Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Mostmár én is összezavarodtam! Szombaton lesz visegrád, az tiszta. Aszfalton és terepen is? Ha aszfalton akkor Paprét felé, vagy sík úton a kocsik között? (A 45-ös bõl kiindulva én az utóbbira tippelnék) A fõút tutira járható visegrád felé, a Paprét felé vezetõ út már talán jobb, mint múlt vasárnap. Visegrádig viszont taljesen jó az út, ugyanis Szentlászló és Visegrád között jobban volt takarítva. A gyalogosok által nem járt túristautak akkor még tekerhetetlenek voltak, szerintem ez nem sokat változott. Kocsi keréknyomokban lehet haladni, csak a kicsúszásokkal kell vigyázni, nehéz visszamenni a lejárt részre, ahol könnyebb tekerni, mint a nagy hóban.
A szombatot azért beterveztem magamnak, montival (csak az van) ott leszek 10-kor az UVH-nál.

Üdv: Hori

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Najólvan megyekmontival mercsakazvan.

10.00 UVH.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Zed: Ha nem jön közbe semmi veletek tartok, legalábbis egy darabon biztosan, a többi meg majd a hidegtõl függ és ,hogy mennyire bírom szusszal. ::) Ejh ,de rég voltam Visegrádon ,pedig tuti jó hely. :D

Kérdések:
- Nem tudjátok milyen az út arrafelé ? (jégborda..stb. vagy le van takarítva rendesen)
Vajh járható az út oútival arrafelé életveszély :o nélkül ,vagy jöjjek inkább montival ??? Ti mivel jöttök ? ???
Amúgy melyik irányból mennénk ?

Na most már leállok a kérdéseimmel. ;D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Nem parázni! Tényleg lassan megyünk szombaton.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hm. Vasárnapot még meg kell dolgoznom... talán.... Szombaton tutira nem megyek Visegrádra, fõleg nem Manóval! ;) Nekem már 35-nél befagy a könny a szemembe. :P

Tehát szombaton ki jön velem?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Lens:A vasárnapot még meglátom,mert persze szombaton megint éjszakás vagyok,de ezt már megszokhattátok:)Ugye sárban azzért nem megyünk?
Üdv:Thy
Baliba:Hát eegen,most jelenleg egy X.0-ra hajtok,de lehet,hogy kimegyek érte bécsbe,mert ott 200 Euróért láttam,váltókarokkal együtt:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja és még a vasárnapról: ha valakinek van kedve lazát terepeznie a Pilisben, az jöjjön 10-re az UVH-hoz.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

A tempo laza 45-ös lesz, Mapei-es kísérôautó biztosított ;D

Hát, ahogy a Manót ismerem, valóban ez lesz a tempó! ;)

Baliba: Nem,itt tök meleg van, és virágzik a természet. Node komolyra véve a jót: hideg az van, kb. -2-7fok, sok a hó, de a betonutak jórészt járhatóak, bár a belsô pilisi utakat hó fedi. Szerencsére a hegyekben még nincs eljegesedés, mert nem volt lehetôsége a hónak felolvadni. Hogy nincs-e túl hideg a bringázáshoz? Ha van jó szerkód, és birod a hideget, akkor nem annyira.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Dear Thommey!
Örülök, hogypozitívak a kilátásaid! 8)
Ezek szerint hullára keresed magad, és még könyebb alkatrészeket vásárolsz, hogy még gyorsabb legyél, ...
nem folytatom mert még belegondolni is rossz! ;D
De a lényeg, hogy örülök!!!!

Nati!
Felétek mennyire járhatóak az erdei utak?
Nem túl sárosak?, Havasak az erdei utak?
Nincs túl hideg?

Üdv,
Baliba

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Nekem vasrnap lenne jó terepezni, mert akkorra még nincs programom, így Lenssel együtt nyitottak vagyunk bármilyen hójárásra.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Aki szívesen jönne szombaton egy laza országúti túrára Visegrád felé, azt várjuk 10:00-kor az UVH budai lábánál (Mano és jómagam). A tempo laza 45-ös lesz, Mapei-es kísérôautó biztosított ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Baliba:Igen,én is pesti lettem,jelenleg a Samsungnál dolgozom,de ha minden összejön,akkor nemsoká lesz egy másik pesti melóhelyem,ami nagyban übereli a mostanit:)De errõl most még ennyit.
Üdv:Thy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szombaton tekergéljünk tehát!
A HHH tövében levõ (na jó, túlzás....) cukiban, izé elõtt talizzunk.
Mivel nekem vonyat gyün vala pirkadatkor,
akkortájt lenne a legjobb, ha olyan tíz fele taliznánk, vagy legalábbis akörül.

Gyömrõrõl indul:08:59 (+késés) 09:37 Budapest-Keleti pu. (+2x késés)

Amit eredetileg terveztem volna, abban lenne egy kis 24h pálya - esetleg a Kálvária - a kék jelzés retúr (mazohista állat vagyok, ugye?) esetleg elmennénk Csobánkáig és megmásznánk a Kevélyt.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Biciklizni kellene.... Bár ezen a hétvégén nem lesz rá alkalmam.

Az a vicces, hogy lassan az összes sporteszközöm felhalmozódik a nappaliban: lóg a bicikli a falon, síléc a falnak támaszva, szánkó a szoba közepén...

És közben annyira szépen süt a nap odakinn, de mire kimegyek innen az irodából, megint be fog sötétedni. Fényelvonási tüneteket mutatok...

--Trifo

Sanya

Sanya

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Gyere már te netfüggõ, nemcsak a ház körül kéne bringázni

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás

Hellotok! Ha lehet akkor mi is jönnénk Kogával és még egy sráccal is oké?

tévedés!!!!
én nem megyek,az biztos! >:(

különben is,mit írsz ilyen hülyeségeket?Nem megy az Unreal? ;D

Sanya

Sanya

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Hellotok! Ha lehet akkor mi is jönnénk Kogával és még egy sráccal is oké?

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Ha szombaton lenne, akkor talán tudnék csatlakozni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, lesz tekergés. Hogy melyik nap, az még nem eldöntött. Neked, nektek mikor lenne jó? (Pilis vagy Budai)
(csak ne túl hosszút, mert már rég nem tekertem)

Egyébként ma nagyon hidegen indult az idô: -7fok odakint! (reggel 6kor)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Most 7végén lesz valami tekergélés? Szombat/vasárnap?
Ezúttal elvonási tüneteimet elfagyási tünetekre cserélném.
HHH környéke (kék jelzés) milyen állapotban van?
:)