;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. június 17. - 13:34

Írta 2003. június 17. - 13:32

Na emberek, ha összejön egy ilyen hátsókeréken pattogó csilivili tangabugyis pompomboy csapat, esküszöm beállok rúgni a bõrt!

Írta 2003. június 17. - 13:17

Szurkolás szinten részt vennék én is. Viszont mindenki jobban jár, ha nem nagyon megyek a labda közelébe
De megtanulok addig hátsó keréken ugrálni és majd úgy leszek pomponos ugribugri a pálya szélén
--Trifo

De megtanulok addig hátsó keréken ugrálni és majd úgy leszek pomponos ugribugri a pálya szélén

--Trifo
Írta 2003. június 17. - 11:14

Akkor csak a pályaszélére, int vezérszurkoló várunk

Írta 2003. június 17. - 11:06

Para, az a baj, hogy nekem általában semmi, de semmi érzékem sincsen a golyó alakú dolgokhoz. Tehát például a labdajátékokhoz! Se foci, se kézilabda. Már ott tartok, hogy ha kigurul az útra, a közelembe egy labda, mert a játszók kirúgták, én próbálom kikerülni, mert ha belerúgok, az messzebb megy, mint eddig. MIndig csak leégés volt a vége. :-[ Szóval inkább csak nézem, ha lehet , na persze ha nem akartok a másik hegyre felfutni a labdáért!
Láttátok már a "kukikonyec" cimû topikot a szabadonfutóban? Én jó nagyot nevettem, mikor beleolvastam! A "szõrtelenül" és tsai után nem is értem, hogy nem találtuk még ki, hogy legyen ilyen is. Node majd most!
Láttátok már a "kukikonyec" cimû topikot a szabadonfutóban? Én jó nagyot nevettem, mikor beleolvastam! A "szõrtelenül" és tsai után nem is értem, hogy nem találtuk még ki, hogy legyen ilyen is. Node majd most!
Írta 2003. június 17. - 10:00

Én úgy gondoltam, hogy ezt legideálisabban a hegyekben lehetne megrendezni, esetleg váltott helyszínekkel...
pölö Lillafüred, majd vhol máshol a bmft választ helyszínt... :
Nati: ha kedved van GYERE RÚGNI IS, ne csak nézni
pölö Lillafüred, majd vhol máshol a bmft választ helyszínt... :

Nati: ha kedved van GYERE RÚGNI IS, ne csak nézni

Írta 2003. június 17. - 09:45

Írta 2003. június 17. - 08:52

;D
akkor az alakuló BMFT foci csapat:
Lovas_GAbi
sittesBRUCE
mrc
Para
A miskolci barlangászokkal felveszem a héten a kapcsoaltot... 8)
NAti: ;D ezt Én is láttam! ;D
és vedd hozzá a pár rekesz sör hatását is :
akkor az alakuló BMFT foci csapat:
Lovas_GAbi
sittesBRUCE
mrc
Para
A miskolci barlangászokkal felveszem a héten a kapcsoaltot... 8)
NAti: ;D ezt Én is láttam! ;D
és vedd hozzá a pár rekesz sör hatását is :

Írta 2003. június 17. - 07:43

Én nem tudok focizni, de azt megnézném, ahogy a BMFT-s skacok futkosnak a labda után! ;D Látom lelkiszemeimmel Jorust, amint terel, terel, majd igen!!!! berúgja a gólt!
Írta 2003. június 16. - 22:15

Írta 2003. június 16. - 15:30

PéeF: aktív pihenés rulz 
Ja és benne lennék egy focizásban, lehet, hogy csak a kispadra szorulok, de akkor is

Ja és benne lennék egy focizásban, lehet, hogy csak a kispadra szorulok, de akkor is

Írta 2003. június 16. - 15:18

basssssssssssszus BRUCE... vki nagyon tudja halmozni az élvezeteket... ;D a szivar és konyak is meg volt hétvégén? (a nõket nem kérdem... :
;D )
no evribádi!
OLYAN BUGYUTA VAGY SEM ÖTLET FOGANT AGYAMBAN, hogy mi lenne ha összehoznánk egy BARLANGÁSZ vs. BMFT focimeccset a nyár vége közeledtével? :
Csak mert I illetve II taliról már úgy ahogy ismeretségbe kerültünk velük, jómagam jobban több ember révén folyamatosan, és hát tudva lészen, hogy Õk is (vagy inkább csak Õk ;D ) igazán tudnak bulizni... plussz ha jól tudom ilyenben benne vannak... 8) fõleg ha utánna, no meg közben folyik a ser... :
meg hát Õk is a hegyekkel vannak kacsolatban.. :
Szóval mit szólna hozzá a tisztelt egybegyûlt nagyérdemû?
BARLANGÁSZOK vs. BMFT?
esetleg ha bejön, lehetne hagyomány belõle... :
Szóval mennyire is bugyuta az öltet?
PéeF

no evribádi!
OLYAN BUGYUTA VAGY SEM ÖTLET FOGANT AGYAMBAN, hogy mi lenne ha összehoznánk egy BARLANGÁSZ vs. BMFT focimeccset a nyár vége közeledtével? :

Csak mert I illetve II taliról már úgy ahogy ismeretségbe kerültünk velük, jómagam jobban több ember révén folyamatosan, és hát tudva lészen, hogy Õk is (vagy inkább csak Õk ;D ) igazán tudnak bulizni... plussz ha jól tudom ilyenben benne vannak... 8) fõleg ha utánna, no meg közben folyik a ser... :

Szóval mit szólna hozzá a tisztelt egybegyûlt nagyérdemû?
BARLANGÁSZOK vs. BMFT?
esetleg ha bejön, lehetne hagyomány belõle... :

Szóval mennyire is bugyuta az öltet?
PéeF
Írta 2003. június 16. - 14:51

Cheesy: ez a sós kotyvalék baromi jól hangzik! Nekem is elegem van már az édes cuccokból, sõt, beszélgettünk is már pörkölt/hús/sajtos ízû energiaszeletrõl a cimborák körében.
Tehát ha lehet tesztelni, beszállok én is!
--Trifo
Tehát ha lehet tesztelni, beszállok én is!
--Trifo
Írta 2003. június 16. - 14:45

cheesy:
Nem tudom, hogy tudok-e valamiben segíteni, de ha igen, akkor szívesen teszem!
A citromos, õszibarackos nagyon jól hangzik, a sós egy kicsit furcsának tûnik, de a puding próbálja az evés!
Szóval ha tudok segíteni, csak szólj...
Bruce
Nem tudom, hogy tudok-e valamiben segíteni, de ha igen, akkor szívesen teszem!
A citromos, õszibarackos nagyon jól hangzik, a sós egy kicsit furcsának tûnik, de a puding próbálja az evés!

Szóval ha tudok segíteni, csak szólj...
Bruce
Írta 2003. június 16. - 14:43

Sziasztok!!
Nagyon szupi hétvégém volt, ezért mesélek róla!
Hát az úgy volt, hogy...
Bicojozni kéne, bicajozni kéne - gondolkodtam errõl magamban már jó sok ideje. Ezért elkezdtem nézegetni a TT naptárat, és megláttam a Rákóczi TT-t. Az idõpontja jó, annyira jó, hogy azt is meg tudtam szervezni, hogy autóval menjek
De egyedül nem az igazi... kérdezgettem embereket, hogy ki megy, de senki sem ért rá, de aztán Lensék azt mondták, hogy igaz, hogy õk a 120on mennek, de Era a kisebben!
Így aztán Erával nekiindultunk az 50nek.
A túra aszfalton indult (kb 1km), aztán a hegyek felé közeledve egyre csak változott az út jellege: jött az "erdészeti" földút, majd az egynyomtávú, aztán az egynyomtávos "kétoldaltméteresgazos", aztán pedig a "csakgazvan" út
Na jó, ez igaz nem tartott sokáig, az alaphangot azért megadta
Ezután viszont szerencsére nem volt már sok gazolás (nem azt mondtam, hogy nem volt!
), de többnyire jó utakon haladtunk, és nagyon-nagyon gyönyörû tájon át!! Mindenkinek szívbõl ajánlom a Hercegkút-Komlóska-Kerek-kõ útvonalat!
Ezután az út többnyire lefelé vezetett, kivéve a Makkoshotyka (ahol úgy beszalonnáztam, hogy egy kis ebéd utáni alvást próbáltam Erától könyörögni - sikertelenül
) utáni emelkedõt és a Tengerszemhez történõ felmászást. A Tengerszemnél tartottunk egy kis pikniket, és aztán kb. 9 órás menetidõvel begurultunk a célba.
Megjegyzés:
Volt pár gyalogos, akiket a táv végefelé utolértünk, és viszonylag gyakran elõzgettük egymást. Õk mindig elkavartak, mi (többnyire) ismertük az utat, nem volt gondunk abból, hogy merre kell menni. Õk szidták az egész TT-t, mi pedig élveztük
Szóval ez volt a szombat, ilyen volt a Rákóczi TT az én szemszögembõl
A vasárnap: régóta terveztem, és végre sikerült. Csúcstámadás a Magas-Tátrában!
Cél: Rysy, 2499m.
Bár az induláskor az idõ nem volt túl szép, szemerkélt az esõ és a Tátra majd' egész hegyvonulata ködben volt, úgy gondoltunk, hogy ha már itt vagyunk, nem vesztünk semmit, ha elindulunk, max. ha rosszabb lesz az idõ, visszafordulunk. El is indultunk, és az esõ szerencsére viszonylag hamar elállt, így vidámabban folytattuk az utunkat.
Errõl többet nehéz mondani, aki már járt arra, az úgy is tudja milyen, aki pedig még nem, annak nagyon nehéz elmondani. A legegyszerûbb talán egy szóval: gyönyörû
Az egész út során csodálotas a kilátás a körbe elterülõ hegyekre, amolyan igazi hegyekre, amiknek nem csak a nevük hegy, hanem tényleg hegyek.
Felfelé araszolva a növényzet egyre inkább összemegy. Nemrég még hatalmas fenyõk voltak, aztán egyre alacsonyabbak, ezután már csak pár szál virág, míg végül minden eltûnik, maradnak a hatalmas kövek, szikladarabok.
Így érünk fel a menedékházhoz (2250m), ami meglepõ, de szinte tele van. Itt jólesett egy kicsit megpihenni a meleg cserépkályha közelében. De nem maradhatunk örökké, hisz vár a csúcs
250m szintkülönbség legküzdése, és meg is érkeztünk. Kilátás roppant pazar: fehér mindenfelé
Visszafelé ismét megállunk a menedékházban, most hosszabb idõre, ettünk pár falatot, aztán "zuhanás" 
Habár szinte végig köd volt, én nagyon élveztem, szerintem így is nagyon szép volt
Imádom a hegyeket
Üdv:
Bruce
u.i.remélem senkit sem zavar, hogy ezt ideírtam... :
Nagyon szupi hétvégém volt, ezért mesélek róla!

Hát az úgy volt, hogy...
Bicojozni kéne, bicajozni kéne - gondolkodtam errõl magamban már jó sok ideje. Ezért elkezdtem nézegetni a TT naptárat, és megláttam a Rákóczi TT-t. Az idõpontja jó, annyira jó, hogy azt is meg tudtam szervezni, hogy autóval menjek

A túra aszfalton indult (kb 1km), aztán a hegyek felé közeledve egyre csak változott az út jellege: jött az "erdészeti" földút, majd az egynyomtávú, aztán az egynyomtávos "kétoldaltméteresgazos", aztán pedig a "csakgazvan" út

Ezután az út többnyire lefelé vezetett, kivéve a Makkoshotyka (ahol úgy beszalonnáztam, hogy egy kis ebéd utáni alvást próbáltam Erától könyörögni - sikertelenül

Megjegyzés:
Volt pár gyalogos, akiket a táv végefelé utolértünk, és viszonylag gyakran elõzgettük egymást. Õk mindig elkavartak, mi (többnyire) ismertük az utat, nem volt gondunk abból, hogy merre kell menni. Õk szidták az egész TT-t, mi pedig élveztük

Szóval ez volt a szombat, ilyen volt a Rákóczi TT az én szemszögembõl

A vasárnap: régóta terveztem, és végre sikerült. Csúcstámadás a Magas-Tátrában!

Cél: Rysy, 2499m.
Bár az induláskor az idõ nem volt túl szép, szemerkélt az esõ és a Tátra majd' egész hegyvonulata ködben volt, úgy gondoltunk, hogy ha már itt vagyunk, nem vesztünk semmit, ha elindulunk, max. ha rosszabb lesz az idõ, visszafordulunk. El is indultunk, és az esõ szerencsére viszonylag hamar elállt, így vidámabban folytattuk az utunkat.
Errõl többet nehéz mondani, aki már járt arra, az úgy is tudja milyen, aki pedig még nem, annak nagyon nehéz elmondani. A legegyszerûbb talán egy szóval: gyönyörû

Felfelé araszolva a növényzet egyre inkább összemegy. Nemrég még hatalmas fenyõk voltak, aztán egyre alacsonyabbak, ezután már csak pár szál virág, míg végül minden eltûnik, maradnak a hatalmas kövek, szikladarabok.
Így érünk fel a menedékházhoz (2250m), ami meglepõ, de szinte tele van. Itt jólesett egy kicsit megpihenni a meleg cserépkályha közelében. De nem maradhatunk örökké, hisz vár a csúcs

Habár szinte végig köd volt, én nagyon élveztem, szerintem így is nagyon szép volt

Imádom a hegyeket

Üdv:
Bruce
u.i.remélem senkit sem zavar, hogy ezt ideírtam... :

Írta 2003. június 16. - 13:40

cheesy: próbálhatok? Próbálok. :
Remélem az elkövetkezendõ idõszakban többet tekerek! :-\

Remélem az elkövetkezendõ idõszakban többet tekerek! :-\
Írta 2003. június 16. - 12:57

A sós íztõl nem szárad ki az ember lyánya? Szerintem ne legyen túl ízes, és Cheesy nézz utána annak hogy mennyi szénhidrát lehet benne mert egy bizonyos mennyiség után kellemetlen hatásai lehetnek. Aztán ne maratonon teszteljétek, mint én a Xenofitot, mert érdekes élményeket élhettek át, ha valami nem tetszik a gyomornak 
Eladó a Minolta Dimage 7 gépem, ha valakit esetleg érdekel... 5MP, 7x manuális optikai zoom, full manuális minden, csak 160.000.

Eladó a Minolta Dimage 7 gépem, ha valakit esetleg érdekel... 5MP, 7x manuális optikai zoom, full manuális minden, csak 160.000.
Írta 2003. június 16. - 12:50

Cheesy! Az ötletet én is szorgalmazom, de én inkább paradicsomosat nyomnék magamba. Semmiféleképpen nem ketchuposat, mert az már nem paradicsom. Csak mint a natúr paralé.
Egyébként csinálhatsz bodzásat is, az nagyon fincsi
, vagy faluról gyütt embereknek, dohányosoknak füstízût.

Egyébként csinálhatsz bodzásat is, az nagyon fincsi

Írta 2003. június 16. - 12:27

Cheesy!
Esetleg körtés???

Na nem mint teszt-evõ, inkább mint belekottyantó, csak úgy mondom...
Körte
Esetleg körtés???

Na nem mint teszt-evõ, inkább mint belekottyantó, csak úgy mondom...
Körte
Írta 2003. június 16. - 12:18

Uhh....
Ha télleg össze tudsz állítani bármilyen izû kotyvalékot,akkor egy sajtkrémeset + egy csirkéset megízlelnék szívesen....
Ha télleg össze tudsz állítani bármilyen izû kotyvalékot,akkor egy sajtkrémeset + egy csirkéset megízlelnék szívesen....