Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kala, látod ez történik akkor, amikor a férfiak nem tudják levezetni feles energiáikat egy kis tekeréssel és minden dologból valami szex-szel kapcsolatosat hoznak ki! (azt hiszem ideje lenne már, hogy jöjjön a tavasz!) Pedig az én ártatlan kis beirásom tényleg semmi ilyesmirôl nem akart szólni. Az "éltem " szócska azonban nem lett helytelenül irva, kedves szexo-lingvista Pix barátom, ugyanis költôi nyelven ez azt jelenti, hogy "életem", azaz "mi vida". Capische?

Cheesy, csak szólj azoknak az új túrarésztvevôknek hogy vegyenek fel valamit magukra, mert a -5fokban lefagy a mellük és nem lesz mivel táplálni kicsinyeiket.
Az már más kérdés, hogy nekünk túlontúl is melegünk lesz! (hopp, most lebuktam... szóval azt akartam irni, hogy nektek lesz melegetek! ::) )

Baliba, egyébként tényleg ki kéne már tenni a piros 18-ast! De az tény, hogy rég nevettem már ilyen jókat.

Hori, csak akkor csatlakozz, ha van kedved egy lustásat tekerni, mert én most beteg vagyok, és pont vasárnapra fogok meggyógyulni. Ám még nem leszek kicsattanó erôben, és csak rövidet merek majd menni, hogy ne kelljen átizzadt ruhában megállni lefagyni, mert akkor megint kiújulhat a megfázás. Persze ha szombaton lefárasztod magad, akkor talán már szivesebben veszel részt egy ilyen túrán.

Sanya

Sanya

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Hellotok elvileg már a hétvégén mi is mennénk tekerni most is mentünk volna csak nem volt a fékemhez fékív és ez gond volt,de már megyünk ha lesz belõle valami

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kezdem azt feltételezni,h szabadidejében mindenki a Hustlerbe irogat kommentárokat a képsorozatokhoz,annyira topon vannak a hozzászólások :)Mindenki használja a vesszõt,eljut a csúcsra,és Lensver nemi életét ketten is +próbálják megmenteni... ;D

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Legyetek kedvesek innentõl kitenni egy piros karikát egy 18-as számmal a közepébe, mert a kockázatok és melléhallások tekintetében a fiatalok veszélyeztetett helyzetbe kerülnek! ;D

Üdv,
Baliba

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Pixel elemzése is nagyon durva volt, de ez kedves Zed.... uhh ez nagyon-nagyon ott volt!!! ;D ;D ;D ;D ;D

hát ilyet Zed..... ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Ha azzal a feltételezéssel élünk, hogy Lensver irodalmi jellegû szavakat használva fogalmazott, akkor joggal várhatnánk el, hogy ismeri a vesszõk használatát is,
8)

Lensver igenis ismeri a vesszôk használatát! ;)

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Lens!
Végül hatan értünk fel a csúcsra. (ha jól számoltam) Mindenkit sajnos nem ismertem, nekem csak a harmadik THT-m volt. A KT2 meg nem túrázik annyit, mint más társaságok, pl. Bikemag, Happybike. (mint észrevettem) Így nem is ismerek annyi emberkét, mint a fenti két listáról.

A Zed kezd gyanús lenni, Szentendrén is egy bolt elõtt találkoztunk, és azóta van nála a Votec!!! :) :)

A vasárnap érdekel! Remélem, többen leszünk mint a múltkor. Nehogy kihaljon a fórum!
Majdnem OFF: ezt akarom kipróbálni!http://zak.webdream....9_IMG.sized.jpg

Hori

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Ras

Bocsánat, bocsánat. Nem tudtam. Csak ma kaptam vhonnan.

Büszke vagyok a moderátorainkra. ;D Látom figyelnek! ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
cheesy ez a kép már kb 6szor be lett linkelve a fórumon ;)

nem azért mert unom, csak szóltam :-*

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
megyünk!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Új jelentkezõket találtam a topic-hoz. Jönnek a következõ túrára!

http://kep.tar.hu/ch.../pic1878102.jpg

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hú Pix, ezt a csavaros észjárást! Nem vagy semmi öregem!

Más. Vasárnap kinek van kedve túrázni a hegyekben? Még semmi sincs eldöntve, hogy hogyan, hova, stb...

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Uhh... :o

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Lensver-hozzászólás elemzése következik
Mivel számos bizonyíték támasztja alá azt, hogy Lensver igenis él, ezért feltételezhetjük, hogy élt is, ezért a "nem éltem" kifejezés nem állja meg a helyét.
Ha azzal a feltételezéssel élünk, hogy Lensver irodalmi jellegû szavakat használva fogalmazott, akkor joggal várhatnánk el, hogy ismeri a vesszõk használatát is, így szinte kizárhatjuk annak valószínûségét, hogy a "nem, éltem nem forog veszélyben" értelmet szûrhetjük le a hozzászólásból.
Elemzésünk csak egyetlen lehetséges eredményt adhat: Lensver, a hétvégi tekeréstõl és a spinningtõl fáradtan, túl kis erõhatást alkalmazott a billentyûzettel szemben, így a "nem" szónál egy i betû, míg az "éltem" szónál egy e betû nem jutott a közönség elé.
8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ras, Fissh, köszönöm kedves támogatásotokat! :-* Ám egyelôre úgy tünik, hogy nem éltem nem forog veszélyben.

És Zed!Nem a tiéd a Votec,de te mentél vele?Meg a HHH-n egy Trekkel? Bringaboltod van? ;D

Á nem, csak szereti megsétáltatni az ábc-k elôtt talált bringákat. ;)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Szabadítsuk ki Willyt .... akarom mondani Lensvert ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D kicsi a rakááááááááás!!! ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Buli vaaaan! ;D

;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

De ha sokat veri...

akkor majd mi is sokat verjük Zedet... ;D 8)