Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

A HHH-s ajánlat inkább bosszantó, mint csábító. Munkából megyek felvonulni :)

De legalább ketten jövünk egy bringán, úgyhogy Erának megint lesz min röhögnie. A portás is megnézett itt jól, mikor behajtottam az udvarra a hosszú géppel.

--Trifo

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Kaptam bringás reggelit: "premium" libamájkonzerv+kifli :)
Nem tudom, mennyi munkám lesz, de továbbra is nyitva áll az ajánlat a 4-5:30 közötti HHHra.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ma olyan jó volt bringával bejönni. Rengetegen voltak a kerékpárutakon. A csípõs idõ ellenére szinte több bicajossal találkoztam, mint egy szép nyári napon. Nagyon tetszett. Ha mindenki eljön este a felvonulásra, tényleg sokan leszünk. Elsõ olvasásra azt a 2-3000 bicajost én nagyon optimista elképzelésnek tartottam, de akár lehetünk is annyian. ::)
És az idõ is megszánt minket, talán nem lesz igaza a meteorológusoknak és száraz idõ vár ránk.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Ha el tudok szabadulni, akkor én is ott leszek. :D
Kikészült a monoblokkom. :P

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Era: www.hajtaspajtas.hu
www.kerosz.hu

most kicsit az Andrássy úton dolgozom, így nem lesz messze a tali... esetleg valaki egy HHH-ra vevõ lenne 4-5:30 között?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lehetne valami bõvebb infót is kapni, hogy merre tekergünk, meg milyen rendezvény ez a holnapi?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Lehet én is csatlakozom hozzátok 17:30kor!!!!!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Oké, legyen holnap 17:30 a BKing elõtt, és 17:45-kor induljunk át a Hõsök terére. Remélem nem fog esni.
Trifo: elvittem a rókákat, de kiderült, hogy a nyekergést egy elkopott gyûrû okozza a forgópontnál, az olajat köpködõ teló szétszedése pedig 25E-be fájna, így nem nyúltak hozzájuk, de kicserélték a kopott cuccot, így gondjaim nagy része feledésbe merült. köszi mégeccer a segítséget!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Holnap én is csatlakoznék a felvonulókhoz.
Oktogon 17:30 BurgerKing?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Pixel: és még 2 fõ csatlakozása várható.

...kipihented magad? Tényleg, és el is felejtettem megkérdezni: megcsinálták a Fox dokik a bringádat?

--Trifo

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Pix: jó ötlet, én benne vagyok. Oktogonon hol?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Logibikk ;D ;D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Én megyek. Ha el nem kések ::)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
én benne vagyok, de csak késõbb csatlakozom, mert dolgozom

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
szasztok! szerdán nem akarunk bringáslányok topikilag menni az autómentes napi felvonulásra? esetleg egy tali 17:30-kor az Oktogonon, hogy onnan menjünk 6-ra a Hõsök terére?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Mellon: idén Tyitoval voltunk sielni, és szerintem a következõ sielésben is benne lenne.

Lensver: a fotóinkat már egyszer kiválogattuk, még a héten összeválogatjuk egy közös készletbe Oscarék képeivel és utána. Vetítés elvileg ott lesz, ahol tavaly a Kamcsatkán készült képeket fitogtattuk. Sirius teaház.

Frankón felautóztam vasárnap délelõtt a HHH-ra, hogy bokros teendõink közepette vessek már legalább egy pillantást a 24h-s versenyre. Erre kiderül, hogy nem is ott van a verseny :( Na majd jövõre.

Azért tegnap éjjelre még befért egy Paprét mászás Asztával. Meg egy megfázás is ebbõl eredendõen...

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ez a topik kissé leesett, úgyhogy kihasználom a lehetõsgéet, hogy elmondjam: jó volt titeket látni a 24 óráson.

Trifó, mikorra tervezed a vetitést és hova?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nesta, gondolom csak kicsit maradnak!

Mellon: én nagyon erõteljesen ki szeretnék menni és végre sielni egy jót, csak az a baj, hogy sem idõm, sem túl sok pénzem nem lesz rá. Azért egy pár napos mókában nagyon szivesen benne lennék! Már nagyon hiányzik a sielés. :-[

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

A vasárnapi megmozdulást holnap este a 24hson megbeszéljük. Káhlesz is jön ki.

Én nem leszek, úgyhogy ide is írjatok valamit!
Valamit viszont nem értek: ha Ti kimentek a 24órásra, ami vas. 12ig tart, akkor hogy akartok bicajozni menni? ... Utána? ... Vagy a szápporttím nem marad ott végig?

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
KeX: oks, olyan is jó lenne, akár 1 napos szlovák kiruccanás is elõfordulhat (yo-yo rulz), de azokat nem kell úgy elõre tervezni.

A vasárnapi megmozdulást holnap este a 24hson megbeszéljük. Káhlesz is jön ki.