Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Megyek mászni, most már fix. Hídon mikor mész át Era? Tekerhetnénk együtt, ha éppen odaérek akkorra.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

Emlékszik még mindenki a kedvenc alliteráló rövidítéseinkre? Ha nem akkor íme:

BBB - Bükki Barlangos Bolyongás (?)
HHH - HármasHatár Hegy
KKK - Kerékpár Karbantartó Kör
SSS - Sikárosi Sütögetõs Session

A BLT helyett is kitaláltam egyet: PPP. De a hosszabbítást nem adom közre :) Inkább keresek másikat :)

Vasárnap csatlatkoznék én is ezer örömmel, de helyette dolgozni fogok éjt nappallá téve (szó szerint). Ellenben delegálom magam helyett az öcsémet.

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver: a túra nagyon csábító, csak ott van konkurenciának a maraton. Hogy lehet ilyen két jó programot egy idõbe rakni. ???

Pixel, remélem találsz netet és írsz ide nekünk, hogy milyen az élet a világ másik végén!

A mai mászóknak mondom, a lényeg, hogy ott legyetek. Én viszem a felszerelést (a kötél olyan-amilyen, majd a nehezebbeket a végén küldjük fel rajta, hogy a könnyebbek a szakadás elõtt még mászhassanak ;D), ti meg kipróbálhatjátok ezt az izgalmas sportot.
Charon okosan mondta, olyan cipõ kell, amit nem sajnáltok. (Ja, az SPD nem a legalkalmasabb a falmászáshoz.)
Akkor fél 6-kor a Fenyõgyöngyénél.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
nem küldesz majd képeket, pix?:)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Kéz és lábtörést.....vagyis azt nem.
Akkó trendi leszek: mivindeven jovót

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Reggel 4-kor elpályázok. Hiányozni fogtok! Augusztusig a mrpxl@softhome.net címen lehet csak elérni, ha valaki írni szeretne.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
mert az jó!! :-))

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
De miért kellene illenie? ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
nem illik a hhh, sss stb sorba :-))

(na ezek után mondja vki, hogy nem vagyok hülye:))

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én csak azt nem értem, hogy mi a baj a BLT-vel? ;D ;D

A buliról meg annyit, hogy minden nyáron ki szoktunk néha menni kint aludni a Pilisbe. Marha jó hangulatban zajlanak ezek az SSS-ek. Igy hivjuk õket! Van ott minden: nevetés, sötétség, ingyen-horror, sütögetés, füvön alvás, patakból ivás.
Gyere el te is egyszer.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
ne, lens, vmi szebb elnevezést találj ki, lehetõleg 3 betûbõl álljon, amik azonosak:) pl: nem sértés vagy vmi, de nekem csak így jön ki az alliteráció: bringás bigék bulija:) ezzel már csak az a gond, hogy van már egy BBB, a bükki barlangos....:) na mind1:)

egyszer nagyon szívesen elmennék mászni veletek :'(
..ami késik nem múlik!;) (esetleg nem lehetne, hogy egy amolyan reggeltõl-estig buli vagy vmi hasonló? nekem az is jó, ha ott alszunk:), nem vagyok igényes, alszom bárhol:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Jenõ, az útvonal: Pilisborosjenõ - (italozó) - Hosszú-hegyi út -- Pilisszentkereszt (cuki) -- Dobikövi (Matyi-büfé) -- Szentendre (cuki) -- Római part(Dagi Nõ büfé)
Igazi bringás lányok túra, azaz BLT.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Era: ha tudok, megyek én is. ;D
Mellon: Te meg vigyázz magadra heee! :o

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

szertintem Erán kívül közülünk senkinek sincs mászócipõje

Nekem van. A második alkalom után már vettem, csak azóta nem volt ilyen csoportos falkaparás, csak az Oszolyon. 8)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
jah, szertintem Erán kívül közülünk senkinek sincs mászócipõje, úgyhogy ez nem kifogás ;D Próbáld meg csak, aztán ha már nagyon megy, akkor maj' jól elnyiszáljuk a kötelet oszt mehet a reel builder :) Lehet énis hozok egy tagot mászni.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Semmi spéci cipõ nem kell hozzá, lehet akár mezítláb is, csak az kicsit fájdalmas tud lenni. Gyakorlatilag végig a cipõ orrán, elején vagy valamelyik szélén állsz, tehát olyan cipõt érdemes hozni, amit nem használsz, és lehetõleg passzol a lábadra.
A mászócipõk eleve olyan kicsik szoktak lenni, hogy ránézésre nem megy bele a lábad, aztán meg mégis. Ugye Era? ;D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Era!

Akinek nincsen a mászáshoz felszerelése gondolom az is möhet igaz?
Max halálugrás lesz a végén :-\

Ja de cipellõm sincs, >:( akkor azt hiszem csak megnézem ki milyen ügyi.

Üdv:Szammer

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Gondolom a szokásos az a Pilis és Budai hg lehetõ legtöbb cukrászdáját érintõ útvonal. ;D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Nati, én még sosem nem voltam ilyenen...
az mi az, hogy "Útvonal: a szokásos " ? ::)
már csak a leküzdendõ vízszintes és függõleges kilométerek miatt érdekelõdnék.... ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Topiklakók Figyelem!

Elhatároztam, hogy vasárnap tartok egy Bringás Lányok topiktúrát, ami most már eléggé idõszerû, hisz ezer éve nem volt már ilyen.
Szóval, aki nem indul vasárnap a maratonon, aki jól akarja magát érezni egy kedves, röhögõs társaságban, az csatlakozzon hozzánk!
Cél: cukik és egyéb itatóhelyek megismerése
És a Dobogókõ teteje! :D
Eddig már vagyunk hárman, szeretettel várom a többieket is.

Indulás: Tizkor az UVH budai oldalától.
Útvonal: a szokásos ;D
Ha reggel szakadna: akkor nem megyünk ;D
Természetesen jöhetnek nem Topiklakók is. ;)