Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ha NEM esik, ott leszek... 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Vasárnap Függõhíd túra? !

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Nekem most nem, mert kötelezõ orvosi vizsgálatra kell mennem, és csak akkor érek rá! És jövõ héttõl meg változik az órarendem - kaptam egy plusz osztályt - és pont csüt reggelre lesznek betéve! Szóval úgy fest, hogy a hétfõ hajnal, meg a hétvégék maradnak!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor csütörtökön lesz bókay?
Sikondai élménybeszámoló a topikjában:)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Ezek szerint nem csak mi áztunk rongyossá Szekszárdon. Mi sajnos nem halaszthattuk el a vasárnapi megmozdulást, bár a körülmények miatt nem volt idõmérõ, így egy bõ órás ázás után egy futammal megúsztuk.

Bár ezelatt az egy futam alatt többet estem, mint az egész szezonban /kétszer csúsztam a hátamon, egyszer meg a hasamon, de úgy, hogy még az alsógatyám is tele ment sárral/.

Kb. 8 ugrató volt a pályán, de a sár miatt annyira no kontroll volt, hogy egyikre se bírtam rámenni, pedig mindig célra tartottam, csak a gép meggondolta magát és mondjuk beugrott a fák közé, én meg lobogtam a kormány után. Ennyit rég röhögtam magamon. Olyan lehettem mint aki életében elõször ül bicajon. :)

Kár, mert szárazon nagyon feküdt a pálya!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Írtam a síelés topicba, akit érint nézzen be oda mihamarabb!
Akit nem érint annak csak egy fotó-t ajánlok, egy kissé extrém fekete pályáról
8)

Sikonda jó volt, kár, hogy a vasárnapi megmozdulást elmosta az esõ :-\
Közben idahaza kihalt a topic :o

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát, Sikonda jó buli volt.

Mi a helyzet az itthonmaradottakkal? Kahlesz, megvolt a vasárnapi túra, vagy Bp-n is szakadt az esõ?

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
szeva gyerekek!
Sajna nem vagyok gépközelben mostanság, így nem is nagyon értesültem a sikondai expedícióról. Sajna amúgy is dolgoznom kell, így csak vasárnap lesz idõm tekerni egyet. Ha valakinek lesz kedve, és vasárnap nem lesz rossz az idõ, akkor egy Káhlesz túrát indítok a multkorihoz hasonlóan. 9-kor a Margitnál leszek várok egy cseppet, aztán uzsgyi.
A sikondai csapatnak kellemes idõtöltést kívánok.

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Kex: jelentem megvan a 2. 6méteres is. A psylo meg állat! ;D Eddig nem tudtam mennyire zavaró egy teló rugalmassága. Hát baromira! Ezzel sokkal könnyebb gyorsulni, meg kanyarodni, ja és a manuál is.

A fék egyenlõre elég gyík, de azért fejlõdik. Majd veszek bele izmos pofát.

Táncház nagyon jó volt!

Ha valakinek kedve és ideje van egy kis technikai edzésre, az csatlakozhat hozzánk hétfõ és csüt. hajnalonként, mert úgy fest, hogy így fogjuk a korai sötétedést kicselezni. /Bár ma reggel még sötétben indultam el... :-\ :)/

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nem megyek szexárdra, de jövõben mindenképpen részt akarok venni dh versenyeken:)
Csak mindig egybe esnek valamivel:(
Kex: gyere a péntek reggeli vonattal.Mi is azzal megyünk.A szállást nem kell elõre foglalni.
Ted: az egy BMX pálya laza 6m-es asztalos duplákkal, meg technikás kis ugratókkal:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Ted, egy jó kis cc pálya ;)

Thy, aztán lezúzni a sok lúzert sexárdon! Ádámtól elvárom az elsõ helyet az új psyloval, tõled meg akkor a másodikat ;)
Sikonda is lehet lesz részemrõl, aztán vasárnap meg maybe kinézek a dhra, hátha valaki velemi is tart...

izé, a kocsikérdés hogy áll sikondára, mert úgylátom elég nagy a káosz. bár ahogy magamat ismerem álmodik a nyomor ;D szállást le kellett volna fixálni, vagy majd ott spontán lehet dílezni?

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Miaza bókay? (ez biztos hülye kérdés...)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nem akar valaki jönni velünk a bókay-ba reggel?:)
Tali:1/4 7 kor nálam
Üdv:Thy, aki AC-t tisztogat a 7vg-re

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mellon, gratula a sikeres installáláshoz! :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ó...

hálásan köszönöm... majd hívlak...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

Nyugodj Békében Para testvér! ;D Szammer kolégát azért megkérjük, hogy a kinyírást a naptár elkészülte utánra halassza ::), mert elég ígéretesek az elõzetes minták :D
Mivel ilyen kevés van hátra az életedbõl, szerintem nem szabad kihagynod a hétvégi bulit!!!
péntek este 5óráig teljes menetfelszerelésben, 3 napi hideg-meleg élelemmel jelenj meg Eránál! 8)

Én viszont örömmel tájékoztatom a kedves utazóközönséget, hogy tegnap este 10 órakor végre sikeresen felvándorolt a thule tetõtartó az autómra (fanfárok 8)). Nem egészen úgy fekszik ahogy én gondoltam eredetileg (az egyik gumiréteget a fém fül alál kellett rakni), de állítólag így kell neki. Másképpen minden esetre nem sikerült. Ha csütörtökön is szilárdan fekszik az autón akkor jónak nyilvánítom. Elvileg megvan a 4. thule biciklitartó konzolja is, így csütörtök esti szerelések függvényében 3-4 bicaj kénylmes szállítása megoldott.
Era! akkor 99%, hogy csüt este megyek hozzád.

Csütörtöki események függvényében majd még egy biciklis, vagy bicikli nélküli hely lesz az autoban.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:'( :'( :'(
nagyon restellem, de ma reggel az a hír várt, hogy nincs a buszra mód hétvégén :(

igazán nagyon sajnálom... :'( :'( :'(

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
ööö Sikonda? Mecsek? ööö...huhh...nem nagyon követtem ezt a topicot...
Ezt most sztem kihagyom, nincs ennyi szabadidõm...(na meg della se...kell a dobszerkóra)majd legközelebb, vagy vmikor, vagy nemtom. :)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
1/4 7 kor ?? :o merész ... ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Bezzeg mi a Thommeyval! Csütörtök reggel 1/4 7-kor indulunk a Bókay kertbe edzeni. 8) Ma reggel láttam, hogy akkor még sötét van! Brrrrr....
Mindegy tökös gyerekek vagyunk.

Ha esetleg nagyon rossz ;)a hangulat Sikondán, akkor nyugodtan át lehet jönni Szekszárdra szurkolni nékünk a dh-n! :)