Parabá' is öregszik ;D ;D és kényelmesedik ...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. október 05. - 15:02

Írta 2004. október 05. - 13:53

én kérek elnézést...
de... izé... szóval szabit nem nagyon akaródzik kivenni már idén, d.u. meg indulni vonattal... pffh...
:-\
de... izé... szóval szabit nem nagyon akaródzik kivenni már idén, d.u. meg indulni vonattal... pffh...
:-\
Írta 2004. október 05. - 13:47

Írta 2004. október 05. - 13:14

ha lesz busz, és ha pixel nem költözik, na persze ha péntek lesz végre, akkor megtelt táblát most raktam ki...
:
:

Írta 2004. október 05. - 13:00

Ha nem kell költöznöm, mennék én is a kisbusszal.
Ha már nincs hely, akkor viszont nálam lesz hely 2 embernek. Ha nem kell költöznöm
Ha már nincs hely, akkor viszont nálam lesz hely 2 embernek. Ha nem kell költöznöm

Írta 2004. október 05. - 12:39

Írta 2004. október 05. - 12:10

Kedves Birngás Lányok és Fiúk!
Jövõ kedden (12-én) tartunk fényképfitogtató partit a kanadai nyaralásunkról.
Lehet jelentkezni!

--Trifo
Írta 2004. október 05. - 09:42

Para: ha nem szerzel buszt kinyírunk (remélem a többiek nevében is fenyegetõzhetek
)

Írta 2004. október 05. - 09:14

Írta 2004. október 05. - 09:08

Nati, szammer: igen... ma derül ki, hogy szabad-e hétvégére a busz, vagy már vki viszi :-\
(egyébként ettõl függ a résztvételem is... vonatozni nem akaródzik annyit)
(egyébként ettõl függ a résztvételem is... vonatozni nem akaródzik annyit)
Írta 2004. október 05. - 08:58

Para: az idõpont perfekt, majd hívlak ha valami van!
Susnyás Ted: Gyere Sikondára a hétvégén ott is lesz túra, meg miegymás. Szerintem még Te is beférsz a kisbuszba, szóval?
szammer
Susnyás Ted: Gyere Sikondára a hétvégén ott is lesz túra, meg miegymás. Szerintem még Te is beférsz a kisbuszba, szóval?
szammer
Írta 2004. október 05. - 08:47

Írta 2004. október 05. - 08:40

ó-kééé...

úgy terveztem, hogy 4kor a lágymányosi budai hídfõje alatt találkoznánk, és indulnánk...
DE MÉG BIZONYTALAN! ma megpróbálom lefixálni a buszt...
péef

úgy terveztem, hogy 4kor a lágymányosi budai hídfõje alatt találkoznánk, és indulnánk...
DE MÉG BIZONYTALAN! ma megpróbálom lefixálni a buszt...
péef
Írta 2004. október 05. - 08:18

Para: én és Zoli is jelentkezünk. Stipi-stopi
Zoli szabadságot vesz ki pénteken, úgyhogy teljesen jól tudunk hozzád igazodni!
Zoli szabadságot vesz ki pénteken, úgyhogy teljesen jól tudunk hozzád igazodni!
Írta 2004. október 05. - 08:02

;D nem baj... a sört megígértem, megkapod...
egyébként van vki mélg, aki vonatozna pesttõl sikondának?
csak mert 80% és egyre nõ, hogy a 8fõs kisbusszal megyek le...
idáig Piginé, Szammer, és szekszárdtól Gorgo jelentkezett be...
péef
egyébként van vki mélg, aki vonatozna pesttõl sikondának?
csak mert 80% és egyre nõ, hogy a 8fõs kisbusszal megyek le...
idáig Piginé, Szammer, és szekszárdtól Gorgo jelentkezett be...
péef
Írta 2004. október 04. - 20:16

Írta 2004. október 04. - 20:05

Általában van rakéta, túrázó és tolókocsis szekció.
Többnyire én is az utóbbiba tartozok, de még soha nem felejtettek kint. Elágazásoknál (meg úgy általában) bevárjuk egymást.
Köztünk szerencsére nincs olyan, aki lenézné azt, akinek kevesebb az állóképessége, vagy a tüdõkapacitása.
Ahogy a közhely mondja, a részvétel a fontos.
Írta 2004. október 04. - 19:43

Hmm nemtom, sztem birni fogom (remelem :
) majd edzek addig, csak mondj 1 atlagsebesseget. Amugy nem a nikotinnal van problema, hanem a katrannyal.
Nya mind1, csak kibirom a dolgot.

Írta 2004. október 04. - 19:33

Skiri: hát szétszórt :
Rotten, túráinkban az a jó, hogy a gyengébbek, kevésbé gyakorlottak is részt tudnak (általában) venni, mert mindig van kiszállási lehetõség. Gyakran Pilisszentkeresztnél lehet búcsút mondani nekünk (addig kb.20kilcsi az út, és nem túl nehéz terepen). Igaz, nikotintól beszûkült tüdõvel lehet, hogy már az is megerõltetõ lesz, de szerintem adj neki egy esélyt.
Szóval, ha Keresztnél kiszállsz és ott visszafordulsz betonon, számithatsz egy 40-50-es túrára.

Rotten, túráinkban az a jó, hogy a gyengébbek, kevésbé gyakorlottak is részt tudnak (általában) venni, mert mindig van kiszállási lehetõség. Gyakran Pilisszentkeresztnél lehet búcsút mondani nekünk (addig kb.20kilcsi az út, és nem túl nehéz terepen). Igaz, nikotintól beszûkült tüdõvel lehet, hogy már az is megerõltetõ lesz, de szerintem adj neki egy esélyt.
Szóval, ha Keresztnél kiszállsz és ott visszafordulsz betonon, számithatsz egy 40-50-es túrára.
Írta 2004. október 04. - 19:19

Lens: Kircsi, azt meg tom is, hogy hol van. Milyen hosszuak szoktak lenni a turak kb? Mivel ezer eve nem turaztam nemtom, hogy birom, foleg, hogy gothos dohanyos diszno vagyok. :-\