Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. február 18. - 13:28

Izgalmas lehet ez a Képtaun BKV. Hallottam, hogy például Wasingtonban is hasonlóan siralmas a BKV. Ott is mindenki autózik. A végén még kiderül, hogy mi büszkék lehetünk a hazai rendszerre. Bár, itthon se fék, se felturbózás. 

Írta 2004. február 18. - 11:49

VIgyázz ám magadra odakinn

Írta 2004. február 18. - 11:45

Hat, fotozni mindenkeppen csinalok - bringasokat is, foleg a versenyen - de videot nem hiszem.
Írta 2004. február 18. - 11:40

van rá módod, hogy ott léted alatt frényképezz és filmre vegyél pár dolgot?
Írta 2004. február 18. - 11:38

Hat ja, csak nem sokan kozlekednek a varosban bringaval. Bringas futarokrol meg meg nem is hallottak. ;D
Írta 2004. február 18. - 11:26

Írta 2004. február 18. - 11:17

Era: bushman nincs errefele, de a vadallatok kozul a legnagyobb amivel vadon talalkozhatsz, azok a majmok, vagy teknosok. Mas nincsen mar, mert vagy kilottek, vagy kipusztult.
A bacijaim eleg jol viselik a klimat sajna, csak lassan mulik a dolog. De legalabb a hoemelkedesem mar csak ritkan jon, ezert ma megyunk egyet tekerni.
Meg egy story: Capetown-ban a tomegkozlekedesnek igen fura formaja alakult ki. Ha el akarsz jutni a varos a pontjabol aB pontba, akkor az egyetlen eselyed, hogy eljuss oda, azok a Fekete Koporsok, igy hivjak ezeket a minibusz-szeru jarganyokat, amik kozul a legtobb olyan allapotban van, hogy az mar eletveszelyes. Egy ilyen 12 szemelyes szeteso minibuszba (helyi taxi) akar huszan is bepreselodnek, es ugy utaznak nemcsak varoson belul, de az autopalyan is. A vezeto le se veszi a labat a gazrol, es tud menni kb. 140-nel, mert bar a kocsira nem koltenek semmit (pl.fek), de a motort azt felturbozzak. Ilyenkor altalaban mindenki meghal, aki ott ucsorog.
A varosban persze mar nem veszelyes, mivel ott max50-nel mennek.
Node ott tartottam, hogy allsz az ut szelen, es integetsz, hogy felvegyenek, ha el akarsz jutni valahova. Az egyik biztosan megall, de ne varjuk, hogy egybol. Aztan megmondog, hogy te hova mesz, majd a sofor megmondja, hogy o hova, es ha nem oda megy ahova te, akkor valahol kirak, es onnan egy masik taxi fog vinni. Van ugy, hogy egy 7km-es szakaszon akar haromszor is atszallsz. Ezenkivul van meg egy fele buszjarat, de az csak ket orankent jar, ugyhogy azt szinte senki nem is hasznalja.
A legtobben kocsival jarnak.
A bacijaim eleg jol viselik a klimat sajna, csak lassan mulik a dolog. De legalabb a hoemelkedesem mar csak ritkan jon, ezert ma megyunk egyet tekerni.
Meg egy story: Capetown-ban a tomegkozlekedesnek igen fura formaja alakult ki. Ha el akarsz jutni a varos a pontjabol aB pontba, akkor az egyetlen eselyed, hogy eljuss oda, azok a Fekete Koporsok, igy hivjak ezeket a minibusz-szeru jarganyokat, amik kozul a legtobb olyan allapotban van, hogy az mar eletveszelyes. Egy ilyen 12 szemelyes szeteso minibuszba (helyi taxi) akar huszan is bepreselodnek, es ugy utaznak nemcsak varoson belul, de az autopalyan is. A vezeto le se veszi a labat a gazrol, es tud menni kb. 140-nel, mert bar a kocsira nem koltenek semmit (pl.fek), de a motort azt felturbozzak. Ilyenkor altalaban mindenki meghal, aki ott ucsorog.
A varosban persze mar nem veszelyes, mivel ott max50-nel mennek.
Node ott tartottam, hogy allsz az ut szelen, es integetsz, hogy felvegyenek, ha el akarsz jutni valahova. Az egyik biztosan megall, de ne varjuk, hogy egybol. Aztan megmondog, hogy te hova mesz, majd a sofor megmondja, hogy o hova, es ha nem oda megy ahova te, akkor valahol kirak, es onnan egy masik taxi fog vinni. Van ugy, hogy egy 7km-es szakaszon akar haromszor is atszallsz. Ezenkivul van meg egy fele buszjarat, de az csak ket orankent jar, ugyhogy azt szinte senki nem is hasznalja.
A legtobben kocsival jarnak.
Írta 2004. február 18. - 10:59

Lensver
Akkor a felületi sterilizáció megvolt. És a bacik bírják a klímát?
A képeket nagyon várjuk!
Vigyázz magadra, nehogy elkapjanak a busmanok, vagy valami kósza oroszlán, meg mi minden él arra?
Beszámolót! Még, még, még!
:-*

A képeket nagyon várjuk!
Vigyázz magadra, nehogy elkapjanak a busmanok, vagy valami kósza oroszlán, meg mi minden él arra?
Beszámolót! Még, még, még!
:-*
Írta 2004. február 18. - 10:54

Era, voltam mar napozni, de mivel nem kentem be magam, jol le is egtem. Azert nem tettem magamra kremet, mert ugy fujta a szel a homokot, hogy a vegere teljesen homokember lettem volna, a ramragadt homokszemcsektol. Este meg visszatertem Clifton beach-re fotozni a naplementet es szuletett is par szep foto, majd folteszem valahova, hogy ti is megnezhessetek.
Az itten biciklizes egy kicsit mashogy zajlik, mint odahaza, ugyanis nem ajanlatos egyedul elmenni tekerni. Van itt egy montis weblista, amit neha nezegetunk haverommal, es ott tegnap olvasta, amit az egyik montis srac beirt: a napokban tekert itt a kulvarosban betonon, es ket feka srac majdnem leszedte ot a bringarol. A hatizsakjanal fogva kaptak el, csak lecsuszott a fogasuk, a srac meg eliszkolt. Az ilyesmi itt sajna megtortenik, es egyedul bringazni nem tul tanacsos. Az emberek bringasforumokon beszelik meg, hogy ki kivel fog tekerni.
Ha lesz valami izgi, majd meselek meg. Puszi mindenkinek!
Az itten biciklizes egy kicsit mashogy zajlik, mint odahaza, ugyanis nem ajanlatos egyedul elmenni tekerni. Van itt egy montis weblista, amit neha nezegetunk haverommal, es ott tegnap olvasta, amit az egyik montis srac beirt: a napokban tekert itt a kulvarosban betonon, es ket feka srac majdnem leszedte ot a bringarol. A hatizsakjanal fogva kaptak el, csak lecsuszott a fogasuk, a srac meg eliszkolt. Az ilyesmi itt sajna megtortenik, es egyedul bringazni nem tul tanacsos. Az emberek bringasforumokon beszelik meg, hogy ki kivel fog tekerni.
Ha lesz valami izgi, majd meselek meg. Puszi mindenkinek!
Írta 2004. február 18. - 10:53

KGADAM: KÉT NÕ??? 
Mi történt? Lemaradtam. De mi az, hogy egyik sem? Ajjjajjj!
Válassz minket a nõk helyett! ha megérik, úgy is szeretnek és közben nem maradsz ki semmilyen jó buliból. Milyen jó volt a Börzsöni tekerés is.
Vagy nagyon félre értettem valamit?
Igazi gyorskorcsolyázó bajnok leszel.
Jenõ: Írigyellek, hogy megúsztad a tanuló borulások nélkül. További sok sikert kívánok.

Mi történt? Lemaradtam. De mi az, hogy egyik sem? Ajjjajjj!
Válassz minket a nõk helyett! ha megérik, úgy is szeretnek és közben nem maradsz ki semmilyen jó buliból. Milyen jó volt a Börzsöni tekerés is.
Vagy nagyon félre értettem valamit?
Igazi gyorskorcsolyázó bajnok leszel.
Jenõ: Írigyellek, hogy megúsztad a tanuló borulások nélkül. További sok sikert kívánok.
Írta 2004. február 18. - 10:19

Bocs, öregharcos, de nagyon szarul voltam. Nem jó érzés, ha egy nap döbbensz rá, hogy két nõ közül egyikkel sem mûködik a dolog, és még a munkahelyi megbeszélés sem a várakozásaid szerint alakul. Ha meg mindehhez fáj a fejed is, és el vagy maradva két melóval, akkor neheéz elmenni korizni. Bár lehet, hogy ezt kellett volna tennem. Mindegy, majd holnap mulatunk: 19.00 Batyi Nagyi Palija elõtt!
Írta 2004. február 18. - 00:54

csak nehogy bekattanj! Azaz kattanj, de ki-be ;D
No én ma is megtettem a kilometereket, bár nem bicóval, hanem korival. Isteni volt több száz analfabéta között lavírozni a fékezés tudományának hiányában, de az oldalszökkenésben már jártas vagyok, és ha igy halad tovább, hamarabb tanulok meg hátrafelé fékezni mint elõre ;D
Sopi: Akkor csütörtökön a Palacsintalanizálónál találkozunk, de hánykor is? Bánhatod, hogy kihagytad a pályát!
No én ma is megtettem a kilometereket, bár nem bicóval, hanem korival. Isteni volt több száz analfabéta között lavírozni a fékezés tudományának hiányában, de az oldalszökkenésben már jártas vagyok, és ha igy halad tovább, hamarabb tanulok meg hátrafelé fékezni mint elõre ;D
Sopi: Akkor csütörtökön a Palacsintalanizálónál találkozunk, de hánykor is? Bánhatod, hogy kihagytad a pályát!
Írta 2004. február 17. - 16:50

tegnap tesztelve lett - no problem!
úgylátszik nekem bejön, ha be vagyok kattintva ;D
úgylátszik nekem bejön, ha be vagyok kattintva ;D
Írta 2004. február 17. - 15:46

Ajjaaajjjj Jenõ! Készülj a leg lehetetlenebb helyzetekben való eldõlésre. ;D
És úgy legyen, tényleg még sokáig sok extrém dolgot tudjak csinálni! De ezt viszont is kívánom mindnyájatoknak.
És úgy legyen, tényleg még sokáig sok extrém dolgot tudjak csinálni! De ezt viszont is kívánom mindnyájatoknak.
Írta 2004. február 17. - 15:37

Na, csak mert valakinek utolsónak is kell lennie... 
Era, mivel a boldogságos születésnap megvolt ezért én inkább további boldogságos éveket kívánok - még nagyon-nagyon sokat! Nyeregben, kötélen, túracipõben, fürdõruciban, stb! :-*
mellesleg tudatom minden érdeklõdõvel:
vasárnap megérkezett hozzám életem elsõ SPD cipellõje! Hamupipõke se lehetett boldogabb a maga üvegtopánjával!

Era, mivel a boldogságos születésnap megvolt ezért én inkább további boldogságos éveket kívánok - még nagyon-nagyon sokat! Nyeregben, kötélen, túracipõben, fürdõruciban, stb! :-*
mellesleg tudatom minden érdeklõdõvel:
vasárnap megérkezett hozzám életem elsõ SPD cipellõje! Hamupipõke se lehetett boldogabb a maga üvegtopánjával!

Írta 2004. február 17. - 13:17

Óóó Lensver! Bár csak úgy lenne!
Kicsit odaálmodtam magam hozzád! A tengerpartra el ne felejts napolajat vinni. Jó pihenést, gyors gyógyulást és sok erõt kívánok a versenyhez.
Kerge: Köszönöm, a talira jó lesz! :-*
Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat! Tényleg boldoggá tettetek.

Kicsit odaálmodtam magam hozzád! A tengerpartra el ne felejts napolajat vinni. Jó pihenést, gyors gyógyulást és sok erõt kívánok a versenyhez.
Kerge: Köszönöm, a talira jó lesz! :-*
Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat! Tényleg boldoggá tettetek.

Írta 2004. február 17. - 12:31

Írta 2004. február 17. - 10:41

Hát Lens irigyellek. Rossz lehet 30 fokban bicajozni, meg a húsz fokos óceáni szélben dideregni! ;D 8)
Remélem lesznek fotók!
Ide kapcsolódó téma, a párom tárgyalt egy nyereményjáték nyertesével, aki két személyes tahiti utat nyert. Erre bemondja, hogy õ a második díj, a házimozirendszer miatt játszott, és nem vihetné-e inkább azt. Normális az ilyen? Arra gondoltunk, hogy összedobjuk neki a szaros moziját és kimegyünk mi bíccselni. 8) Bár lehet, hogy szegény nyertes maga a Tahiti nagykövet, vagy politikai menekült... ;D
Remélem lesznek fotók!
Ide kapcsolódó téma, a párom tárgyalt egy nyereményjáték nyertesével, aki két személyes tahiti utat nyert. Erre bemondja, hogy õ a második díj, a házimozirendszer miatt játszott, és nem vihetné-e inkább azt. Normális az ilyen? Arra gondoltunk, hogy összedobjuk neki a szaros moziját és kimegyünk mi bíccselni. 8) Bár lehet, hogy szegény nyertes maga a Tahiti nagykövet, vagy politikai menekült... ;D
Írta 2004. február 17. - 10:37

Nati drága! Ha tudsz videóra vegyél fel minél több dolgot

majd ha hazajöttél kereslek ez ügyben :-*
Jó üdülést! 8)
Írta 2004. február 17. - 10:33

Menyus: gratulálok a kalandjaidhoz

Asszonyos hírek?

--Trifo