Skiri a pszichológus, avagy a szmájlik lelki élete címû tanulmány. ;D
Lens ezért jó ha 15 villáskulcsal is megfogható a pedál. Nálam is ez volt a szitu, úgy értem el sikert, hogy a hajtókart leszedtem, a pedáltengelyrõl szintén leszedtem a pedált. Végül befogtuk haverommal a satuba a 15 kulcsnak kiképzett helyet a pedáltengelyen, én fogtam a satut, haverom meg egy méretes csõ segedelmével tekerte a hajtókart.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. October 14. - 18:01

Posted 2004. October 14. - 16:59

Ezek nem gömböcskék, hanem szmájlik. Ezt õk a lelkük mélyén tudják is, de mivel te eddig gömböcskéknek hívtad õket, identitászavaruk lett és ezért nem tudták mi a dolguk.
Posted 2004. October 14. - 16:57

A gömböcskéid? :
Azok mik? ;D
A dagonyáról jut eszembe: úgy néz ki, hogy a sorozatos dagonyázás összerohasztotta a pedált. A Pedalománban 45percen át próbálták a fiúk valahogy kikalapálni a hajtókarból az eggbeater-t, nulla sikerrel. Pedig már mindenféle erõkarokat raktak az imbuszra, fujkálták TF2-vel, csavarlazitóval, és már 4-en dolgoztak a projekten, de semmi.
Azt mondták, hogy vagy a hajtókartól kell megválnom, vagy a pedált tönkretéve lehet kiszedni a cuccot. >
Vagy hagyjam benne, és próbálgassam, hátha a csavarlazitó hat rá. Hát ennyi.
Hinnem kell nekik, hiszen majd egy órán át püfölték, és látszott rajtuk, hogy mindent megpróbálnak megtenni.
Tanúlság: sarazás után egybõl kiszedni és a menetet bezsirozni.

A dagonyáról jut eszembe: úgy néz ki, hogy a sorozatos dagonyázás összerohasztotta a pedált. A Pedalománban 45percen át próbálták a fiúk valahogy kikalapálni a hajtókarból az eggbeater-t, nulla sikerrel. Pedig már mindenféle erõkarokat raktak az imbuszra, fujkálták TF2-vel, csavarlazitóval, és már 4-en dolgoztak a projekten, de semmi.

Hinnem kell nekik, hiszen majd egy órán át püfölték, és látszott rajtuk, hogy mindent megpróbálnak megtenni.
Tanúlság: sarazás után egybõl kiszedni és a menetet bezsirozni.
Posted 2004. October 14. - 16:55

Posted 2004. October 14. - 16:34

Posted 2004. October 14. - 16:33

Lensver :'( :'(:'( Pedig már azt hittem remélhetek. :-[
Ezt a VeloCicás dolgot már egyszer megbeszéltük: annyi szép lány van... Majd jelentkezem, ha lesz külön senior kategória. ;)
Mellon: ;) :-*
Skiri: Én is ammondó vagyok. Sikondán kihagytuk a sarat.
Most kezdõdik a dagonya szezon. 8)
Szétázunk a túrákon, megfagyunk, agyagba csomagoljuk magunk és a biciklinket aztán dermedten hazaérve becsúszunk a kád forró vízbe.
Ezt a VeloCicás dolgot már egyszer megbeszéltük: annyi szép lány van... Majd jelentkezem, ha lesz külön senior kategória. ;)
Mellon: ;) :-*
Skiri: Én is ammondó vagyok. Sikondán kihagytuk a sarat.
Most kezdõdik a dagonya szezon. 8)
Szétázunk a túrákon, megfagyunk, agyagba csomagoljuk magunk és a biciklinket aztán dermedten hazaérve becsúszunk a kád forró vízbe.
Posted 2004. October 14. - 16:22

Posted 2004. October 14. - 16:13

Na ezt buktad Era
De ne szomorkodj, maradnak Neked még a fiúk ;D
Nem úgy tûnik, mintha kegyes akarna lenni az idõjárás hozzánk... Vasárnap talán nem fog esni, de ha szombaton nagy zuhé lesz, akkor még úgy is elég extrém túra lesz, különösen a szurdokban :-\

Nem úgy tûnik, mintha kegyes akarna lenni az idõjárás hozzánk... Vasárnap talán nem fog esni, de ha szombaton nagy zuhé lesz, akkor még úgy is elég extrém túra lesz, különösen a szurdokban :-\
Posted 2004. October 14. - 15:56

"Úgy" nem tetszel, de nagyon kedvellek, az tény, na és szerintem te egy tök jó bringás lány vagy, és ebben a versenyben nálad ezerszer rosszabbul tekerõ lányok is benne vannak, akik igazán nem is bringások. Elszomorit, hogy pont te nem kapod meg az esélyt.
Posted 2004. October 14. - 14:46

Posted 2004. October 14. - 03:58

Így van, jelentkezz te is Era! 
Ja, ez a Nazirider teljesen gyerek kész, nade nem "sértegetem", mert a végn még átjön ide osztani az észt!

Ja, ez a Nazirider teljesen gyerek kész, nade nem "sértegetem", mert a végn még átjön ide osztani az észt!

Posted 2004. October 14. - 02:24

Mért, mi nyomja testedet?
Olvastátok a Velocica topik befejezését? Kempelen jól megmondta, és tök igaza van. A topik is baromira elfajult már, meg a szavazás is.
Era, most azonban ismét lehetõséged nyilik a benevezésre! Én rád szavazok!
Olvastátok a Velocica topik befejezését? Kempelen jól megmondta, és tök igaza van. A topik is baromira elfajult már, meg a szavazás is.
Era, most azonban ismét lehetõséged nyilik a benevezésre! Én rád szavazok!
Posted 2004. October 13. - 18:55

Hát sajna hétvégére esõt mond, meg havas esõt végig:(
De azért reménykedünk.....
ó lenne ay új órát még tesztelni.Olyan grafikonokat nyom, mint az állat:)
Üdv:Thy
és remélem addigra jobban éryem magamat:(
De azért reménykedünk.....
ó lenne ay új órát még tesztelni.Olyan grafikonokat nyom, mint az állat:)
Üdv:Thy
és remélem addigra jobban éryem magamat:(
Posted 2004. October 12. - 23:11

Posted 2004. October 12. - 23:05

Bocsi, ez én voltam. Csak manapság a fórum nem mutatja meg, mivel vagyok bejelentkezve, ugyanis a Belépés piros téglalapján a "név" is, meg a "jelszó" is tök üresen ásitozik, mintha semmit se irtam volna be, pedig be vagyok jelentkezve. Ezt nektek is csinálja?
Posted 2004. October 12. - 22:48

Thy, ha most a topiktúráról beszélsz, akkor az opcionális! A kis kör kb.50kilcsi lesz (max), és persze csigatempóban. Elõbb lemegyünk megnézni a katonaságnál levõ hidat, aztán elmegyünk a Szurdokba.
Onnan én fel szeretnék tekerni a szerpentinen, de szerintem a szentkereszti cukiból már sokan hazafelé veszik majd az irányt!
Onnan én fel szeretnék tekerni a szerpentinen, de szerintem a szentkereszti cukiból már sokan hazafelé veszik majd az irányt!
Posted 2004. October 12. - 20:15

Posted 2004. October 12. - 20:05

Posted 2004. October 12. - 14:46