Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
betontúra :-) errõl annyit, hogy átmentünk a Holdvilág árkon is :)
Reggel odafagytam a kormányhoz, de a Kõ hegyen már szép meleg napsütéses idõ volt, utána is jó idõ lett.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
lehet, hogy voltam, de nem igazán vagyok tisztában ezekkel a nevekkel. asszem ezt most skipp, mert ma elég rendesen szétcsaptam magam fizikailag pluszt fat tyre :( majd máskor

jó tekerést Nektek!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Maga még nem volt a Pap-réten? Még ilyet! Meg kell nézni, szép út. A Pilisben van. Akivel megyek, az kb. fél lábbal röhögve teker mellettem, miközben én kiköpöm a tüdõm, ezért gondolom, hogy tempósabb lesz a dolog, meg én is a merevvázassal leszek.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
pix, a tempós az azt jelenti, hogy a fr külsõimmel valszeg nem fogom bírni. jahmeg merre van a sasrét? :)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
KeX, illetve mindenki más: megyünk egy tempósabbat betonon holnap Pap rét felé, 9-kor tali az UVH környékén, ha valaki jönne, csörr 70 212 70 55

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
holnap szép idõ igérkezik, elmennék egyet tekerni a John hegy környékére, ha valakinek van kedve tartson velem. 11 körül indulok.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
mivan itt bazz? énis röstellem magam, holnap lehet énis kiiratkozok suliból 8)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Akkor lehetne a jövõ szerdai ilyen cégbúcsúztató buli :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
OFF
mától Énis a felmondási idõm töltöm a jelenlegi cégnél... ::)
ON

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lensver: közel vagyok hozzá, hogy belepusztuljak a beszámolóidba :) Annyira elkezdtem már várni a tavaszt/nyarat.

[glow=red,2,300]Bejelentés:[/glow]
Tartanánk kis beszélgetõs, Activity-s, megmiegymás bulit nálunk jövõ szerdán. Amolyan Era-féle stílusban. Igény esetén tésztástul :)

Mutatkozik érdeklõdés?

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igy van thommey, biztos, hogy elobb utobb talalni fogsz valamit! Fel a fejjel.

Mellon: az itteni bringasok foleg Gianttal, Gary Fisherrel, Scottal nyomjak, de sok meg a Mongoose, Bianchi...es hat biztos kihagytam meg egy parat.
Bringas lanyokbol itt tobb van, mint idehaza, de a biztonsag miatt (nem egy eletbiztositas egyedul elmenni) az emberek csoportosan bicoznak.

A hegyek 500-1500m-ig vannak, es az ember tobb lehetoseg kozul valaszthat. A terep szinte mindenhol sziklas es homokos. Tegnap elmentunk egy volgybe, ott leparkoltunk es megindultunk a kb.900m-es hegyre folfele. Ezek olyasmi hegyek, mint az Alpok, csak sokkal csipkezettebb a tetejuk, es nagyon vekony, tehat a tetore nem is lehet felbiciklizni, az utak mindig alatta vezetnek el. Tegnapi utunk vegig fenyvesben vezetett, egy szeles, sziklas uton, mely egyre meredekebben ivelt folfele. Egy ido utan kiertunk a fenyok fole es onnan belattuk a ket hegylancot es az alant futo volgyet. Eppen naplemente volt, es az eg pazar szinekben pompazott. Lefele sinlge track-en mentunk, ami marha jo volt: no szikla, csak dongolt homokfold, itt-ott kiallo gyokerrel, eles kanyarokkal.
De ha Cape Town-tol keletebbre megyunk egy kicsit, ott kevesebb lesz a vegetacio es bazi meleg. Puszi mindenkinek.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
thommey: bakker... ez elb*szás! Sajjnálom! :-X
Ha szegedkörnyéki lennél, adatnék Neked melót!
Seráfütty! Majd lesz jobb! ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:o :o :o thommey: nabasssz... :(

ezszép...

remélem mielõbb találsz vmit, ami még jobb lesz najzeréknél...

:(

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Rá se fütty Thommey!
Én is jártam így, csak sokkal gyorsabban. Pénteken összehívták a szervízcsapatot, és közölték velünk, hogy hétfõn csak azért kell bejönnünk, hogy a szerszámokat leadjuk és a papírokat aláírjuk. Ennyi. Még arra sem volt idõnk, hogy más munkahelyet keressünk. Egyszerre tizenketten jártunk így. (azóta a fõnököt lecsukták)
Bízom benne, hogy hamar találsz megfelelõ lehetõséget!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
a chinoin elõtt meg van egy kis domb, ott jót lehet biciklizni :-) ... vagy télen szánkózni :-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
megy a halál:)
örülök, hogy eljöttem onnan egyszer:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja, bocsek. az más. jöhecc haza a Borsodkembe. ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nem kellett mentõt híni:)
Ez az õ döntése, én megértem,csak nem értek vele egyet:)
Igen Kbarcikai vagyok, csak pesten lakom:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
thommey: és gyorsan kijöttek a mentõk a fõnökért?

amúgy részvétem... :-\

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
thommey te Kbarcikai vagy? Nem is tudtam, hogy ott oly nagy a magykereskedelem... ???