Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Meg nem talalkoztatok `igazi` vadkannal, azt nem riasztja am el holmi kis horkolas! sot!  ;) ;D

vaddiszno

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era: ;D ;D Annyira jól leirtad a hangulatot, hogy nevetnem kellett, mig soraidat olvastam. Teneked legközelebb kötelezô lesz eljönni, hogy elriaszd a környék vaddisznóit.  ;)
Én egyébként nagyon sajnálom, hogy nem aludhattam a szénakupacokban, mert imádom ilyesmi anyagon álomra hajtani a fejem.

Rave: ok, nem erôltetem a levegôseket. Legújabb fejlemények teló-ügyben: az X-faktor mégse fogja nekem visszafizetni a pénzt, igy kénytelen leszek náluk választani valamit. Már meg is beszéltük a skaccal, hogy próbál nekem szerezni egy Bomber MXR-t. Ha nincs olyan a nagykerben, akkor megint nem tudom, mi lesz. De Zednek hála lesz kölcsöntelóm (Bomber persze az is ;D)

Mellon, tényleg mi az a teknôs lefektetés!?  ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Na én is itt vagyok!
A kedd este nagyon komoly volt az tény!
Hazafele Szentendre és a MDM áruház között nagyon meleg volt az a 30-32km/ órás sebesség amit majdnem végig tartottunk.
Nekem egy kicsit sok volt! :D
Kb 2 óra fele aludtam el aztán reggel 5:40 helyet 6:20- kor sikerült kimásznom az ágyból!
Így késtem fél órát, ráadásul a kollegám se jött be dolgozni így egy igazi élmény volt a szerda! ;D
Ne feledkezzünk meg sezlonyról sem akivel összefutottunk a bringaúton odafele menet!
Szia Sezlony! ;D
De tegnap végre aludtam rendesen így a mai napon teljesen ébren voltam! ;D
Lens:Szerintem se erõltesd a levegõs telókat!
Zúzós vagy te azoknak! ;D
Hétvégén vitorlázok,jövö hét végén esküvõ utána már pedig DM!
Így nekem a pálya mint eddig  mindig meglepetés lesz! ;D
Vigyázzatok magatokra aztán találkozunk még biztos! ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mellon: Teknõs lefektetés :o Mi az ???
Lens, ha sütögetésben még nem is profi, a horror bábozásban tényleg sikeres, meg a kerékpáros tudása sem kis piskóta :D És szerintem intelligens csaj, a következõ bulin már õ fogja tanítani az újakat, hogyan kell a nyársra ráhúzni "érzéssel" a virslit ;D.

Tényleg, a vaddisznókról meg is feledkeztem alvás közben, de lehet, hogy a hortyogásom tartotta õket távol. :-[ Talán nem is kéne félnem egyedül sem az erdõben, mert szegény állatkák megrémülnek az ismeretlen éjszakai lármától és messzire elkerülnek.  :D
Minden esetre a kis csapatunk a szénakupacon nem foglalkozott holmi vérengzõ vadkanokkal, csak a csillagokkal az égen, a szúnyogokkal, aztán meg semmivel...
Mellon: jó kis tekerés lehetett, és jó volt hogy nem volt olyan meleg ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Én is ébredezek lassan…

Örömmel látom, hogy senkit nem faltak fel a vadcocák.  :)
Csatlakozom az elõttem szólók népes táborához, szerintem is tök jó este volt. És én is legközelebbis, meg kintaludniistökjólenne. (crazy tip for the next time: most hétvégén lesz Szentivánéj, addigra talán éppen egyenesbe kerülünk alvásilag ;-)

Nekem 80 kilcsi fölé ment az össztáv, ez így (nekem) hétköznap este azért nem rossz. Tetszett a tempó hazafelé. Ilyen átlagsebességem még sohasenem volt.
Hazafelé végig a bringaúton (összekötõ –Petõfi híd) talán 4 vagy 5 bringást láttam végig. Az egyik ott ácsorgott az út közepén (ahol jól összeszûkül a HÉV miatt), jó agresszíven lefütyültem az útról, félreállt, de aztán még idõben kinyitotta a száját, hogy szerszám kéne nekije. Ha nem szól eszembe se jut, hogy azért ácsorog ott, mert nem baj van a bringájával!  :-[
No de mindjárt megpróbáltam korrigálni eme figyelmetlenségemet, és a következõ az út közepén a bringáját nézegetõ emberkénél megkérdeztem minden oks-e? De az csak nézett rám, mélán, hogy mit akarok.  :-/ Oszt mentem tovább….
Remélem nem egy némát hagytam ott az út közepén szenvedni.

Otthon liter tej szunya, másnap rohanás , munka, kosarazás, vacsi, ruhástólbeájulás. Éjszaka fel, kajaelpakolás, teknõslefektetés, zokni-le, lámpa-le……
Lehet, hogy a sok zümi közül valamelyik álomkórt terjesztett?   ???

Era: lehet, hogy Lens sütögetésben nem volt toppon, de horror-bábjáték témában nagyot alakított  ;D
És ha vaddisznók nem is jártak arra, nagy disznólkodások azért voltak ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nem volt szándékos a gyilkolás :'(

Balázs tényleg jól érezhette magát, mert ma felhívott és mégegyszer megköszönte, hogy elhívtam, és kérte hogy legközelebb is szóljak neki. Lehet, hogy tényleg álmos volt, nem mindenki szokott 2-kor lefeküdni (hajnalban), másnap meg õ is dolgozni ment.

A tábortûznél való sütögetést pedig csak gyakorolni kell, de akkor sincs baj, ha nincs érzéke hozzá az embernek, ha elég igénytelen valahol a nyers és a szén állapot között bárhol elfogyaszthatja az ételt. A hamutól sem kell félni ha belepottyant a nyársról a kaja, mert ugye steril legfeljebb kicsit ropog, de olyannal meg ki foglalkozik, ha elég éhes az ember és már eleget forgatta a nyársát, szerintem a sötétben bármi lecsúszik a torkunkon, az illuzió a lényeg.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Drága Era, én is szerettem volna maradni, de másnap még vizsgák is voltak. Igy se tanultam rájuk eleget, és csupa hármast kaptam! :'( :'( De fontosabb, hogy ottlehettem veletek aznap éjjel. Annyira jó volt, meg kell még ismételni ezt. sokszor...Ja igen, a sütögetésben még feltûnôen béna voltam, de igérem, köv. alkalommal már sokkal jobban fog menni.
Trifó, lehet, hogy a pénzt én már csak virsli formájában fogom visszaadni a köv. sütögetéskor.

Era: hát hogy alszol te, hogy kinyirtál egy csomó csigát!??
Balázs tényleg jól érezte magát? Azt hittük, azért vonult el aludni, hogy ne kelljen azt a sok dedós b..mságot hallgatni, amit mi összehordtunk a tûz mellett (ld: "ird le sz*rral a nevemet" - stb... ;D )

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Sziasztok hétalvók  :D
Ma dolgozom, de tegnap szerencsére nem kellett, így nem volt gond belõle, hogy nap közben el-el bóbiskoltam. Amikor lényeges volt, biztosítottam egy mászó társamat, akkor persze éber voltam, de elõtte és utána ???
Baromi jó volt a kedd éjszakai sütögetés. Mondjuk elmosolyogtam azon, hogy milyen városi nyámnyilák vagytok ;), de felismertem az igyekezetet is. :)
Srácok! Éjszakai alváshoz kell a hálózsák! Különben befagy a ... szóval mindenetek.
Ja és a tábortüzes szakácstudományon is kell még némelyikõtöknek csiszolni. Ennyit minden esetre már régen nevettem. Azt hittem visszacsöppentem az óvodába. Némelyek olyan jól eljátszottak az étellel, hogy a tábortûz körül ücsörgõk egy bábelõadás, vagy tragédia ??? kellõs közepén találták magukat. (És itt nem akarom megjegyezni, hogy ez a gyermeki ösztön csak a csajokon jött ki név szerint Lensver, Findli, Karen - felnõttek vagytok már, az étellel nem tudjátok, hogy nem illik játszani? >:().

Anak: a távcsöved baromi jó. Csak lestem, és alig hittem a szememnek. Hát az a hold...  :o Tutkó volt!

Trifó szénatúrásos ötlete azt hiszem életeket mentet a fagyhaláltól.

Az éjszakai hazatekerõknek ismét elismerésem: este az erdõben ::)
(Errõl jut eszembe:
Csibe! Jegyezd meg, hogy az erdei állatok jobban félnek tõled, mint te tõlük. ;))
Azért vannak kivételek. Trifó az a spray tényleg jó volt, a szúnyogok nem maceráltak már utána.
Ja és az állatok: Reggel szomorúan kellett észrevennem, hogy kiontottam egy pár meztelencsiga életét az éjszakai fogolódásom közben. :-[

Balázs (a barátom, de nem A BARÁTOM ;)) üdvözöl titeket, nagyon jól érezte õ is magát, és kérte szóljak neki megint, ha lesz ilyen buli, persze figyelembe véve a kerékpárját is (mert hogy nem egy terepbicikli).
Én mindenesetre benne vagyok a következõben is. 8)

Tudjátok így lehet fantasztikussá tenni az életet (a szürke hétköznapokat)  :)

Üdv mindenkinek:
Era

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Lensver, végölis bármilyen telót veszel, azért a hosszú élet titka a karbantartás (na ezt nem úgy kell érteni, hogy esténként ringatni kell a karjaidban), rendszeres pucolás meg ilyenek mellett nehéz egy jó telót tönkrevágni.

Mindenki: ma este bicajos felvonulás 19.00-tól az Eötvös térrõl a Világbank itteni gyûlése kapcsán, közben zene, utána buli, menjetek, én sajnos nem tudok, mert ma is a próbateremben fogom kezelni a hallószerveimet. Részletek: www.vilagbanya.org

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja Pixel, és még annyit, hogy én soha többet nem veszek már használt levegôs telót, mert annak a szimeringje valószinûleg hamarosan cserélésre fog szorulni. Mert ahogy megfigyeltem, ezek a szimeringet hamar kipurcannak. De ez csak az én tapasztalatom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pix: Az a Judit kb.80-at ér, ha jól  hallottam. Most már nem érdekel, átmenetileg megveszem ezt, késôbb úgyis majd egy másik lesz. Én olyan bombert nem láttam sajna, ami csak olajos, és nem túl nehéz,és csak 80mm a rugóútja. Nem azt mondom, hogy nem létezik,csak azt, hogy azokban a boltokban, ahol jártam,ott ilyen nem volt. Bármilyen rossz is a mostani telók minôsége, nélkülük élni mégse tudok. Ma is voltam tekerni, és terepen alig haladtam lefele, úgy rázott lefele. Röviden: szörnyû volt, én nem szoktam hozzá, hogy ilyen merev elöl a kormány. Ha nem sikerül szombaton új telót berakatni, a Nagykovi ugrott.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ezt nézzétek meg, nagyon jó  ;D
http://www.kronos.hu...p3com/sport.mpg

Lensver: minket nem láthattak a Rómain, mert a felette menõ utcán mentünk, így hát sajnos mégsem lehetsz biztos a füleid épségében  :o
A juditka nem drága picit? Ennyiért kapnál egy csöppet strapabíróbb Bombert (na nem az x-legyet) is. De egyébként jó kis teló.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, de van. Olyan, ami hátul, a sisak alatt öleli át a fejed. Csak azt nem tudom, hogy kompatibilis-e a te sisakoddal!  ;D Ha érdekel a részletekért hivnod kell, mert nem leszek netközelben.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ám an íííízi rájtn kábóój.. Tututatata.  ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
nos...mit mondhatnék-nák erre:

"csõváz és hátszél legyen Veletek Nagykovácsi fele! És Joghurt ereje vértezzen fel! ;)"

( :'( )

Nincs valakinek köcccsön clip-on-os vagy sisak mellett használható másfajta fülhallgatója?
Mert asszem a filipszes tapsi-fülesemmel elég hülyén néznék ki... :-P

PéeF voltam.....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hát mostanában tényleg nem ártana már DM-tekerni, mert rég gyakoroltam a szarkerülgetést!  ;) ;D Lehet, hogy a következõ alkalommal már az új mottó: "Hagyd, már úgyis mindegy!" lesz?  :D

Pix:
Spontán bealvás. Az a baj nálam is! De újabban mindenhol! Vonat/villamos, kaja közben, kádban...
Ragadós lehet, hogy ÖszTö is lazán lemegy suspendbe.

EMBEREK! ALUDJUNK!  :P :-X

Lensver:
Szerintem inkább Dzsudiesel legyen a választott, mint a "magyara". Azt kicsit nehezebben nyírod ki. (Lehet, hogy fogyóznod kéne?  ;) :-X)
Félretéve a tréfát.

TRÉFA

Lehet, hogy a "használt" volta miatt nem sikeres a reklamációd. 1ébként az adott garanciális feltételektõl függ, hogy mit vállalnak be. Alapból már nem kell pénzvissza, csak csere ugyanolyanra, ha 3 napon bévül van, illetve beszámítás, asszem. De ennek nézz utána, és ne hagyd magad!
Az kizárt, hogy egy fél nap alatt "csináltál vele valamit"!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pix, változik a helyzet. Úgy néz ki, sikerül megvennem egy 2001Judy SL-t 70-ért, ami csak olajos, és hasonlit a volt Sid-re. Egyébként nem értem, egy csomó srác zúz le vadul köves lejtôkön levegôs telókkal, és azoknak semmi bajuk sem lesz (mármint a telóknak). Én pedig (mármint Kaposi) megnyomkodja a telómat, és máris vége. Ez mér' van???

Ösztö..hö. Szóval jól bealudtál. Én különben rájöttem arra, hogy Imre nem minket látott aznap este a parton elsuhanni, hanem titeket Karennel. Rájöttem, hogy én nem voltam ott, ezért nem is emlékszem semmi kiabálásra.
Egyébként a Bringás Lányok DM bejárása tényleg úgy néz ki, mint ahogyan te azt lefestetted! Cuki, cuki hátán napközben, este meg sörözés.  ;D De hát igy a jó,  nem?

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Tökjó, ma a melóhelyen hátradöntöttem a széket, jobb kezemet az egérre, bal mutatóujjamat a CTRL gombra helyeztem, betöltöttem egy képet a Fotósufniba, majd elaludtam.

Késõbb elszívtam néhány kávét (no effect), majd hátramentem a raktárba, és lefeküdtem a finom hûvös padlóra, majd aludtam.

AsztA

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
A Bringás Lányok Értelmezõ Kéziszótár Szerint:

DM-bejárás (fn): Lendületes indulás után erõteljes lassulás, majd becsõdülés az elsõ cukrászdába, ottan magunkból hülyét csinálás ("Vigyázz szar!", "ÖsztÖ, höhöhö"). Ezt követõen lagymatag továbbtekerés után további 2-3 cukrászdába beülés. Este a Rómain sörözés, ökörködés.

AsztA

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Skacok!

Jövõ hétvégén menjünk DM bejárásra! Lécciléccilécci!