...
Aranyos kis település ez is... Kár hogy a végébe építették azt a behemót és ormótlanul nagy S*LE tejüzemét... Nagyon nem passzol a környezetbe...

Pár száz méterrel a hasznosi tábla után máris Pásztó belterületén robogtam, kutat kémlelve... És hihetetlen! Ott volt! VOLT! értitek? Nem Amper... VOLT! :-P Ez x@r poén volt...d e akkor mennyei...

Szal ismét kulcs töltés, és nyomulás tovább. Innentõl Hatvanig kín volt... Ráadásul kicsit eltévesztettem az utat, így a 21esen "tekertem", a vele párhuzamoasan haladó alsóbbrendû helyett... És miért sajnos? Mert a 21esen tilos, azaz TILOS kerékpárral közlekedni... No, én eléggé meggyötört voltam már, így x@rtam rá, már elnézést... :-[ 25kilómétert úgy tettem meg, hogy minden pillanatban, amikor felpillantottam, úgy éreztem, sose érem el élve a látóhatár széléén levõ kanyart... Aztán mégis elértem nagy nehezen... Közeb na hõmérséklet a csúcsára ért... A hideg vizem 10perc alatt pisi meleg lett!!! KAromon éreztem, vmit elb@sztam... Hatvamba érve gyorsan ismét víz után néztem, melyet most egy benzínkútnál kaptam... (csak azért nem küldök, a kutasnak puszit, mert férfi volt... de hálám érte... ) Hátra volt még 35km! és Én kezdtem érezni a teljesítõ képességem határát... Az óra 140km-t mutatott, a nap szinte totál a legmagasabb ponton állt... Má rott tartottam, hogy 15-20 percnyi "tekerés" után le kellett állnom egy útszéli árnyékba pihizni...

Ari volt, amikor két prosti mellett küzdöttem el magam, és Õk oda kiálltottak, hogy "Gyere szép fiú egy menetre!"

asszem nekem az már a halál lett volna... ;D Hihetetlen módon eljutottam Aszódig, ahol ismét találtam KUTAT! Ohhh... milyen csekélységnek is tudunk néha örülni...

Aszód után ismét találkoztam az oda fele "megismert" országútisokkal (hárman voltak, és nagyon jó fejek voltak... hajtottak, KÖSZÖNTEK!) és ismét KÖSZÖNTEK, kérdeztéké hol jártam. Mikor mondtam merrre is, ELISMERÕEN bólogattak... Na, ismét erõ ment a lábaimba, és egy kilóméteren tartottam velük az iramot, majd lefulladtam... Ez van... Az uccsó 4kilcsit vánszorogva gurultam le, ettem még egy nagy adag fagyit beérve Gödöllõre, majdf otthon beestem a hideg tus aláááááááá....
Hát ennyi volt... Talán igaz sem volt... Aki nem hiszi járjon utánna, hisz az igazság oda át van, de csak h ahosszú szemcsés ariellel mosol, és ha Luidzsi átenged a kordonon... ;D
Külön köszönet: Lensvernek, aki kölcsön adta a fülhallgatóját és walkmanját (mellyel nem ki sfeltûnést eklltettem néhol ;D )...
Na PUUSSZ Mindenkinek! Túléltem! A kezemrõl ugyan a héten ráksalátának szüretelek, de csak a hátam érzem ...
HJa!
Csak úgy: a túra alatt 10LITER VIZET ITTAM MEG! (mindezt úgy, hogy egy decinyit nem eresztettem le az útszélére a csövön...

)
Na báááááááj! Péef voltam