Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
era:
véletlen nem autóval mentek??
véletlen nem aznap??
véletlen nem férne be még egy pinduri emberke az õ pinduri lovával??
véletlen ennyi véletlen??
huhhh... ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kissfish: Nézz át a teljesítménytúrákra: Rákóczi TT 60-120 km a zemplénben. Oda megyünk egy páran és a kõszegi maraton is most van a hétvégén. Amelyik jobban tetszik. ;)
:-* Era

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D jóóól van na... ::) nekem haladósabb lett ::)

amúgy én már kérdeztem, hogy esetleg van-é kedve vkinek tekerni egy 120-140km-t... esetleg... ::) Még Én sem tudom van-e kedvem, csak vágyam van... meg egy õrült ötlet: eltekerek BÜKKSZÉKre, pancsikálok amíg ki nem ázok, majd hazateker... 8)
táv 160km...

pancsi..pancsi.. ::)

PéeF
és innentõl-már-haladós-rész-jön-Joghurt ;D

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Körte: ;D

Egyébként bringás lányok és fiúk ezen a 7végén teker valaki ???

fish

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Esetleg benevezhetnél a "Túrák két kerékre és két lábra - avagy Innen már haladós rész jön" címû pályázatra is... ;) ;D ;D ;D

Körte

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;) egy max30perc hosszú videó pályázatra készülök...
és többek közt az egyik klippben túrák lesznek, és mint olyan, a szombati paratúrha is ott lesz 8)

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Jaja, tényleg... a tívíben is mondták, hogy tûzgyújtási tilalom van... elég ciki volna, ha pont miattunk égne le a Pilis... :o

Körte

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lensver: reggelre még volt parázs? De ugye nem hagytátok ott!!!

--Trifo

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Ohhh. ilyen komoly munkálatok szükségesek ??? Remélem kafa lesz ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
8) a videó anyagát elõre láthatólag egy videó anyagban láthatjátok majd vissaz... várrható érkezése szept1... 8)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
... ja, és a videókon látszik valami, azt azért még megnézném 8)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Sziasztok!

Én is elõkerültem és túléltem a szombati Paraturhát ;D Szerintem jó kis túra volt leszámtva az elején a sok tologatós részt ... remélem mindenki jól van és Mrc sem vérzett el ??? 8)

Azért a Pilist meg a Bükköt jobban szeretem ;D ;D ;D

üdv

fish

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Mi is nagyon jól éreztük magunkat az SSS-en. Némi bonyodalmak után (defektszerelés és gumiragasztás az UVH-nál) mi is felérkeztünk, úgy tizenegy körül. Jól megéheztünk, de már várt minket a parázs, az elõkészített TESCO Gazdaságos nyárs virsli-hagymával tûzdelve és a jó kis Boglári vörösbor. Jó, hogy megint kicsábítottatok a szabadba. A levegõ éjszaka eszméletlenül friss volt, nagyon jót aludtunk, nem úgymint otthon a füllesztõ szobában. Reggel 5.30-kor ébresztett az óránk, ideje indulni. Legközelebb is mindenképp megyünk és hozunk több bort! Bors + Muci

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Hát mit is mondhatnék. Király volt az SSS. 8) 8) 8)
Köszönet trifonak az ötletért és a szervezésért, a többieknek pedig azért ,hogy ott voltak. ;) :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Trifo: köszike.... Én nem vállalnám be nyeregbõl, ahhoz túl para vagyok ;D de már csak a hely miatt is el KELL mennem oda még augusztus elõtt kamerával oda többed magammal ;)

Nati: természetes! már egyébként ma is megfordult a fejembe, hogy szombaton fogom magam, és eltekerek Bükkszékre, pancsizok egy állati nagyot, majd hazatekerek... uszkve 3óra menet idõvel számolok... oda... tehát egy korai(6órai) indulással max10re ott lennék, és 3-4óráig ezáltal maradhatok...
Broncosaurusommal készen állok arra, hogy vissazjövet megdöntsem Tyito 68,8 sbességmaxját 8)

Csõváz és hátszél...
Joghurt Kész van ebben a melegben :(
PéeF

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Hát hazaértem én is, nem sokkal dél után. Király volt a tegnap éjszaka, és valóban, ennyit még sosem ettem éjszaka. S valóban órákon át ettem. Talán a levegõ tette, a társaság, a jó sztorik, no meg a tûz látványa. ;) Igyekeztem mindent elpusztitani, de még igy is maradt másnap reggelire.

Most akkor pontositanék, hogy kik maradtak ott aludni: 'jenõ, Trifó, bors+Muci, Kovács Tamás, Era, Sniper, Roobi, lensver.
Én befészkeltem magam a kis fatákolmányba, mert nagyon szeretem a kicsi, házakra emlékeztetõ épitményeket, amiknek nyitott 1 vagy 2 oldala. Ez is ilyen volt, és igy borzasztóan otthonos.(az oldalamat nyomó fenyõágak már nem annyira, de meg lehetett szokni)
Valamikor hajnalban motozásra és beszédfoszlányokra ébredtem, de hamarosan megint elnyomott az álom. Az utolsó, amire még emléksze, a következõ beszólás: " akkor melyik jelzésen megyünk?" - mintha Kovács Tomi hangja lett volna, de már elvesztettem az itélõképességemet is, ahogy az álmokba zuhantam.
Következõ amit tudatositottam, hogy méhecskék zümmögnek és madarak csicseregnek mindenütt. A nehéz katonai hálózsákban - mely jól visel bármi hideget - kezdett kissé meleg lenni, igy kimásztam. Ekkor láttam, hogy már csak Era és Sniper horkol kitartóan a füvön. Ez volt 7kor. Mikor 8kor még mindig ugyanolyan pózban feküdtek, elkezdtem pakolászni, és erre hamarosan felébredtek.
Megreggeliztünk a fincsi maradékokból, én még sütöttem magamnak egy krumplit a parázsban, és elindultunk lefele. Erával aztán még megálltunk az eperfölden, és úgy teletömtük a hasunkat, hogy alig birtunk visszaülni a nyeregbe.
Az epret hideg itallal öblitettük le a Rómain.

Isteni volt ez az éjjel, és csodás érzés volt arra ébredni, hogy gyönyörû hûvös a levegõ körülöttem! És azok az illatok! Még ilyet, még, még, még!

Para, kérlek csináljuk úgy, hogy ne maradjak le a Vár-túrháról! Tehát NE jövõ hétvégén legyen! Légyszi!!!!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Para: Ha a tanösvényre gondolsz, akkor Vácon van, a komptól Bp felé kb 2 km-re, a Dunaparton. A bicikliút mellett egy tábla jelzi, bár nem túl feltûnõen.

Te megcsinálnád azt a korlátos mókát bringán ülve?

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
huhh... :o NAGGGGYON TECCIK!

kérdés: merre van ez pontosan?
(irány, táv, behaátrolás, helyrajziszám... ;D )

mikor mentek arra legközelebb?

PéeF

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nos, a jelek szerint Trifo még mindig nem tért magához. Na de sebaj, jó volt nekünk ott fenn. És valóban, Zed csak egyszer távozott, éjjel.

Van itt még valami: voltunk Öcsivel ismét Vácon az ártéri tanösvényen. Mellon ismeri már, és azóta se lett jobb :) De nézzétek meg ezen a linken.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D ezek szerint trifót elbódította a friss hegyi levegõ ;D