azt még nem tudom, de a jöv héten kiderül.Szeretnék abringás témában maradni
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. február 20. - 00:50

Írta 2004. február 20. - 00:46

Írta 2004. február 20. - 00:26

Sziasztok:)
Nagyon király volt a korizás:Pixel,Aszta,Trifo, és én voltunk.Legközelebb ki jön még?Vannak lányok is:)
Ja és egy bejelentés barátaim:mától töltöm a felmondási idõmet a Neuzernél :-[
Sajna kitették a ruhámat, igazi indoklás nélkül. Egy volt Velos lesz helyettem...
Azzé sok sikert nekik:)
Üdv:Thy
Nagyon király volt a korizás:Pixel,Aszta,Trifo, és én voltunk.Legközelebb ki jön még?Vannak lányok is:)
Ja és egy bejelentés barátaim:mától töltöm a felmondási idõmet a Neuzernél :-[
Sajna kitették a ruhámat, igazi indoklás nélkül. Egy volt Velos lesz helyettem...
Azzé sok sikert nekik:)
Üdv:Thy
Írta 2004. február 19. - 18:03

Nyissatok egy "Koris lányok márpedig vannak" topicot, mert eddig elég gyenge az ivararány ;D
Bár a pályán biztos jobb a helyzet. Lehet, hogy nekem is meg kéne tanulni? :
Nati: Remélem hamar elmúlik most már a kor, most én is tudom milyen vacak dolog, még idehaza is, de napsütés közepette biztos sokkal dühitõbb. Szoritunk, hogy a versenyre teljesen rendben legyél! :-*
Mesélj nekünk: Mi a "trendi" odakint bringás körökben? (Mi ott a "népmonti"?) Vannak ott is bringás lányok ??? Mekkorák a hegyek, utak stb.
Bár a pályán biztos jobb a helyzet. Lehet, hogy nekem is meg kéne tanulni? :

Nati: Remélem hamar elmúlik most már a kor, most én is tudom milyen vacak dolog, még idehaza is, de napsütés közepette biztos sokkal dühitõbb. Szoritunk, hogy a versenyre teljesen rendben legyél! :-*
Mesélj nekünk: Mi a "trendi" odakint bringás körökben? (Mi ott a "népmonti"?) Vannak ott is bringás lányok ??? Mekkorák a hegyek, utak stb.
Írta 2004. február 19. - 17:48

Írta 2004. február 19. - 14:57

Írta 2004. február 19. - 14:52

Írta 2004. február 19. - 14:40

Írta 2004. február 19. - 14:23

Bruce:
Donovaly-n síeltünk, a bérletárak:
- fél napos: 440 SK
-egész n.: 620 SK
-kétnapos: 1170 Sk
A szállás ügyében ott kint sikerült egy családi házat kivennünk 4000 Sk-ért, de 4+1 fõre 3 éjszakára.
Ez nagyon jó ár volt -szerintem-!
Szammer
Donovaly-n síeltünk, a bérletárak:
- fél napos: 440 SK
-egész n.: 620 SK
-kétnapos: 1170 Sk
A szállás ügyében ott kint sikerült egy családi házat kivennünk 4000 Sk-ért, de 4+1 fõre 3 éjszakára.
Ez nagyon jó ár volt -szerintem-!
Szammer
Írta 2004. február 19. - 14:21

Írta 2004. február 19. - 12:03

Kattintott pedál korszaka. Hihi
Lensver minden nap gondolok rád. Még egy hét?
Bacik, ha ti is olvassátok ezt az üzenetet, vegyétek már észre magatokat! Lensvert hagyjátok már békén, nagy dologra készül és nem csak elszántságra,hanem erõre is szüksége van! IRGUM-BURGUM!!! >
Most olvastam a teljesítmény túráknál: március 20 Téry Ödön TT 50 kilcsi Hûvösvölgy-dömös, 8 óra alatt.
Nekem tetszik
Lensver minden nap gondolok rád. Még egy hét?
Bacik, ha ti is olvassátok ezt az üzenetet, vegyétek már észre magatokat! Lensvert hagyjátok már békén, nagy dologra készül és nem csak elszántságra,hanem erõre is szüksége van! IRGUM-BURGUM!!! >

Most olvastam a teljesítmény túráknál: március 20 Téry Ödön TT 50 kilcsi Hûvösvölgy-dömös, 8 óra alatt.
Nekem tetszik

Írta 2004. február 19. - 11:19

Pixel: igen, Jenõbõl kattant lány lett. Mondhatni a pattintott kõkorszakot felváltotta nálunk a kattintott pedál korszaka 
Ma este csatlakoznék én is a korihoz!
--Trifo

Ma este csatlakoznék én is a korihoz!
--Trifo
Írta 2004. február 19. - 11:01

Szia Mindenki!
Nati: üdv ott a messzeségben! Érezd hepilve magad és gyógyulj meg! Mindent beszorítok Neked, satut, kerékanyát és mind a két kezemet!
Más: ha valakinek még lenne kedve egy húsvétitthonhagyásra és még nem nézte meg az ehhez kapcsolódó topikot, úgy figyelemfelkeltést tennék itt! Mozduljatok rá a megmuzdulásra!
Nati: üdv ott a messzeségben! Érezd hepilve magad és gyógyulj meg! Mindent beszorítok Neked, satut, kerékanyát és mind a két kezemet!

Más: ha valakinek még lenne kedve egy húsvétitthonhagyásra és még nem nézte meg az ehhez kapcsolódó topikot, úgy figyelemfelkeltést tennék itt! Mozduljatok rá a megmuzdulásra!
Írta 2004. február 19. - 10:30

Mellon: sajna meg mindig itt van bennem a nyavaja, es tarsul hozza hoemelkedes is. A verseny egyebkent 26-an indul. Szoritsatok, hogy elmuljon par napon belul a ho, hogy tudjak normalisan edzeni.
Kerge: na ja, itt van eleg rendes bringas elet es forum is.
Kerge: na ja, itt van eleg rendes bringas elet es forum is.
Írta 2004. február 19. - 10:07

Hát Jenõ bekattant, az volt a nagy hír 
Szerintem Jenõ azért nem dölt el, mert télen triálozni tanult a szobában, és most már nem tud eldõlni ;D
Üdv mindenkinek, régen jártam erre.
Sajnos én is elkaptam ezt a nyavaját, emiatt a korábbi Börzsöny túrát is ki kellett hagynom.
És úgy tûnik most hétvégén is pihenek, mert még mindig nem jöttem helyre 100%ban, és most már kezdem unni ezt a nyavaját >
Jövõ hétvégén megint megyíek síelni (egy hétre Tyrolba
), addigra minden bacitól és vírustól meg akarok szabadulni!
Remélem Neked is sikerül Nati! Mikor lesz a verseny?

Szerintem Jenõ azért nem dölt el, mert télen triálozni tanult a szobában, és most már nem tud eldõlni ;D
Üdv mindenkinek, régen jártam erre.
Sajnos én is elkaptam ezt a nyavaját, emiatt a korábbi Börzsöny túrát is ki kellett hagynom.
És úgy tûnik most hétvégén is pihenek, mert még mindig nem jöttem helyre 100%ban, és most már kezdem unni ezt a nyavaját >

Jövõ hétvégén megint megyíek síelni (egy hétre Tyrolba

Remélem Neked is sikerül Nati! Mikor lesz a verseny?
Írta 2004. február 19. - 09:45

Trifo! Szó volt itt valami nagy hírrõl, de aztán ha nem csal az emlékezetem, elsunnyogtátok. Szóval...?

Írta 2004. február 19. - 09:29

megyünk ma este korizni Kápmegyerre, még 2 embert tudok vinni, ha van kedve jönni vkinek.
Írta 2004. február 18. - 17:57

Üdv Nati innen északról![...] Az emberek bringasforumokon beszelik meg, hogy ki kivel fog tekerni.
[...]
akkor ez azt jelenti ,hogy ott is van helyi BMFT? 8)
khm.. izé.. :

Írta 2004. február 18. - 17:05

:-)Valahogy nem volt senki aki bringával jött volna lefelé a boardosok és a síelõk között, ezt pedig vártam… >
ausztriában az ún. funpark elején állva-várva egyszer csak megérkezett mellém egy bringás fazon... vánpontfájv sherman, specko váz... egybõl engedtem elõre mondom hülye leszek kihagyni azt a látványt, ahogy lebotorkál

Szlovákia melyik részén síeltetek?És megkérdezhetem, hogy mennyi az annyi sacc/kb?A bérletárakat a tavalyi évhez képest duplájára emelték + a HUF is gyengélkedik így egy kicsit húzós lett, de a buliért megérte, majd spórolok!
Lens:
itt is sütött a nap délben egy kevés ideig... de bibi én nem égtem le.... mert KABÁT volt rajtam :-))
kellemes nyaralást! ;-)
Írta 2004. február 18. - 14:56

Hali!
A hosszú hétvégés síelés nagyon zsír volt a szlovák „paradicsomban”. Friss hó, napsütés, esés, ugratás, Beherovka, Topvar pivo, Dobry den, ahoj poplacsek…
Valahogy nem volt senki aki bringával jött volna lefelé a boardosok és a síelõk között, ezt pedig vártam… >
A bérletárakat a tavalyi évhez képest duplájára emelték + a HUF is gyengélkedik így egy kicsit húzós lett, de a buliért megérte, majd spórolok!
Era Neked így néhány nap múlva kívánok Boldog Szülinapot!! :-*
Üdv:Szammer
A hosszú hétvégés síelés nagyon zsír volt a szlovák „paradicsomban”. Friss hó, napsütés, esés, ugratás, Beherovka, Topvar pivo, Dobry den, ahoj poplacsek…

Valahogy nem volt senki aki bringával jött volna lefelé a boardosok és a síelõk között, ezt pedig vártam… >

A bérletárakat a tavalyi évhez képest duplájára emelték + a HUF is gyengélkedik így egy kicsit húzós lett, de a buliért megérte, majd spórolok!
Era Neked így néhány nap múlva kívánok Boldog Szülinapot!! :-*
Üdv:Szammer