Vigyázzatok! A Gellért tértõl felfelé tárolják a rakétákat, azt kerítették körbe.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. augusztus 12. - 08:14
Ma reggel jövök a munkába bringával és a budai rakparton a kerékpárúton majdnem felkenõdtem egy dróthálóra! 
Vigyázzatok! A Gellért tértõl felfelé tárolják a rakétákat, azt kerítették körbe.
Írta 2003. augusztus 11. - 22:08
Körte, Jenõ, Juli!
eddig ugyanannyi maratonon vettünk részt
és persze gratula nektek is, és mindenki másnak is
bye
Prefi
eddig ugyanannyi maratonon vettünk részt
és persze gratula nektek is, és mindenki másnak is
bye
Prefi
Írta 2003. augusztus 11. - 16:41
Lányok! Lesz a hétvégén Szolnokon egy Bringás teljesítmény túra. Nekünk való! 66, 100 km és a szint 0 km!!! 8)
Nincs kedvetek eljönni velem a Tiszához?
(Nem csak lányok!)
Nincs kedvetek eljönni velem a Tiszához?
(Nem csak lányok!)
Írta 2003. augusztus 11. - 15:38
Pixel! Tényleg jó, hogy nem lett nagyobb bajod. Ez a hátfájás rossz lehet. :-\ És nem az esés után kezdett el fájni? 
Master, máskor majd más napra rakjuk, ha a csüt. nem jó.
Master, máskor majd más napra rakjuk, ha a csüt. nem jó.
vendég_Master_*
Írta 2003. augusztus 11. - 14:52
vendég_Master_*
era: Nekem a csüt. sajnos nem jó. Szívesen mennék, ha tehetném. :-\ :'(
Gratulálok lánykák!!!!! :-* :-* :-*
Gratulálok lánykák!!!!! :-* :-* :-*
Írta 2003. augusztus 11. - 13:13
Írta 2003. augusztus 11. - 12:55
Era! Még eccer gratulálok a maraton végigküzdéséhez. A csütörtöki sziklamászást ki nem hagyjuk 
Csináltam interjút a sportminiszterrel is, aszonta, érdemben most a maratonon ült elõször bringán. Ezzel nagyot nõtt a szememben, bár eddig nem volt vmi szimpi.
Azt hiszem nekem is el kell látogatnom Knoll dokihoz, mivel a 35-40. perc tájékán megjelenõ hátfájás miatt képtelen vagyok tekerni, emiatt csak 2:10 körüli lett az idõm. Sikerült abszolválnom elsõ nagyobb maratonos esésemet is, kb. 40-nel egy kedves vízmosás révén, nagyon meglepõdtem, hogy 3 kis felületi horzsolással megúsztam, pedig odacsattantam rendesen az anyaföldhöz. Szerencse, hogy nem voltak mögöttem.
Jó volt találkozni a kis csapattal, remélem jöttök a Mátrára is. (borsot kivéve
)
Csináltam interjút a sportminiszterrel is, aszonta, érdemben most a maratonon ült elõször bringán. Ezzel nagyot nõtt a szememben, bár eddig nem volt vmi szimpi.
Azt hiszem nekem is el kell látogatnom Knoll dokihoz, mivel a 35-40. perc tájékán megjelenõ hátfájás miatt képtelen vagyok tekerni, emiatt csak 2:10 körüli lett az idõm. Sikerült abszolválnom elsõ nagyobb maratonos esésemet is, kb. 40-nel egy kedves vízmosás révén, nagyon meglepõdtem, hogy 3 kis felületi horzsolással megúsztam, pedig odacsattantam rendesen az anyaföldhöz. Szerencse, hogy nem voltak mögöttem.
Jó volt találkozni a kis csapattal, remélem jöttök a Mátrára is. (borsot kivéve
Írta 2003. augusztus 11. - 12:24
Henger! Bringás lányok márpedig vannak! Így van!
Tegnap a bükki maratonon is ott voltunk jópáran. Azért nem láttok, mert a rajtnál mi a tömeg végére állunk. ;D
Gratulálok Körte, Jenõ, Juli! Nagyon ügyesek voltatok. (Teljesítették életük elsõ maratonját!)
Akit érdekel: Ismég mászunk kötéllel sziklát! Mit szóltok a csütörtök 6 órához? Jöjjön bárki, akit érdekel!
Tegnap a bükki maratonon is ott voltunk jópáran. Azért nem láttok, mert a rajtnál mi a tömeg végére állunk. ;D
Gratulálok Körte, Jenõ, Juli! Nagyon ügyesek voltatok. (Teljesítették életük elsõ maratonját!)
Akit érdekel: Ismég mászunk kötéllel sziklát! Mit szóltok a csütörtök 6 órához? Jöjjön bárki, akit érdekel!
Írta 2003. augusztus 08. - 18:14
Sziasztok!
Már annyi sok idõt töltöttem a fórumon, hogy ennyi elég volt, megint lelépek!
See you later!
Bruce
Már annyi sok idõt töltöttem a fórumon, hogy ennyi elég volt, megint lelépek!
See you later!
Bruce
Írta 2003. augusztus 08. - 16:41
Tanúsíthatom a topik címét, ma egy olyan lánnyal találkoztam, hogy.... hajaj! Trek montival, mellégurulok, és kicsit dumáltunk a piros lámpánál. Duatlonozik (ez egy nagyon nagy jópont, sportol!
Kálvin tér felé ment, lehet, hogy vele kellett volna tartanom? Azt hiszem, a kérdésben benne van a válasz is
. Szóval gyöngyszemek.
Kálvin tér felé ment, lehet, hogy vele kellett volna tartanom? Azt hiszem, a kérdésben benne van a válasz is
Írta 2003. augusztus 08. - 16:32
Írta 2003. augusztus 08. - 16:24
Kedves Topiklakók!
Én most elbúcsúzom tõletek egy kis idõre, mert a Lake Gardára vesszük Zeddel az irányt, és hosszú, izzasztó fölfeléken edzünk Saalbach-ra és a Mátra marcira.
Mindenkinek élményekben dús nyarat és sikeres Bükk marcizást kivánok!
Én most elbúcsúzom tõletek egy kis idõre, mert a Lake Gardára vesszük Zeddel az irányt, és hosszú, izzasztó fölfeléken edzünk Saalbach-ra és a Mátra marcira.
Mindenkinek élményekben dús nyarat és sikeres Bükk marcizást kivánok!
vendég_Master_*
Írta 2003. augusztus 08. - 16:04
vendég_Master_*
A képek valóban jól néznek ki! 
Csak 1 nagy baj van velük........
.......nem vagy rajtuk. :'( >
:-\ ;D ;D
Majd eccer....
Ha végre passzol majd az idõpont, + a bicóm is kéznél lesz. :'( :'( :'(
PÁ
Csak 1 nagy baj van velük........
.......nem vagy rajtuk. :'( >
Majd eccer....
Ha végre passzol majd az idõpont, + a bicóm is kéznél lesz. :'( :'( :'(
PÁ
Írta 2003. augusztus 08. - 15:47
Sebaj Ano,jön még borura derü!
Kriszta: hát igy fórumosan nem, csak egy másik csapattal voltam én. Részletekre nem emlékszem, csak arra, hogy a Fertõ-tó É-ny-i része fölött meredek szõlõdombok magasodtak, és igen finom volt rajtuk a szõlõ. A tó pedig jó hosszú, sokáig tart körbetekerni...
Kriszta: hát igy fórumosan nem, csak egy másik csapattal voltam én. Részletekre nem emlékszem, csak arra, hogy a Fertõ-tó É-ny-i része fölött meredek szõlõdombok magasodtak, és igen finom volt rajtuk a szõlõ. A tó pedig jó hosszú, sokáig tart körbetekerni...
Írta 2003. augusztus 08. - 15:46
Voltatok már a Fertõ-tónál tekerészni? Hülye kérdés, biztos voltatok, de nem találtam erre vonatkozó topicot.
Azt tervezzük, õsszel leruccanunk oda.
Azt tervezzük, õsszel leruccanunk oda.
Írta 2003. augusztus 08. - 15:02
Nézem ezeket a szép képeket és sírok, hogy errõl megintcsak lemaradtam ... :'( :'( :'( :'( :'(
Írta 2003. augusztus 08. - 14:21
Tuttó jó kis képek készültek. 
Hajmeresztõ volt látni a szõrös lábamat, és a bamba pofámat ;D. Meg azt, milyen koszos kézzel eszünk.
A tüzijáték nagyon gear
Hajmeresztõ volt látni a szõrös lábamat, és a bamba pofámat ;D. Meg azt, milyen koszos kézzel eszünk.
A tüzijáték nagyon gear
Írta 2003. augusztus 08. - 12:02
Írta 2003. augusztus 07. - 22:59
Szia Lenszver!
Láncot cseréltem többször, a mostaniban kb. 10000km van. Lánckereket, fogaskoszorút eddig még nem, ez a kis- és középtányéron meg is látszik.
;D
Láncot cseréltem többször, a mostaniban kb. 10000km van. Lánckereket, fogaskoszorút eddig még nem, ez a kis- és középtányéron meg is látszik.
;D
Írta 2003. augusztus 07. - 18:58
Képet ki lehet beszélni a Bikemag Fórum Team >> Logo a tûzben topikban! Ott vannak a részletek is róla.
Trifó: az Egri vártól nem messze.
Röfi: 17 évig nem cseréltél rajta láncot meg hajtókart?
:
;D
Trifó: az Egri vártól nem messze.
Röfi: 17 évig nem cseréltél rajta láncot meg hajtókart?

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére