Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Halihó Gyerekek!!!

Üdv Angelnek!!! (Az egyik kedvenc parfümöm, na mindegy)

Tegnap hívott trifo, hogy lesz ma este ez a Sikáros-buli, áldottam az eget a lustaságomért, mert úgy volt, hogy hétfõn de. lemosom a bicót és beviszem Gyapihoz, hogy adja el! Mekkora mák!! Így is bringa nélkül leszek legalább egy hétig, mert ha eladja, csak abból a pénzbõl fogok új gépet venni. Asszem ki fog borulni, mikor bejelentem neki, hogy fekete küllõket akarok...  ::) De lehet, hogy fûzögetés helyett kompletten új kereket rak a bicóba. Na kíváncsiak vagytok már???!!  :P
Na szóval ezek vannak velem.
Nem tud vki munkát?

Ja, lensver:
a literes fagyit én ügyeskedtem, Csibe egy kis bödönnel nyúlt   ;D
Sanyáékhoz meg azért nem járok, mert pl. Csibe is be tudja állítani a váltóimat, legalábbis azon a szinten, mint õk. Meg annyira nem profik, nem tudom, nekem az egész nem szimpi annyira, van bizalomgerjesztõbb bolt is, messze is van, meg úgyis nemsokára máshol veszek új bicót.

Na millió  :-* , este többekkel találkozunk!!!

Karen

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok!

Az esti találkához csatlakozom és is(ha még lehet :) ), viszont azt még nem tudom, hogy meddig maradok.
Én is csak késõbb tudok menni, ott találkozunk!
Melyik rétre megyünk?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
::)  :-*

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Para: hogy  te mennyire agressziv vagy ;D ;D, nem néztem ki belôled ezt a "vén banyá"-t sem....

Mi is lehet, hogy késünk ám este, nem lenne érdemes késôbb indulni?

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Éjszakai mûszak: Pixnek ma próbája van, ezért csak késõbb tud jönni, és megkért hogy lájsztungoljak neki gezelsaftot, szóval együtt késünk. Kb. 8-kor indulunk Pöstrõl.

Akkor most frankón... Sikárosi-rét? Mer a Pilisbe nem lakik ám térerõ annyira, és szeretnénk odatalálni.

AsztA

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ismerõs sztori....  :o

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
lensver: nos, ki mentem a gödöllõi-dombság álltalam ez idáig felfedezett egyetlen homok-mentes övezetébe: a Pap-Miska forráshoz... tudva léven, ott egy állati jó, és persze über-mayer-facántosan meredek és gyökeres oldal...
no, amikor most odaértem a forrástól uszkve 50méterre levõ tûrrakó-hely körül ült két elég népes família, a meredek oldalban meg vagy 6 poronty játszotta a kicsúsziklealeghamarabbseggen-t...
Én a tetõ felõl érkeztem, és amikor ezt észleletem, várakozóan álldogáltam fenn egy 5percnyit, majd amikor láttam, hogy eljött az Én pilklanatom, lecsorogtam... szó szerint, mert annak ellenére, hogy akkor indultam neki, amikor a nyomvonalamhoz legközelebbi gyerek is vagy 5méterre távozott, szépen szinte satufékkel jöttem le...
Leértem...kicsit fújtattam... ittam... majd a leereszkedésem után 10perccel visszamásztam, hogy még egyzser lejövök, aztán megyek tovább, mert ennyi tigris-utánpótlás közt nem igazán lehet élvezni a dolgokmat... Szal felcipeltem a lovat, majd ismét eljátszottam a várakozó-indiánt... és lecsorgás...

valszeg ez utóbbi lemenetem hangosabb volt, vagy csak épp a kedves anyuka hátrafordult m eglesni a csemetéket... de ahogy leértem mint egy õrült úgy rohant felém, illetve a (hangsúlyozom:) tõlem vagy 5méterre levõ kölkökhöz, és elkezdett velem ordibálni... mit képzelek, amikor itt vannak a kisgyerekek, miért nem lehet máshol menni, meg miért nem szóltam neki...
aztán ammin bekattantam, az az volt, amikor mondtam neki, hogy ha nem látná elég messze és elég lassan jöttem le a kölkeitõl és erre Õ vérben forgó szemekkel válaszolta, hogy NEM RAJTAM MÚLT...
ahhh...nem hát! Hanem a qrva mikuláson...!!! Meg a kedves anyukáján, aki 50méterre HÁTTAL trécselt, és az egészbõl szinte semmit nem látott... >:(

na mind1...
Kicsit beolvastam neki("vén banya"...ennyire telt tõlem... 8) ) aztán hazaindultam...

PéeF... aki tényleg nem szokott idegeskedni... :-X

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, elmondanád nekünk a kis történetet, hogy mit tett az a nô, hogy kiabálásra késztetett tégedet, a békést, a nyugodtat és megfontoltat?! ;D
Ja, itt az idô, hogy edzeni kezdj a Bükkre, vagy...ööö, nem jössz a Dunára? Az is hamarosan itt van már. Már csak pár hét.

Findli: ha nem hoztok hálózsákot, akkor hol aludjak!? Harmatos füvön csigák közt!?  >:( Ébredjek arra, hogy összenyálkáznak és bemásznak az orrlikamba!?

Ja és kéne vinni pilácsot is. Gondolok itt tûzszerszámra. Én a biztonság kedvéért azért viszek WD40-et,meg a régi bizonyitványaimat.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
::)

sajna szoktam néha...méla...béna...béla... ööö...szal most az történt ami minden reggel majd nem... annyira erõsen vonzta az ágy a fejemet, hogy nem bírtam felkellni... ;D

meg persze az is közre játszott, persze csak a fentiek után, hogy egyedül úúúútálok tekerni... :(

Ráadásul vasárnap a kis tekerésem közben egy nõ felidegesített, és a végén én is kiabáltam!!! (pedig aki ismer, tudja, hogy ezt nagyon nehéz kihozni belõlem...  :-/ ) na de mind1...

Azért ha nagyon urrá leszh rajtam a tekerés-tekerés-tekerés szindróma, akkor egyedül is neki fogok gyûrkõzni a távnak... amúgy is készülni kellene a BükkMarcira... ;)

Na pussz.....................................................PéeF

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Para: szóval lusta vagy te is! ;D ;D azért ez kicsit megnyugtatott...

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
AsztA:  értek én más nyelven is :-/.

Újabb fejlemény, megyek az esti sütögetõs kiruccanásra, jön Rave Ace is, csak nem alszunk ott! Úgyhogy Mellon velünk vissza tudsz jönni Bpestre éjszaka! A többiek meg maradjanak csak ott és mászkáljon az arcukon csiga reggel ;D ;D ;D.

Viszünk magunkkal:
- sütnivaló  ;D
- csokicolasör
- hálózsák  Lensnek (ha elfelejtenénk, akkor bocsesz  :-[)
- lámpa
- szúnyogriasztó. Vadkanok ellen nincs semmi itthon  :-/.

Találka akkor fél nyóc, UVH budai?

A Római parti kiücsörgös buli is lehetne Stuffz találkozó simán ;D

Addig is  :-*

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A zuhancs után igen!  :-* Rögtön be is dobtam a szundit!  ;D
----és két nappal vizsga elõtt nekem nem kéne nyócvanakat tekergélnem éccakába nyúlósan---- :-X

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pter: az azért durva, hogy még Larzenék is a szintidô elôtt fél órával tekerték le a távot.

Charon: örülj neki, hogy nem fog sosem benôni a fejed lágya! A felnôtt, kemény fejû emberek unalmasak és élettelenek.
2 nappal a vizsga elôtt belementél sárgödörbe? És, legalább felfrissült a memóriád és gyorsabb lett az agymûködésed! ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Most mondjátok meg mekkora marha vagyok...  :-X
Néha tudom imádni a Gödöllõi dombságot, mert még a legszárazabb idõben is képes egy-két teknõnyi vendégmarasztaló sarat felmutatni, amit általában (mindig  ;D) telibe kapok...
Mellesleg voltam olyan barom, hogy 40 kilcsivel a lábamban "na erre még nem is jártam" felkiáltással benéztem egy ismeretlen ösvényre, ahonnan nem volt visszaút. A végeredmény 80 km, este fél tizenegyre, nyakig sárosan, (persze lámpa nélkül), két nappal vizsga elõtt. (Méghogyakorralhaladvakomolyodunk! Hah!)

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Most látom, hogy mégis sikerült :o :o :o
Ráadásul magától :D
Imádom ezt a topikot, lámáknak is muxik ;D
Pter

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
larzen beszámolója:"http://larsen.contra...czi120mtb.html". Sajna nem tudom belinkelni :'(
"...22.27-kor, jó fél órával a szintidõ letelte elõtt értünk be a célba. 13-14 induló volt a 120-as távon, négyen értek be elõttünk, utánunk érkezõket nem láttam..."
Pter

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én is nekivágnék megint, annyira jó volt!
5.-6.-ok lettek Larzenék? Na, akkor nem is teljesitettünk olyan rosszul, sôt.  ;)

Mellon: örülök, hogy tetszett minden!

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Hát lensver, már értem, hogy az indexre miért nem merted ezt a változatot betenni ;D ;D ;D
Egyébként állati jó a beszámolód, ha lehetne, holnap megint nekivágnék ;)
Ja, nem mindenki ért be világosban :P, larzenék (sárga "Kerékpárostopik"-os mez, helyismeret stb.) akikkel a Fûzéri várnál találkoztunk (õk már a Milicrõl visszatérõben) 10 után értek be. Alig egy órával elöttünk, és 5-6 -ok lettek. Ezt hogy kéne írnom ::)
Jó éjt! Pter

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Képzeljétek, most volt a TV-ben,hogy milyen durva esözések és jégesö volt tegnap Sárospatakon! Még jó, hogy nem akkor történt ez, amikor mi is ott voltunk. Óriási szerencsénk volt gyerekek!

Ma akkor azt beszéltük meg, hogy holnap a találka fél8-kor lesz a hidnál, és onnan indulunk el Sikárosra. Ott töltjük az éjjelt is, úgyhogy mindenki hozzon magával hálózsákot, meleg cuccot, meg amit még akar.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Halihó!

Délelõtt átnéztem a beszámolókat, de nem volt idõ írni.
Mire oda jutottam, hogy van idõm írjak, látom, hogy újabb két oldalt töltöttetek meg, és a Rákoczi TTn már régen túlléptétek. :o
Úgy tûnik, nem csak a biciklis tempómon kell javítani

Lens: gratula a TT után a beszámolóhoz is. Legközelebb naplót írok, menet közben, hogy én is írhassak beszámolót. (Vagy beveszek egy-két drazsét, olyan, … izét, most nem jut eszembe a neve. ...)
Mindenesetre bennem nem maradt meg olyan sok részlet. Az biztos, hogy szép volt jó volt meg minden, és az a 10 és fél óra nekem egész gyorsan eltelt, ami ugye a jó dolgok legfõbb ismérve.

A Zemplén 4 alapvetõ úttípusára viszont tisztán emlékszem.
1. Füves út – a meglepetésekért
2. Sáros út – enélkül nem túra a túra
3. A keményre száradt sár (mély nyomvonalakkal tarkított) – ezek után magyarázza meg nekem valaki, mit számit a biciklik okozta talajerózió
4. „Cross-dzsindzsás” – top feeling

Ez utóbbiból széles választék volt, de az elsõ díjat a trió Trifo javaslatára egyhangúan a csalános-szedres típusnak ítélte.  ;D

Ami nagyon tetszett még:
Jó társaság
Jó levegõ
Jó idõ
Szép táj
Lefelé egy turistát sem kellett kerülgetni (a TTseken kívül összesen két biciklissel találkoztunk a terepen)
Citrom (by Era, köszönet érte még 1x és  :-*)

Templar: Remélem a térded hamar rendbejön, de jobb nem erõltetni ilyenkor, mert az megbosszulhatja magát.
Olyan durva lejtõ, mint amilyen az elején volt, olyan azt hiszem már nem jött, de sok tologatós rész volt, a növényzet miatt (évente 5 turista 2 medve és egy tucat TTs járhat ezeken az utakon, egyszóval nincs igazán kitaposva), illetve az emelkedõk miatt.
A végén a Tengerszemhez vezetõ út volt durva (bár Trifó feltekert rajta), megtalálni is nehéz volt, de szerencsére Era megérezte, hogy a szép széles földútról leváló keskeny ösvény, ami eltûnik a csalánosban, nos az a piros jelzésû út.
Az Eszkála állomást rossz helyre jelölték a térképen így az egy plusz háromnegyed óra volt (egyszerûen elmentünk mellette), de egy füst alatt két gyalogos igazoló lapját is visszavittük zsírkrétázni, mert õk is eljöttek mellette. Egyébként ezt a két emberkét végül talán fél órával elõztük meg a célban.

Az a fickó, aki a 75-t 11,5 óra alatt futotta le, mellesleg 55 éves (plusz valamilyen szenior bajnok), és a panaszkodás után (mármint, hogy milyen rossz eredményt ért el), rögtön elszaladt sörözni. Nem láttam rajta túl sok fáradtságot, lehet hogy tényleg ellazsálta a távot?  ;D

Holnapi szalonnás-csillagos szeánsz : Én is szeretnék menni. Viszont én dolgozok, úgyhogy vagy éjszaka jövök vissza, vagy hajnalban.

Üdv mindenkinek, remélem holnap este akkor találkozunk.
Most megyek egy sétatekerésre  :)