...
Galyán aztán a csapat megkezdte a büfé kifosztását... ÉLen Thommey-val: végén 3hambi, 6palacsinta, és meghatározhatatlna mennyiésgû folyadékkal, de fish is elég rendesen tartotta magát ;D SZegény büfés néni alig gyõztte a bandát kiszolgálni ;D
Miután kizabáltuk, és kittuk a készletébõl, a csapt két részre oszlott: 5fõ az aszfalton indult neki, míg a többiek a KÉK, egy nyomvonalas ösvényen váégott lefele... AHHHHHH...!!! EZ AZ ÖSVÉNY EGY BRUTÁLISAN ÉLVEZETES ORGAZMUS ELÕIDÉZÕ RÉSZ! ;D csúúúúúúcs... keskeny... bokros... köves... ugratós... kanyargós.... Az aszfaktra kiérve pont a aszfaltosokat is beértük... Menet közben Thommey összetörte a kormnyát és szarvát...
kollektív amortizáció kezdetét vette...

Innen tovább a kopaszhegy fele, ami elõtt benyomtam terepen egy 59 maxot órámba :

majd ausgyi zúzás a kopaszon... Félúton aztán halk szisszenés egy elég hangos koppanás után, majd egy uszkve 100méteres fékezés/lassulás... defekt hátul... jobban szemügyre véve a felniben egy aranyos horpadás befele.. hm...

elkezdtem ragasztani: szumma 11luk!!!, plussz az utolsó pumpálásnál siekrült letörnöm a szelep záróját(olasz szelep), így legközelebb nincs legközelebb... (miuátn felszálltam Vámosgyörkön a vonatra, észre kellett vennem, hogy a hátsóm laposodik... egy qrva tüske állt ki belõle... >

szóval volt értelem rá ragasztani a 11foltot

%!*%!/** )
Ezek után még egyszer pindurit túlszaladtam egy elágazáson, de végülis sikeresen, és eléggé elfáradva értünk ki a mûútra, ahol azért a banda többsége hamar regenerálódott, és õrült lejtmenete kezdett... Sástónál összeszedtük a többieket, elbúcsúztunk Geriéktõl, majd folytattuk a nyálfröcsögést... TYITO 68,8 MAXOT TETT AZ ÓRÁJÁBA... ;D
Azért a végére is maradt vmi jó: kiderült, hogy a vonat gebasz soká jön, de ha 30perc alatt átérünk Vámosgyörkre, akkor van egy vonat hamarabb... ez annyit jelentett, hogy amit a vonat 15perc alatt tesz meg távot, azt nekünk dupla annyi idõ alatt kéne... szal kábé 35km/h átlaggal... :

Nem jött össze 8)
Végülis 10re értem haza, hullafáradtan... De legalább állati jót tekertünk...
A KÉK jelzésre meg hamarosan visszatérek! 8)
Üdv,, PÉeF