Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
ezt csak megerösiteni tudom.
eddig en is valahogy irtoztam a hidegben-tekerestöl, de mult 7vegen elmentem haverokkal, egy 3 oras freerideos karikara, es naggggyyyyon jo volt! a hideget nem is erzi az ember, es mikor a lefagyott, hoval takart hegyen zuzol le....
szoval bejött! ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Na de Csibe!

Ez a legjobb idõ arra, hogy elsajátítsd az egyensúly megmaradásának törvényeit, illetve kitapasztald a nagymintás gumi áldott elõnyeit!
Szóval: Téli tekerésre föl! Irány a szabad és a jó levegõ!

Ha egyszer elkezded, rájössz, hogy ettõl jobbat még nem találta ki!
Ha virsligumis vagy, akkor nem szóltam!!! :D :D

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Szevasztok srácok!

Jó régen voltam utoljára fórumon.
Kéne már egy jó kiadósat tekerni. Csak lenne már jó idõ.

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

igen öt láttad. épp lélegzett a ruhája ;D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
Katapajti:Téged láttalak tegnap este a Navigátor címû mûsorban az MTV1-en?A lélegzõ,vízálló csudaruhákról volt szó.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
RAVE!
Megkaptam az értesítést, a következõre már megyek én is.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
60 kilcsi az karcsú!
Az csak oda és nem oda -vissza!
de jó, hogy szomszédok lettünk! ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Lensver:XIX.ker. Rákóczi ut,és a Samsungnál vagyok Gödön.Úgy tervezem,hogy ha jobb idõ lesz,tehát folmegy 0 fok fölé a hõmérséklet,akkor bringával fogok járni dolgozni,mert az napi 60 kilcsi.Jól fog jönni:)
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én a World Cluss Club-ba járok, és igen, megyeget a spinning. Tudom javasolni igy a téli idõszakban, nagyon hasznos dolog. Egyébként jelent meg errõl cikk a spinningrõl a Bikemag-ban, ott sok hasznos info van errõl.

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Lens,

Mi a helyzet a spinningel? Hogy megy? Ajánlod-e? Hol csinálod?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thy, most már ugye Pesten laksz? Hol? És melyik vállalatnál helyezkedtél el!
Persze, hogy szólunk, ha van tekerés, meg általában itt is találsz róla mindig valami nyomot!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok:)
Na végre újra net közelbe kerültem az új vállalatnál:)Nem is akartam olyan helyre menni,ahol nincsen korlátlan net:)Remélem lassan már megépül a gépem (Magnesium Elite),de még nemm jött meg a váz,sajnos:(A héten hozom fel pestre a bringámat,és akkor mehetünk jókat bringázni.Már néha +1fok is elõfordul:)Megpróbálom elolvasni az eddig írtakat január 1 ig visszamenõleg.Jó poén lesz az biztos:)Na üdv mindenkinek,és ha mentek tekerni,ki ne hagyjatok:)
Üdv:Thy:)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Azé mindet nem kell össze ígérni csak annyit amit teljesíteni tudsz.-Szavatossági hitel vesztés! Jó ki fogalom mi? most tanátam ki. ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kell is!Voltam ELTE nyílt napon,és a dékán nagyon magyarázta,h milyen fontos tulajdonság ez! ;)-Csak vegyenek majd fel...Istenem,eskü jó leszek!- ;D

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
kala 8) vagy! + Jó tárgyaló technikával rendelkezel. Ezt a tárgyat asszem inkább nállad hallgatnám le ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kala, ezt szépen csináltad! ;D Ez az amire én képtelen vagyok! ("bácsi fogja meg légyszives, stb...)
Egyébként arról a postáról már engem is küldtek el, pedig én is megkértem, hogy legyenszives vigyázzon a lovamra. Erre azt mondta, hogy ez neki nem tartozik a munkájához.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha már ennél a témánál vagyunk,engedjétek meg,h leírja 1 friss élményemet.Tegnapelött a Nyugatinál lévõ nagy postára kellett mennem,és egész kellemes csalódás ért.Szomorúan láttam,h ki van rakva a "no bringa"jel,fõként,h nem volt nálam egyik záram se.Ezt alátámasztandó,a portás az orrom elött küldött ki egy bringás fickót,aki a számzáras rövid lakatjával épphogy le tudta kötni a saját gépét az ablakoknál lévõrácsokhoz.De gondoltam +próbálom,mást úgysem tudok tenni.Amint beléptem,a portás már szólt is,h "Fiatalember,nem látja a táblát?!?"Erre megindult a kala-féle szóáradat,h a bácsi tudja-e milyen sokat jelent nekem ez a kis gép,és hogy mennyire nem szeretném,hogy ellopják,igazán segítenie kéne,stb.Közben néztem rá boci nagy szemekkel,és lassan megindultam felé a bringával,õ meg hátrálni kezdett a dobozába.Aztán megadtam a kegyelemdöfést;"nayo,igaza van,nem viszem be,de akkor tessék nekem egy fél pillanatra megfogni,mert ha a bácsi rajta tartja a szemét,akkor biztos,h senki nem tudja Lvinni.A kezébe nyomtam,és elléptem,mielött bármit mondhatott volna.Negyed óra múlva mikor jöttem ki,még mindig ott állt,és fogta a kerómat ;D! Szépen megköszöntem neki,és indultam utamra...

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Lens: Persze, elintéztem. Nincs kedvem egy ideig arra menni. Megaztán, az útlevélre is szükségem van.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Drága Bors!

Sajnálom, hogy ezt kellett átélned, nagyon rossz élmény.
Mostanra már biztos lehiggadtál az események után, és némi empatikus készséggel bele tudsz látni az ilyen emóció-emberek lelkivilágába: meg van bizva egy feladattal, nevezetesen a kijelölt területen való rendtartással, és ezt foggal-körömmel védi. Neki más ne beszéljen, mit lehet itt csinálni és mit nem. Itt õ az ÚR, a király, csak NEKI lehet igaza. Te bármit is csinálsz, neked sosem lehet. Õ nem hajlandó kompromisszumra, lásd be te, hogy neki van igaza.

Az ilyen helyeken sajna, (hacsak nem vagy kiváló pszichológus és idegbeteg ismerõ), legjobb nem megsérteni a területét kutyaként védelmezõ arrogáns faszit. Legtöbbször úgyse lehet vele megállapodni. (Bár erre ismerek ellenpéldát is: van egy haverom, aki szinte mindenhol elintézi magának, hogy bevihesse a hivatali épületbe a bringáját, fantasztikusan csinálja!)

Végül mi lett az egészbõl? Sikerült még aznap elintézned az útlevedet? Vagy máskor mentél vissza?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D :-X