Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

de a túrát csak a BMFT-sek fejezték be. 8)

A többiek még tekernek???????? ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Szép ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És mivel ma rámjött megint az álmatlansági kór, ime néhányképecske
a mai a napfelkeltérõl, amit az erkélyemrõl lehet látni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És itten vannak a hétvégi Bringás Lányok túra képei.

És most végre fotóval is lehet bizonyitani, amit az erdészet olyan nagyon hangoztat, nevezetesen, hogy igenis a Bringások Okozzák a talajeróziót és erõteljesen rombolják az utakat! :-X

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Nekem 98 jött ki (még tekertem 2 kilcsit a lakótelepen ;D)
Jó volt, csak mire hazaértem teljesen kifulladtam (igaz, már Szentkereszten tudtam hogy ez lesz :-\)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver tényleg csodálatos idõnk volt és a táj is szép volt, a társaság meg szokás szerinti szuper, kiegészültünk topikosokkal is, de a túrát csak a BMFT-sek fejezték be. 8)
Nekem, mire hazaértem meglett a 100 km.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! A mai túra igazán klassz "kis" túrának sikeredett! Azok kedvéért, akik P.szkereszttõl másfele mentek: utunkat a Pilis-hegy meghosszabbitása, a Kétágú-hegy felé folytattuk. Onnan leereszkedtünk Szentlélekre, majd fölmásztunk Dobogókõre a Szakó-nyereg felõl.

Az idõ isteni volt, a túra nagyon élvezetes, változatos és izgalmas...és véres (szegény Mellon, már megint).

Azt a pár fotót amit készitettem, majd felrakom a Bikemag galériába.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

A túrák nagyon jók voltak, az idõ is kegyes volt, de miután eljöttünk Rás-sal egybõl rossz idõ lett. (Ezúton is köszi Rás, hogy segítettél idõben odaérni a vonathoz a 40-es országúti tempóddal).

hát az idõjárásról cska annyit hogy ;D ;D ;D
a 40es tempó meg nem volt nehéz mert edzésben voltam vagyok leszek vagymi ??? ;)

a képekre meg én is rászállok csak a héten annyira ne mvolt órám hogy még fúrumozni is ellustultam ;D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Lehet, hogy késõn szólok, de nekem hozhatsz egyet.
Lusta vagyok boltba menni. :)
Dedikálva legyen ám! :)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Lehet, hogy késõn szólok, de a mászósütire tudok kivinni pár könyvet, ha valaki szeretne magának. Vigyek?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Köszi mindenkinek a névnapi jókívánságokat!

Thommey: nehogy már azért nem jössz Tokodra, mert nincs autó? Mi is vonatozni fogunk, és nekem is hamar haza kell érnem délután. Ha az elõzõ versenybõl indulunk ki, akkor 3 és 4 között már lehet visszafelé jönni.

A ma délutáni mászás meg valószínû össze fog jönni nekem is, bár én öt felé lelépek - ha minden igaz Kexxel együtt - és megyek ki Lõrincre edzegetni egy utolsót Tokod elõtt. Természetesen örülök a csatlakozóknak!

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
"Összefutottam fixis ismerõssel, felhívta a figyelmemet, hogy 22-én este 6-ra ne csináljak programot (és ti sem). Mivel szept 22-e autómentes nap lenne az egész világon, kivéve Magyarországon, ahol ezt elõretették az az elõtti vasárnapra, hogy ugyanmár ne zavarja már meg a fõváros közlekedését, tehát szept 22-én 5-vagy 6 órakor közös tekerés a jégpályától. Várható úgy párezer bringás, ha mindenki szól mindenkinek."

Ezt olvastam egy nem éppen bringás fórum bringás topikjában. Tud errõl valaki valamit?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, nagyon elõnyös árakat szerzett nekünk. Seti azt mondja, hogy mióta tavaly ott voltunk talin, azóta megszaporodott ebben a táborban a bringás talik száma, és ezért a szállásadó örül Setikének meg a bmft-nek, és kedvezményt ad nekünk (hisz szerencsét hoztunk rá)

Era: jól mondod: szombaton tali tizkor uvh-nál és megyünk egy jó hosszút - feltéve ha az idõ is úgy akarja!

Mellon, van mûvérem tubusban, ugye azt is szereted?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nézzetek át a BMFT TIZENHARMADIKBA!!!

Most beszéltem Setivel a sikondai talival kapcsolatban és majd elolvadtam, olyanokat mondott! :D

Azt mondta mindjárt beírja az infókat.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
KeX kicsit sok horrorfilmet néztél mostanában szerintenm. Nagyon be vagy kattanva a vérre :o
Hozzál holnap bészínt, az jó véresen ;D Legalább nem kel sokáig sütögetni. 8)

Jövõ hét az jövõ hét. Majd megyünk biztosan ide-oda meg amoda. :P
Jövõ héten már kezdõdik az okítás ugye?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Üdv újra, Pro Szammer! ;D

Szombati tekerés kb. meddig tartana?

Holnap megyek a bicómért szervízbe... Remélem tudnak vmit operálni a fékemmel... :/ Sz'al ezért mondtam, hogy a mászók megsütését nem kellene miattam pakolgatni, mert jelen állás szerint csak 6 után lesz bicóm...

Amúgy Ádám nam officiel nem dec. 24. ? Azért Isten Éltessen Minden Érintettet!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
hónap esése? véér? 8) üdv megin Sztró!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Végre 3 hét után újra itthon vagyok. :D

A Lillafüredi Para camping nagyon zsír volt, sajnos csak 2 napra tudtam lemenni.
A túrák nagyon jók voltak, az idõ is kegyes volt, de miután eljöttünk Rás-sal egybõl rossz idõ lett. (Ezúton is köszi Rás, hogy segítettél idõben odaérni a vonathoz a 40-es országúti tempóddal).
A képeket majd most nézem.
Para remélem az oldalad azóta meggyógyult a hónap esése után!
Era a pénzt mikor rendezzük?
Szammer

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Mellon :-))

Era: egy következõ turnusba majd szeretnék helyet foglalni :P

Ádámoknak meg minden szépet és jót kívánok:-))
(lassan lehetne egy szüli- és névnapos topic is :-))

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Jól mondod Era :-)

Akinek még ez is kevés, vasárnap talán zúzhat Thomeyval és Orssal! 8)

Én vasárnap céges családi sportnapon fogom a hasam tömni, meg egy picit kosarazni is. 11ig adnak reggelit, nem kell sietnem. Délben jön a svédasztalos ebéd, sülthusok, saláták, tészták, ami tetszik. Utána délután deszert, palacsinta, sütik, tavaly volt lángos is. Rendes fagyis is van, sõt olyan rendes, hogy fizetni sem kell :-) (mint a Rejtõ regénybven, "3 testõr Afrikában", ha jól emlékszem)
Ha jó idõ lesz csobbanhatunk a medencében. Megnézzük hogy aerobicoznak a csajok, lesz bábszinház, kvízveseny, meg egy rakat jópofa fajáték, gólyaláb, kézihajtány, célbadobós, meg minden baromság, rengeteg gyerek persze, de mi is elférünk köztük... Nehéz nap lesz ::) ;D