Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ma reggel jövök a munkába bringával és a budai rakparton a kerékpárúton majdnem felkenõdtem egy dróthálóra! :o
Vigyázzatok! A Gellért tértõl felfelé tárolják a rakétákat, azt kerítették körbe.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Körte, Jenõ, Juli!
eddig ugyanannyi maratonon vettünk részt :)
és persze gratula nektek is, és mindenki másnak is
bye
Prefi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lányok! Lesz a hétvégén Szolnokon egy Bringás teljesítmény túra. Nekünk való! 66, 100 km és a szint 0 km!!! 8)
Nincs kedvetek eljönni velem a Tiszához?
(Nem csak lányok!)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Pixel! Tényleg jó, hogy nem lett nagyobb bajod. Ez a hátfájás rossz lehet. :-\ És nem az esés után kezdett el fájni? ;)

Master, máskor majd más napra rakjuk, ha a csüt. nem jó.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
era: Nekem a csüt. sajnos nem jó. Szívesen mennék, ha tehetném. :-\ :'(

Gratulálok lánykák!!!!! :-* :-* :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
igen! igen! Grat az elsõ maratonista csajoknak! :-* :-* :-*

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Era! Még eccer gratulálok a maraton végigküzdéséhez. A csütörtöki sziklamászást ki nem hagyjuk :)
Csináltam interjút a sportminiszterrel is, aszonta, érdemben most a maratonon ült elõször bringán. Ezzel nagyot nõtt a szememben, bár eddig nem volt vmi szimpi.
Azt hiszem nekem is el kell látogatnom Knoll dokihoz, mivel a 35-40. perc tájékán megjelenõ hátfájás miatt képtelen vagyok tekerni, emiatt csak 2:10 körüli lett az idõm. Sikerült abszolválnom elsõ nagyobb maratonos esésemet is, kb. 40-nel egy kedves vízmosás révén, nagyon meglepõdtem, hogy 3 kis felületi horzsolással megúsztam, pedig odacsattantam rendesen az anyaföldhöz. Szerencse, hogy nem voltak mögöttem.
Jó volt találkozni a kis csapattal, remélem jöttök a Mátrára is. (borsot kivéve :))

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Henger! Bringás lányok márpedig vannak! Így van!
Tegnap a bükki maratonon is ott voltunk jópáran. Azért nem láttok, mert a rajtnál mi a tömeg végére állunk. ;D

Gratulálok Körte, Jenõ, Juli! Nagyon ügyesek voltatok. (Teljesítették életük elsõ maratonját!)

Akit érdekel: Ismég mászunk kötéllel sziklát! Mit szóltok a csütörtök 6 órához? Jöjjön bárki, akit érdekel!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!

Már annyi sok idõt töltöttem a fórumon, hogy ennyi elég volt, megint lelépek! :)

See you later!
Bruce

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Tanúsíthatom a topik címét, ma egy olyan lánnyal találkoztam, hogy.... hajaj! Trek montival, mellégurulok, és kicsit dumáltunk a piros lámpánál. Duatlonozik (ez egy nagyon nagy jópont, sportol!
Kálvin tér felé ment, lehet, hogy vele kellett volna tartanom? Azt hiszem, a kérdésben benne van a válasz is ;). Szóval gyöngyszemek.

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Nati!

Jó tekerést és vigyázzatok magatokra! :)

Körte

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kedves Topiklakók!

Én most elbúcsúzom tõletek egy kis idõre, mert a Lake Gardára vesszük Zeddel az irányt, és hosszú, izzasztó fölfeléken edzünk Saalbach-ra és a Mátra marcira.

Mindenkinek élményekben dús nyarat és sikeres Bükk marcizást kivánok!

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
A képek valóban jól néznek ki! :D
Csak 1 nagy baj van velük........
.......nem vagy rajtuk. :'( >:( :-\ ;D ;D

Majd eccer....
Ha végre passzol majd az idõpont, + a bicóm is kéznél lesz. :'( :'( :'(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sebaj Ano,jön még borura derü!

Kriszta: hát igy fórumosan nem, csak egy másik csapattal voltam én. Részletekre nem emlékszem, csak arra, hogy a Fertõ-tó É-ny-i része fölött meredek szõlõdombok magasodtak, és igen finom volt rajtuk a szõlõ. A tó pedig jó hosszú, sokáig tart körbetekerni...

_kriszta_

_kriszta_

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Voltatok már a Fertõ-tónál tekerészni? Hülye kérdés, biztos voltatok, de nem találtam erre vonatkozó topicot.
Azt tervezzük, õsszel leruccanunk oda. :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nézem ezeket a szép képeket és sírok, hogy errõl megintcsak lemaradtam ... :'( :'( :'( :'( :'(

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Tuttó jó kis képek készültek. :D
Hajmeresztõ volt látni a szõrös lábamat, és a bamba pofámat ;D. Meg azt, milyen koszos kézzel eszünk. :P
A tüzijáték nagyon gear

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Felkerültek az SSS képei is.

R0fike

R0fike

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szia Lenszver!

Láncot cseréltem többször, a mostaniban kb. 10000km van. Lánckereket, fogaskoszorút eddig még nem, ez a kis- és középtányéron meg is látszik.
;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Képet ki lehet beszélni a Bikemag Fórum Team >> Logo a tûzben topikban! Ott vannak a részletek is róla.

Trifó: az Egri vártól nem messze.

Röfi: 17 évig nem cseréltél rajta láncot meg hajtókart? :o ::) ;D