Halihó!
Délelõtt átnéztem a beszámolókat, de nem volt idõ írni.
Mire oda jutottam, hogy van idõm írjak, látom, hogy újabb két oldalt töltöttetek meg, és a Rákoczi TTn már régen túlléptétek.

Úgy tûnik, nem csak a biciklis tempómon kell javítani
Lens: gratula a TT után a beszámolóhoz is. Legközelebb naplót írok, menet közben, hogy én is írhassak beszámolót. (Vagy beveszek egy-két drazsét, olyan, … izét, most nem jut eszembe a neve. ...)
Mindenesetre bennem nem maradt meg olyan sok részlet. Az biztos, hogy szép volt jó volt meg minden, és az a 10 és fél óra nekem egész gyorsan eltelt, ami ugye a jó dolgok legfõbb ismérve.
A Zemplén 4 alapvetõ úttípusára viszont tisztán emlékszem.
1. Füves út – a meglepetésekért
2. Sáros út – enélkül nem túra a túra
3. A keményre száradt sár (mély nyomvonalakkal tarkított) – ezek után magyarázza meg nekem valaki, mit számit a biciklik okozta talajerózió
4. „Cross-dzsindzsás” – top feeling
Ez utóbbiból széles választék volt, de az elsõ díjat a trió Trifo javaslatára egyhangúan a csalános-szedres típusnak ítélte. ;D
Ami nagyon tetszett még:
Jó társaság
Jó levegõ
Jó idõ
Szép táj
Lefelé egy turistát sem kellett kerülgetni (a TTseken kívül összesen két biciklissel találkoztunk a terepen)
Citrom (by Era, köszönet érte még 1x és :-*)
Templar: Remélem a térded hamar rendbejön, de jobb nem erõltetni ilyenkor, mert az megbosszulhatja magát.
Olyan durva lejtõ, mint amilyen az elején volt, olyan azt hiszem már nem jött, de sok tologatós rész volt, a növényzet miatt (évente 5 turista 2 medve és egy tucat TTs járhat ezeken az utakon, egyszóval nincs igazán kitaposva), illetve az emelkedõk miatt.
A végén a Tengerszemhez vezetõ út volt durva (bár Trifó feltekert rajta), megtalálni is nehéz volt, de szerencsére Era megérezte, hogy a szép széles földútról leváló keskeny ösvény, ami eltûnik a csalánosban, nos az a piros jelzésû út.
Az Eszkála állomást rossz helyre jelölték a térképen így az egy plusz háromnegyed óra volt (egyszerûen elmentünk mellette), de egy füst alatt két gyalogos igazoló lapját is visszavittük zsírkrétázni, mert õk is eljöttek mellette. Egyébként ezt a két emberkét végül talán fél órával elõztük meg a célban.
Az a fickó, aki a 75-t 11,5 óra alatt futotta le, mellesleg 55 éves (plusz valamilyen szenior bajnok), és a panaszkodás után (mármint, hogy milyen rossz eredményt ért el), rögtön elszaladt sörözni. Nem láttam rajta túl sok fáradtságot, lehet hogy tényleg ellazsálta a távot? ;D
Holnapi szalonnás-csillagos szeánsz : Én is szeretnék menni. Viszont én dolgozok, úgyhogy vagy éjszaka jövök vissza, vagy hajnalban.
Üdv mindenkinek, remélem holnap este akkor találkozunk.
Most megyek egy sétatekerésre