Gabi, ;D ;D pedig egybõl a rosszabbikra gondoltam!
Na és mi a Kalap-kúra?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. szeptember 24. - 00:33

Írta 2004. szeptember 23. - 21:35

Jobbulást Nati!Hú gyerekek, de randa idõ lett! Tegnap jó nagy szerencséje volt a társaságnak, hogy szép volt az idõ. Én sajna belázasodtam, pedig semmi komoly bajom nincs, csak az orrom folyik. A szervezetem már nem a régi. :-\ Minimum erre a hétre ugrott a cangázás.
Látod-látod!
az idõ vasfoga!!

Esetleg egy kalap-kúra, vagy kefe-kúra?
Valamelyik biztosan használ! ??? ???
(kefe-kúra: magad elé teszel egy hajszálat és addíg iszol, míg kefének nem látod! még mielõtt rosszra gondolnál)
Írta 2004. szeptember 23. - 21:33

A városi bringámon a fékcserébõl komplett váz és telócsere kerekedett (éljen a kompatibilitás). Nincs valakinek egy ócsó telója és elsõ váltója? (telóban régi Judy XC szintû dologra gondoltam). Ha lenne, szóljatok!
Írta 2004. szeptember 23. - 16:00

Mindenkinek köszönöm szépen a jókivánságokat!!! :-* Ádám, én meg neked kivánok gyors gyógyulást!
Robi, igazad van, miért búslakodjunk, amikor az éremnek két oldala van, és lehet a jót is nézni. (csak az a baj, hogy az SSS-en kevés kép készült! ;D)
Thommey, mostanában azt mondtam Zed-nek, hogy "mennyire elpunnyadt ez a Thy", mire Zoli ezt mondta, és most már én is igy látom:
" Tomi jól csinálja, mivel 30 éves korban, vagy 40 éves korban már kevésbé lehet fejleszteni a merészséget. Az izmokat ráérsz majd késõbb is, viszont az a technika, és szellemi merészség meg tudás amit elsajátitasz, azt már nem fogod elveszteni."
Úgyhogy erõsiteni ráérsz majd jövõre vagy azután is. Addig pedig: Ereszd el a hajad! Yeee
Robi, igazad van, miért búslakodjunk, amikor az éremnek két oldala van, és lehet a jót is nézni. (csak az a baj, hogy az SSS-en kevés kép készült! ;D)
Thommey, mostanában azt mondtam Zed-nek, hogy "mennyire elpunnyadt ez a Thy", mire Zoli ezt mondta, és most már én is igy látom:
" Tomi jól csinálja, mivel 30 éves korban, vagy 40 éves korban már kevésbé lehet fejleszteni a merészséget. Az izmokat ráérsz majd késõbb is, viszont az a technika, és szellemi merészség meg tudás amit elsajátitasz, azt már nem fogod elveszteni."
Úgyhogy erõsiteni ráérsz majd jövõre vagy azután is. Addig pedig: Ereszd el a hajad! Yeee
Írta 2004. szeptember 23. - 12:21

Ors: Thommey az ügyesen/ügyeskedni alatt a Bókay kerti gyakorlást érti.
Ott ügyesnek kell lenni, különben fájni fog. 
Én tegnap egy híradóban 3000 embert hallottam. Lélekben ott voltam veletek, testben meg tanítottam otthon ill. defekteket szereltem és pihentem, ugyanis a 24 óráson annyira bedurrant a térdem, hogy alig bírok járni. Érdekes, hogy tekerés közben viszont nem fáj, ráállni meg csak nehezen tudok.
Üdv: Ádám a mutánstérdû
U.I.: Thommey, akkor szombaton majd ügyeskedünk a versenyen a Bókayban!

Én tegnap egy híradóban 3000 embert hallottam. Lélekben ott voltam veletek, testben meg tanítottam otthon ill. defekteket szereltem és pihentem, ugyanis a 24 óráson annyira bedurrant a térdem, hogy alig bírok járni. Érdekes, hogy tekerés közben viszont nem fáj, ráállni meg csak nehezen tudok.
Üdv: Ádám a mutánstérdû
U.I.: Thommey, akkor szombaton majd ügyeskedünk a versenyen a Bókayban!
Írta 2004. szeptember 23. - 11:51

Írta 2004. szeptember 23. - 11:47

Csatlakozom: Nati, jobbulást!
A tegnapi vonulásról volt pár képkocka az esti ertéelklubb híradóban is... ott arany középútként 5-6 ezer emberrõl tettek említést.
KeX szavaival élve: odab@sztuk... ;D ;D ;D
A legjobb Era hátijában a "light" túrapumpa volt akkoris...
A tegnapi vonulásról volt pár képkocka az esti ertéelklubb híradóban is... ott arany középútként 5-6 ezer emberrõl tettek említést.
KeX szavaival élve: odab@sztuk... ;D ;D ;D
A legjobb Era hátijában a "light" túrapumpa volt akkoris...

Írta 2004. szeptember 23. - 11:35

Nati, jobbulást.
A tegnapi felvonulás hatalmas élmény volt. 8)
Azon mosolygok, hogy az újságokban 1 és 10 ezer közötti adatok vannak. ;D
Voltunk egy páran az biztos.
(Jóval többen, mint egy maratonon. :
)
A tegnapi felvonulás hatalmas élmény volt. 8)
Azon mosolygok, hogy az újságokban 1 és 10 ezer közötti adatok vannak. ;D
Voltunk egy páran az biztos.
(Jóval többen, mint egy maratonon. :

Írta 2004. szeptember 23. - 11:30

Írta 2004. szeptember 23. - 11:27

Írta 2004. szeptember 23. - 11:20

Írta 2004. szeptember 23. - 11:18

Meg kell tanulni a lejtõn is a max pulzus 80%-ával menni:)
Komolyra véve a szót az ez évi gyalázatos teljesítményemen változatni kell...
Komolyra véve a szót az ez évi gyalázatos teljesítményemen változatni kell...
Írta 2004. szeptember 23. - 10:42

Írta 2004. szeptember 23. - 10:29

Én meg most olvasom a Lance ezdzéses könyvét:)
Úgyhogy jövõre rettegjetek:)
Nati! Jobbulást!
Úgyhogy jövõre rettegjetek:)
Nati! Jobbulást!
Írta 2004. szeptember 23. - 10:12

Akkor ne ilyenekre gondollj, hanem azokra az kellemes élményekre amiket begyûjtöttél az SSS-ek alatt. Nézd végig a fotókat és mindjárt jobban leszel 
Az õsz már csak ilyen. De hát a tûz körül meleg van nem????

Az õsz már csak ilyen. De hát a tûz körül meleg van nem????
Írta 2004. szeptember 23. - 09:45

Robi, köszi, remélem ettõl gyorsabban gyógyulok. 
Szomorú leszek, ha arra gondolok, hogy idén már nem csinálunk SSS-t, pedig de jó is lenne még egyszer kint aludni a csillagos réten. Persze lehet, hogy immár harmat helyett fagyott kristályok tapadnának ébredéskor orrunkra és homlokunkra.

Szomorú leszek, ha arra gondolok, hogy idén már nem csinálunk SSS-t, pedig de jó is lenne még egyszer kint aludni a csillagos réten. Persze lehet, hogy immár harmat helyett fagyott kristályok tapadnának ébredéskor orrunkra és homlokunkra.
Írta 2004. szeptember 23. - 08:29

Jobbulást Lensver!!!!! Akkor kimarad a gyõri maraton 
Tegnap estére tényleg hideg lett. Volt egy két srác a csapatban aki hozott jó meleg thermo cuccot. Elõször jól megmosolyogtuk, hogy minek az, aztán igencsak megváltozott a véleményünk mikor megjöttek a felhõk és besötétedett. Én is rövidgatyóban mentem és nem volt melegem

Tegnap estére tényleg hideg lett. Volt egy két srác a csapatban aki hozott jó meleg thermo cuccot. Elõször jól megmosolyogtuk, hogy minek az, aztán igencsak megváltozott a véleményünk mikor megjöttek a felhõk és besötétedett. Én is rövidgatyóban mentem és nem volt melegem

Írta 2004. szeptember 23. - 08:05

Hú gyerekek, de randa idõ lett! Tegnap jó nagy szerencséje volt a társaságnak, hogy szép volt az idõ. Én sajna belázasodtam, pedig semmi komoly bajom nincs, csak az orrom folyik. A szervezetem már nem a régi. :-\ Minimum erre a hétre ugrott a cangázás.
Írta 2004. szeptember 22. - 12:52

Írta 2004. szeptember 22. - 12:29