Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Mallac

Mallac

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Trifó:

Nem tudom megyünk-e ma este ???
Baromira leégett a hátam tegnap, bár a hideg már nem ráz, de a ruhát is alig viseli a bõröm, nem még egy hátizsákot!

Szóval ugy tunik, hogy kihagyjuk mi most ezt. Oscar hasonlóan jó bõrben van, mint én :(

Talán megjelenünk mi is az UVH-nál, de elég kevés az esélye. :(
Ha nem megyünk, jó szórakozást nektek!

Mallac

Mallac

Mallac

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Hali!

A szombathoz részemrõl annyit, hogy õrült jó volt!

Pedig nagyon törtem a fejem rajta, hogy egyáltalán el merjek-e indulni veletek, egy ilyen turhára, - mondván mindenki rám fog várni türelmetlenül - de nem így lett.
Hatalmasat küzdöttem az emelkedõkön, de sajna sokra nem sikerült a bicaj nyergében feljutni, mindíg csak egy picivel a vége elõtt purcantam ki. :P Viszont amikor sikerült végre egy-egy nagyobb emelkedõt leküzdeni kétkeréken, az nagyon jó érzés volt. I did it! ;D
Lefelé aszfalton az erdészeti út jó választás volt, kellemesen lehetett gyorsulni lefelé, meg mászni egy részen felfelé :o

A legvégén mikor Vámosgyörkre igyekeztünk nem is tudom mi hajtott, fogcsikorgatva tekertem utolsóként a sorban ;).
Para legalább a szelet fogta elõttem, az kellett nagyon.
Mekkora barmok voltunk! De azé' jó volt!

Mallac

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: helyszín marad. Tekintve, hogy annyira ideális, hogy párját ritkítja: erdõ széle a tüzelni való fákhoz, kis patak a tûzoltáshoz, nagy rét a csillagnézéshet, kellemes úton jól megközelíthetõ, ...
Soroljam még?

Hozzatok kaját, amit jól meg lehet sütni! Meg hozzatok polyfoamot meg hálózsákot, mert ott is alszunk!
Irány a Sikárosi rét!

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na, ez állati túrha lehetett, fõleg a csúszós sziklákon, gyökereken, köveken.

Para, nekem a jövõ hétvége nem lesz jó túrázás szempontjából, mert 4 napra leutazom a Zalába (bringatúrára). Igy marad az utána való hét.

Trifó:
Ugye marad a tavalyi helyszin, a Sikárosi rét és forrása?
Már alig várom a mai SSS-t! Irtó jó lesz.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hejj emberek!

Legyen nektek ez este SSS. Hegyre felmenve egyetek meleggel kezelt eledel, s legyen ez este fekhelyetek fedetlen! Reggelre kelve rettenetes fejek lesznek :)

UVH mellett jelenjetek meg ez este (kedden) 6:31-re.

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D jó hallani ezt :-*

Akkor itten vala az élmény:

banda összeszedés a pályaudvaron sikerült fél óra csúszással a tervezetthez képest, ami a létszámot figyelembe véve, és azt hogy Cheesyék majd nem már a Bükkbõl fordultak vissza, egész jónak mondható... :)

Csodálatos volt látni a 17emberkét!!! Néztek uis minket rendesen a városban ;D

Körte révén csapat autóval kísárve tekertünk fel Sástóig, ahol Geri és báttya várt minket, meg életmentõként a kút ;)
Innen már susnyásban ososnt a banda, többszöri kamerázással karöltve... Röviddel Farkasrét után sikerült összehoznom az elsõ tévelyedésem... De nem hogy hátránybe kerültünk volna, de még jobb is lett így: a mátra maraton egyik szakaszán vissaztudtunk jutni a megfelelõ irányba... Minderre akkor deróült fény, amikor beborult totál, és eleredt az égiáldás... HIába próbbálkoztunk bármivel is(essé b**ze, essé!) nem akart elállni... Végül tovább eredtünk, és az esõ is szépen lassan magunk mögött maradt... PErsze a kellõ hatást így is elérte: a kövek, gyökerek, faágak csúsztak mint állat... A rakottút elég adrenalin növelõ volt így... Itt láttunk szinte egy halomban vagy 8 hatalamas szalamandrát... hamar meg kellett állapítanunk, hogy jó volt látnia a JURASSIC parkot, mert a komótos vánszorgásuk mögötti összehangolt cspat mozgásokat észrevettük, és mielõtt lecsaptak volna ránk, már zúgtunk lefele... ;)
A völgybe érve az áprilisi banda kélyes vigyorát hamar letörte a szomorú valóság: a multkor oly hatalams, és vad patak, most egy parányi, kicsi, halk csermelynek felelt meg, így az átkelés sem votl nagy gond most... VISZONT AZ ÁPRILISBAN FELÉPÍTETT HIDUNK A MÁSODIK ÁTKELÕHELYEN MÉG MINDIG ÁLLT!! 8)
Itt már sajnos felszínre törtek a problémák: a mátra túl köves, és elég nehezek a lovak... NAgyon sajnálom, de tényleg elég nehéz olyan utakat lelni a mátrában, ahol nincsenek kövek...

Kiérve a víztározó bekötõútjára Cheesy vállalta, hogy Juditot és Körtét lekíséri az autóhoz aszfalton, mert nem bírják már. Itt búcsút verttünk így tõlük, és neki kezdtünk tovább mászni felfele...
Ezen a szakaszon sikerült másodjára is eltévednem :( Mekkora egy bambaállat voltam... bocs... :( Mindenesetre szerencse megint mellettem volt, mert igaz, hogy rossz irányba mentünk, és kijutottunk a Mátraháza-Parád mûútra, de az a földút, amin visszatértünk a víztározó mellett felfele haladó, helyes útvonalra, atz vmi állat volt! CSubee meg is nézte magának közelebbrõl az egyik kanyarban ;D Máég mentünk kicsit felfele, majd ledobtunk végre magunk kajcsizni...
Rövid, de annál fenomenálisabb pihi után nehézkes szedelõzködés után indultunk neki a kposzhegynek, ami vissazfele elég nagy szerepet kap majd ;) ;D
Végül a KÉK túristán értünk fel a csúcsra, épp idõben, mert már szinte mindenki elszomjazott...

...

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Para!

Körte kedvét nem szegte a túra, sõt! Eddig is tudtam, hogy körtelepény vagyok, de most már biztos vagyok benne! ;D Valahol azért gyanítottam ám, hogy régen volt az a 11 évnyi kosárlabda és a vele járó kondi. ::)
Engem nem igazán zavart, hogy néhol a (számomra) járhatatlant is meghaladó "minõségû" ösvényen kellett mászni, a bringát tolva. Ezt csak az múlhatta felül, amikor félig a patakmederben a kivágott, keresztbe fektetett fákon kellett átevickélni, vállamon a bringával. Most már értem a gramm-mánia megszállottjait. ;)
Szóval szerintem sokkal jobb volt így, mint végig aszfalton.
Hálás vagyok, hogy elviseltétek csiga lassúságomat, és köszönöm Cheesy és Mellon pátyolgatását és Judit türelmét, hogy hazafelé elviselte a hülyeségeimet. ;D
Nem bántam meg, hogy ott voltam, és sajna azt sem, hogy nem mentem végig. Azért hétfõn még tekertem 30 km-t, igaz csak városban, vízszintesen. :D

Körte

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Ezúton üdvözlök minden Paratúrha részvevõt és túlélõt!
Ugyan Csilla és Oscar jóvoltából már kaptunk egy kis ízelítõt a a nyalókából, amit szombaton volt szerencséje a résztvevõknek el(be)szopni :P De mivel a végsõ szummázata a dolgoknak az volt mégis csak, hogy KERÁLYOS volt a móka, így egyre növekvõ kíváncsisággal várom a szöveges _és_ képes élménybeszámolót! 8)

J.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szasz'

SEMMI ÉLMÉNY BESZÁMOLÓ SZOMBATRÓL?? :o

Azért remélem nem azért nincsenek, mert nem volt jó ::)

Igaz ami igaz, már nem emléxem rá, mikor tévedtem el utoljára(most sikerült kétszer is nem észre venni a jelzést...), meg igaz hogy a mátra köves, de azért körte és judit kedvét nem szegte UGYI? :-*

részemrõl az élmény hamarosan ;)

csõváz és hátszél...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ma lesz sütögetés, úgyhogy aki akart jönni, az számithat rá. A részleteket Trifó fölteszi hamarosan.
Én csak annyit tudok, hogy fél 7kor találkozunk az UVH-nál!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hali!
Tegnap mentünk egy kellemes kis túrhát.Nagyon szép a táj,érdemes egyszer elmenni arra:Bp-Budakeszi-Páty-Zsámbék-Gyermely-Tarján-Tardos-Süttõ-Lábatlan-Tát-Esztergom-Visegrád-Leányfalu-Szentendre-Bp.Fõleg a Zsámbék-Süttõ közötti tájvédelmi körzet nagyon szép.A táv 200km,úgyhogy o.úti edzésnek is jó(nekünk is az volt).Csak le van égve a kezem mint állat:(
Üdv:Thy

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Ha valaki nem olvasna minden topicot a fórumon:
cAb felrakta a tav alyi bükk maraton képeket amiket sped csinált!
SOkan látszunk rajtuk, úgyhogy érdemes megnézni.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Hali.

Lesz sütve, vagy nem lesz sütve? (a kaja tûzön/nyárson) Mikó?

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mi lesz az SSS-sel!?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na, gyerünk a beszámolókat, tessék ide felnyomni.

Én is kerekeztem tegnap egy jót, részleteket megtalálhatjátok a Megmozdulásban, a Csobánc marci topikban.

Trifó: most akkor mikor van SSS?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Gabi :D

Itt arról lett volna szó, hogy 'jenõ elkezdett tele e betevel erne, na szal tele e betûkkel írni, gondoltam én sem töröm meg a stílusát, így hát folytatta tele e betevel, azaz tele e betüvel... ::) :P

De az meg hogy lehet, hogy teganp bringáztunk egy jót, és ma még egy írás sincs errõl? >:( ???
De így legalább én lehetek az elsõ 8)
Én lehetnék, ha írnék... ::) :)
Na majd más.... vagy én, de máskor... :)

Brc.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Sittes!
A megfejtéseket kérem megküldeni a lovas.gabi@chello.hu címre! ;D ;D ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Nem ekerem "Jenõ" steleset megterne, ber egy telen kecset elveshetetlen lesz ezen eres.

"Baliba" jen, és egy Debrecenbel hermen jevenk, 9.40ker telekezenk!! :D :D Mer negyen verem!! ;D

ps.
nem es tedtem, hegy tedek tele e betevel erne!! :D ;D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Gyerekek!

Tekercseljetek nekem rendesen! Reggelt, s delet ne enyhesben keressetek!
Ellenben menjetek egyenesen fel, merre hegyek meredeznek. Ne legyetek restek lefele sem, merre kecsesen lejt e meredek. Egyetek eleget, ne hemperegjetek feleslegesen!
Kedden keressetek meg engem erre, tele eleven, kellemes mese-elemekkel, s tejejjetek nekem!!! Esetleg leszenk elemek melyeket szemmel elemezhetek? Nekem ez rengeteget jelentene ;D

Mennyek serege legyen veletek! 8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Én meg megint bekapcs, de holnapra... talán... készen lesz a Remekkmû! ;D