda és nem oda -vissza!
de jó, hogy szomszédok lettünk! ;D
Írta 2003. február 04. - 01:41

Lensver:XIX.ker. Rákóczi ut,és a Samsungnál vagyok Gödön.Úgy tervezem,hogy ha jobb idõ lesz,tehát folmegy 0 fok fölé a hõmérséklet,akkor bringával fogok járni dolgozni,mert az napi 60 kilcsi.Jól fog jönni:)
Üdv:Thy
Üdv:Thy
Írta 2003. február 04. - 01:11

Én a World Cluss Club-ba járok, és igen, megyeget a spinning. Tudom javasolni igy a téli idõszakban, nagyon hasznos dolog. Egyébként jelent meg errõl cikk a spinningrõl a Bikemag-ban, ott sok hasznos info van errõl.
Írta 2003. február 03. - 16:30

Írta 2003. február 03. - 11:46

Thy, most már ugye Pesten laksz? Hol? És melyik vállalatnál helyezkedtél el!
Persze, hogy szólunk, ha van tekerés, meg általában itt is találsz róla mindig valami nyomot!
Persze, hogy szólunk, ha van tekerés, meg általában itt is találsz róla mindig valami nyomot!
Írta 2003. február 03. - 05:23

Sziasztok:)
Na végre újra net közelbe kerültem az új vállalatnál:)Nem is akartam olyan helyre menni,ahol nincsen korlátlan net:)Remélem lassan már megépül a gépem (Magnesium Elite),de még nemm jött meg a váz,sajnos:(A héten hozom fel pestre a bringámat,és akkor mehetünk jókat bringázni.Már néha +1fok is elõfordul:)Megpróbálom elolvasni az eddig írtakat január 1 ig visszamenõleg.Jó poén lesz az biztos:)Na üdv mindenkinek,és ha mentek tekerni,ki ne hagyjatok:)
Üdv:Thy:)
Na végre újra net közelbe kerültem az új vállalatnál:)Nem is akartam olyan helyre menni,ahol nincsen korlátlan net:)Remélem lassan már megépül a gépem (Magnesium Elite),de még nemm jött meg a váz,sajnos:(A héten hozom fel pestre a bringámat,és akkor mehetünk jókat bringázni.Már néha +1fok is elõfordul:)Megpróbálom elolvasni az eddig írtakat január 1 ig visszamenõleg.Jó poén lesz az biztos:)Na üdv mindenkinek,és ha mentek tekerni,ki ne hagyjatok:)
Üdv:Thy:)
Írta 2003. február 02. - 22:15

Azé mindet nem kell össze ígérni csak annyit amit teljesíteni tudsz.-Szavatossági hitel vesztés! Jó ki fogalom mi? most tanátam ki. ;D
Írta 2003. február 02. - 21:58

Kell is!Voltam ELTE nyílt napon,és a dékán nagyon magyarázta,h milyen fontos tulajdonság ez!
-Csak vegyenek majd fel...Istenem,eskü jó leszek!- ;D

Írta 2003. február 02. - 21:53

kala 8) vagy! + Jó tárgyaló technikával rendelkezel. Ezt a tárgyat asszem inkább nállad hallgatnám le

Írta 2003. január 31. - 17:58

Kala, ezt szépen csináltad! ;D Ez az amire én képtelen vagyok! ("bácsi fogja meg légyszives, stb...)
Egyébként arról a postáról már engem is küldtek el, pedig én is megkértem, hogy legyenszives vigyázzon a lovamra. Erre azt mondta, hogy ez neki nem tartozik a munkájához.
Egyébként arról a postáról már engem is küldtek el, pedig én is megkértem, hogy legyenszives vigyázzon a lovamra. Erre azt mondta, hogy ez neki nem tartozik a munkájához.
Írta 2003. január 31. - 11:44

Ha már ennél a témánál vagyunk,engedjétek meg,h leírja 1 friss élményemet.Tegnapelött a Nyugatinál lévõ nagy postára kellett mennem,és egész kellemes csalódás ért.Szomorúan láttam,h ki van rakva a "no bringa"jel,fõként,h nem volt nálam egyik záram se.Ezt alátámasztandó,a portás az orrom elött küldött ki egy bringás fickót,aki a számzáras rövid lakatjával épphogy le tudta kötni a saját gépét az ablakoknál lévõrácsokhoz.De gondoltam +próbálom,mást úgysem tudok tenni.Amint beléptem,a portás már szólt is,h "Fiatalember,nem látja a táblát?!?"Erre megindult a kala-féle szóáradat,h a bácsi tudja-e milyen sokat jelent nekem ez a kis gép,és hogy mennyire nem szeretném,hogy ellopják,igazán segítenie kéne,stb.Közben néztem rá boci nagy szemekkel,és lassan megindultam felé a bringával,õ meg hátrálni kezdett a dobozába.Aztán megadtam a kegyelemdöfést;"nayo,igaza van,nem viszem be,de akkor tessék nekem egy fél pillanatra megfogni,mert ha a bácsi rajta tartja a szemét,akkor biztos,h senki nem tudja Lvinni.A kezébe nyomtam,és elléptem,mielött bármit mondhatott volna.Negyed óra múlva mikor jöttem ki,még mindig ott állt,és fogta a kerómat ;D! Szépen megköszöntem neki,és indultam utamra...
Írta 2003. január 31. - 11:36

Lens: Persze, elintéztem. Nincs kedvem egy ideig arra menni. Megaztán, az útlevélre is szükségem van.
Írta 2003. január 31. - 11:15

Drága Bors!
Sajnálom, hogy ezt kellett átélned, nagyon rossz élmény.
Mostanra már biztos lehiggadtál az események után, és némi empatikus készséggel bele tudsz látni az ilyen emóció-emberek lelkivilágába: meg van bizva egy feladattal, nevezetesen a kijelölt területen való rendtartással, és ezt foggal-körömmel védi. Neki más ne beszéljen, mit lehet itt csinálni és mit nem. Itt õ az ÚR, a király, csak NEKI lehet igaza. Te bármit is csinálsz, neked sosem lehet. Õ nem hajlandó kompromisszumra, lásd be te, hogy neki van igaza.
Az ilyen helyeken sajna, (hacsak nem vagy kiváló pszichológus és idegbeteg ismerõ), legjobb nem megsérteni a területét kutyaként védelmezõ arrogáns faszit. Legtöbbször úgyse lehet vele megállapodni. (Bár erre ismerek ellenpéldát is: van egy haverom, aki szinte mindenhol elintézi magának, hogy bevihesse a hivatali épületbe a bringáját, fantasztikusan csinálja!)
Végül mi lett az egészbõl? Sikerült még aznap elintézned az útlevedet? Vagy máskor mentél vissza?
Sajnálom, hogy ezt kellett átélned, nagyon rossz élmény.
Mostanra már biztos lehiggadtál az események után, és némi empatikus készséggel bele tudsz látni az ilyen emóció-emberek lelkivilágába: meg van bizva egy feladattal, nevezetesen a kijelölt területen való rendtartással, és ezt foggal-körömmel védi. Neki más ne beszéljen, mit lehet itt csinálni és mit nem. Itt õ az ÚR, a király, csak NEKI lehet igaza. Te bármit is csinálsz, neked sosem lehet. Õ nem hajlandó kompromisszumra, lásd be te, hogy neki van igaza.
Az ilyen helyeken sajna, (hacsak nem vagy kiváló pszichológus és idegbeteg ismerõ), legjobb nem megsérteni a területét kutyaként védelmezõ arrogáns faszit. Legtöbbször úgyse lehet vele megállapodni. (Bár erre ismerek ellenpéldát is: van egy haverom, aki szinte mindenhol elintézi magának, hogy bevihesse a hivatali épületbe a bringáját, fantasztikusan csinálja!)
Végül mi lett az egészbõl? Sikerült még aznap elintézned az útlevedet? Vagy máskor mentél vissza?
Írta 2003. január 31. - 09:42