Nem borjú?? :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. szeptember 24. - 12:36
Írta 2004. szeptember 24. - 12:25
vendég_Charon_*
Írta 2004. szeptember 24. - 12:14
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
Írta 2004. szeptember 24. - 12:07
vendég_Charon_*
Ajajj.
http://index.hu/poli...var/matula0924/
Nem számíthatunk az elkövetkezõ tíz napban sokkal jobb idõre, mint a mai. Marad a szürkeség, eleinte 13-15 fokos, késõbb valamivel magasabb délutáni csúcshõmérséklettel, északi-északnyugati széllel, itt-ott csapadékkal és minden egyéb csúnyasággal. Elvették tõlünk a vénasszonyok nyarát.
A jövõ hét sem sokkal kecsegtetõbb: a legmelegebb nap valószínûleg szerda lesz, amikor a 15-20 fokot is elérheti a délutáni csúcshõmérséklet. Kérdés, mennyire érezzük majd, mert erõs északi-északnyugati szél fog fújni.
Október elsõ napjaiban valamivel nagyobb esély lesz a napsütésre, Matula bácsi azonban inkább átköltözik a Tüskevárból a Téli berekbe.
;D ;D ;D ;D ;D
http://index.hu/poli...var/matula0924/
Nem számíthatunk az elkövetkezõ tíz napban sokkal jobb idõre, mint a mai. Marad a szürkeség, eleinte 13-15 fokos, késõbb valamivel magasabb délutáni csúcshõmérséklettel, északi-északnyugati széllel, itt-ott csapadékkal és minden egyéb csúnyasággal. Elvették tõlünk a vénasszonyok nyarát.
A jövõ hét sem sokkal kecsegtetõbb: a legmelegebb nap valószínûleg szerda lesz, amikor a 15-20 fokot is elérheti a délutáni csúcshõmérséklet. Kérdés, mennyire érezzük majd, mert erõs északi-északnyugati szél fog fújni.
Október elsõ napjaiban valamivel nagyobb esély lesz a napsütésre, Matula bácsi azonban inkább átköltözik a Tüskevárból a Téli berekbe.
vendég_Charon_*
Írta 2004. szeptember 24. - 12:02
vendég_Charon_*
Szerintem Para bekattant a sok nemtekeréstõl, meg munkamániától (http://index.hu/gazd...ar/mania040924/) és kitört belõle a
[glow=red,7,300][move]NAGY LÁNCSZAKÍTÓ PARAFERENC[/move][/glow]
egy kis hüppögõ-reszketõ joghurttal a nyeregcsõre tapadva.
;D ;D ;D ;D ;D
[glow=red,7,300][move]NAGY LÁNCSZAKÍTÓ PARAFERENC[/move][/glow]
egy kis hüppögõ-reszketõ joghurttal a nyeregcsõre tapadva.
;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2004. szeptember 24. - 11:48
Írta 2004. szeptember 24. - 11:16
Írta 2004. szeptember 24. - 11:04
Írta 2004. szeptember 24. - 11:00
;D ;D ;D ;D ;D Nati: :-*
afko'sz ízirájder a jelszó hétvégére... "azé' hülye nem vagyok" rám is igaz lesz...
és ahogy mondani szoktam: nem idõre megyünk,, hanem hétvégére hegyet mászni
afko'sz ízirájder a jelszó hétvégére... "azé' hülye nem vagyok" rám is igaz lesz...
és ahogy mondani szoktam: nem idõre megyünk,, hanem hétvégére hegyet mászni
Írta 2004. szeptember 24. - 10:36
vendég_Charon_*
Írta 2004. szeptember 24. - 10:17
vendég_Charon_*
Írta 2004. szeptember 24. - 10:11
Bocsi, én viszont most mást irok, úgyhogy a kefe felhasználását mindenkinek saját képzeletére bizom.!
Írta 2004. szeptember 24. - 09:53
Írta 2004. szeptember 24. - 09:44
Paráéknak jó utat! Ízirájder ecsém! 
Nati: kérlek velünk is oszd meg, hogy mit lehet csinálni egy kefével! Ma úgyis egyedül vagyok az irodában, legalább tanuljak valami újat... :
Nati: kérlek velünk is oszd meg, hogy mit lehet csinálni egy kefével! Ma úgyis egyedül vagyok az irodában, legalább tanuljak valami újat... :
Írta 2004. szeptember 24. - 09:30
Már látom lelki szemeim elõtt a szlovák újságok elõlapján szereplõ cikket:
"Slovenskoja rája zakopania nenormalna biciklista prignul v avrag i letyil kak mog...."
Node hogy ti is értsétek:
"Egy hazafelé tartó favágó figyelt fel arra a rendkivüli jelenségre,amit a környékbeliek azóta is csak a "Repülõ Fémlényként" emlegetnek. Ez az óriási hogolyóhoz hasonlatos tünemény állitólag egy közeli hegyoldal meredek oldaláról emelkedett a levegõbe, miközben furcsa nyelven kurjantgatott és alsó felébõl két vaslapát állt ki. Egyesek szerint valami olyasmi hallatszott, hogy "lolo huzzá looo", mások egy fém-lényt láttak, aki meglovagolja a fagyos levegõt. Mindenesetre a néhány kupica erejéig kocsmába betért, s emiatt kicsit megkésve érkezõ helyszinelõink nem találtak semmi különöset, csupán egy magyar túristával találkoztak odalent a hegy lábánál, aki kipirosodva és magát porolgatva mohó pillantásokkal méregette a már emlitett hegyoldalt. Figyelmeztették, hogy nehogy nekivágjon biciklivel ebben a fagyos, havas idõben, de õ csak rejtélyesen mosolygott rájuk. "
Para: érezzétek jól magatokat.
Era: ha fantázia-hiányod van, csak szólj, én segitek rajta,és megirom, hogy mit lehet csinálni egy kefével... ;D
"Slovenskoja rája zakopania nenormalna biciklista prignul v avrag i letyil kak mog...."
Node hogy ti is értsétek:
"Egy hazafelé tartó favágó figyelt fel arra a rendkivüli jelenségre,amit a környékbeliek azóta is csak a "Repülõ Fémlényként" emlegetnek. Ez az óriási hogolyóhoz hasonlatos tünemény állitólag egy közeli hegyoldal meredek oldaláról emelkedett a levegõbe, miközben furcsa nyelven kurjantgatott és alsó felébõl két vaslapát állt ki. Egyesek szerint valami olyasmi hallatszott, hogy "lolo huzzá looo", mások egy fém-lényt láttak, aki meglovagolja a fagyos levegõt. Mindenesetre a néhány kupica erejéig kocsmába betért, s emiatt kicsit megkésve érkezõ helyszinelõink nem találtak semmi különöset, csupán egy magyar túristával találkoztak odalent a hegy lábánál, aki kipirosodva és magát porolgatva mohó pillantásokkal méregette a már emlitett hegyoldalt. Figyelmeztették, hogy nehogy nekivágjon biciklivel ebben a fagyos, havas idõben, de õ csak rejtélyesen mosolygott rájuk. "
Para: érezzétek jól magatokat.
Era: ha fantázia-hiányod van, csak szólj, én segitek rajta,és megirom, hogy mit lehet csinálni egy kefével... ;D
vendég_Charon_*
Írta 2004. szeptember 24. - 09:21
vendég_Charon_*
Para vigyázz az úton, tudod az oldal táv, meg ilyesmi... :
8) ;D
Ha elõzöl, használd az indexet inkább, nem kell ráordítani mindenkire, hogy "Vigyázz baaaaaalróóóól!"
;D ;D ;D ;D
Írta 2004. szeptember 24. - 09:14
Fantázia hiányom van, el sem tudom képzelni, mit kell csinálni egy kefével. :
Még jó hogy legalább egy féle magyarázatot (hajszálas) kaptam...
8) ;D
JÓ UTAT! Aztán nem lezúgni a sziklákról, meg lavinába keveredni! >
JÓ UTAT! Aztán nem lezúgni a sziklákról, meg lavinába keveredni! >
Írta 2004. szeptember 24. - 08:02
Jó utat Feri! csak aztán vigyázz, nehogy lejöjjenek a fogak a nagytányérról!! ;D ;D
Nati!
Magad elé teszel egy kalapot és addíg iszol, amíg kettõt nem látsz belõle.
Egyébként meg nem biztos, hogy rossz, amire elõször gondoltál!
Nati!
Magad elé teszel egy kalapot és addíg iszol, amíg kettõt nem látsz belõle.
Egyébként meg nem biztos, hogy rossz, amire elõször gondoltál!
Írta 2004. szeptember 24. - 07:49
Ahoy Evribádi'
No akkor ma kis cspatunk elgurul Tátrába... 0 és -1 fok, és havazás vár minket állítólag 2000méteren... :
A többiekre meg lehet, hogy 400kmnyi karfa szorítás... :
Én vezetek... :
tékitízíííííííííííí... 8)
(ahhh... green day hitchin' a ride számot haaaaaalgatom és szétrobbanok a vágytól, hogy tekerjek... ááááááá... mi lesz a tátrában? ö... höhö... de hisz a vivaroba befér a ló... hmmmm...)
hétfõn reményeim szerint jelentkezem...
mindenkinek szép hétvégét!
Péef voltam... 8)
No akkor ma kis cspatunk elgurul Tátrába... 0 és -1 fok, és havazás vár minket állítólag 2000méteren... :
A többiekre meg lehet, hogy 400kmnyi karfa szorítás... :
(ahhh... green day hitchin' a ride számot haaaaaalgatom és szétrobbanok a vágytól, hogy tekerjek... ááááááá... mi lesz a tátrában? ö... höhö... de hisz a vivaroba befér a ló... hmmmm...)
hétfõn reményeim szerint jelentkezem...
mindenkinek szép hétvégét!
Péef voltam... 8)
Írta 2004. szeptember 24. - 06:36
MInden bicebócának jobbulást kívánok. 
Tényleg fászá volt a felvonulás, ilyen sok bicót még sosem láttam.
Trifó: Szupi a tandem, de bevallom fostam hátul. ;D
Tényleg fászá volt a felvonulás, ilyen sok bicót még sosem láttam.
Trifó: Szupi a tandem, de bevallom fostam hátul. ;D

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére