Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Trifo élménybeszámol... ;)
Ez kérem biztosan a forrásvíz mûve... vagy lehet, hogy a teszkógazdaságos nyársban volt túl sok antioxidáns? Zed elõavazsált az emberré, aki egyszer ment fel a hegyre, de kétszer jött le... ;) :D
A 11-es elindulás pedig kevéssel éjfél után volt... ;D
De azért tényleg nagyon jó volt! ;D

Körte

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Hát ezt nagyon sajnálom hogy ki kellett hagynom, de azért ugye lesz még? Naaa!
Szívesen megnéztem volna Zed skizofréniáját is - egyik Zed este ment el, másik reggel, biztos érdekes látvány lehetett.
Viszont én bicajoztam Koppenhágában és újfent azt kell mondanom, hogy mindenki monnyon le! Rengeteg bringaút van mindenhol, szélesebb az egyirányú kerékpárút, mint itt a kétirányú+járda együtt. Egy darab repedés sehol az utakon. Szinte mindenhol külön szinten van a bringaút a járdától, az itteni gyalogosgyilkolásos megoldásoknak nyoma sincs. Balkán van itt.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D csúcs lehetett...

KÉSZÜLJETEK!

VÁRTÚRHA hamarosan! 8) az is csak hasonlóképpen, csak lelépés nélkül ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jelentem SSS megvolt. Az általam elkövetett féllábas szervezés ellenére a lelkesedés egész szép kis csapatot vonzott fel a hegyre. A félhetes találkozót úgy terveztem, hogy akkor tán 7-kor el is indulunk. Be is jött.
Egy etapban jutottunk el Szentendréig, ott boltoltunk. Onnan aztán uzsgyi felfele. Ahogy elkezdett emelkedni az út, kicsit szétszóródott a csapat, de egy-két helyen megvártuk egymást. Háromnegyed kilencre meg is érkeztünk.
Tûzrakás, forrásellenõrzés és kihasználás... Elszöszmötöltünk a tûzzel egy jó darabig. És lõn parázs. Akkor aztán hirtelen elõkerültek a TESCO gazdaságos elõre elkészített vákuumfóliázott nyársak :)
Roobi egy akkora darab szalonnával érkezett, hogy az elég lett volna egy hétre egy kisebb falunak.
Kajamennyiségben Lensver se igen múlta ezt alul. A parázs létrejöttétõl kezdve gyakorlatilag folyamatosan evett órákon keresztül. :)
Került még pár krumpli fóliával illetve fólia nélkül, a parázsba elásva. Állítólag az se lett rossz.
Közben befutott a késve érkezõ különítmény, Bors és 'embere' is. Fogadtuk õket illendõen nagy lámpavillogtatással és üvöltözéssel.
Az evés végeztével, úgy 11 tájban aztán a nem maradó csoport nem is maradt már tovább. Körte, Mellon, Aszta és Zed leléptek, mi meg lassan hozzákezdtünk az alvás elõkészítéséhez. Szétszóródtunk a fák alatt. Sajnos most nem volt kaszált fû a réten, mint tavaly.
Jó hûvös lett, jóval hidegebb, mint gondoltam, de azért csak sikerült egy jót aludni így is. Nekem legalábbis :) (bocsi Jenõ)
Reggel több turnusban párolgott szét a csapat fél hattól kezdõdõen. Mi Jenõvel 6 után nem sokkal jöttünk el és még akkor is maradt ott 4 versenyzõ: Era, Sniper, Lensver és Zed.

Szép volt jó volt, még ilyet! :)

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Még két hét.... ;D ;D ;D

... és jönnek az esõk, a Tó de Gyömrõ (06.28.), és a további esõk, mert Charon visszatér a tekerõk világába..... ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

Én anno, pár éve a broncosaurusomnak a nyeregcsõ-felsõcsõ találkozása alatt helyeztem fel egy szivacsokkal kibélelt "táskában" a VHSC kamerát...

sajna az elsõ 1,5km után az autofókusz a rezonanciától bekrepált, és csak homályt vett fel, kicsit engedve a találgatást: az ott egy fa volt?? :P

mindenesetre 3 helyet látok jónak a keróra felrögzítés esetében:
(1)sityak / külsõ felület védelmének megoldása
(2)kormány / rendes méretekben csillapítás megoldása alulról ill. hátra vagy elõre billenés védelme
(3)kulacstartószemekbe / ütés védelme kívülrõl ill. rendes méretekben csillapítás

Ha Tyito mászter befejezi a sityóst, akkor mielõbb teszteljük is remélem, míg a kulcstartóst faterral megbeszélem odahaza majd...

tegnap amúgy a felnimet gyõzködtem, kör alakban jobb az élet ;) végül megegyeztünk egy erõs döntetlenben oly módon, hogy engedett is a csábításnak, és nem is... sajnos radiûális irányban maradt benne egy pici torzulás, de ezt már az anyag zömökülés miatt nem tudom kiszedni... 8)

SSS tagok remélem jelentkeznek vmi kis sztoriborddal :)

CSAK FELVETEM ÖTLETKÉNT: van kedve vkinek csatlakozni esetleg egy szombati 140-160km-es tekerésre? ::)

Üdv, PéeF

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Üdv Kamperkák!

A freNetikus szolgáltató (TvNetwork) ROSSZvoltából mintegy 4 :o napig netnélkül tengõdtem :-\ , de most... talán....

Péef és Mindenki: igen! Az a 68,8 nagyon jó érzés volt. ;D tudom, hogy nem oly szédületes sebesség de én megvagyok vele elégedve.

Baliba: sajjna a teló nem igazán csillapítja a mozgást a kamera vonatkozásában szal, a gyakilag a felvétel élvezhetetlen nem is beszélve a szalagtovábbításról :-\

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Fene egye meg! Nem mehetek veletek eme feledhetetlen eSeSeS estre, mert reggel felkerekedek, eszeveszetten szerkezeteket tervezek, mert feletesem fejet felszegve emlegette: nem emel.
Kell ez nekem??? NEM. :o
Na jóccakát

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Üdv mindenkinek
Bepótolván néhány oldalas lemaradásomat, csak annyit tennék hozzá a múlt heti kalandhoz, hogy én reménykedtem a Vámosgyörki expedició sikerében, lehetséges, hogy össze kellett volna kötni magunkat libasorba, és akkor nem szakadtunk volna szét ;D
No persze miután feladtuk, és egy jópofa kocsmában egy jópofa sört lenyomtam, lelkem mindjárt nyugodalmat talált, tekintetem tompán az égre szegezõdött, s szemem sarkában kusza villámok cikáztak. Vihar közeledett. Így csapot papot, vagyis sört otthagyva, kereket oldottunk, és megtettük a maradék 4 km-t a pályaudvarig.
Külön elismerésem Mallacnak, a Para különítmény legderekasabb lány tagjának-ezt ne szó szerint vegyétek ;D- aki egy nyaff nélkül 35km/h sebességgel zárta sorunkat.
A szalamandrák csodálatosak voltak, én még életemben nem láttam élõben õket, és tényleg vérszomjasnak tüntek, de mindenesetre célba vettek minket.
Para: HASZNÁLJ MINDIG GUMIT! ;D BEVÁLLIKóvakodj a törpétõl-akarom mondani tüskéktõl ;D ja, és nem a Gumit eszi az embert. :D

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Vicces fiú ez a Bruce igaz??

Különben, mikor kimondtad, én már akkor le mertem fogadni, hogy be is jön neked ez a "vicc"!

Para, Tyto: A kamerát nem kellene inkább a kormányra eszkábálni (is)?!
Talán védettebb, mint a sisakon, na persze a látnivaló is más!

Én a sajátomrnak tervezek egy acél dobozt, és a kocsira felteszem alulra elõre, kibélélve a dobozon belül, + már most van az optikán egy 2ezer huf-os UV szõrõ sérülés elleni védelem céljából!

Menjünk videózni!!!!!!!!!!!!!!

Üdv,
Baliba

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
A szombati túrához csak annyit fûznék hozzá, hogy amikor Csubeenak odaadtam a belsõt, és azt mondtam, hogy ez a lyukas, akkor azt ott én csak viccnek szántam!! :) :) :P

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Megyek én is, igyekszem, csak még vásárolnom is kell valamikor... :-[ Nincs egy csepp sütnivalóm sem :-\

Akinek van otthon, 1-2 szem krumplit is hozzon! Beássuk és nagyon finom lesz. Nyamm. :D
Mindenki kint alszik?Asszem akkor én is csatlakozok a tömeghez.
Kösz mindenkinek az értesítéseket, bocs hogy nem válaszoltam korábban, kicsit sok a munka. :'(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na, akkor most már 9-en leszünk? Gyûlünk szép csendesen.

Trifó:, akkor gyorsan veszek még néhány virslit! :P

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Én is jövök. :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lensver: olyan, hogy túl sok kaja nem létezik :)

AsztA is félig-meddig pozitívan nyilatkozott, Mellont meg mindjárt felhívom.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era! 'jenõ, Trifó, bors+kedvese, én, s talán Mellon is ott lesz. Veled együtt ez már 7 ember. És talán jön még Aszta, és netán Oscárék is. Ez azért nem olyan kevés. Én lehet, hogy kicsit túl sok kaját vettem, de csak elfogy! :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nem nagyon jelentkeztek az SSS-re. Én minden esetre ott leszek. :D
:-* Era

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D

a héten meg lesznek a DH belsõk ;) nem kell hozni...

amúgy nekem szumma 67km lett, amiben benne van a Gyöngyös-Vámosgyörk uszkve 20km-e is...

de tény: a mátra qrva köves, és baromi fárasztó tud lenni...

;D amúgy haladós ;D

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
sziasztok, szerintem is nagyon jó volt ez a szombati Mátra túrás, majd felrakom a képeim.
az még poén volt, amikor a 3-szori patakátkelés után Para biztatta a társaságot, hogy most már "haladós" rész jön. háát igen, kiértünk egy tarvágott részre, ahol vállon kellett vinni a bicajt.. ;D ezután már gyakran emlegettük, hogy haladós részen vagyunk, ha valami különösen nehéz terep jött :)
nekem sikerült egy elég jót esnem lefelé a vizes köves részen, mert hát kockáztattam egyet és nem jött be :) egy hosszanti vizes fa eldöntött oldalra.. nekem nem lett szinte semmi bajom, de a bicajomnak igen, a kormány elfordult (persze ezt visszacsináltuk), de a váltófül is engedett az erõknek, elgörbült, igy aztán hátulról eltûnt a két legkönnyebb fokozatom.
már csak azt nem értem, hogy miért ilyen fárasztó a Mátrában tekerni.. most durván 35km alatt eléggé elfáradtam, tavaly a Mátra maraton 40-ese is eléggé ott volt..

ja, Para szerintem máskor hozunk neked egy DH pótbelsõt ;)

68km/h az jó lehetett..

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
...

Galyán aztán a csapat megkezdte a büfé kifosztását... ÉLen Thommey-val: végén 3hambi, 6palacsinta, és meghatározhatatlna mennyiésgû folyadékkal, de fish is elég rendesen tartotta magát ;D SZegény büfés néni alig gyõztte a bandát kiszolgálni ;D
Miután kizabáltuk, és kittuk a készletébõl, a csapt két részre oszlott: 5fõ az aszfalton indult neki, míg a többiek a KÉK, egy nyomvonalas ösvényen váégott lefele... AHHHHHH...!!! EZ AZ ÖSVÉNY EGY BRUTÁLISAN ÉLVEZETES ORGAZMUS ELÕIDÉZÕ RÉSZ! ;D csúúúúúúcs... keskeny... bokros... köves... ugratós... kanyargós.... Az aszfaktra kiérve pont a aszfaltosokat is beértük... Menet közben Thommey összetörte a kormnyát és szarvát...
kollektív amortizáció kezdetét vette... ;)
Innen tovább a kopaszhegy fele, ami elõtt benyomtam terepen egy 59 maxot órámba ::) majd ausgyi zúzás a kopaszon... Félúton aztán halk szisszenés egy elég hangos koppanás után, majd egy uszkve 100méteres fékezés/lassulás... defekt hátul... jobban szemügyre véve a felniben egy aranyos horpadás befele.. hm... :( elkezdtem ragasztani: szumma 11luk!!!, plussz az utolsó pumpálásnál siekrült letörnöm a szelep záróját(olasz szelep), így legközelebb nincs legközelebb... (miuátn felszálltam Vámosgyörkön a vonatra, észre kellett vennem, hogy a hátsóm laposodik... egy qrva tüske állt ki belõle... >:( szóval volt értelem rá ragasztani a 11foltot :( %!*%!/** )

Ezek után még egyszer pindurit túlszaladtam egy elágazáson, de végülis sikeresen, és eléggé elfáradva értünk ki a mûútra, ahol azért a banda többsége hamar regenerálódott, és õrült lejtmenete kezdett... Sástónál összeszedtük a többieket, elbúcsúztunk Geriéktõl, majd folytattuk a nyálfröcsögést... TYITO 68,8 MAXOT TETT AZ ÓRÁJÁBA... ;D

Azért a végére is maradt vmi jó: kiderült, hogy a vonat gebasz soká jön, de ha 30perc alatt átérünk Vámosgyörkre, akkor van egy vonat hamarabb... ez annyit jelentett, hogy amit a vonat 15perc alatt tesz meg távot, azt nekünk dupla annyi idõ alatt kéne... szal kábé 35km/h átlaggal... ::)
Nem jött össze 8)

Végülis 10re értem haza, hullafáradtan... De legalább állati jót tekertünk...

A KÉK jelzésre meg hamarosan visszatérek! 8)

Üdv,, PÉeF