Akkor én szívesen mennék vasárnap (remélem túlélem a szombati 100-at).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. augusztus 14. - 14:38

Írta 2003. augusztus 14. - 13:59

A táv szerintem pici lenne, az alkalmas helyeken sok fényképet el kellene lõni, így a megterhelés inkább abból adódna, hogy ki kell bírni a folyamatos visszamászkálást, vigyorgást stb

Írta 2003. augusztus 14. - 13:31

pixel: szeretném kérni még is, hogy nézz már utána léccci a kecskeméti élményfürdõnek is esetlegesen!
A hétvégi Jugoszláv kirándulás és ez (H.szoboszló cca.230 Km csak oda
) lehet, hogy kicsit nem hatna pozitívan a pénztárcámra
Most indulok dolgozni, holnap délelõtt jelentkezem!
A kedd részemrõl OKs!
A hétvégi Jugoszláv kirándulás és ez (H.szoboszló cca.230 Km csak oda

A kedd részemrõl OKs!
Írta 2003. augusztus 14. - 13:29

Írta 2003. augusztus 14. - 13:13

És igen! Megint én! Az a helyzet, hogy a Mátra maratonos kis csapatunkból kiesett a leányzó, mivel térdproblémái vannak. Mivel a helyére csak lány kerülhet, kellene nekünk egy olyan nõnemû egyed, aki képes és hajlandó letekerni velünk az 50 km-es classic távot a maratonon. Nevezést nem kell fizetni, már el van intézve, az utazást is megoldjuk. Akit érdekel írjon nekem egy szép levelet.
Írta 2003. augusztus 14. - 12:26

Újabb, ezúttal offtopik programajánlóval jelentlezem!
Hétfõn vagy kedden elmegyünk Hajdúszoboszlóra a csúszdaparkba. Azért akkor, hogy ne legyenek nagyon sokan. A hely óriási, aki még nem próbálta, annak feltétlen ki kell, nagyon sok csúszda van, és nagyon jók. A belépõ jó sokba kerül, de nyaranta egyszer bele kell férnie. Nálunk van 2 hely az esetleges érdeklõdõk számára, ha többen is jönnétek, akkor kell még autó vagy vonat.
Aki szeretne jönni, szóljon hamar!
Hétfõn vagy kedden elmegyünk Hajdúszoboszlóra a csúszdaparkba. Azért akkor, hogy ne legyenek nagyon sokan. A hely óriási, aki még nem próbálta, annak feltétlen ki kell, nagyon sok csúszda van, és nagyon jók. A belépõ jó sokba kerül, de nyaranta egyszer bele kell férnie. Nálunk van 2 hely az esetleges érdeklõdõk számára, ha többen is jönnétek, akkor kell még autó vagy vonat.
Aki szeretne jönni, szóljon hamar!
Írta 2003. augusztus 14. - 11:51

Fiúk és lányok! A hétvége egyik napjára, mondjuk vasárnapra szeretnék egy túrát összeeszkábálni a környezõ hegyekben-völgyekben, aminek elsõdleges célja ezúttal fényképek készítése lenne. A fényképek egy kiadványhoz kellenek - sok mosolygós néni és bácsi a teker a fák közt jelleggel. Terveim szerint egy 10 órás indulást lehetne megjátszani a Bathiányi tértõl - lécci jelezze, aki szívesen részt venne.
Írta 2003. augusztus 14. - 10:35

Tyito:
sajna a jövõhét hétfõtõl esedékes LIllafüredi kiruccanásom miatt nem ejthetem meg, õpedig hidd el szívesen mennék...
PéeF
u.i.: prefi: miért lenne gond? :

PéeF
u.i.: prefi: miért lenne gond? :

Írta 2003. augusztus 14. - 10:26

Kahlesz: Sok sikert, csak megoldod valahogy, vagy gyere busszal.
Almos: köszönöm, megnézem a boltokban.
Tyito: Jó utat, vigyázz magadra!
Almos: köszönöm, megnézem a boltokban.
Tyito: Jó utat, vigyázz magadra!
Írta 2003. augusztus 14. - 10:16

A dicsekvés helye:
A hétvégén felugrok jugó barátaimmal a FRSKAGORAra! Szegedtõl cca.120 Kilcsi. Ha valaki csatlakozna esetlegessen, akkor privizzen vagy hívjon! Szombat- vasárnap! Alvás sátorban!
Üdv.: Tyito +3630/9439-398
A hétvégén felugrok jugó barátaimmal a FRSKAGORAra! Szegedtõl cca.120 Kilcsi. Ha valaki csatlakozna esetlegessen, akkor privizzen vagy hívjon! Szombat- vasárnap! Alvás sátorban!
Üdv.: Tyito +3630/9439-398
Írta 2003. augusztus 14. - 10:01

era!
nemrég vettem egy könyvet, a fitten & egészségesen sorozat kerékpározásról szóló kötetét
ebben egész jó nyújtó gyakorlatok vannak, de nem csak ezért érdemes megvenni
sok hasznos infó van a helyes táplálkozásról, a pulzusméréssel figyelt edzés különbözõ fajtáiról, alapjában véve nagyon hasznos az egész könyv, ezen a téren nagy az ûr szerintem...
a cser kiadó adta ki, ez egy zöld színû kis vékony, 1498 ft-os mutatvány
ja, a szerõk : ivan soulek, karel martinek
nemrég vettem egy könyvet, a fitten & egészségesen sorozat kerékpározásról szóló kötetét
ebben egész jó nyújtó gyakorlatok vannak, de nem csak ezért érdemes megvenni
sok hasznos infó van a helyes táplálkozásról, a pulzusméréssel figyelt edzés különbözõ fajtáiról, alapjában véve nagyon hasznos az egész könyv, ezen a téren nagy az ûr szerintem...
a cser kiadó adta ki, ez egy zöld színû kis vékony, 1498 ft-os mutatvány
ja, a szerõk : ivan soulek, karel martinek
Írta 2003. augusztus 14. - 09:49

Én biztcson megyen, de jelenleg defektproblematikával küszködöm. A kulacsdefim elég furcsa, inkább hasonlít egy felütésre, ami lehet, hol hamarabb keletkezett, és csak most pukkant ki. Mivel elég furcsa lett volna, ha felugratok az Ördögoldal tetején az aszfaltútra, és ott, egy kis kavicsba csapodva kiharapódzok ;D
Mindenesetre betettem egy másik gumit, és mikor 3 bárra fújtam, akkor egyszercsak kipukkant. Pont a szelepnél keletkezett a lyuk, így irány a kuka. Nekileselkedtem a kulacsosnak, fél sikert értem el. Este még kemény volt, de reggelre semmi.
Szóval most vennem kell ezt azt: kulacs,gumi, ragacs stb, a gatyám ráköltöm a pacira
Mindenesetre betettem egy másik gumit, és mikor 3 bárra fújtam, akkor egyszercsak kipukkant. Pont a szelepnél keletkezett a lyuk, így irány a kuka. Nekileselkedtem a kulacsosnak, fél sikert értem el. Este még kemény volt, de reggelre semmi.
Szóval most vennem kell ezt azt: kulacs,gumi, ragacs stb, a gatyám ráköltöm a pacira

Írta 2003. augusztus 14. - 09:30

Para!
Egy lightosabb tekerés erejéig lehet hogy én is csatlakoznék (ha lehet)
üdv
Prefi
Egy lightosabb tekerés erejéig lehet hogy én is csatlakoznék (ha lehet)
üdv
Prefi
Írta 2003. augusztus 14. - 09:16

Mégegyszer írom, akinek van kedve ma este 6-kor találkozunk a Hármas határhegyen a Fenyõgyöngyénél (56-ös busz végállomása) és sziklát mászunk.
Írta 2003. augusztus 14. - 08:08

Írta 2003. augusztus 13. - 21:33

Írta 2003. augusztus 13. - 16:55

Mi van itt? Lehet hogy nagyon meleg van. :
;D
Azért én felmegyek a HHH-re, futok egyet. Lányok! Tudtok valami nyújtó gyakorlatot a bringázás után?
Észrevettem, mióta többet tekerek, még az emelkedõket is bírom. (Persze úgy ahogy.) Aztán tegnap tekerek, nyomom a pedált és egyszercsak, ahogy lenéztem a lábamra, látom, hogy a combom kezd gömbölyû lenni.
Tudjátok, olyna bicajos comb, a térd fölött vastagodik. :
- Hajjjajj, mondom, valamit valamiért. De azért irány a hegy, futni és mászni (nagyon elhanyagoltam mostanában) a formás hosszú combok érdekében.
Mellon: Nem mentem fel a HHH-re. Felhúztam az órát fél 1-re és kiálltam a kertbe lesni a csillaghullást, de a szmog meg akármi miatt nem látszódtak igazán, csak néhányat láttam és azok sem voltak igazán fényesek.

Azért én felmegyek a HHH-re, futok egyet. Lányok! Tudtok valami nyújtó gyakorlatot a bringázás után?
Észrevettem, mióta többet tekerek, még az emelkedõket is bírom. (Persze úgy ahogy.) Aztán tegnap tekerek, nyomom a pedált és egyszercsak, ahogy lenéztem a lábamra, látom, hogy a combom kezd gömbölyû lenni.

Mellon: Nem mentem fel a HHH-re. Felhúztam az órát fél 1-re és kiálltam a kertbe lesni a csillaghullást, de a szmog meg akármi miatt nem látszódtak igazán, csak néhányat láttam és azok sem voltak igazán fényesek.

Írta 2003. augusztus 13. - 16:42

'jenõ!
Tipp:
Polyvitaplex.
Ez valamikor volt és piros volt és vitamin volt és a doktor bácsi sokszor felírta nekem.
Tipp:
Polyvitaplex.
Ez valamikor volt és piros volt és vitamin volt és a doktor bácsi sokszor felírta nekem.
Írta 2003. augusztus 13. - 16:38

Bárki aki esetleg hétfõtõl szomabtig Lillafüeden járna, szóljon, MI OTT LESZÜNK! 8)
PéeF
Nem is tudom... olyas messze lakok Lillafüredtõl...
Az a kör mehet!