Para:jó a borító, de adtunk volna kölcsön egy RENDES MONTIT a fõképhez ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. October 04. - 12:39

vendég_Charon_*
Posted 2004. October 04. - 12:11

Sajna a kutya tényleg belenyalt a kamerába és ez látszik sok fotón.
Ilyen NYÁLAS képeket már Lensver!

Posted 2004. October 04. - 11:25

Mennyi Skiri! 8) Fele is sok lett volna.
Én kérek elnézést ;D
Nekem a szombati túrán valami elmászott a térdemben és vasárnap reggelre már gond volt a kinyújtással.
Ezen sajna a vasárnapi túra sem javított, úgyhogy most sántikálok. És már megint feladtam a topictúrát.
Szégyeljem magam!
Panaszkodás vége.
Posted 2004. October 04. - 11:10

Era, úgy látom, ez egy Skiri-portfolió! ;D
A Kozma60 irtó klassz volt. Idén volt a 10.Kozma! Ezen alkalomból csodás túristatérképet osztogattak a résztvevõknek.
A szervezõ azt mondta, hogy jövõre már más útvonalon akarják vinni a 60-as távot.
A Kozma60 irtó klassz volt. Idén volt a 10.Kozma! Ezen alkalomból csodás túristatérképet osztogattak a résztvevõknek.
A szervezõ azt mondta, hogy jövõre már más útvonalon akarják vinni a 60-as távot.
Posted 2004. October 04. - 11:02

Csodálatos idõ volt a hétvégén. 
Skiri: Nem volt nehéz rábeszélni a túrára, és már jobban is vagyok. Az egész túra alatt újjongtam, hogy jajj, de szép idõ van, jajj de jó biciklizni, jajj de jó, hogy eljöttünk... ;D Szegény Skiri, köszi a türelmedet.
A Vikidál koncert tényleg meglepetés volt. Az esõ azért már idõben zavart haza, majdnem megfagytam. :
;D
Képek
De úgy látom mindenki élvezte a hétvégét.
Bors: Lefutottad.
Gratulálok, nagyon ügyes vagy. 8) És a srácoknak is. Váltóban futottak?
Kozmásoknak tetszett a túra?
Sajnálom, hogy nem mehettem veletek vasárnap, de délelõtt, délben elvitt egy barátom motorozni és az is nagyon nagy élmény volt, aztán délután a családdal kerti partyn élveztük a meleget.

Skiri: Nem volt nehéz rábeszélni a túrára, és már jobban is vagyok. Az egész túra alatt újjongtam, hogy jajj, de szép idõ van, jajj de jó biciklizni, jajj de jó, hogy eljöttünk... ;D Szegény Skiri, köszi a türelmedet.

A Vikidál koncert tényleg meglepetés volt. Az esõ azért már idõben zavart haza, majdnem megfagytam. :

Képek
De úgy látom mindenki élvezte a hétvégét.
Bors: Lefutottad.

Kozmásoknak tetszett a túra?
Sajnálom, hogy nem mehettem veletek vasárnap, de délelõtt, délben elvitt egy barátom motorozni és az is nagyon nagy élmény volt, aztán délután a családdal kerti partyn élveztük a meleget.
Posted 2004. October 04. - 10:50

Posted 2004. October 04. - 10:03

Para: klassz a fedõlap! :-*
Fönt vannak a Kahlesz túra fotói.Sajna a kutya tényleg belenyalt a kamerába és ez látszik sok fotón. :-\ Azért talán némelyik még élvezhetõ lesz.
Fönt vannak a Kahlesz túra fotói.Sajna a kutya tényleg belenyalt a kamerába és ez látszik sok fotón. :-\ Azért talán némelyik még élvezhetõ lesz.
vendég_Charon_*
Posted 2004. October 04. - 08:58

Volt egy édes kutya aki több km-en keresztül kitartóan futott utánunk,
ÚÚ, a Mátrán is volt egy kutya, aki feltartott egy csomó embert a Görgõbikki pihenõtõl egészen a Görgõbikki útra való visszatérésig.
Nem lehetett megelõzni, mert ott rohangált.

Posted 2004. October 04. - 08:40

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Elkészült a 2005-ös naptár borítója...
kukk: http://kep.tar.hu/pa.../pic6251362.jpg
8)
Ahoy...
Elkészült a 2005-ös naptár borítója...
kukk: http://kep.tar.hu/pa.../pic6251362.jpg
8)
Ahoy...
Posted 2004. October 04. - 08:21

Szerintem is nagyon zsír volt a pilis túra Hori idegenvezetésével és Káhlesz ötletével egyetemben.
11 emberke volt, igaz a végén egy páran lemorzsolódtak,
Jó volt új arcokat megismerni, remélem a közeljövõben is megejtünk ijesmit.
szammer
11 emberke volt, igaz a végén egy páran lemorzsolódtak,

Jó volt új arcokat megismerni, remélem a közeljövõben is megejtünk ijesmit.
szammer
Posted 2004. October 03. - 23:17

Posted 2004. October 03. - 21:08

Hát igen, a mai egy igazi epic ride volt! Fenemód élveztem végig, az idõjárás is tökéletes volt. Az ilyen túrákon mindig újra beleszeretek a bringámba, hiszen gumiszõnyeggé varázsolja a legdurvább terepet is ? hogy aztán a következõ maratonon kiszeressek belõle. Igaziból az a helyzet, hogy nem helyette, hanem mellé kellene még egy Epic (tudom, akasszam fel magam
)

Posted 2004. October 03. - 19:58

Orsi, gratulálok a nagyszerû teljesítményhez! Én még 5 km-t se tudnék lefutni. Ügyesek voltatok.
Mi meg ma egy olyan istenit túráztunk, hogy nem mindennapos! Marha jól éreztem magamat veletek, és köszi Kahlesz, hogy eszedbe jutott, hogy ma is el kell menni tekerni.
A dh-k csodásak voltak. Azt hiszem soha semmi más narkó nem kell már nekem, csak a montizás, mert ez túltesz mindenen.
A képeket majd fölrakom, csak sajna egy csomó rossz kép született, és miután a kutya belenyalt a lencsébe, még egy folt is szerepel mindenhol. Igy válogatnom kell, és csak azután mennek föl a netre. A várható idõpont: Holnap délelõtt
Addig is mindenkit puszilok.
Mi meg ma egy olyan istenit túráztunk, hogy nem mindennapos! Marha jól éreztem magamat veletek, és köszi Kahlesz, hogy eszedbe jutott, hogy ma is el kell menni tekerni.
A dh-k csodásak voltak. Azt hiszem soha semmi más narkó nem kell már nekem, csak a montizás, mert ez túltesz mindenen.
A képeket majd fölrakom, csak sajna egy csomó rossz kép született, és miután a kutya belenyalt a lencsébe, még egy folt is szerepel mindenhol. Igy válogatnom kell, és csak azután mennek föl a netre. A várható idõpont: Holnap délelõtt
Addig is mindenkit puszilok.
Posted 2004. October 03. - 18:32

Hmm ez nem itten az ujpesti rakpartnal volt?
Csak azert kerdem, mert bringaztam ma arra, aztan lattam sok sok futot. Meg par bringast is.
Epp a Margit szigetre tartottam.

Posted 2004. October 03. - 18:24

Sziasztok! Pterrel, Mucival és HKT-val 4 óra alatt futottuk le a maratont. Tavalyhoz képest ez 35 perces javítást jelentett nekem. A fiúknak jobban is ment volna, de én visszatartottam õket.
Az elsõ 12 km-t Pterrel futottam, kellemes 5perc/km-es tempóban. Ez szerencsére a végén sem ment 6 perc/km fölé. Az utolsó 8 km-en többször is bele kellett sétálnom, de szerencsére Tamás bíztatott így mindig el tudtam újra indulni. Jó, de nagyon kemény volt.

Posted 2004. October 02. - 23:06

Ma elcsábítottam Erát, a titkárnõk gyöngyét!
Egész héten otthon lábadozott, tekerhetnékje volt. Én meg vettem egy új bicót, nekem is tekerhetnékem volt. így hát elindultunk kettecskén. Nem akartunk sokat menni, mert új bicó, betegség...
HHH - Virágos-nyereg - Köves-bérc - Egri vár - Csobánka - Pilisszentkereszt - erdészeti aszfalton Sikáros - Szentendre - Hévvel Békásmegyer(csak eddig járt) - bp
Petõfi hídnál belefutottunk egy Vikidál koncertbe, megnéztük jól. Nosztalgiáztunk kicsit. ;D
Jól feltörte a hátsóm a nyereg. Nemtom mi lesz holnap... :-\
Még szerencse, hogy nem mentünk sokat.
Hihetetlen szép idõ volt! De errõl majd ír Era.
Remélem nem lett betegebb. :-[
Egész héten otthon lábadozott, tekerhetnékje volt. Én meg vettem egy új bicót, nekem is tekerhetnékem volt. így hát elindultunk kettecskén. Nem akartunk sokat menni, mert új bicó, betegség...
HHH - Virágos-nyereg - Köves-bérc - Egri vár - Csobánka - Pilisszentkereszt - erdészeti aszfalton Sikáros - Szentendre - Hévvel Békásmegyer(csak eddig járt) - bp
Petõfi hídnál belefutottunk egy Vikidál koncertbe, megnéztük jól. Nosztalgiáztunk kicsit. ;D
Jól feltörte a hátsóm a nyereg. Nemtom mi lesz holnap... :-\
Még szerencse, hogy nem mentünk sokat.

Hihetetlen szép idõ volt! De errõl majd ír Era.
Remélem nem lett betegebb. :-[
Posted 2004. October 01. - 18:55

Posted 2004. October 01. - 18:31

Bringás Lányok! Szurkoljatok nekem és csapatomnak vasárnap a Plus Maratonon!
Vasárnap újra veszem a bátorságot és nekivágok a nagy távnak. Ha tudtok gyertek ki, mert nagyon jó szokott lenni a hangulat. És hátha ti is kedvet kaptok a futáshoz...
Vasárnap újra veszem a bátorságot és nekivágok a nagy távnak. Ha tudtok gyertek ki, mert nagyon jó szokott lenni a hangulat. És hátha ti is kedvet kaptok a futáshoz...

vendég_Charon_*
Posted 2004. October 01. - 16:06

skiri:
Készülj arra, hogy a festék nagyon gyorsan elkezd majd lekopni róla -> irány a ragasztgatás mindenhova ahol bowden van...
Nekem egy testride után olyan volt, mintha évek óta használnám. 8)
Készülj arra, hogy a festék nagyon gyorsan elkezd majd lekopni róla -> irány a ragasztgatás mindenhova ahol bowden van...
Nekem egy testride után olyan volt, mintha évek óta használnám. 8)
Posted 2004. October 01. - 14:56

skiri: klassz a canga ;D
Többieknek: Szerintem a függõhidas túrát simán átminõsíthetjük bringáslányok túrává ... a jelentkezõk alapján mindenképpen 8) ;D ;D
Többieknek: Szerintem a függõhidas túrát simán átminõsíthetjük bringáslányok túrává ... a jelentkezõk alapján mindenképpen 8) ;D ;D