Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Bikkmakk galeri?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A Webshots-ot ti nem tudjátok megnézni, a tar-ra meg képtelen vagyok föltölteni, most akkor mitévõ legyek?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Era és Te hol dolgozol? És mi a hibaüzenet? Nálatok nem tudod, hogy mivel tiltják? (jöhet priviben is....) Köfi!

[me=obsidian]közvéleménykutat ::)[/me]

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nállunk sem engedélyezett a webshot :(
Még munkaidõ után sem tudtam megnézni.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Csak suttogni szabad: HVB Bank 8)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Kisfish megkérdezhetem, hogy merrefelé dolgozol? (surfcontrol miatt...) :o

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
KGAdam, egyik éjjel én benne lennék egy éjjeli túrában!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
tátry beszámolovics a szikla mászóban ::)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Húú! Itt aztán zajlanak a túrák. Csak kapkodok a billentyûm/egerem!
Mennék én is vasárnap, de csak akkor, ha a Balaton felé lesz a túra, ugyanis családilag ott mulatunk, és valószínûleg gyalogosan túrázunk csak!
A jövõ 7végén én Szekszárdod dhzok, tehát tuti, hogy csak a Függõhídtúra marad, hacsak nincs kedve vkinek egy éjjeli/sötét túrához!

Kahlesz: ha még mindig érdekel a táncház, akkor ma gyere! 8kor a Mamut 1 lépcsõjénél van tali! Persze a buli nyílt, tehát bárki jöhet. A vádlinak nagyon jót tesz... :)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Kahlesz: bocsánat, de nekem csak elég rövid életû volt az a gondolatom, hogy veletek tekerhetek vasárnap. A hungaroringen lesz családi 7vége és a gyerekeknek megigértem, hogy kimegyünk, de nagyon úgy néz ki, hogy az is vasárnapra fog esni :-[

Lens: nekem sajnos a tar helybõl tiltva van ... surfcontroll >:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Most látom csak, a Webshots-nak meg olyan furcsasága van, hogy pl. az elsõ albumnál: csak 15 képet, azaz az elsõ oldalt jeleniti meg, pedig van ott több fotó is. Azok úgy érhetõk el, hogy az utolsó képhez érve a kép tetején található nyilakat továbbnyomod, akkor átmegy a 2.oldalra az egész. :-\

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok!

Közületek volt mostanság valakinek problémája a tar-ral? Egyszerûen nem tudok rá képeket feltölteni. Szerintetek ez hogyan lehetséges, mikor pl. Ano simán tud tölteni, meg úgy veszem észre, mások is. Pedig a képeket immár 100-400kb -nyira zsugoritom, és csak 3 folder van a tárhelyen. Ám ftp-n nem enged tölteni, és ha simán az oldalon próbálkozom, akkor azt irja ki, hogy "belsõ hiba". Szerintetek miért van ez, ill. mi a megoldás?

Áthidaló megoldásként felpakoltam az összes túrázós képet (a Fotós Túrásat) a webshot-os tárhelyemre, az legalább nem szaraxik.
Tehát AZ ELSÕ ALBUM és A MÁSODIK ALBUM.

Sajna a Webshots-cal megjelenitési gondok vannak idõnként, de remélem mind meg tudjátok nézni!

Szerintem marha klasszak lettek a fotók, a mozgó képeket leszámitva, mert abban, valljuk be, a srácnak még van mit fejlõdnie. A 2 millás géppel durván elmosódott fotókat fotózott rólunk, pedig nem is száguldoztunk.(azokat mind le is töröltem) Viszont csodás a szin, a minõség. A P-vel kezdõdõ képeket már Zed produkálta.

Légyszi jelezzetek vissza, hogy meg tudjátok-e nézni õket!

Ja, Era: ezúttal sem sikerült megmászni a Pilist :( (szegény Mellon), ugyanis du.4 körül még csak a szentkereszti cukinál voltunk. (nehéz úgy haladni, hogy lépten nyomon fotózkodunk)
De ha van valakinek kedve egy jót tekerni, holnap reggel indulok a Pilisbe, és akkor biztosan meg lesz mászva a Pilis szerpentin.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szépen gyûlik a csapat vasárnapra.
Várom az útvonalajánlatokat.
Sarat hagyjuk ki, mászás, lefelé zúzás lehet.
Költözködök, így csak csütörtökön tudok netközelbe lenni. Tehát 9-kor a Margit hidnál leszek.

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Pilis nekem is jó lenne, de sááár ne legyen mer abból kaptam már eleget!

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Merre mentek? Pilis? Mert ha igen és csatlakozhatnék, akkor Szentendrén felkéreckednék a csoporba, és akkor tekernénk egyet veletek ha lehetséges.! Én spec tudok egy jó kis utat. Kb olyan 3 óra, van benne sár, mászás szerpentinbetonguruló, százzal erdõbentépõs csodaszéplátványosbámulós! SZERINTEM! "RTL klub, csirkéscsávó után szabadon" ;)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Kissfish:
a szokott hely a Margit-hídnál a budai hídfõ déli oldalán a hév kijáratánál, de úgyis oda találsz.

Ha nem lesz esõ és 0 fok akkor megyek én is,
egy jó útvonalat találjunk ki és usgyi ;)

Üdv:szammer

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jónapot!

Még akár úgy is alakulhat, hogy én is jelentkezem a vasárnapi túrára. És ezt fenyegetésnek is vehetitek :)

Tegnap végre ismét került nyereg a montimra - több, mint két hónapja nyereg nélkül lóg a falon szegénykém. Már egy jó ideje jószerivel csak a melóba járok bringával.

Sezlony: nem búvó-, hanem bubópestis. Tudod, mint Dr. Bubó. :)

--Trifo

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Kahlesz: a Margit-Hídnál hol is van a szokott hely ? ??? 8)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Skiri:olvass privit!

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

A táv, tempó nekem is mindegy. Úgyis lemaradok :)
Csak hegyek legyenek, jó társaság és SÁR!
Na jó. A hegyektõl eltekinthetünk. Vagy mi?!?!?