Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
azt még nem tudom, de a jöv héten kiderül.Szeretnék abringás témában maradni

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
tomi :( :( :(
és most hovatovább? ???

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok:)
Nagyon király volt a korizás:Pixel,Aszta,Trifo, és én voltunk.Legközelebb ki jön még?Vannak lányok is:)

Ja és egy bejelentés barátaim:mától töltöm a felmondási idõmet a Neuzernél :-[
Sajna kitették a ruhámat, igazi indoklás nélkül. Egy volt Velos lesz helyettem...
Azzé sok sikert nekik:)
Üdv:Thy

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Nyissatok egy "Koris lányok márpedig vannak" topicot, mert eddig elég gyenge az ivararány ;D

Bár a pályán biztos jobb a helyzet. Lehet, hogy nekem is meg kéne tanulni? ::)

Nati: Remélem hamar elmúlik most már a kor, most én is tudom milyen vacak dolog, még idehaza is, de napsütés közepette biztos sokkal dühitõbb. Szoritunk, hogy a versenyre teljesen rendben legyél! :-*

Mesélj nekünk: Mi a "trendi" odakint bringás körökben? (Mi ott a "népmonti"?) Vannak ott is bringás lányok ??? Mekkorák a hegyek, utak stb.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
NA KORIZNI KI JÖN ESTE?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Persze! Nézz át a Megmozdulás/Teljesítménytúrákra ott már alakul..

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Nos, ez esetben nekem is nagyon tetszik. Megyünk?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
KGADAM: is. (Én bringával gondoltam.)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Bruce:
Donovaly-n síeltünk, a bérletárak:
- fél napos: 440 SK
-egész n.: 620 SK
-kétnapos: 1170 Sk

A szállás ügyében ott kint sikerült egy családi házat kivennünk 4000 Sk-ért, de 4+1 fõre 3 éjszakára.
Ez nagyon jó ár volt -szerintem-!

Szammer

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Era: ez bringás vagy gyalogos túra?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kattintott pedál korszaka. Hihi

Lensver minden nap gondolok rád. Még egy hét?
Bacik, ha ti is olvassátok ezt az üzenetet, vegyétek már észre magatokat! Lensvert hagyjátok már békén, nagy dologra készül és nem csak elszántságra,hanem erõre is szüksége van! IRGUM-BURGUM!!! >:(

Most olvastam a teljesítmény túráknál: március 20 Téry Ödön TT 50 kilcsi Hûvösvölgy-dömös, 8 óra alatt.
Nekem tetszik :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Pixel: igen, Jenõbõl kattant lány lett. Mondhatni a pattintott kõkorszakot felváltotta nálunk a kattintott pedál korszaka :)

Ma este csatlakoznék én is a korihoz!

--Trifo

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Szia Mindenki!

Nati: üdv ott a messzeségben! Érezd hepilve magad és gyógyulj meg! Mindent beszorítok Neked, satut, kerékanyát és mind a két kezemet! ;)

Más: ha valakinek még lenne kedve egy húsvétitthonhagyásra és még nem nézte meg az ehhez kapcsolódó topikot, úgy figyelemfelkeltést tennék itt! Mozduljatok rá a megmuzdulásra!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mellon: sajna meg mindig itt van bennem a nyavaja, es tarsul hozza hoemelkedes is. A verseny egyebkent 26-an indul. Szoritsatok, hogy elmuljon par napon belul a ho, hogy tudjak normalisan edzeni.

Kerge: na ja, itt van eleg rendes bringas elet es forum is.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Hát Jenõ bekattant, az volt a nagy hír :D

Szerintem Jenõ azért nem dölt el, mert télen triálozni tanult a szobában, és most már nem tud eldõlni ;D

Üdv mindenkinek, régen jártam erre.
Sajnos én is elkaptam ezt a nyavaját, emiatt a korábbi Börzsöny túrát is ki kellett hagynom.
És úgy tûnik most hétvégén is pihenek, mert még mindig nem jöttem helyre 100%ban, és most már kezdem unni ezt a nyavaját >:(
Jövõ hétvégén megint megyíek síelni (egy hétre Tyrolba :P :)), addigra minden bacitól és vírustól meg akarok szabadulni!
Remélem Neked is sikerül Nati! Mikor lesz a verseny?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Trifo! Szó volt itt valami nagy hírrõl, de aztán ha nem csal az emlékezetem, elsunnyogtátok. Szóval...? :)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
megyünk ma este korizni Kápmegyerre, még 2 embert tudok vinni, ha van kedve jönni vkinek.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás

[...] Az emberek bringasforumokon beszelik meg, hogy ki kivel fog tekerni.
[...]

Üdv Nati innen északról!
akkor ez azt jelenti ,hogy ott is van helyi BMFT? 8)

khm.. izé.. ::) http://www.hurra-nya...ut.php?id=18425

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Valahogy nem volt senki aki bringával jött volna lefelé a boardosok és a síelõk között, ezt pedig vártam… >:(

:-)
ausztriában az ún. funpark elején állva-várva egyszer csak megérkezett mellém egy bringás fazon... vánpontfájv sherman, specko váz... egybõl engedtem elõre mondom hülye leszek kihagyni azt a látványt, ahogy lebotorkál :D bár néhol voltak problémái de egész korrekten leért :-)

A bérletárakat a tavalyi évhez képest duplájára emelték + a HUF is gyengélkedik így egy kicsit húzós lett, de a buliért megérte, majd spórolok!

Szlovákia melyik részén síeltetek?És megkérdezhetem, hogy mennyi az annyi sacc/kb?

Lens:
itt is sütött a nap délben egy kevés ideig... de bibi én nem égtem le.... mert KABÁT volt rajtam :-))
kellemes nyaralást! ;-)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Hali!
A hosszú hétvégés síelés nagyon zsír volt a szlovák „paradicsomban”. Friss hó, napsütés, esés, ugratás, Beherovka, Topvar pivo, Dobry den, ahoj poplacsek… :D
Valahogy nem volt senki aki bringával jött volna lefelé a boardosok és a síelõk között, ezt pedig vártam… >:(
A bérletárakat a tavalyi évhez képest duplájára emelték + a HUF is gyengélkedik így egy kicsit húzós lett, de a buliért megérte, majd spórolok!

Era Neked így néhány nap múlva kívánok Boldog Szülinapot!! :-*

Üdv:Szammer