hja, még nem írtam meg. Ezek szerint van rá igény.. Nna jó. Mindjárt nekifogok.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. február 23. - 17:48

Írta 2004. február 23. - 17:39

Para:
Ment a 5ös a hirdetésre, de csinálhattál volna valami jobbat is ;D
Na jó ez csak vicc volt
Era:
Az év házi asszonya könyvedet hol is árulják és mikor lesz dedikálás? :-*
Szammer
Ment a 5ös a hirdetésre, de csinálhattál volna valami jobbat is ;D
Na jó ez csak vicc volt

Era:
Az év házi asszonya könyvedet hol is árulják és mikor lesz dedikálás? :-*
Szammer
Írta 2004. február 23. - 16:48

Írta 2004. február 23. - 16:43

Era: bár én még egy partin sem voltam nálad, de így látatlanba is kapsz tõlem egy csillagos ötöst... jó? :-) :-*
Írta 2004. február 23. - 16:42

Írta 2004. február 23. - 16:37

Írta 2004. február 23. - 16:35

Írta 2004. február 23. - 16:33

Írta 2004. február 23. - 16:28

vendég_Charon_*
Írta 2004. február 23. - 16:20

Írta 2004. február 23. - 16:13

;D szinte éreztem... itt lenn... az oldalamnál szúrt... aztán jött az a fájás a fejemben... és már láttam is... :
"amúgy szavaztam, na ;-)
te kaptad a legrosszabbat... ;-)
csak viccelek... :-P "
;D köffke...
"amúgy szavaztam, na ;-)
csak viccelek... :-P "
;D köffke...
Írta 2004. február 23. - 16:09

nem, ez azt jelenti, hogy már korábban olvastam ezt a szavazósat... :
amúgy szavaztam, na ;-)
csak viccelek... :-P

amúgy szavaztam, na ;-)
csak viccelek... :-P
Írta 2004. február 23. - 16:00

brúsz:
hja... pályáztam... az uccsó pillanatban lettem kész, mert hát közben katalógus gyártmányolás, és egyéb munkák vártak nagyobb prioritással az asztalomon Rám.. :-\
amúgy engem nem az éves domén érdkel
inkább most a pízre lenne szükségem... :
egyébként ez azt jelentette, hogy szavaztál? :-*

amúgy engem nem az éves domén érdkel

egyébként ez azt jelentette, hogy szavaztál? :-*
Írta 2004. február 23. - 15:57

Írta 2004. február 23. - 15:35

CSAJOK! és fijúk!
Segítségetek kérem!
Nem rég beadtam egy pályázatra grafikám, és most az eredmény attól függ, hogy a nyilvûános NETes szavazáson melyik pályamû hogy szerepel... :-\
A pályázatra egy A4 illetve A5 oldalas hirdetést kellett készítenia cégnek, amelyik meghirdette az egészet.
itt lehet szavazni:
http://true.hu/index.php?mod=szavazas
és ez az Én grafikám:
http://true.hu/palya...uvek/020/a4.jpg
Esetleg ha van egy kis idõd, és segítenél (nyugodtan nézd meg a többit is, 90%ban eléggé, hogy úgy mondjam vördös
) légyszíves szavazz a munkámra egy 5-össel :
Mindenki segítségét elõre is köszönöm....
Segítségetek kérem!
Nem rég beadtam egy pályázatra grafikám, és most az eredmény attól függ, hogy a nyilvûános NETes szavazáson melyik pályamû hogy szerepel... :-\
A pályázatra egy A4 illetve A5 oldalas hirdetést kellett készítenia cégnek, amelyik meghirdette az egészet.
itt lehet szavazni:
http://true.hu/index.php?mod=szavazas
és ez az Én grafikám:
http://true.hu/palya...uvek/020/a4.jpg
Esetleg ha van egy kis idõd, és segítenél (nyugodtan nézd meg a többit is, 90%ban eléggé, hogy úgy mondjam vördös

Mindenki segítségét elõre is köszönöm....
Írta 2004. február 23. - 15:25

Látom a betonos edzést mindenki furcsán értelmezi. Pixelék a Holdvirág-árokban nyomultak, én meg országúti slick gumikkal küzdöttem lefelé a 10cm-s hóban. Tök jó érzés, amikor egyszerre csúszik mindkét kerék, és csak gyorsulsz... ;)Sajnálom a pénteket, mert Pixelékkel egyetemben én is a Pilis betonos útjait róttam (Bp.-Pomáz-Dobogókõ-Sikáros-Szentendre-Bp), de sajna egyedül.
Csütörtökön viszont jót bulizgattunk (ücsörgõs-beszélgetõs) Falatkáéknál Kahlesszel.
Ennél már csak a Csángóbál volt állatabb. Mindenki bánhatja, aki lemaradt arról az érzésrõl, amikor 2000 ember egymást fogva ugyanarra a dübörgõ ritmusra ugyanazt a táncot ugrálja. Én már voltam sok koncerten, de ennyi embert elborult, vigyorgó arccal még soha nem láttam. És fiúk! Az egész tele volt tündéri lányokkal!!!! Bánhatjátok!
Csütörtökön viszont jót bulizgattunk (ücsörgõs-beszélgetõs) Falatkáéknál Kahlesszel.
Ennél már csak a Csángóbál volt állatabb. Mindenki bánhatja, aki lemaradt arról az érzésrõl, amikor 2000 ember egymást fogva ugyanarra a dübörgõ ritmusra ugyanazt a táncot ugrálja. Én már voltam sok koncerten, de ennyi embert elborult, vigyorgó arccal még soha nem láttam. És fiúk! Az egész tele volt tündéri lányokkal!!!! Bánhatjátok!
Írta 2004. február 23. - 14:42

Írta 2004. február 23. - 14:13

A to be volt fagyva, csak a lekben lehetett megmartozni, persze amig ujra be nem fagyott. De nagyon jo erzes a forro szauna utan. Az egyik kepen lehet latni egy fa epuletet, ahonnan molo vezet a tohoz, lekhez. Az a szauna. Egyebkent itt mindent ho borit. Szerencsere nem sozzak, csak apro kaviccsal szorjak le az utakat, igy nincs latyak.
Írta 2004. február 23. - 14:07

Hány fokos volt az a tó? 
Lehet, hogy a szerverünk nem engedi.
Itt hideg van, 0 fok körül, jégpáncél borít MINDENT.
Nállatok van még hó?

Lehet, hogy a szerverünk nem engedi.

Itt hideg van, 0 fok körül, jégpáncél borít MINDENT.
Nállatok van még hó?
Írta 2004. február 23. - 14:01

Nekem az elobb bejott.... ??? Lehet, hogy a srac most tolti fel a kepeket. Egyebkent jol vagyok. A mult heten egy nyelvi es kulturalis kepzesen voltam, ahol az osszes tobbi europai onkentes is reszt vett. Nagyon jo volt. Jokat ettunk, ittunk, szaunaztunk, furdottunk a toban + tanultunk.