Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Skiri a pszichológus, avagy a szmájlik lelki élete címû tanulmány. ;D

Lens ezért jó ha 15 villáskulcsal is megfogható a pedál. Nálam is ez volt a szitu, úgy értem el sikert, hogy a hajtókart leszedtem, a pedáltengelyrõl szintén leszedtem a pedált. Végül befogtuk haverommal a satuba a 15 kulcsnak kiképzett helyet a pedáltengelyen, én fogtam a satut, haverom meg egy méretes csõ segedelmével tekerte a hajtókart.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

Ezek nem gömböcskék, hanem szmájlik. Ezt õk a lelkük mélyén tudják is, de mivel te eddig gömböcskéknek hívtad õket, identitászavaruk lett és ezért nem tudták mi a dolguk.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A gömböcskéid? ::) Azok mik? ;D

A dagonyáról jut eszembe: úgy néz ki, hogy a sorozatos dagonyázás összerohasztotta a pedált. A Pedalománban 45percen át próbálták a fiúk valahogy kikalapálni a hajtókarból az eggbeater-t, nulla sikerrel. Pedig már mindenféle erõkarokat raktak az imbuszra, fujkálták TF2-vel, csavarlazitóval, és már 4-en dolgoztak a projekten, de semmi. :( Azt mondták, hogy vagy a hajtókartól kell megválnom, vagy a pedált tönkretéve lehet kiszedni a cuccot. >:( Vagy hagyjam benne, és próbálgassam, hátha a csavarlazitó hat rá. Hát ennyi.

Hinnem kell nekik, hiszen majd egy órán át püfölték, és látszott rajtuk, hogy mindent megpróbálnak megtenni.

Tanúlság: sarazás után egybõl kiszedni és a menetet bezsirozni.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
mert kipipáltad véletlen a nószmájlit ;o)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Miért nem jelennek meg a gömböcskéim?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver :'( :'(:'( Pedig már azt hittem remélhetek. :-[
Ezt a VeloCicás dolgot már egyszer megbeszéltük: annyi szép lány van... Majd jelentkezem, ha lesz külön senior kategória. ;)

Mellon: ;) :-*

Skiri: Én is ammondó vagyok. Sikondán kihagytuk a sarat.
Most kezdõdik a dagonya szezon. 8)
Szétázunk a túrákon, megfagyunk, agyagba csomagoljuk magunk és a biciklinket aztán dermedten hazaérve becsúszunk a kád forró vízbe.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

Ha Loréknak ment, nekünk is menni fog! ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Na ezt buktad Era ;) De ne szomorkodj, maradnak Neked még a fiúk ;D

Nem úgy tûnik, mintha kegyes akarna lenni az idõjárás hozzánk... Vasárnap talán nem fog esni, de ha szombaton nagy zuhé lesz, akkor még úgy is elég extrém túra lesz, különösen a szurdokban :-\

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
"Úgy" nem tetszel, de nagyon kedvellek, az tény, na és szerintem te egy tök jó bringás lány vagy, és ebben a versenyben nálad ezerszer rosszabbul tekerõ lányok is benne vannak, akik igazán nem is bringások. Elszomorit, hogy pont te nem kapod meg az esélyt.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Nati! Tetszem neked? Ezt nem is tudtam. :-[
Bevallom én is nagyon szeretlek téged. ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Így van, jelentkezz te is Era! ;)
Ja, ez a Nazirider teljesen gyerek kész, nade nem "sértegetem", mert a végn még átjön ide osztani az észt! :o :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mért, mi nyomja testedet?

Olvastátok a Velocica topik befejezését? Kempelen jól megmondta, és tök igaza van. A topik is baromira elfajult már, meg a szavazás is.
Era, most azonban ismét lehetõséged nyilik a benevezésre! Én rád szavazok!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát sajna hétvégére esõt mond, meg havas esõt végig:(
De azért reménykedünk.....
ó lenne ay új órát még tesztelni.Olyan grafikonokat nyom, mint az állat:)
Üdv:Thy
és remélem addigra jobban éryem magamat:(

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Akit nem érint annak csak egy fotó-t ajánlok, egy kissé extrém fekete pályáról
8)

Ilyen kell a népnek! :D

(legalábbis nekem tuti :-))

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
bizony bizony , és fölöttébb bosszantó, de asszem ezt kitárgyaláták a ...topicjában is

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bocsi, ez én voltam. Csak manapság a fórum nem mutatja meg, mivel vagyok bejelentkezve, ugyanis a Belépés piros téglalapján a "név" is, meg a "jelszó" is tök üresen ásitozik, mintha semmit se irtam volna be, pedig be vagyok jelentkezve. Ezt nektek is csinálja?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Thy, ha most a topiktúráról beszélsz, akkor az opcionális! A kis kör kb.50kilcsi lesz (max), és persze csigatempóban. Elõbb lemegyünk megnézni a katonaságnál levõ hidat, aztán elmegyünk a Szurdokba.
Onnan én fel szeretnék tekerni a szerpentinen, de szerintem a szentkereszti cukiból már sokan hazafelé veszik majd az irányt!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ha NEM esik, ott leszek... 8)

csak ködszita ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sajnos én is megyek vasárnap...mennyit megyünk?mert az ac-vel mennék...
Üdv:thy

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

Én is megyek!